Reklama

Od nového roku hubnu!

Martina2 (Út, 24. 7. 2007 - 11:07)

koukám přibyla nová vlna hubnoucích......o))) tak už můžeme dělat chytré co Katko...hihi No ale jak tak zjištuji tak většina lidí ví jak zhubnout, ale nechce se jim měnit styl života. Když někomu řeknu, že jsem přestala jíst sladkosti, uzeniny, smažené věci, tučné atd. tak mi řeknou, že by se toho nemohli vzdát. Tak to je pak těžké radit, že? Ale zhubnout by chtěli! No jo lidi jsou líný....

Helga (Út, 24. 7. 2007 - 09:07)

Katko, já myslím že by to zajímalo hodně lidí. Třeba jestli ráno snídáš a jíš dopoledne spíš sacharidy, jestli počítáš kJ a sportuješ...

jája (Út, 24. 7. 2007 - 08:07)

Katko, jasnačka rozumím! Tak tedy ja.vyl"seznam.cz a klidně i na pět stránek, potřebuju se dovědět co nejvíc :o) děkuji moooooc

katka (Út, 24. 7. 2007 - 08:07)

jájo, už se mi tu nechce tím otravovat, mám pocit že s tím akorát ostatní otravuju, možná mi radši napiš e-mail, jestli není tajnej tedy... to jsou vždycky až články, co bych sem psala a beztak jsou to jen moje osobní zkušenosti, ani nevím jestli tak můžu někomu radit, ale ty tendence k tomu mám (:-)

jája (Út, 24. 7. 2007 - 08:07)

Katko, to musím před Tebou teda smeknout!!! Napiš mi prosím nějaké tipy a nápady jak jsi to dělala, co jsi třeba jedla a tak. Mám totiž uplně stejný problém, moje pevná vůle je na bodě mrazu, nedokážu vydržet a přitom bych tak chtěla a už dokonce i potřebovala...kolik jsi dohromady shodila????

katka (Út, 24. 7. 2007 - 07:07)

abych pravdu řekla, tak některý věci jsem úplně vynechala - např. pečivo, ty krásný křupavý rohlíčky, zlaťoučký řízečky, čokoládky, brambůrky, hranolky, smažený věci, solení apod. a to vše pro mě bylo to nejlepší, bez toho bych si život nikdy nedokázala představit. a i bez toho to jde.

jenže zase zjišťuju, teď, když už mám většinu cesty za sebou, že i tohle si lze dát, jen je pořád potřeba myslet na množství a tak celkově si to hlídat. a někdy je lepší si nedát vůbec, než si jen zobnout, protože pak se ta chuť zas probudí a člověk by nevěděl, kdy má dost.

jojo je to boj, ale výsledek je tááááák příjemnej :-))

katka (Út, 24. 7. 2007 - 07:07)

ahooooj všechny, zdravím!
rebeko, vicky to popsala naprosto dokonale.
můžu přidat něco málo z vlastní zkušenosti (moje váha byla 97):
je pravda, že bez určitýho soustředění, uvědomění a hlídání se to asi ze začátku nepůjde. bohužel, nic není zadarmo a hubnutí taky ne. ale zas to není tak těžký, jak to zprvu vypadá. u mě šlo především o ten první krok, překonat dejme tomu nějaký tři dny. a hlavně si to srovnat a uvědomit v hlavě. to znamená, vědět, že opravdu to chci zkusit a tudíž se někde omezit prostě musím. a né na to jen myslet, že jsem tlustá a nic pro to nedělat - to jsem dělala léta a samozřejmě to nemělo žádnej efekt, no jakej taky bych asi mohla chtít.

no ale dobrá zpráva je, že ono to vlastně vůbec nebolí, dokonce je to hrozně fajn, člověku se uleví jak tělesně, tak celkově. začne se cítit takovej svěží a to je pocit k nezaplacení :-)

no abych to shrnula - prakticky to jde tak, že na to člověk prostě musí myslet. zahodit veškeré svoje jídelní zvyky, prostě si něco odepřít a hledat nové zvyky, vyhovující. a pokud se ti podaří začátek a budeš se v tom cítit dobře, tak časem si zvykneš a nebudeš na to už muset tolik myslet, vše ti přijde přirozenější. ale holt je to asi boj na pořád už.

moc ti držím palce!!!

Vicky (Po, 23. 7. 2007 - 21:07)

no Inez!!!! jedine pozitivum asi bude ze se ti to hladoveni vynulovalo s tim obzerstvim...jinak by vaha asi stoupala...hmmm kolace....to jsem nemela ani nepamatuji :-))

Vicky (Po, 23. 7. 2007 - 21:07)

no tak jsem mela strach ze budes nebo spise budete - ten stredni vek me nuti k vykani :-)))mit 58 kilo a chtit zhubnout na 52. Obezita to tedy je,ale je skvele ze s tim chces neco delat. zacni jist v mensich davkach 5 krat denne.zadne pecivo.omezit prilohy.hodne zeleniny. a nejaky pohyb k tomu.pri tehle nadvaze a veku bude nejlepsi chuze. neni to o diete ale o zmene stravovani.

Rebeka (Po, 23. 7. 2007 - 14:07)

Vazim 108 kg,merim 173cm a je mi 60,vubec mi nejde se soustredit na nejakou dietu,neco si naplanuju a delam uplne neco jineho.Nechci vypadat jak stara babicka,mam dve dcery,ktere mi radi s kosmetikou a oblekanim,nemuzu ale nosit to,co bych chtela.Doufam, ze se mi ozve nejaka spriznena duse.

Inez (Po, 23. 7. 2007 - 08:07)

Ahoj při pondělku, tento víkend byl naprostý děs! Pouťová neděle na Slovácku = totální obžerství. Řízky, cukroví, koláče, sem tam štamprla, a veškerý pozitivní efekt desetidenní mattonko-jogurto-melounové diety (nic hollywoodského, nic zaručeného, jen prostě při 36 stupních ve stínu nebyla na nic jiného chuť) v háji.

Vicky (Po, 23. 7. 2007 - 08:07)

tak nam rekni kolik vazis, meris a vek a my uvidime zda je tady nekdo kdo ma stejne starosti :-))

Rebeka (Ne, 22. 7. 2007 - 14:07)

Ahoj.Jsem tady nová.Hledám někoho,kdo má stejné starosti s váhou,jako já.

Vicky (So, 21. 7. 2007 - 13:07)

uchylka je spravne slovo :-) vlastne chodime smirovat ze :-)

Inez (So, 21. 7. 2007 - 13:07)

Jééé, Vicky, vidím, že máme stejnou úchylku :-))) Já si výměny názorů s Hejtmym taky chodím vychutnávat :-)))

Vicky (So, 21. 7. 2007 - 12:07)

no byla to legrace :-)...ale kdyz vidim Katko tu tvoji chut na rizek, tak uvidime co pujde :-)
Miso - co se vam stalo s diskuzi na jarnim hubnuti? mate to ted privatni? obcas tam juknu jak se vam dari a jak se hadate s Hejtmym, ale ted par dni jsou diskuze pryc ???

kesina (So, 21. 7. 2007 - 03:07)

Ahoj taky pořád mám ten kolotoč,hladověním zhubnu za týden 3-4kg,ale za nedlouho je mám zase.Nemám pevnou vůli a nevím jak dál bojovat.Jsem taky po 2 dětech,mám sice jen 52 kg ale povolené svalstvo a tukové zásoby,ty jsou z těch drastických diet.Ach jo.Jestli ještě někdo hubne tak se přidávám!!!!!!!!!!!

Verous (Pá, 20. 7. 2007 - 15:07)

Ach jo....místo toho Ahojky, sem tam chtěla původně napsat jméno tak jak to má bejt. sem nějaká zblblá :-)

Ahojky, (Pá, 20. 7. 2007 - 15:07)

sem tu nová, ale od novýho roku taky hubnu. No...spíš se snažim. V lednu se mi váha vyšplhala na příšernejch 90kg což při mý kachní výšce 162cm byla hrůůůza. Teď po pár měsících mám 77kg a doufám, že to půjde ještě víc dolů. Už mě nebaví bejt tlustá. Jo a je mi 23 a sem po 2 dětech. S mým hubnutím je to tak, že se snažim držet diet, tu pak po pár dnech porušim a tak stále dokola. Takže nic moc... Teď sem si tu přečetla článek a tý bílkovině s citronem před spaním a tak to ode dneška budu realizovat + teda celkově zdravá strava. Aspoň na čas :-) A jak ste na tom vy v půlce roku???

Inez (Pá, 20. 7. 2007 - 12:07)

Kočinky, mám vážné obavy, že u mě může za rok být svíčková s řízkem a nugátem, 90 kg:-)))

Reklama

Přidat komentář