Reklama

Od nového roku hubnu!

Vicky (Ne, 2. 9. 2007 - 10:09)

neni zac :-))
a Hejtmy sem chodi kopirovat jenom neuspechy...a pak to vklada do ostatnich diskusi aby demotivoval ostatni.

Romita (Ne, 2. 9. 2007 - 09:09)

Jojojo Vicky....to bude tim,takze dekujiiii!!!:-))))
Jinak vas vsechny zdravim!!
Kde je holky Hejtmy....se na nas vysral,ci co?

Vicky (So, 1. 9. 2007 - 21:09)

mimochodem....mam podil na te krasne vaze Romity...protoze jsem ji neposlala tu babovku - hihihi.:-))

Vicky (So, 1. 9. 2007 - 21:09)

neboj...my ti verime...a vsem (vcetne Hejtmyho) ukazeme ze kdyz se chce tak to jde :-))
dalsi pozitivum je ze usetris na obleceni, tedy aspon ja nechodim do obchodu, ale do te casti skrine tak se presunulo obleceni co mi bylo male...v praci vsichni koukaj co mam novych veci a pritom uz to treba mam 3 roky :-))) i kdyz ted jsem si udelala radost novym trickem a jednim co do nej jeste musim zhubnout...dneska jsem si ho zkousela a chce to jeste 5 kilo aby to bylo dostatecne sexy ;-) zepredu uz je to ok, ale zezadu jsou videt spicky.pracuji na tom!!

Rebeka (So, 1. 9. 2007 - 21:09)

Uz se tesim,hlavne mi drzte palce,at mi to jde alespon takhle.

Vicky (So, 1. 9. 2007 - 21:09)

to je super Rebeko. gratuluji.myslim, ze 3 kg za mesic je tak akorat.hlavne pomalu,ale jiste a do vanoc jsi po 100 ;-)).

Rebeka (So, 1. 9. 2007 - 20:09)

Ahoj devcata,pripojuju se ,ubyla jsem 3 kg,mam tedy "jenom" 105,je to jeste hrozne cislo,hlavne ale ze se vaha hnula smerem dolu.Docela jsem s jidlem spokojena,snazim se dodrzovat to,co jsem si od vas opsala,uz se tesim,az budu mit pod tu magickou stovku.

Romita (So, 1. 9. 2007 - 19:09)

Zdarec babuchy....tak moje vaha je 71,8kg.No to je krasny si myslim.Jsem spokojena maximalne!!

Vicky (So, 1. 9. 2007 - 10:09)

achich..tak jsem prvni..vlastne nee... druha po Martine - ta hlasila vcera.
takze - 84.6
no je to o trosku vic nez minuly mesic,ale pod kontrolou :-)). kazdy mesic nemuze byt posviceni.

Vicky (Pá, 31. 8. 2007 - 20:08)

Martino,ale 56.5 je super.
tak babovka mela uzasny uspech.jen se po ni zaprasilo.jeden kolega se dozadoval cokoladove polevy,tak jsem mu rikala ze muze neco prinest pristi tyden :-).hned byl potichu.:-)

Martina2 (Pá, 31. 8. 2007 - 10:08)

jo holčiny řekla bych že toto je neúspěšnější hubnoucí diskuze...hihihi vypudili jsme Hejtmyho!!!!!!....o)))) užijte si všechny poslední prázdninový víkendík. Jste skvělý jak makáte, já jsem polevila, přes léto je spousta práce na zahradě a doma až do večera tak nestíhám tu posilovnu, ale jak se vrátíme a zkrátí se den tak zase naklušu a začnu dřít. Jste mi vzorem!!!!...:o))) Jinak já dneska 56,5kg jako poslední měsíc.Zítra už nebudu.

Rebeka (Pá, 31. 8. 2007 - 10:08)

Ahoj děvčata,omlouvám se,že jsem nepsala,neprozřetelně jsem ubytovala návštěvu do pokoje s mým počítačem a bylo mi trapně tam chodit.Už je vše v pohodě, s jídlem se zatím držím,uvidíme zítra,až bude měření.Když čtu ty váhy ostatních,tak vám závidím,já toho mám určitě ještě hodně před sebou.Těším se, že se alespoň o něco hnula váha dolů,když se tak snažím.Já ani zatím moc chuť na sladké nemám,peču každý víkend.:-))

Vicky (Čt, 30. 8. 2007 - 21:08)

no prece neprinesu do prace pulku ze jo...takze mate smulu holky...doufam ze kolega bude okouzlen jaka jsem hospodynka :-))

Romita (Čt, 30. 8. 2007 - 21:08)

Hmmmm....hezka snidane,ale ja bych ji dala teplou a hned k veceri...
Tak ji nespal!!A nezapomen kousek poslat!!

Vicky (Čt, 30. 8. 2007 - 21:08)

cauky...no super Xeno...to mas z toho trenazeru?? mam ho objednany ale jeste nedorazil...ja ted zrovna pecu babovku...je v troube tak jsem jukla sem. rozhodla jsem se upect ji na zitra do prace k snidani...konci prazdniny tak si rikam ze si rano udelame hezkou snidani :-)doufam ze dopadne dobre.drzte palce.

Romita (Čt, 30. 8. 2007 - 18:08)

No devcatka,tak jsem teda koukla na tu novou diskuzi o hubnuti....jsem prekvapena,teda vlastne ani nejsem,jak Hejtmy reje a reje a reje.Je mi to u prdele,ale nechapu proc tam porad predhazuje nasi diskuzi!!!!?Jak muze tvrdit,ze nikdo nezhubnul,kdyz nas nikoho nevidel?
A ted uz jdu na to cviceni,pac jsem se totalne nasrala,aspon se odreaguju!!

Romita (Čt, 30. 8. 2007 - 18:08)

Ahojda babuchy...jooo je to krasny slovicko Inez!!Jen si je klidne pujc!Holky ted jsem se nejak neozyvala,ale nejspis me sral Hejtmy,takze to bylo asi tim!Jak pise Vicky je kritika a KRITIKA!
Holky porad cvicim,stalo se mi,ze jsem ted jeden den vynechala a mela jsem vycitky.Me to normalne bavi!
A hlavne mi bylo dnes receno,ze mam krasny brisko!!!!!A od zensky...chapete to,jo??Proste se me ptala jak cvicim?Ja vam byla teda tak pysna....Vahu mam jako Inez a rekla bych,ze to je akorat,pac pokud to bude min,tak budu uz vychrtla!Mam silnou kostru a takhle se cejtim uplne nejlip!

Vicky zelezna zeno...to je dobry!Ja si zase z recese rikam Xena.Tak to dame do kupy a polozime na lopatky Hejtmyho.
Tak zdarec babuchy....jdu cvicinkovat.

Vicky (Čt, 30. 8. 2007 - 18:08)

ahooj...no to mne na Hejtmym pekne stve...on jenom prudi a nikdy nikoho nepochvali. A kdyz uz nekdo zhubne tak mu rekne ze to nevydrzi..ono je kritika a KRITIKA. vazeni je v sobotu.ja to moc slavne nevidim...ale zacnu ted poradne sportovat.jak jsem mela moc prace tak jsem to flinkala.ted se do toho obuji a do mesice je ze mne zelezna zena :-))

Evík (Čt, 30. 8. 2007 - 15:08)

Já jsem také selhala, ale na tu novou diskuzi nepůjdu. Dokonce jsem během prázdnin přibrala. Taky to vidím od nového roku:-)

Inez (Čt, 30. 8. 2007 - 14:08)

Čauky vespolek, ufff, právě se zaklaply dveře za posledním řemeslníkem, obkládali nám schodiště, než si půjdu zacvičit s hadrem, provětrávám PC. Koukla jsem samozřejmě na novou hubnoucí diskusi, náš čertík kocouřík H. se činí, už zase srší adrenalinem, už zase na hřbetě své věrné Rosinanty bojuje s větrnými mlýny :-))) Ale kočiny se nedaj, pustily se do něj zvostra, my jsme byly ještě hodňoučké :-) Náhodou, toto je docela úspěšná banda - já sice selhala, ale zhubla Míša, Vicky, Katka, Romita, Martina... omlouvám se, jestli jsem na někoho zapomněla, myslím, že počet shozených kil by už teď dal dohromady jednu průměrně vzrostlou babuchu (Romí, vypůjčila jsem si tvé slovo, moc se mi líbí).
Martino, užij si Ekvádor, to bude extradovča. My jedeme s klukem zítra na závěrečně prázdninový rehabilitačně předškolní víkend, prostě tři dny takového minitábora se spolužactvem, aby si na sebe před pondělkem dětičky zase zvykly.
Váha se drží, 72 plusminus čtvrt kila, tak že by zas od nového roku :-)))))?

Reklama

Přidat komentář