Reklama

Od nového roku hubnu!

Libor (Pá, 20. 4. 2007 - 09:04)

Zdravim vsechny, chtel bych Vam nabidnout hubnuti prirodnou cestou pomoci pripravku Aloe-vera od firmy Forever Living Products. V pripade zajmu piste na e-mail: libor.ucen"centrum.cz

Inez (Pá, 20. 4. 2007 - 09:04)

Ahoj kočinky, neutopila jsem se v čokoládě, nezavalila mě šlehačková lavina, nezhynula jsem bídně na otravu nugátem... Jediný, kdo si beze slova rozloučení dovolil chcípnout, byl můj počítač. Už týden je v opravně, odborníci bádají, leč zatím nic nevybádali. A to je junák mladý, před vánoci nový, tudíž naštěstí ještě v záruce. Tak se vám dnes hlásím z veřejného internetu v knihovně, kam jsem se vypravila pro zásobu literatury na dlouhou cestu - po neděli odjíždím s klukem na 5 týdnů do lázní. Váha dnes 70,3, takže šestka je na dohled, ale nechce se jí, mršce! Minulý víkend byla oslava, cpala jsem se slováckou kachnou se zelím, zítra je na programu další a snad na dlouho poslední, pro změnu tentokrát v mojí rodině, tak uvidím, čím na mé nesmělé pokusy o hubnutí tentokrát zaútočí národopisná oblast Haná. Ale v těch lázních to doufám půjde, vždycky to šlo, i když jsem se nesnažila, pravidelná strava a fyzický záhul dělají svoje. Vítám zpátky ztracenou dceru Maliku a zdravím britské ostrovy!!! Já se zřejmě ohlásím, až přijedem domů - začátkem června, a doufám, že budu moci oznámit nějaký pořádný výsledek. Kočulinky, držte se, snažte se, já taky budu, a za měsíc jsem opět mezi vámi!!!

katka (Pá, 20. 4. 2007 - 08:04)

no jo, inez a kasie, ty myslím, že jsou jinak ale naše stálice :-) tak ony se určitě ozvou

Vicky (Pá, 20. 4. 2007 - 08:04)

diky za tabulku Katko. az teprve ten graf to ukazuje v plne krase jak to jde vsem dolu. Mimochodem kde jsme ztratili Inez? uz se dlouho neozvala.

Martina2 (Čt, 19. 4. 2007 - 11:04)

tak aspon vím že už nemusím experimentovat...:o)))

Martina2 (Čt, 19. 4. 2007 - 10:04)

ahoj holky, tak se musím pochlubit, byla jsem včera u rodičů, neviděli jsme se od února. Mamka neví že držím dietu, tak jsem byla zvědavá jestli si všimne. Sotva jsem se svlékla tak začla, jak jsem štíhlá, že jsem zhubla atd. Tak to mi udělalo radost...:o))) prý že jsem takhle hubená snad nikdy nebyla (to ty maminky samozřejmě přehánějí...hihihi) Ale potěšilo mě to, že přece jen trochu vidět to asi je.

Martina2 (St, 18. 4. 2007 - 12:04)

no taky jsou ty tyčinky pěkně drahé...:o))) ale když je chuť..:o))) přišlo mi to lepší než nějaká snikers jako za starých dob. A jakou příchuť jíš? Já měla čokoládovou, ale myslím že dobré budou všechny.

Martina2 (St, 18. 4. 2007 - 12:04)

ty jídla prodávají i ve Vitalandech, ale nemaj tam všechny druhy. Já si to objednávám přes net. Když je to nad 1000kč poštovné je zdarma, většinou to dorazí tak do týdne. Našla jsem ještě jednu firmu, která vyrábí něco podobného ale levnější. Je to tam nějaké složité s objednávkou, tak nevím zatím jsem nezkoušela. http://www.expressmenu.cz/fit_1.htm

Martina2 (St, 18. 4. 2007 - 12:04)

Míšo včera jsem měla poprvé tu proteinovou tyčinku a byla úžasná....:o) podle obrázku jsem si myslela, že bude miniaturní, ale je to pěkný kus. Vůbec jsem pak neměla hlad 3hodiny. Jinak jídla si pořád kupuju, jen už je nejím každý den, ale když si nestihnu nic nachystat tak si s chutí dám. Maj tedka nový web, dívala ses? mají novou řadu jídel, třeba tam maj skvělej guláš, ale i spoustu jiných jídel.

vicky (Út, 17. 4. 2007 - 18:04)

pro mne je zase leto lepsi, jak je horko, tak nemam potrebu tolik jist a nebo staci salat. Kdezto v zime nemuzu salat ani videt , protoze mi prijde ze me nezahreje.

Martina2 (Út, 17. 4. 2007 - 14:04)

ale i to by se dalo vydržet, jen mám někdy pocit, že mám pořád hlad (samozřejmě chuť) takže bych byť zdravě ale jedla v kuse celý den...:o)

Martina2 (Út, 17. 4. 2007 - 14:04)

mě osobně sladkosti zase tolik nelákají, stačí mi třeba jogurt, ale spíš mě lákají slané chipsy, pečivo, a nebo nějaké buřtíky, klobásky....atd..:o))) jsem holt masožravec....

Martina2 (Út, 17. 4. 2007 - 12:04)

taky jsem zjistila, že jak je hezké počasí, tak má člověk i chut tu si dát zmrlinku, tu procházka do cukrárny, na zahrádku v restauraci. No prostě těch lákadel je daleko víc, než když člověk zabalený do šály a rukavic spěchá domů....:o)))

Martina2 (Út, 17. 4. 2007 - 12:04)

katko tak to jsme na tom podobně, možná na to působí fáze měsíce, nebo období MS, je to ale příšerný. Mě se tedka MS zpozdila asi o 10dní a celou dobu jsem měla tenhle žravý syndrom...:o))) dneska se to naštěstí obrátilo, tak se mi ulevilo. Snad to tedka zase bude jednodušší.....

katka (Út, 17. 4. 2007 - 12:04)

teda holky já mám teďka nějaký žravý období. zas mám chutě na sušenky, hrozný! ale ještě to není nijak moc, vím o tom a snažím se to mít pod kontrolou. ale lepší to je, když ty chutě člověk nemá a má jasnou mysl s utříděnejma myšlenkama na jídlo.
holt, asi je to dlouhodobý nebo spíš celoživotní boj!
ale já ho nevzdám!!! když už jsem dokázala zhubnout tolik, tak to rozhodně nějakým přežíráním znova nepokazím! a naopak, budu hubnout dál, musím to porazit!!! prostě musím!

katka (Út, 17. 4. 2007 - 07:04)

my máme etu 3773 a po pár měsících je zatím fajn.

Romita (Po, 16. 4. 2007 - 17:04)

Miso ja nevim co to bylo za znacky,ale kazda stala kolem 1200kc.Dve zkoncily v popelnici a treti jsem sla reklamovat.Bez problemu mi vratily penize,ale ja si misto toho vzala tu obycejnou.Je na ni psano Luxa 3.Ale co to ,to nevim.Kazdopadne je to lepsi,nez se nervovat s digitalni.Jasne,ne kazda je smejd,ale bohuzel ja mela smulu.

vicky (Po, 16. 4. 2007 - 16:04)

a co mate za znacky - ty dobre i ty spatne - ja jen abych vedela ktera je dobra

Evík (Po, 16. 4. 2007 - 14:04)

Já hlásím váhu 59 kg. Nějak se pořád nesnažím. To sladké je droga, které se nemůžu zbavit.
Jinak já nevyhlížím 4 (to už by bylo moc!), ale dvě 5. Člověk by si řekl - blbý 4kila, kašlu na ně - ale já to pořád řeším.

Romita (Po, 16. 4. 2007 - 14:04)

Ahoj holky....vy jste vsechny tak moc sikovny!!No ja nic moc,ale porad lepsi nez nic!Jde to pomalu,ale ja vim proc,protoze ja porad jim to sladky a vy to nebastite a fakt se snazite jist zdrave.Takze ja to delam aspon tak,ze fakt cvicim a tim se to aspon trosku hybe!Jinak je mi ted asi 4 dny dost mizerne,strasne se mi mota hlava.Ale snad to prejde!
Jinak moje vaha:77kg
Jo co se tyka tech digitalnich vah,tak ja na ne mela vzdycky peknou smulu.Mela jsem asi 3 a pokazdy ani jedna z nich nefungovala a kdyz fungovala,tak se strasne rychle vybijela baterka.Takze ja mam ted vahu obyc a je dobra.Nasim jsem ,ale kdysi koupila digi vahu a to je uz asi 6 let,byla na ni zaruka 10 let,coz jsem nechapala,ale ta vaha vazi presne a hlavne je v ni 6 let jedna baterka!Tak holky zatim pa
Jo a vsem holkam ,ktery maj o tolik moc kilecek min GRATULUJU!!

Reklama

Přidat komentář