Reklama

Od nového roku hubnu!

Martina2 (Út, 6. 3. 2007 - 13:03)

jo Míšo můj muž to vždycky ředí a nechápe jak to tak můžu jíst, namáčím si do toho octu ještě chleba...:o))) jo a do vajíček to znám taky. Ta cibulka je fakt super věc!

Martina2 (Út, 6. 3. 2007 - 13:03)

hihi renčo aspon na monitoru si toho užijme...hihi Jinak dneska se mi zase stala pozoruhodná věc....:o) Míša bude vědět. V noci se mi zdálo, že jsme byli na návštěvě (u jedné moc dobré kuchařky) a ona nosila samé mnamky. plné táci takových těch skvěle propečených stehýnek atd. úplně jsem to cítila jak to skvěle voní. (už jsem na tom asi fakt špatně) Normálně holky já se vám ráno probudila tak najedená, že jsem nemohla skoro ani snídat....:o) byla jsem taková celkově spokojená, jak kdybych to fakt všechno snědla..hihih Tak mám nový tip na hubnutí, hezky si to všechno užijte v noci a přes den už na to nebudete mít chut..hihi

Martina2 (Út, 6. 3. 2007 - 13:03)

z té jarní cibulky ze zelené části dělám vždycky pomazánku z tvarohu, trochu soli a je to. Zrovna jsem si jí tedka koupila domů, tvaroh ligh a chystám se to udělat. Všichni se vždycky olizujou....:o)

Renca (Út, 6. 3. 2007 - 13:03)

Martino 2, kysely taky zboznuji, a takovej nakladanej hermos, jezismarja, snad abysme se tady tak nerozepisovaly:-)))

Martina2 (Út, 6. 3. 2007 - 13:03)

jo jo Míšo tak to jsi můj člověk, někdy jsme doma kupovali špekáčky, nebo točeňák, s cibulkou a hlavně NEŘEDĚNÝM octem...:o)) nebo co miluju taky je chleba ve vajíčku s hořčicí a kečupem a horou cibulky.

Martina2 (Út, 6. 3. 2007 - 13:03)

syrovou zeleninku jsem měla vždycky ráda, ale je pravda že vzpomínka na dušenou ze školní jídelny ve mně dlouho přetrvávala. Ted už jsem 6 let ze školy a zjistila jsem že nemusí být vždy rozvařená...:o))) a když se to povede je i ta dušená vinikající. Třeba takové fazolové lusky, kukuřička, baby karotka, brokolice, mnam mnam

Renca (Út, 6. 3. 2007 - 13:03)

Neblbnete, mini twister neni zase takovej prusvih...

Romito, Romito, mas docela problem s tou cokoskou, nebudu ti mazat med kolem ust, a neco ti chci vysvetlit. To, ze Ti nechutna zelenina ci ovoce, to je prusvih.
Ono totiz to tvoje lepeni strev cokoladou ma za nasledek, ze se ti ucpava povrch streva zevnitr, coz ma za nasledek, ze se ti do krevniho obehu dostanou velmi tezko uzitecne ci dulezite latky, ktere bys mela v jidle pozrit. Spatne ti bude pracovat strevo, pokud mu nedoprejes tu prirozenou vlakninu v podobe ovoce ci zeleniny, nic ti nepomuze. Tak jez cokosku, ale po par hodinach to kompenzuj tim, co nemas rada. To abys vyvazila to, co mas rada, a co si chces dopravat.

Spousta lidi si da radsi parek, nez mrkev, ale to nejde donekonecna. Po 40 letech zacne mit takovy clovek problem, protoze si totalne zacpal streva, a telo neni schopno spravne nasavat to potrebnene, ne nadarmo se rika, "ciste strevo, pul zdravi"
A ta tvoje cokoska neudela nic jineho, nez vsechny ty potrebne porecky zazdi, jako kdybys na to hodila maltu.
Pokud opravdu chces zhubnout, opravdu, popremyslej o tom.
Jsi zavislak na cokolade, ja taky jeden cas byla, ale zdravi me bylo prednejsi. Tak kdyz uz ti to nejde kvuli hubnuti, zkus premyslet o svem zdravi. Existuje mnoho knih, ktere by mohly byt motivaci.

S tim pustem damy, samozrejme ze boli hlava, to je normalni proces, kdy se zacnou likvidovat skodlive latky z ledvin, z jater, ze strev. Je to normalni reakce. taky se muze spustit oskliva ryma, to proto, ze ocista prochazi jak kuzi, tak dychacim ustrojim, tak strevem. Proste tech priznaku je hodne, nic neni zadarmo.
Ovsem zakladem je, nedelat to kvuli hubnuti, ale prave na procisteni strev, aby potom mohly pusobit zdrave produkty v tele naplno.
Jde o to, jak hladovku pojimas. Samozrejme neni vhodne ji provadet, kdyz chodis normalne do prace.To se musi hodne dobre naprogramovat, aby se to zvladlo, a melo to ten spravny ucinek.

Ale ok , chapu, kdyz to nekdo nesnasi. Kazdy ma svuj zpusob. U me to vzdy nastartuje chut se sebou neco delat.

Co se tyce ovoce a zeleniny, tak te ja sezeru velke mnozstvi, kolikrat dohromady za den tak 2 kila, kdyz nepocitam salaty. Asi mam tu vyhodu, ze salaty zboznuji, a ani si neumim predstavit obed bez salatu. Horsi je to na navstevach, tam je to o tech knedlikach, maximalne varenem zeli:-)))

Martina2 (Út, 6. 3. 2007 - 13:03)

jednou mi někdo říkal, že v těch fastfoodech to dělaj na oleji, který je návykový. A něco na tom asi bude....:o)))) Já můžu všechno co je nezdravé. Nevím jestli tady má někdo taky úchylku na kyselé věci...:o)))) třeba utopenci, okurky, nakládaný hermelín, tlačenka s octem...mnam mnam. Je to síla, už jako malá jsem prý ujídala z prkýnka cibuli a řvala u toho ale brala si pořád dál..... Asi je to úchylka..:o)

Inez (Út, 6. 3. 2007 - 13:03)

A ještě jsem zapomněla na ovoce a zeleninu. Ovoce je v pohodě, miluju všechno, od jablek přes pomeranče, kiwi, hrozny, sezónní ovoce, takže nemine den bez toho, abych si dala, většinou ke svačině. Moc nemusím grepy a banány. Se zeleninou je to horší, rajčata, okurky a papriky mám ráda jenom v kombinaci s něčím - jako saláty k hlavnímu jídlu nebo k chlebu se sýrem. Samotnou jím v podstatě jen syrovou mrkev, dušenou neee (vzpomínka na rozblemcaný humus ze školních jídelen a menz). Květák nebo brokolici jen lehce přešlou varem -mňam, to jo.

Lucka (Út, 6. 3. 2007 - 13:03)

Renčo, k tomu jak jsi psala o té zelenině. Já jím zeleninu dost, skoro ke každému jídlu. Snažím se teď dodržovat aspoň trochu výživovou pyramidu, co mi poradila nutriční a tam se doporučují 2porce ovoce a aspoň 3porce zeleniny denně, ovoce jím tak 1-2 kusy denně, zeleniny jím i víc. Ani s mléčnými výrobky nemám problém, bez jogurtu si neumím představit den, akorát mi dnes řekla, že bych měla zkusit i jiné, než jen 0,1%, to nevím..Problém mám spíš s dodržením počtu porcí obilovin, pečiva,příloh a bílkovin, toho jím málo, mám to za úkol do příště..

Inez (Út, 6. 3. 2007 - 13:03)

Kočinky, chvilku se sem nedostanu a pak nestíhám číst! Dnes jsem si užila masáž, báječně mě to nabudilo, ještě do toho je tady TAKOVÉ JARO, až oči přecházejí, tak jsem dovalila metrák hlíny a budu přesazovat kytičky. Bavila jsem se s masérkou o hubnutí, ona chodí na různé kurzy zdravého životního stylu, i duchovněji zaměřené, a řekla mi zajímavou věc - chuť na sladké signalizuje, že člověk má MÁLO LÁSKY! Tak to budu muset nenápadně ventilovat před mužíčkem. Trošku vrkání, a nebude potřeba čokoška. Jinak u mě taky neexistuje vzít si dva čtverečky pečetě, jednu miňonku, tři nugáty. Sním tolik, kolik je k dispozici! Takže jsou-li doma tři dvěstěgramové tabulky nebo dvě celé bonboniéry... jak to dopadá, víte, vždyť mě už znáte:-))) Tudíž pro jistotu od minulého týdne není doma nic, jen ovocné Pims, na kterých ujíždí tatouch a které mi absolutně nic neříkají. Jen je otázka, jak dlouho vydržím v Kauflandu chodit kolem regálů s delissama s vykrouceným krkem.
A s těmi dobrůtkami z fast foodu, já byla jednu dobu pro změnu závislá na gyrosu s nudlema z asijského bistra.

katka (Út, 6. 3. 2007 - 13:03)

tak děvčata, KFC taky můžu, i když pravda, jen twistra nebo pocketa. ale jako míšo, mini twistra už zas nemaj! chtěla jsem si ho dát o víkendu, celá natěšená, že po tak dlouhý době si něco fakt dobrýho i trochu hříšnýho dopřeju a oni už ho neměli!!!! sakra! tak jsem z toho byla uplně naštvaná, totál, ale nejvíc na sebe že jsem si ho nedala hned když na něj byla reklama. a se zkaženou náladou jsem od manžela sežrala dva stripsy, ale ty mě vůbec neuspokojily, jen nasytily :-)

Martina2 (Út, 6. 3. 2007 - 12:03)

tak to já pravidelně na kulaťáku taky když jdu pro zeleninu obcházím KFC a už jen ta vůůůůně. Svého času jsem byla závislá na křídlech a twistru...:o))) Tak jsem si řekla, že jestli vydržím v kuse těch 6 týdnu a dosáhnu aspon těch 6kg dolů, tak se odměním nějakým tím KFC...ale třeba mi to už ani nebude chutnat (ale toho se moc nebojím)

Romita (Út, 6. 3. 2007 - 12:03)

Katy dekujuu!!!
Jo vecer budu zase cvicit a dnes uz jen lehky jidlo!!
Jste zlaticka!

katka (Út, 6. 3. 2007 - 12:03)

romito!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak sis udělala dobře, tak se z toho přece svět nezboří. jo celá čokoláda je hodně (mimochodem jsem se jich kdysi nažrala taky docela víc než dost - taková milka, mmmm, s jogurtem nebo bílá nebo jen mléčná mmmmmmmmmmm) ale nevybodni se na to! vždyt výsledky máš moc pěkný, 3 kila dole - to určitě nevzdávej!!! neboj se, kila se zas pohnou dolu, stopro! jen vytrvej. že se neláduješ zeleninou a ovocem asi nevadí tolik, když to nejde, tak se nemá cenu nutit, zprotivilo by se ti to. měj radost, že sis dala čokoládku a ukojila sis tím svoje chutě, ALE zkus si dát ted odlehčovací režim. ostatně to ty jsi sem myslím psala o tom, že máš hodně pohybu, ten tu čokošku zmákne :-) hlavně se tolik nenervuj :-) a příště si dej jen jeden řádek jasný? ale až dýl, ne hned zítra :-))

Lucka (Út, 6. 3. 2007 - 11:03)

Holky, tak jsem byla u nutriční a řekla mi, že je to už lepší, hurá:-)

Romita (Út, 6. 3. 2007 - 11:03)

Ahoj holky...takze ja trpim,jako svine,jsem tim vsim tak pohlcena,ze se strasne soustredim na to,abych zhubla a tim padem to stoji.A ted se posadte,protze:jedna velka studentska pecet!!!Mnam mnam mnam!!!Proste to ukojilo moje touhy a nervy a to ,ze jsem nestastna,ze nehubnu!Tak a co ted s tim!!Nechapu,jak si muzete dat jen 2 kosticky cokolady??Nechapu,jak si nemuzet dat ze sladkosti vubec nic?!Ja budu drzet cokoladovou dietu,protze ta mi asi vyhovuje!Nevim jestli se na to nemam vybodnout,mam toho plnou hlavu,tak moc se soustredim na to,ze chci ,aby ty kila sla dolu,ale takhle nepujdou vubec!
Co se tyka ovoce a zeleniny,tak ja dam mozna tak 2 pomerance denne!Nemusim moc zeleninu,dam si ji,kdyz mam chut,ale nutit se jist to pravidelne,tak mi to nebude chutnat!
No holky a ted na sebe budte vsechny pysny,protze takhle blby jako ja urcite nejste!Mam totalni depku!Tak zatim papa

Martina2 (Út, 6. 3. 2007 - 11:03)

tak já se přiznávám že poslední kousek sušenky jsem měla 9.2.2007, od té doby jsem se zařekla, že držím dietu. Příjde mi lepší si prostě nedat vůbec, než se trápit s tím že místo 2 čtverečků jsem sežrala zase celou čokoládu. Jak psala Míša... tvrdohlavost je k něčemu dobrá. Občas si dám akorát sušenky od Diet+, mají kalorii asi jako jedna miňonka, ale je ji 5 a zasytí.
Jinak taky zvládám půlkilo zeleniny a ovoce denně. Prostě jen myslet, aby ke každému jídlu něco bylo.
A co se týče půstu, tak jsem vydržela půl roku vždy jeden den v týdnu nejíst, jen pít vodu (aby se tělo pročistilo), večer jsem byla vždy vyřízená a měla už zvýšenou teplotu. Druhej den jsem jedla na co jsem přišla a dohnala to. Od té doby nesmím předržet hlad jinak je mi dost blbě. Takže toto není nic pro mě. Ale věřím, že někomu to vyhovuje.

kasie (Út, 6. 3. 2007 - 09:03)

Tak Vás zdravím dámy, já se snažím držet v mezích možností teď mám 71kg. Co se týče ovoce a zeleniny tak jsem na tom snad dobře - děnné 2jabka. Mrkev , zelí , řepa, pomeranč, grep a sposta kompotů / zavařovací mánie se celkem u mě pravidelně střádají. Za odměnu si dávám 3kostičky čokolády na vaření - ne víc. Tak se držte dámy a pa.

Monika (Út, 6. 3. 2007 - 09:03)

Ahoj holky, mohla bych se k Vám přidat? Taky hodně zápasím jak správně, zdravě a hlavně pravidelně jíst, což je můj největší problém. Docela větší než nějaký pohyb - ten totiž díky bohu mám. Ale kvůli špatnému stravování kila navíc :-(

Reklama

Přidat komentář