Reklama

Panická porucha 2

martina (St, 8. 12. 2004 - 19:12)

Romčo, a co s tebou ta psychiatrička probírá? Je to nějak cílené, jako třeba u Dr. Praška? Jen z doslechu vím, že má fůru úkolů na pacienty a tak. M

Romana (St, 8. 12. 2004 - 19:12)

Ahoj, všechny básničky se mi moc líbí.Dneska jsem byla zase u psychiatričky, nic nového, beru ten remoon.Taky jsem byla v Makru, ve Sparu a v Globusu.Sama bez dětí a kdybych nemusela chvátat, bylo by mi úplně fajn.Mně nakupování, ani obchoďáky naštěstí nevadí.Mějte se dobře, Romana.

Pajka (St, 8. 12. 2004 - 18:12)

Pro noční můry:00.01Dnešek láskyplněnakousli jsme spoluv něžném objetíztraceni úplněv modravé polotměkonejšivě poplujeme k molupřístavu ránakteré nás pohltía zas budu sama...

Bára (St, 8. 12. 2004 - 18:12)

Ahoj všichni. U zubaře jsem to zvládla bez injekce, takže ataka se nekonala. Ale byl to je "pidi kaz", jak se vyjádřila paní doktorka. Během čtvrt hodiny jsem byla venku. Hercna je srdce (jako Herz), vy číšci. Už musím, kluk mě žene od internetu, třeba se sem dostanu ještě později.Ahoj.

Pajka (St, 8. 12. 2004 - 18:12)

Tož já už stíhám jenom číst...A šalinú jsem po Brně za studentských let enom jezdívala, že by sa s tým dalo aj něco jinačího? :)Sauna mi neva, i když jsem do ní poprvé vlezla téměř na prahu padesátky kdesi v německých super lázních. Lze odtud utéci a chladit se, což můj hmat vítá podobně jako skotský střik :) a stále si dávám předsevzetí, že začnu pravidelně, hercnu pohlídám, neboť nezdravý na ní může být šok z chlazení, kdy prudce vylítne tlak a cévy citlivky by mohly rupnout...

DITA (St, 8. 12. 2004 - 16:12)

Ahoj Evo, já jsem přímo z OL. Čí só hode? Naše hode, pod´me stará do hospodehojá ja hojá ja hoja já ja. ATD ATD. Znáte tu písničku?Evi " er " - díky za každé nové ráno a za dalšího Oskara! Už se začínám cítit jako Kája Gott se svými ptáky slavíky, ale musím makat, at ho s jejich počtem doženu!JO, Evo z okolí OL- myslím jsi psala o snech- milá, zlatá , já bych mohla napsat detektivní- mnohdy až hororově laděný román nebo taky občas lehký eroťák! Zvláště posledních pár týdnů jdu spát pomalu se strachem, co zas můj mozek vyfantazíruje za ptákoviny, nechápu, ale asi mi hrabe. Nic pozitivního se mi nezdá.Tome náš, je to hrůza,že nelíbá Tě múza.Zkus bez polibků psáti,však Tě něco trkne,Oscárka Ti chceme dáti,jistě v Tobě hrkne.Nápadíček malý,hrkne v Tobě náhle,se mnou je to slabý,LT jako smrad se táhne.Táhne se a ploužíza mnou jako stín,tělo tuhne, duše cítízase hnusný splín...Pa všem.

eva rokytova (St, 8. 12. 2004 - 15:12)

Tož, Tome - tu šalinu bych taky zvládla coby tramvaj, ale tu harcnu, či jak to tam je, tak to jsem vedle jak ta jedle!!! Podddddáváme se!Petříčku "b" - tak teď mi psala Lucie, že ti mám hned strašně moc poděkovat za dárek, který jsi ji tam poslal - tak hned tak činím....Baruško - a co zubař: jak se s ním popral Lexaurin???Tož, hezké odpo. My s Karlem až o půlnoci na popravišti :)) Eva R.

jindra (St, 8. 12. 2004 - 14:12)

Ahoj, asi všichni opravdu pracují, až se z nich kouří, kromě Toma.Takže Tome, nevím, co je to "harcna" nebo "hercna", vidíš, už jsem i to slovo zapomněla. Ale vím, co je to "šalina", ty Brňáku jeden! To náhodou vím, buď:1. tramvaj nebo 2. elektrika (myslím elektřina všeobecně).A polibek od někoho jiného by nestačil, abys něco vyplodil? Múzu asi těžko budeš někde shánět..Jsi nějaký náročný:-)).Saunu taky nesnáším, jednou mi to v ní stačilo, padala jsem rychle ven, protože jsem myslela, že se v ní udusím.Ahoj všem!!

tom (St, 8. 12. 2004 - 13:12)

Ahojky, opět až po obědě, ale přesto :-)))Dito, já možná něco

jindra (St, 8. 12. 2004 - 11:12)

Ahoj,hezký den!!Dneska je tady nějak prázdno, asi všichni máte hodně práce.Jenom jsem chtěla napsat, Evo, že okolí Olomouce trochu znám, mám tam spoustu příbuzných, některé jsem neviděla hodně let, ale v létě jsem se byla v Olomouci podívat.Moji rodiče se narodili na Moravě,na hané, takže si pamatuju třeba babičky pěkný hanácký přízvuk:-)).Pěkný den vše a neupracujte se:-)).

Eva (St, 8. 12. 2004 - 07:12)

Ještě jsem zapomněla na Báru, tak Báro, ať Tě zubař moc netrápí a nebolí Tě to. Já si teď zubaře taky užívám víc,než je mi milé.

Eva (St, 8. 12. 2004 - 07:12)

Dobré středeční ráno!!Dnes jsem se konečně pořádně vyspala a dokonce mě ani nehonily hnusné sny.Taky se Vám zdá,že při užívání AD jsou ty sny nějaké hnusné a divoké??Dito,jsem z OL kraje,ale bydlím asi 20 km od OL směr jih,Ty myslím taky nejsi přímo z OL,že?Saunu taky nemusím,byla jsem tam jen jednou a nedělalo mi to dobře.Nesnáším vedro a nemohla jsem to tam vydržet.Včerejší depka mě snad už dnes opustí a bude to veselejší. Tak se nebudu muset cpát sladkým a místo toho bych si mohla odpoledne zacvičit,ale nevím,mám dnes dost nabitý program.Pěkný den,ještě se určitě ozvu.Ahoj Eva

bára (St, 8. 12. 2004 - 07:12)

Dobré ránko. Sauna mi nevadí, náběh na ataky mám spíš, když je mi zima. No - v létě, oblečená, někde v rozpálené místnosti, to se mi taky dělá špatně, ale v sauně na sobě člověk nemá nic, a navíc si může odejít, když to začne být nepříjemné.Neskáču do ledové vody, sprchuju se vlažnou, aby to nebyl takový šok. Jinak je zde jen ženská společnost, příjemně si popletkáme, není to veřejná sauna, takže je nás tam pár.Na srdce mi to nevadí, ani fyzická zátěž, šlapu na rotopedu jako blázen, srdce mi jasně buší rychleji, ale to je něco jiného než u ataky.Jak říká Pajka, cítím se líp.No, zas už letím k zubaři, to bude horší, jdu si šlehnout půlku Lexaurinu a uháním. Zatím.

Karel (St, 8. 12. 2004 - 00:12)

Evo R, zdravím tvoji petřínskou podvětev i s ohařicí do nového dne (co dělá lanovka s rozhlednou? A co zrcadlárium, hladová zeď a hvězdárium? To poslední v těchto dnech zatažených asi nic, že). S tím uléháním dřív to nebude tak žhavé, ale dnes určitě před jednou hodinou.

eva rokytova (Út, 7. 12. 2004 - 23:12)

No, dnes jsem asi tady opuštěná, páč můj noční druh Karel uléhá dřív...Báro - ty odvážlivko: sauna, brrrrr, asi bych tma nevydržela ani v koutku.Ditunko - máš dnes PP Oscara za větičku, že "máš naváto ve svalech" - to se ti povedlo, to je jemné. Omlouvám se, že jsem zapomněla na větev zahraniční, maďarskou. Náš PP strom už má těch větviček docela dost, s mírnou moravskou převahou... Tome, Renuška zdraví Daisy, haf, haf!!!!!!!Tak přeju všem dobrou, a protože už jste asi všichni v říši snové, tak přeju hezké středeční ráno (Karlovi poledne). Vaše Eva R.

Karel (Út, 7. 12. 2004 - 22:12)

Zapomněl jsem jmenovitě zmínit větev břeclavsko-hodonínskou, tak to napravím, nevěděl jsem, jak ji nazvat - že by slovácká větev? No a taky zdravím větev slovenskou samozřejmě. Jiné už nemáme, že?

Karel (Út, 7. 12. 2004 - 22:12)

Evo zdravím tě na sever do Holomóca a okolí, jakož i Ditu tamtéž. Zdravím i pražskou, brněnskou, ostravskou i další větve, samozřejmě včetně maďarské větve.Dnes to vidím se svou nočněmůrní účastí bledě, poněvadž práce mě dnes nějak moc šlechtí, už by mohla přestat... Sežrala mi dnes všechny vtipné myšlenky v hlavě nad překladem hrůzného celního textu z němčiny. Teď si dám ještě navrch něco z angličtiny o schizofrenii, to je zajímavější a jde to rychleji.Niky, na ty texty o Xanaxu kouknu, ještě jsem to neviděl. Já ho už snad v těle nemám, když jsem ho jedl před osmi lety - a ani mě to mnohaměsíční braní nezabilo ani jsem nevěřil, že je to ideální řešení. Asi je zbytečné, aby se někdo vylekal, krátkodobě to asi snese většina lidí dobře.

DITA (Út, 7. 12. 2004 - 21:12)

Ahoj lidičky, Báro, sauna by se mnou sekla, fuuuuj.Ale vím, že je blahodárná a člověku pak krásně po těle. Evo, Ty jsi skoro sousedka, Hanačka?Já si ted lupla sklenku piva a mám tak naváto ve svalech, že sotva tukám. Dítě nespí, doma blázinec, pořád jen po někom něco uklízím. Dnes jsem byla na psychokontrole. Tome, jen klidně plod?básně, já se na odbornici vůbec necítím a hlavně bych nikoho za tvorbu nekritizovala, tak směle do toho. Taky píšu , jak mě zrovna co napadne. dobrou všem.

Pajka (Út, 7. 12. 2004 - 18:12)

Taky prosedím den u počítače. Poslední dobou jsem si začala dávat schody po dvou dvakrát po sobě od sklepa až nahoru tj.cca 5-6 pater a doma rotopedím. Je to nejrychlejší způsob, jak se zpotit, vybíjím energii, ale nehubnu.

Aja (Út, 7. 12. 2004 - 17:12)

Báro, obdivuju tě,že vydržíš saunu, mě by hned začala valit hercna dopředu a pěkně ryhle.Asi je to na určitý věci zdravý,a někteří chlapi tomu říkají společenská událost setkávat se v sauně.Pa Aja.

Reklama

Přidat komentář