Mražená zelenina z obchodu
Byla jsem pred par lety v mrazirnach na navsteve.Zelenina se tam vozila rovnou z pole,tentyz den zpracovavala blansirovanim/lehke povareni / a sup s ni do -60-ti st.Bylo to na vesnici u Znojma.Odtud to vozili do mraziren po cele republice.Ja si tedy od te doby mraz.zeleninu kupuji ve velkem i konzumuji.Nekdy ji jen sparim varici vodou a po vychlazeni pridam drezink.Pojidam v zime jako salat.
Pokud ten vyrobce ovsem rekne zakaznikovi pravdu,ze ano...Podle me cerstvou(a nejlepe bio) zeleninu nemuze nic vynahradit
pokud vim, kazda zelenina se pred mrazenim rochu povari ci podusi,ale nejlepsi je kontaktovat vyrobce
Jen bych se chtel zeptat, jestli je koupena mrazena zelenina z hlediska zrave vyzivy vhodna ci nikoli. Muzu verit tomu, ze se jedna o syrovou, nijak neupravovanou (myslim tim chemicky - aby se nemusela tak dlouha varit) zeleninu? Diky za odpoved.
S tím souhlasím, mraženou zeleninu si dělám jen tak na olivovém oleji s kořením dle chuti a je to OK.'
- Odpovědět
Pošli odkaz