Reklama

Mražená zelenina z obchodu

adriena (So, 11. 4. 2009 - 11:04)

S tím souhlasím, mraženou zeleninu si dělám jen tak na olivovém oleji s kořením dle chuti a je to OK.'

Helena (Ne, 11. 6. 2006 - 22:06)

Byla jsem pred par lety v mrazirnach na navsteve.Zelenina se tam vozila rovnou z pole,tentyz den zpracovavala blansirovanim/lehke povareni / a sup s ni do -60-ti st.Bylo to na vesnici u Znojma.Odtud to vozili do mraziren po cele republice.Ja si tedy od te doby mraz.zeleninu kupuji ve velkem i konzumuji.Nekdy ji jen sparim varici vodou a po vychlazeni pridam drezink.Pojidam v zime jako salat.

Holcina (So, 23. 10. 2004 - 01:10)

Pokud ten vyrobce ovsem rekne zakaznikovi pravdu,ze ano...Podle me cerstvou(a nejlepe bio) zeleninu nemuze nic vynahradit

kapka (St, 26. 11. 2003 - 22:11)

pokud vim, kazda zelenina se pred mrazenim rochu povari ci podusi,ale nejlepsi je kontaktovat vyrobce

Waliz (St, 26. 11. 2003 - 21:11)

Jen bych se chtel zeptat, jestli je koupena mrazena zelenina z hlediska zrave vyzivy vhodna ci nikoli. Muzu verit tomu, ze se jedna o syrovou, nijak neupravovanou (myslim tim chemicky - aby se nemusela tak dlouha varit) zeleninu? Diky za odpoved.

Reklama

Přidat komentář