Reklama

ROZCHOD - JAK SE S NIM VYROVNAT??

Jirka (St, 27. 10. 2010 - 04:10)

Nevěřil jsem..ale léčit díru dírou se osvědčilo!Ty sentimentální sračky okolo pomůžou komu??Načase se probat ne?

jéje (St, 27. 10. 2010 - 01:10)

Mně nepomáhalo nic.Trápil...To jsi vyloženě odstrašující příklad, jak se patologicky neupínat na partnera.

pacient MuDr.Ch (Út, 26. 10. 2010 - 22:10)

Mně nepomáhalo nic.Trápil jsem se jak zvíře a poznamenalo mě to na celý život.Kvůli krávě,která jako člověk měla hodnotu jedné tatranky.Nikdy už jsem se z toho nevzpamatoval a dobře mi tak.Už je to 17 let a nikdy na to nezapomenu.Držím všem pěsti,ať to zvládnete lépe,než já.

EL (Út, 26. 10. 2010 - 22:10)

Nevim jestli mi to pomahalo, ale cestou do prace jsem si pri pisnickach "zpival" cely mesic.Porad tomu neverim, ze je to konec. Mozna, ze kdyz si to uvedomim bude to lepsi,ale opravdu to nejde, ne ted. Nejistota neni opravdu to nejlepsi ale pritom tam porad existuje nejaka nadeje ze to vyjde. Ani nedokazu popsat ten pocit co ted v sobe mam. tohle nepreju nikomu. Chapu, ze to co ted prozivam tak zaziva a zazivala jeste dalsi spousta lidi. Musim si najit nejaky impulz pro to abych zacal znovu zit.

WhiteWolf (Út, 26. 10. 2010 - 21:10)

Cori, ja vim, dekuju za tvoje...Mne pomahalo a pomaha jedna vec. Nahlas rytmicka pisen do ktere se muzu polozit a prozit si ji... to ti vyzene veci z hlavy a tela. Drz se. Bude to ted sileny. Ale mas jasno. A ver ze jasno je mnohem lepsi ikdyz si to ted nemyslis nez nejistota. Protoze nejistota jen oddaluje to kde ted jsi ty. Takze paradoxne ty jsi uz ted ve finale, kam mnozi teprve smeruji... A ty prohrat sam sebe nechces. A prosim Te. Ona te ztratila, tak ji to nemej za zle. Udelala chybu a ona prisla o Tebe. O cloveka ktery toto dokaze prijmout a ktery je tak silny ze vstane a jde dal. Dokaz sam sobe, ze mas silu. A nebo to zabal a utapej se v tom. Ale na takove ceste ciha jen smutek zal a bol. Na te druhe je lepe, ver mi...

EL (Út, 26. 10. 2010 - 20:10)

ahoj Ele, je mi to strasne...Cori, ja vim, dekuju za tvoje slova. Rikala, ze je ted mene citliva a chladnejsi, kdyz jsem se zeptal jestli ho miluje tak po delsim vahani rekla, ze je na ni moc hodny, ale to je jedno. Stejne si myslim, ze tu viru v navrat z hlavy nedostanu.

WW, taky diky, pit a ruzny blbosti rozhodne delat nebudu ale nemam ani silu vubec na nic.Pry pred nim casto o me mluvi az se ona divi, ze to dokaze vydrzet. Jsem znovu tam, kde jsem byl pred pul rokem.
Nejradsi bych se nekde zavrel a uplne se izoloval od vseho.

Jste super..., jeste jednou dekuju

WhiteWolf (Út, 26. 10. 2010 - 20:10)

Tak ted ode mne odesla...To je mi lito, ufff... To je blby. Ale myslim ze alespon mate jasno. Muzes si definitivne v hlave prehodit mysleni ze uz nikdy nebudete spolu. Netrap se tim. Ted to bude krusny, ale zkus si to napsat. Napis si je konec. A pokazde kdyz te napadne neco smerem k ni, koukni se na to cos napsal... Musis si projit tim sam. Ale podle toho co rikala a co pises nasla sveho prevadece, ktery ji ma ocistit od citu k tobe a pripravit na novy vztah kde uz city k tobe nebudou zatezovat to co vznika. Sorry za uprimnost, ale takto to bejva. Hlavne nepit a mluvit a vypsat se z toho. To pomuze !!! Pis sem co ti lita hlavou a nestyd se za to. Lide zde to jiste pochopi. At je brzo lepe ! WW

cori (Út, 26. 10. 2010 - 20:10)

Tak ted ode mne odesla...ahoj Ele, je mi to strasne lito.
At ti tu napiseme cokoli, neprestane te to bolet, ani nezmirni. Timhle si zas budes muset projit, ale vis, ze se tu muzes vzdy vypsat ze svych pocitu.
Jedna vec je na teto smutne situaci pozitivni - vis na cem jsi, uz zadne plane nadeje.
Ale znovu se opakuji - holka, ktera je stastna v novem vztahu nebude rikat svemu ex, ze se ji vzdy rozbusi srdce, kdyz te vidi...
Drz se!!!

EL (Út, 26. 10. 2010 - 19:10)

Tak ted ode mne odesla byvala, povidali sme si o vsem moznem a pak prisel na radu nas vztah, rikala, ze ted nekoho ma a ze na ni moc hodny, ze na me mysli kazdy den, ale vratim se nemuze protoze nechce znovu zazivat tu zarlivost a vsechny ty stavy. Oba sme se rozplakali a nekolikrat se objali. Rekli jsem ji taky, ze s ni nedokazu byt v kontaktu a ze by to tak nejlepsi. Doprovodil jsem ji na autobus dali si pusu a pak odjela. Ted mi jeste napsala, ze opravdu nemuzeme byt kamaradi, ze ji to boli stejne jako me a abych ji odpustil, ze uz se nechce trapit a byt smutna.

No a ted teda zazivam stavy ...

WhiteWolf (Út, 26. 10. 2010 - 19:10)

:) Diky. No, ale kazdy mame...Nekdo tomu rika uchylky od normalniho chovani. Ovsem co je normalni, ze ? o) Mnohdy uchylka je lepsi nez nejaky pseudospolecensky standart, ktery si nekdo nekdy vymyslel... To je pro dav a ja jim to neberu. ;-)

Martina (Út, 26. 10. 2010 - 18:10)

:) Diky. No, ale kazdy mame svoje jine mouchy, ze.. :))

WhiteWolf (Út, 26. 10. 2010 - 18:10)

Tak to jsi se z toho...Bingooo!!! Jsi chytra a ted uz ti verim... Diky te vete >> ale jen proto, ze proste s tim druhym CHCE byt..

Martina (Út, 26. 10. 2010 - 17:10)

Hlasuji pro rovnoceny vztah....Tak to jsi se z toho "oklepal" pomerne rychle. Tedy alespon takto, co muzu soudit z toho, co pises.. :) Jinak to, co popisujes neni rovnocenny vztah. To je radoby samostatna zlatokopka :DD Ja jsem samozrejme myslela rovnocennost i v otazce financni, alespon tedy do te doby nez prijdou deti apod. A i to je pro nektere chlapy problem zkousnout - to, ze zena vydelava penize a tedy vztah nepotrebuje z duvodu zajisteni, ale jen proto, ze proste s tim druhym CHCE byt.. Z toho, co pises si nemyslim, ze mas prehnene naroky a mac urcite dobre skonci :)

WhiteWolf (Út, 26. 10. 2010 - 17:10)

Ja se ale zacinam bat toho,...Jako rovnocena samostatna sexy zena... Pardoooon. Co je vic ? Niiiic ! Ale musi byt v jadru zena co ma city a co nejde za penezi chlapa ale za laskou. Pak je to to nejvic co si muze muz prat a o co musi pecovat. protoze vetsina muzu toto nezazije za cely zivot. V honbe za zenami co jsou sexy ale delaji co muzi chteji a musi je poslouchat a stejne pri tom ten muz si uziva s dalsima... Chlapi sorry, strilim mezi nas, ale proste mnozi se tu jiste poznavate !

WhiteWolf (Út, 26. 10. 2010 - 17:10)

Hlasuji pro rovnoceny vztah. Ale rovnoceny je rovnoceny tedy i co se financi tyka. Ono je dost zen co si mysli ze rovnoceny vztah je ten ze ony budou mit nazor budou aktivni budou pozadovat spolecne plneni funkci v domacnosti a jeste aby to chlap vse financoval. To pak neni rovnoceny to spis .....ny taky to konci na ny ale je to sproste. ;-) Muj pribeh ? Jak jsem psal. Zjistil jsem ze urcite snad nekde je nekdo kdo oceni jaky jsem ja ikdyz vim ze nejsem bezchybny a ze me bude brat jaky jsem. Kazdopadne neslevim z veci jako je vernost respekt ucta a pravdomluvnost za kazde situace. Takze to mam vlastne dost tezke, ale nac vlastne v puli vzdavat mac... ;-)

Martina (Út, 26. 10. 2010 - 17:10)

Jako ja bych doma asi zadnou...Ja se ale zacinam bat toho, ze zivot s putkou nebo mozna s takovou tou "hodnou holkou", co se rada necha vest, se pro spoustu chlapu jevi jako snazsi nez rovnoceny partnersky vztah.. Ale stale doufam, ze vetsina nejsou vsichni :) Jak se vlastne Tvuj pribeh vyviji dal WW?

WhiteWolf (Út, 26. 10. 2010 - 16:10)

Vyženou přízraky,pavouky...Hmmm ... A co vychazky ? Dobry ?

potrefený impot (Út, 26. 10. 2010 - 15:10)

Vyženou přízraky,pavouky potlučou a ženu pořádně vykartáčujou.Pak ať si táhnou deratizovat.

Odpověď ženy pr (Út, 26. 10. 2010 - 15:10)

Zeny maji v kodu, ze muz se...Mě osobně nikdy pavouci romantičtí nepřipadali, pohled na ně mě spíše odpuzuje. Proto spíše oceňuji muže, kteří provedou deratizaci a v noci s brokovnicí vyhánějí ty přízraky.

dada (Út, 26. 10. 2010 - 14:10)

Asyg bich syg z tým taki těško virovnala,gdibi my u baráka něgdo udjělal mýsto přechodu pro chodce,rozchod pro chodce.Já bich nevjědjěla kam mám jýt?Mýt u baráka značku rozchod pochopím to tag,že se musým rozejýt z přýtelem a pag zasyg syg můžem doma tajně mldat.

Reklama

Přidat komentář