Reklama

ROZCHOD - JAK SE S NIM VYROVNAT??

cori (Út, 12. 10. 2010 - 22:10)

No, dneska máš asi vážně...chtela bych uz mit pevny vztah, mit se o koho oprit, kdyz to budu potrebovat, mit se komu schoulit do naruce, mit s kym travit volny cas, dovolene, proste partnera.
Biologicke hodiny mi jeste nastesti netikaji, ale vim, ze prijde doba, kdy zacnou.

mína (Út, 12. 10. 2010 - 22:10)

ahoj vsichni,
tak mam jeden...Cori, jest-li Ti mohu taky napsat...přemýšlela jsi, co mohlo způsobit konec...z mého pohledu je to nevhodný partner pro Tebe. Chlap, který hledá spásu v partnerce má se sebou velké problémy. Asi doufal, že Tvým příchodem se změní, jenže to musí chtít hlavně on sám. Člověk druhého měnit nemůže. Každý ví, jak je těžké změnit sám sebe, natož druhého. Možná pochopil, že jeho změnu za něj neprovedeš, že jsi lepší člověk než on, a tak vycouval.

Helena (Út, 12. 10. 2010 - 22:10)

cislo si nastesti nepamatuju....No, dneska máš asi vážně špatný den.
Cori, v životě to vypadá tak, že asi tak 95% lidí si partnera najde a 5% ne - nyní je třeba poměr mírně odlišný.
Bohužel nikdy nevíme, do které skupiny budeme patřit, proto je dobré počítat i s druhou variantou.
Je pro tebe priorita založení rodiny nebo tikají biologické hodiny a chceš dítě?

Klaudije (Út, 12. 10. 2010 - 22:10)

Tak to muselo byt hrozne...No Ele máš pravdu moc příjemné to nebylo, ale zase z toho nedělám žádnou vědu. Ale záněty dásní by se všobecně neměly podceňovat, on neléčený může taky skončit "vyndávacymy žuby".
No abych pravdu řekla, tak jsme do ordinace volala, co na to doporučují a prý nějakou mastičku, kterou si mám koupit v lékárně. Chápeš to? Mít namaštěná dásna mastí, to nevím kdo to vymyslel. Tak jsem si pěkně rozředila od včelaře propolis a po pár locích jsem už cítila změnu.

Jinak s tím citátem, to může být pravda. Ale i když sluníčko má zvláštní sílu a v člověku může mimo jiné evokovat vzpomínky na bezstarostné mládí, nějakou dovolenou či dávnou lásku, nepřeceňavala bych jej :-). Jsou i účinnější věci, které člověka mají tu moc pozvednout.
Jinak jak bylo ve vaně a jakou tam používáš vůni?

cori (Út, 12. 10. 2010 - 22:10)

cori, nesmutni, jsi mladá a...cislo si nastesti nepamatuju.
Mlada, krasna? - a k cemu mi to je...
Me proste ty neuspechy v citove oblasti uz vysiluji. Neustale poznavani nekoho noveho, ovsem vzdy to ma stejne konce.
Neni mozne, abych pokazde narazila na stejny povahovy typ kluka...

Helena (Út, 12. 10. 2010 - 21:10)

ahoj saso, ele
nevim, jestli...cori, nesmutni, jsi mladá a určitě i krásná.
To číslo z telefonu si asi stejně pamatuješ, ne?
Možná by sis měla určit nějaký cíl a začít se za ním pachtit, nebo si nakoupit pěkné mikiny, nebo si udělat nějakou jinou radost.
Cori, neboj se, zase bude dobře.

cori (Út, 12. 10. 2010 - 21:10)

cori drž se myslim na tebe...ahoj saso, ele
nevim, jestli jsi cetl ty me zpravy z nedele, popisovala jsem ten muj vztah.

udelala jsem jednu vec, smazala cislo z telefonu, aby me to nelakalo :-)

saso (Út, 12. 10. 2010 - 21:10)

cori drž se myslim na tebe ,saso ele taky zdravim u mne porad stejny

EL (Út, 12. 10. 2010 - 21:10)

Tak to dobre znam, ale hlavne na to nemysli, vazne to postupne odezni,nevim jestli je to nejlepsi reseni, ale kdyz prijdou na mysl vzpominky zacnu premyslet nad necim jinym taky nevim v jake fazi jsem ted ja, ale po slunecnem vikendu a ture po horach je mi lepe

cori (Út, 12. 10. 2010 - 21:10)

ahoj vsichni,
tak mam jeden ze slabsich veceru - nejak to na me padlo. Je mi smtno,lito a zas se mi vkradaji do hlavy myslenky, co mohlo zpusobit, ze je konec.

EL (Út, 12. 10. 2010 - 18:10)

Děkuji ti za optání, mám...Tak to muselo byt hrozne brrrrr, to bych radsi k tomu zubari zasel i kdyz to tam byva obcas neprijemne. A predstava, ze bych nemel chut je jeste horsi. Ale je dobre, ze to mas uz za sebou.
Slunce je fajn, o vikendu jsem prosel Krkonose a bylo to super. Nekde jsem kdysi nasel pekny citat: 'Az ti bude v zivote nejhur, otoc se ke slunci a vsechny stiny padnou za tebe'. Takze na tom neco bude :)
Ale ted si toho slunicka moc neuziju, musim dodelat nejake testy a laborku mame bez oken :(

A protoze slunce zapadlo tak vyzkousim tvuj tip a napustim si vanu :)

Klaudije (Út, 12. 10. 2010 - 18:10)

Ja jen, ze jsem te tu dlouho...Děkuji ti za optání, mám se momentálně celkem dobře, přišla jsem z toulky po polích a za obzorem jsem viděla vycházející Měsíc, který se jevil jako obrovský oranžový létající balón. Když se člověk zaměří na krásy přírody, je tím často opětovně ohromený.
Minulý týden to ale se mnou bylo špatné, měla jsem zánět dásní, který se mi rozšířil snad i na jazyk. Vůbec jsem necítila žádné chutě, nemohla jsem na jednu stranu vůbec kousat a dáseň byla neuvěřitelně citlivá. Léčila jsem to nejprve něčím z lékarny (Corsodyl), ale vůbec to nepomáhalo, tak jsem někde na netu vyčetla, že je na to výborný propolis a po něm to jako zázrakem přešlo.
Už jsem si myslela, že budu muset jít k zubaři, ale naštěstí se to díky včeličkám spravilo.
A co ty bojovníku? Věřím, že když svítí sluníčko, že je to taky dobré. V některých jazycích se opalování říká, sluneční lázeň a řekla bych, že je to podobně účinné jako skutečně provoněná vana. To je takový tip, na dny, kdy sluníčka moc nebude.

EL (Út, 12. 10. 2010 - 16:10)

ELe čau, potřeboval jsi...Ja jen, ze jsem te tu dlouho 'nevidel' tak jsem zvedavy jak se mas? :)

EL (Út, 12. 10. 2010 - 16:10)

zdravi vas saso ele kamo...Ahoj Saso, neboj, ze bych si nevzpomel, jak se mas? Chtel jsem napsat vcera,ale usnul jsem u TV :) Ten rozchod neresim, uz se jenom smeju :)

cori (Út, 12. 10. 2010 - 06:10)

Ja to tu ctu a vim jak to...ahoj saso, nevim, jestli jsi se dostal k mym prispevkum, ktere jsem psala v nedeli, ale kdyztak, prosim sdel mi svuj nazor. Preci jen, jsi chlap a snaz pochopis muzske mysleni :-)
dik

saso (Út, 12. 10. 2010 - 01:10)

no to je kozel zahradnikem vis

saso (Út, 12. 10. 2010 - 00:10)

Ja to tu ctu a vim jak to dopadne ,,, proc saso poradi ,a sam nedovede ???to tak je ,, jednou az mi nekdo uveri tak to pochopi ,ale ver te mi !!! ele dik

saso (Út, 12. 10. 2010 - 00:10)

zdravi vas saso ele kamo vzpomenes si na mne ?? uvidis sam co jsem napsal ze to vyjde ,usmej se tomu ale jednou si vzpomenes ze jsem mel pravdu chlape !!!!!!!!
ja muzu porradit vsem ale nejhorsi ze sobe ne ,,to asi nikdo nepochopi

Klaudije (Po, 11. 10. 2010 - 22:10)

ELe čau, potřeboval jsi něco ode mne osobně?

EL (Po, 11. 10. 2010 - 20:10)

Ahoj, nejsi tady Klaudije? :)

Reklama

Přidat komentář