Reklama

ROZCHOD - JAK SE S NIM VYROVNAT??

EL (Po, 4. 10. 2010 - 18:10)

Ahoj myslim,ze byvalou zacinam nenavidet, jak ji znam tak je to hodna holka a akorat si sla za svym stestim, na jednu stranu ji ted preju stesti, ale je tam neco v hlave co rika, jak mi ublizila. Nevim co prevladne, muzou byt vubec dva lidi co se rozejdou kamaradi?

WhiteWolf (Po, 4. 10. 2010 - 16:10)

Vaclave, drzim ti palce ! Nevim proc odesla, dle fotek zrejme sex ci touha delat neco co nemela. Kazdopadne, drz se chlape. Ty si o ni neprisel !!!! Ona prisla o Tebe ! Ty mas dle toho co rikas svou vnitrni hodnotu a krasu ! A to mi ver ze je spousta zen, ktere maji doma hovada ci se s hovadem rozesly a velmi rady uvitaji tvoji naruc... Zeny nechteji doma ani ultrahodne ani ultrasvine muze. Proste chteji doma MUZE. Tak se vzmuz a bud poradny muz at je to pryc uz... Jsi borec jak to zvladas !

mína (Po, 4. 10. 2010 - 11:10)

Můj život se zhroutil taky...Václave, to je príma, jen bys mohl poopravit slůvko "přežil". Je lepší život prožít, ne přežít :-)a event. budoucí protějšek asi nebude chtít přežívat :-). Začni se rozhlížet kolem, skoukni cvičně inzeráty, tam je ženských habaděj. Za chvíli budou Vánoce, Silvestr, to je nejhorší období pro nedobrovolně samotné.

hana (Po, 4. 10. 2010 - 10:10)

Můj život se zhroutil taky...to, co se ti stalo, je smutné.Ale když už říkáš, že bys rád držel nějakou ženu za ruku, ale ne manželku, tak jsi na správné cestě.Je moc dobře, že máš kamarády, co tě v tom nenechali.Držím palce, ať nějakou spřízněnou duši najdeš brzo.

Helena (Po, 4. 10. 2010 - 08:10)

Můj život se zhroutil taky...Václave, Vašku - vždyť ty už jsi na dobré cestě !!!
Pokud se v tobě objeví pocit, že bys rád s někým byl a navázal vztah, tak máš (snad) nejhorší za sebou!
Tady asi platí, že všechno špatné je pro něco dobré. Nalezené fotky ti otevřely oči a možná brzy začneš nový příběh.
Všechna děvčata, co ti sem píšou, mají asi podobné zkušenosti a tak bude dobře, když se s nimi podělíš o své nálady a dojmy, sdělená bolest je poloviční.
Zdravím Vaška i ostatní.

Václav (Po, 4. 10. 2010 - 06:10)

To jsem ráda. Mě se život...Můj život se zhroutil taky dvakrát, myslel jsem si, že podruhé to nikdy nebude, je to moc kruté.Rád bych poznal nějakou fajn ženskou, se kterou bych to "přežil" teď i potom.

mína (Ne, 3. 10. 2010 - 23:10)

Míno, to jsi napsala moc...To jsem ráda. Mě se život zhroutil 2x, umím si dobře představit, co prožíváš. Ta cesta z minulosti není snadná. Čím víc lidí, kteří pomohou jakkoliv pozitivně, tím lépe. A proto piš piš sem, když Ti bude smutno a budeš chtít. Ženských je víc než chlapů, a tak máš velkou šanci poznat fajn ženskou. Třeba jen jako kamarádku, se kterou Ti bude dobře, někam vyrazíte ve volném čase atd.

Václav (Ne, 3. 10. 2010 - 23:10)

Václave, čtu Tvůj smutný...Míno, to jsi napsala moc hezky, děkuji.Věř, že taková slova,i když Tě nevidím moc pomáhají.

mína (Ne, 3. 10. 2010 - 22:10)

Teď jsem přišel, byl jsem...Václave, čtu Tvůj smutný příběh. V životě, žel, přihází údery přímo na solar. Je báječné, co jsi právě napsal, že bys někoho rád držel za ruku. To by bylo to nej..., kdybys začal tímto směrem přemýšlet a přát si novou partnerku, která nezklame. Přeji hodně psychických sil, úsměv na tváři a touhu po jiné ženě.

Václav (Ne, 3. 10. 2010 - 22:10)

Václave, dnes nebuď doma...Heleno, moc děkuji, jsi hodná, měl jsem ségru Helenu a měl jsem ji moc rád

Václav (Ne, 3. 10. 2010 - 22:10)

Vaclave, Helena ma pravdu, ze...Teď jsem přišel, byl jsem s přáteli, snažím se být nad věcí, ale stejně bych teď radši někoho držel za ruku, alem už ne mojí ženu

cori (Ne, 3. 10. 2010 - 22:10)

Václave, dnes nebuď doma...Vaclave, Helena ma pravdu, ze nalezene fotky, at uz tam byly nechany schvalne nebo jen zapomenuty, jsou nedustojne k tobe a k vasemu manzelstvi. Clovek se na zaklade ruznych okamziku (jakym je tento), zacne na toho druheho koukat jinyma ocima.
Bud s prateli, kdykoli to bude mozne - s jejich psychickou podporou to budes zvladat snaz nez kdyz by jsi na to byl sam (sdelena radost - dvojnasobna, sdelena bolest - polovicni)

Helena (Ne, 3. 10. 2010 - 21:10)

Václave, dnes nebuď doma sám, zajdi do hospody nebo si dej něco k pití doma, abys rychleji usnul, aspoň na chvíli to pomůže.
To s těmi fotkami, to je nevkusné ve vztahu jak k tobě, tak k vaší dceři, ale už s tím nic nenaděláš.
Zatni zuby a neboj se, každý den to bude lepší a lepší.
Ráda ti zase napíšu, pokud budeš chtít.

Václav (Ne, 3. 10. 2010 - 17:10)

Dnes jsem odvezl dceru, bylo to pro mne hrozný a v pronájmutém bytě, kde byla moje žena jsem nalezl dost erotické fotky mojí ženy s tím chlapem, tak jsem dost vystřízlivěl z emocí a vzpomínek na ní.Nevím, jak mi to dlouho vydrží, mám ji pořád moc pod kůží.

Petra (Ne, 3. 10. 2010 - 15:10)

Dlouhá jízda v autě je to nejhorší, co mě v porozchodový depresi může potkat...člověk řídí automaticky, takže zůstává plno prostoru k úvahám, přemýšlení...v rádiu hrají romatické písničky, lítost propuká naplno...Nesnáším to.

Václav (Ne, 3. 10. 2010 - 13:10)

teorii, jak zvladnout a...Děkuji vám oběma za upřímná slova.Těžko teď dělat nějaká závažná rozhodnutí, čekají mně každou chvíli jednání o výživném atd.Já už žiji v tomto srabu půl roku a přes tři měsíce je žena v pronájmu v Praze, dnes se stěhuje k tomu chlapovi do paneláku a dcera jde do toho pronájmu.
Ačkoliv si pořád dodávám sil, je jich už málo,ale musím to přece zvládnout.Jern bych potřeboval, abych na to nebyl sám.

cori (Ne, 3. 10. 2010 - 12:10)

Václave, zahrada je krásná...teorii, jak zvladnout a prezit porozchodove obdobi, zname vsichni, ale s praxi to je horsi.
Jako po 20-ti letech byli temer srostli a najednou jako by mu amputovali cast tela (aby toho nemel malo, tak to i posolime v podobe zrady od znameho).
Myslim, ze jakakoli chut zvelebovat zahrdu, udrzovat barak, ktery oba tak milovali, se bude hledat hodne tezko. Jako obvykla otazka je: a proc bych to mel delat. Nic cloveka netesi.
Vaskova dcera se stehuje v tu nejmene vhodnou dobu - bude na to opravdu uplne sam. Kdyby to odlozila o tyden, dva, nez se Vaclav vzpamatuje z toho prvniho soku, bylo by to lepsi.

Helena (Ne, 3. 10. 2010 - 12:10)

Zahradu mám u baráku...Václave, zahrada je krásná věc, taky jsem přišla o jednu, kterou jsem s láskou vybudovala a ošetřovala. Ale někdy se prostě lidem stane, že je potkají věci, s kterými nepočítali, tím myslím tvou ženu.
Jakmile promluví hormony, jdou i zahrádky stranou. Často se ale stane, že po čase ženská vystřízliví a umoudří se.
Takže jestli do finančně dokážeš, snaž se domek podržet co nejdéle a čekat na okmažik, kdy se tvoje žena třeba vrátí.
A pokud nepřijde, tak se za tu dobu tak trochu srovnáš a potom se k celé záležitosti postavíš čelem - prodáš domek, koupíš zahrádku a třeba budeš bydlet v paneláku.
I tak se dá žít.

Václav (Ne, 3. 10. 2010 - 12:10)

Václave, to je v pohodě, s...Zahradu mám u baráku naádhernou, společnš jsme ji udělai krásnou-plnou anglických růží a všech možných kytek, žena to milovala, proto taky nechápu, že to opustila.

Helena (Ne, 3. 10. 2010 - 12:10)

Promiňte, jak jsem teď...Václave, to je v pohodě, s tím jménem to všichni určitě pochopili.
Jen jsem ti ještě zapomněla napsat, abys neklesal na mysli, že všechno vždycky nějak dopadne, a v tvém věku je hodně důležitý vztah s přírodou, to znamená třeba zahrádka.
Pokud bys opravdu musel dům prodat, nezapomeň, že zahrádka stojí daleko méně a bude tě bavit nejméně dalších dvacet let.

Reklama

Přidat komentář