Reklama

ROZCHOD - JAK SE S NIM VYROVNAT??

Václav (Ne, 3. 10. 2010 - 11:10)

po dvaceti letech tak to si...Díky moc, je fakt, že jízda v autě pomáhá a trochu zabíjí čas

Václav (Ne, 3. 10. 2010 - 11:10)

vasku, pomoc v tvoji situaci...Promiňte, jak jsem teď zpitomělý, tak to píši blbě ve jméně.

cori (Ne, 3. 10. 2010 - 11:10)

vasku, pomoc v tvoji situaci...Ahoj, moc děkuji, pomáhá mi to od vás všech číst ta slova.Těžko se dá popsat co jsem prožil:Byli jsme pro ostatní ideální pár, spousta manželství se prý držela díky nám.Všude kam jsme přišli, tak si nás pomatovali pro vtip a veselost.Vše se teď sesypalo, strašně trpím.Dcera se dnes stěhuje z domu, moc to bolí, že tady budu sám.

Helena (Ne, 3. 10. 2010 - 11:10)

Václave, s tebou cítím,...Helenko, děkuji Ti za milá slova.Vím, že to chce čas, musím se naučit být trpělivý.

Helena (Ne, 3. 10. 2010 - 11:10)

Helenko, děkuji ti za...Leo, jsi roztomilá a mluví z tebe mládí, to já jsem prakticky "na konci dospělosti", takže se dokážu podívat zpátky a vím, kde jsem udělala chybu.
Pokud u tebe zatím netikají biologické hodiny, máš spoustu času. Není třeba se hned rozcházet a zůstat sama. Myslím, že je dobře začít s tréninkem zvyšování sebevědomí, tak, abys svého přítele dokázala ve vhodnou chvíli utřít a zabránila tak jeho dalšímu předvádění.
Nenapsala jsi, jestli tě jeho jednání bolí - pokud ne, jsi na dobré cestě.
Pokud ano, porozhlédni se po jiných obdivovatelích a zkus, jak dokážeš vzbudit touhu u jiného muže.
Pozor - nenabádám tě k nepravostem, jen by sis měla ověřit, že na trhu máš svou cenu.
A tu docela jistě máš!

hana (Ne, 3. 10. 2010 - 10:10)

Dobrý den potřebovala bych...Leo promiň, ale co je na takovém chování zábavného? Asi bych mu hodně rychle řekla, ať s tím skončí, že je to trapné a vlastně mě tím uráží a ponižuje.

Lea (Ne, 3. 10. 2010 - 10:10)

Leo, raději pryč od něj,...Helenko, děkuji ti za odpověď, říkáš pryč od něj nebo se obrnit, něco podobného mi říká i on. Prý pokud ho miluju, tak není co řešit. To má asi z té reklamy na Kofolu :-)
No jo ono se to lehce řekne, ale já bych chtěla k sobě někoho už řekněme dospělejšího. Je sice o pár let mladší, takže i to určitě dělá své, ale že bude potřebovat neustále mne přesvědčovat, jaký je o něj zájem, to by mne tedy nenapadlo.
No ale představa, že když na mne bude třeba čekat někde před obchodem a při průchodu jakékoli ženy, bude mít erotické představy mne tedy upřímně děsí.
I když nevím jestli to ti chlapi tak náhodou nemají skoro všichni.
Asi se rozejdem a já půjdu do kláštera.

cori (Ne, 3. 10. 2010 - 10:10)

po dvaceti letech tak to si...souhlasim - jizda autem me take pomahala - strasne osvobozujici pocit

EL (Ne, 3. 10. 2010 - 09:10)

po dvaceti letech tak to si nedovedu predstavit, ale zazil jsem to v jine roli, neco podobneho se stalo mym rodicum. pamatuju si, ze jsem z toho byl tenkrat mimo, nerad na to vzpominam. Ale protoze jsem mel pred maturitou tak me to uceni z toho dostalo. Plne chapu tvoje pocity, kdyz se rozpadl muj vztah tak jsem se prave snazil zamestnavat, ale neslo to. Pak jsem zacal jezdit autem kamkoli delsi trasy, preci pritom se musi clovek soustredit a nemysli tolik na to co se stalo.Je to sice slaba rada, ale me to ze zacatku trosku pomohlo.

cori (Ne, 3. 10. 2010 - 09:10)

Ahoj, je mi 58 a po dvaceti...vasku, pomoc v tvoji situaci nebude snadna, protoze jen malokdo z nas si umi predstavit, cim asi tak prochazis.
Kazdy z nas tu zazil rozchod, ale oddeleni se od milovane osoby po 20-ti letech a jeste takovymto zpusobem, to tu nejspis nezazil nikdo. A je to dvoji zklamani - jak od manzelky, tak od znameho - citis se, jako by se proti tobe vsechno spiklo...prosla jsem podobny, nejlepsi dlouholeta kamaradka, kterou jsem mela jako sestru a zpovednici, takovou spriznenou dusi. Bohuzel tato osoba nasla zalibeni v klukovi, ktereho jsem milovala a ona to vedela. Nesrovnavam se s tebou, to ani nejde - ale bolest neskutecna.
Muzu sem akorat napsat takove ty obvykle fraze - nedavat vinu sobe a cas na otpeni bolesti.
drz se

Helena (Ne, 3. 10. 2010 - 09:10)

Ahoj, je mi 58 a po dvaceti...Václave, s tebou cítím, ale pomoct si budeš muset sám, tyhle věci prostě musejí přebolet - a chce to jen čas.
Tvůj vztah k domku naprosto chápu, já jsem podobným způsobem o domek přišla, takže ti rozumím.
Lásky se člověk ale nezbaví ze dne na den, chce to trpělivost a hodně se zaměstnat, nejlépe prací. jestli jsi zdravý, pracuj 12 nebo více hodin denně, pak počkej, až přijde spánek - a ráno znova.
A za půl roku bude mnohem líp.

Helena (Ne, 3. 10. 2010 - 09:10)

Dobrý den potřebovala bych...Leo, raději pryč od něj, já jsem si takto "zábavného" člověka vzala, a není to žádná sláva.
Vím, že je to těžké, jestli ho miluješ, ale pokud s ním chceš zůstat, obrň se nejlépe hroší kůží, toto jsou typy, které nikdy nedospějou, pořád si musejí něco dokazovat a ženská to většinou odnáší.

Lea (Ne, 3. 10. 2010 - 09:10)

Dobrý den potřebovala bych poradit, mám přítele Vláďu, kterému už bude letos 30, ale má neuvěřitelné nápady.
Tak třeba ten poslední, koupil si novou SIMku a posílá si z ní na mobil SMS typu," Bylo to s tebou úžasné Vláďo, kdy se zase uvidíme?"a teď použije nějaké ženské jméno. Nebo "Moc po tobě toužím Ládinku, ten orál umíš skvěle".

Potom ten svůj mobil nechá přede mnou ležet, jako že před sebou nemáme žádné tajnosti a jde třeba na procházku. Máme sice volný vztah to jo, ale něco už je příliš.
Někdo mu navykládal, že ženy potřebují žárlit, aby o toho muže bojovaly.
Nevím co s tím mám dělat, je sice hezké jak se snaží, ale jako 30 by měl už sázet na něco jiného, nemyslíte?
Pro představu vám řeknu ještě jeden jeho "trik", před spaním mi vykládá, jak byl okouzlen ten den svou šéfovou nebo jednou se svých kolegyň. Dělá v ženském kolektivu, takže má pestrý výběr. Mluví třeba o tom jak jí bylo vidět spodní prádlo jak úžasně má křivky, že se musel jít o polední přestávce vyhonit, aby neměl nehodu. Nebo mi vypráví jak mu seděla některá z dam na klíně a nechávala nahlížet na výstřihu a podobné zkazky.
Jo, celkem je zábavný, uznávám, ale ono opakovaný vtip, už není vtipem a mohlo by třeba vyznívat taky trapně.
Setkali jste se někdy s někým podobným, jak se k tomu mám postavit?

Václav (Ne, 3. 10. 2010 - 08:10)

Ahoj, je mi 58 a po dvaceti letech krásného života se moje 51 žena zamilovala o sedm let mladšího mého známého.Po půl roce tahání za nos, že o nic nejde a že to chce čas podala žádost o rozvod. Postavili jsme si domek, před nedávnem ho doplatili a teď budu muset řešit nový domov, vztah.Na vyrovnání nemáme ani jeden, představa prodeje domku je krutá. Je to šílený, mám ji pořád strašně moc rád, pokud jsem s nějakou ženou, mám svoji ženu pod kůží a strašně se mi stýská a chybí mi. Doma mi ji vše připomíná, od rána do noci jsme si povídali o hezkých věcech,vše jsme řešili spolu a hodně cestovali, takže i návštěva mnou milovaných míst se nakonec neobejde bez emocí, protože vzpomínám, jak a co jsme tam zažili.Máme sedmnáctiletou dceru, ta se dnes stěhuje, už má toho také dost a jde bydlet k příteli. Připadám si najednou zbytečný a pro nikoho nedůležitý.Zkušenosti, jak dlouho toto období trvá mně naplňuje nervozitou.Býval jsem veselý člověk, teď závidím párům společně trávené víkendy, dovolené, nákupy.Málo co mně baví a žiji den ze dne, vlastně přežívám.Vinu z rozpadu necítím, jen to, že jsem ji měl moc rád a chtěl jsem být co nejvíce s ní.Snad mi trochu pomůžete, sdílená bolest pomáhá.

EL (So, 2. 10. 2010 - 20:10)

to jsem napsal blbe, to ze se ji neozvu jsem ji nepsal :)

EL (So, 2. 10. 2010 - 20:10)

Ahoj Ele zdravi te saso ,Ele...Ahoj Saso, jak se vede?
na tu predposledni zpravu jsem ji napsal, ze byla nejlepsi holka jinak bych ji nepozadal o ruku, ale sam se ji neozvu.

saso (So, 2. 10. 2010 - 19:10)

Ahoj Ele zdravi te saso ,Ele tak jak uz jsem ti psal,kdyby byla stastna a opravdu zamilovana tak ti nepise zadne sms!byla by rada ze to uz ma za sebou a muze se venovat jinemu.ona v tom rozhodne nema jasno,zalezi jak se budes chovat ty,pokud ji das naznak ze ji porad chces zpet tak ti muzu zarucit ze rekne ne,, musis delat ze je to uz za tebou a ze jsi v pohode a uvidis jak se to zmneni|!

EL (So, 2. 10. 2010 - 19:10)

Klaudije je pekne jmeno, ale kdyz ho pouzivaji dva lidi tak to muze pusobit trochu zmatene :)

Klaudije (So, 2. 10. 2010 - 18:10)

Klaudije co je na tom nestydatého a za co bych se měla stydět?
Podle všeho ty to neděláš, říkám já ti snad, že si zbytečně nabalená?
Vždyť život není jen o tom, že děláme věci, které ostatní považují za normální.
Vem si třeba takovou nevěru, spoustě lidem připadá normální, znamená to snad, že proto budu příteli nevěrná?
Co si o tom myslíš, Klaudije?

EL (So, 2. 10. 2010 - 18:10)

Já když jsem zamilovaná,...taky na tom neco Mirko bude, nechci v tech zpravach hledat neco co by mi davalo nejakou nadeji, ale taky se tomu neubranim. Skoda, ze nejde jednoduse se vratit a vyvarovat se tech chyb, ale clovek je podle me uz zatizeny predsudkem vuci tomu druhemu.

Reklama

Přidat komentář