Reklama

ROZCHOD - JAK SE S NIM VYROVNAT??

Klaudije pro Kl (So, 2. 10. 2010 - 17:10)

Ty chodíš doma nahá? A to se nestydíš ty nestydo?

Kluidije (So, 2. 10. 2010 - 17:10)

No, abych se ti Elíku trochu přiblížila, tak jsem trochu typ sexsymbolu minulého roku Lucky Vodráčkový.
Taky hezky zpívám, jsem přemýšlivá a podrž se, ráda chodím doma nahá. To sice nevím jestli dělá Lucka taky, ale já zas nejsem tak slavná, jen jsem hrála pár vedlejších roliček v hollywoodských trhácích. Chodila jsem z Douglasem, Clooonym a měla jsem zálusk na Leoška DiCapria, ale nechtělo se mi prát se o něj s Káčou Winsletovou.
Tak jsem ho nechal jít k vodě, přesně jako v Titaniku :-)

Mirka (So, 2. 10. 2010 - 17:10)

Ele nevim ,ale chtel bych zde...Já když jsem zamilovaná, tak nekašlu na svět okolo. Neztrácím hlavu, jen jsem s tim druhým ráda, ale neni to lék na zapomnění. Třeba pro mě rozhodně ne. Myslím si, že to ani neni dobře.
Já to co Elova bývalá píše vnímám spíš jako to, že nad tim přemýšlí, že se z chyb chce poučit a prostě něco spolu zažili, tak to chce takhle srovnat. Jako takový ten konečný smír, dyť spolu byli a měli se rádi a to že to nevyšlo, tak je pro ně někdo lepší... Jen ho musí potkat. člověk se mění. a El by si teď určitě dával pokoj, aby neopakoval ty samé chyby a o to jde.

EL (So, 2. 10. 2010 - 17:10)

Tak to by jsi byl ideální...Dekuju :))

Klaudije (So, 2. 10. 2010 - 17:10)

:) ja varit umim :) klidne se...Tak to by jsi byl ideální pertner. Vezmu si jen toho, kdo za mě každý den uvaří :-)
Ale chápu. A až budeš ready na vztah, tak dej vědět a hodně štěstí :-)))

EL (So, 2. 10. 2010 - 17:10)

pred pul rokem sme se rozesli a jeste dlouho bude trvat nez zacnu nejaky novy vztah

EL (So, 2. 10. 2010 - 17:10)

Ele, a nechceš to zkusit se...:) ja varit umim :) klidne se muzeme treba sejit, ale myslim ze ted nedokazu mit vztah

Klaudije (So, 2. 10. 2010 - 16:10)

Ele, a nechceš to zkusit se mnou? Jsem taky krásná, chytrá, vtipná a samostatná. Akorát nemůžu nikoho sehnat, protože neumím vařit. Vadilo by ti to? :o))

EL (So, 2. 10. 2010 - 16:10)

Ten film Hodíme se k...Ja vzdycky preferoval klasicky zpusob seznameni protoze je to uplne neco jineho, kdyz mezi vami preskoci ta pomyslna jiskra. Seznamky muzou byt fajn a taky to muze jikrit, ale neni takovy spontanni.

Jitřenka (So, 2. 10. 2010 - 15:10)

Ten film Hodíme se k sobe...., jsem taky viděla, ale nejsem si jistá, jestli tam nedošlo k nějakému omylu, jako v Jáchyme, hoď ho..., způsobené špatnó elektropnkó :-)
S počítačemi je kříž,na to bych moc nesázela. Ale skutečně existují dnes seznamky, kde ti vyberou(doufejme, že lidé ne programy) partnera na tělo, jen nevím jestli se řídí pravidlem, že protiklady se přitahují nebo vrána k vráně sedá rovný rovného si hledá.

EL (So, 2. 10. 2010 - 14:10)

jako kristalova koule by...a nebo mit ten stroj jako v tom filmu "Hodime se k sobe milacku...?" ale delam si srandu. Na to ze napisu se muzes spolehnout, mam na tuhle stranku ulozeny odkaz a znova diky za podporu :)

cori (So, 2. 10. 2010 - 14:10)

to jo, dal bych za to cokoli....jako kristalova koule by spatna nebyla, ale to by jsi se strasne ochudil.
ja si take myslela, ze nemuzu potkat lepsiho cloveka a opak se stal pravdou - potkala. To ze to on zahodil, to je jina vec, to ze me to strasne bolelo a boli s tim se da neco udelat. To, ze nejspis casem prijde co svoji blbosti udelal - to neovlivnim.
Byla bych rada, az po svem boku budes mit novou holcinu, kdyby sis vzpomel na tuhle diskuzi a napsal nam, ze jsi se strasne mylil, to totiz doda odvahu vsem ostatnim :-)

EL (So, 2. 10. 2010 - 14:10)

to jo, dal bych za to cokoli. nekdy bych chtel mit kristalovou kouli abych videl co bude za par let a ze prijde nekdo lepsi tak tomu neverim.

cori (So, 2. 10. 2010 - 14:10)

jeji 25, vsechno dost proziva...nejsem psycholog,ale pokud jsi se o ni dost casto bal, nebot ty stavy asi nebyly ojedinele, tak nejsi citove chladny, jak bylo napsano.
Je mi jasne, ze jsi nestastny, ze by jsi dal kdo vi co za to, abyste se k sobe vratili. Ale to, co jste spolu meli prozit, jste si uz odzili a ted uz musite kazdy sam.
Jinak jak jsi tu slecnu tu tak zlehka popsal, tak ti muzu opravdu rict, ze holciny, ktere zvladaji stres, jsou vyrovnane a chteji pohodovy vztah jsou a nemusis se bat, ze bys nepotkal.

EL (So, 2. 10. 2010 - 13:10)

jeji 25, vsechno dost proziva a dost se na ni podepsaly zkousky, jednou jsem ji vezl v noci i na pohotovost, dostalal krec do rukou, nemohla s nima pohybovat a podobny projevy.Kvuli tomu chtela i skolu predcasne ukoncit. Nemela stastny detstvi tak je to pozustatek, nevim, ale kdykolik mela nejake tyhle stavy tak jsem se o ni dost bal. Mas pravdu jeji novy by tohle mel prevzit, sice mi primo nenapsala v ty zprave ze s nim chodi ale ze se s nekym stretava, ale myslim ze je to to samy

cori (So, 2. 10. 2010 - 13:10)

Slibil jsem ji ze kdyz bude...to ti nikdo neupira, ze ji chces vzdy vyslechnout a pomoci. Ale vsechno ma mit svoje hranice. Rekla bych, ze ted je uz prekrocila. Ji se mozna ulevi, ale na tobe se ten vas neustaly kontakt podepise.
Jedna pani, ktera se zabyva kineziologii mi rekla, ze jsou okamziky, kdy je treba myslet nejdriv na sebe a pak az na druhe. A to je prave ted - ve tve situaci.
Preci jen, jeji novy partner, o kterem psala, by mel zastat i toto tve misto - vyslechnout, poradit, pomoci.

cori (So, 2. 10. 2010 - 13:10)

to ze bych ji napsal ze uz na...Ele, o jakem stresu a jeho nezvladani mluvime?
Jestli to dobre chapu, slecne muze byt tak kolem 20-22 lety. V tomto veku toho stresu moc neni.

EL (So, 2. 10. 2010 - 13:10)

pak bych to ani nečetla a...Slibil jsem ji ze kdyz bude mit nekdy nejaky problem tak mi muze kdykoli napsat a za svym slovem stojim. Taky me zajima jak se ma, sice se tim budu trapit, ale nechci aby se trapila ona.

hana (So, 2. 10. 2010 - 13:10)

to ze bych ji napsal ze uz na...pak bych to ani nečetla a rovnou mazala.Jinak budeš jen trápit sám sebe.

EL (So, 2. 10. 2010 - 12:10)

to ze bych ji napsal ze uz na to nemam nervy neudelam, vzdycky mela problemy s nervama, nezvladala stres a tohle by asi pro ni bylo tezky. Takovou situaci, kdy at bych udelal cokoli tak vsechno spatne jsem po nasem rozchodu mezi nama zazil. O tom psychickym vlastneni jsem uz nejakou knihu cetl, projevuje se jak u zen tak muzu a ani pritom tam nemusi hrat roli zadne intimni vztahy.

Reklama

Přidat komentář