Reklama

ROZCHOD - JAK SE S NIM VYROVNAT??

maty (Čt, 2. 9. 2010 - 18:09)

m

WhiteWolf (Čt, 2. 9. 2010 - 17:09)

Jsem rok po rozchodu, ex byl...Narovinu... A co sex ? ;-)

Simča (St, 1. 9. 2010 - 15:09)

Jsem rok po rozchodu, ex byl nevěrný.Nemám nikoho, protože nemám v sobě pocit, že jsem schopná nějakých větších citů.

WhiteWolf (St, 1. 9. 2010 - 12:09)

Reverend>> No ja poznal pekne i strasne. A muzu rict ze to pekne je k nezaplaceni a mnohdy prevazi to strasne...

Reverend (Po, 30. 8. 2010 - 11:08)

WhiteWolf:
buď rád, že jsi poznal jak to doopravdy opravdu je, je to zkušenost k nezaplacení. Hlavně začni něco pořádnýho dělat a uvidíš sám, že pocit prázdna a samoty zmizí, jen to chce trpělivost.

WhiteWolf (Pá, 27. 8. 2010 - 18:08)

Ahoj vsem, hlasim se k vam do klubu. Muj vztah byl uzasny plny napeti a jiskreni a to bohuzel i spatnym smerem. Nakonec diky tomu shorel. Aneb jedno pouceni. Uzasny sex a cista laska a oboustranne milovani nezachrani vztah. To je me pouceni do zivota. Pomalu ztracim iluze, ze jsou verne milujici sexy zeny ktere za to stoji a ktere chteji vztah a umi resit veci a komunikovat na urovni o problemech. Ve svych 35 letech jsem dost poucen. A presto se neprestavam divit. Ten pocit prazdna a samoty je na prd. Cloveku se nechce vubec nic delat. At uz to prejde. A to co nejdrive.

Martina (St, 25. 8. 2010 - 14:08)

Děkuji všem za rady. Musím si chvíli odpočinout a být na čas sama, abych se nejdřív sama dala do pořádku. Možná jsem je přitahovala proto, že jsem působila jako hodná, roztomilá a i trochu naivní holka. To musím taky změnit, pokud nechci potkat zase nějakého despotického žárlivce..

... (Út, 24. 8. 2010 - 22:08)

Děkuji za radu. To už teď...Marťo, máš pravdu, že je problém nového partnera hned odhanout. Chlapi se dokáží mistrně přetvařovat, když je holka velmi přitahuje, a pak holce zbydou oči pro pláč.
Vsadila bych na intuici a rozum. Určitě s ním nelézt brzy do postele. Nech ho projevit, jak se chová sám, přirozeně. Je-li galantní, pozve na výlet, do kina, jak se chová ve společnosti atd. A pokud bude splňovat základní společenská kritéria, pak se může rozvíjet i bližší vztah.
Dej si pauzu a až budeš v pohodě je větší šance, že potkáš normálního kluka. zatím si srovnej v hlavě co jsi u chlapa ochotná tolerovat, co ne atd. A toho podstatného se do budoucna drž a neustupuj.

Martina (Út, 24. 8. 2010 - 22:08)

Asi máš pravdu, je to tím nízkým sebevědomím. Dětství jsem taky neměla jednoduché. Otec se k mamce choval podobně. Za rok dostuduji a konečně si najdu práci a osamostatním se. Tím se mi sebevědomí určitě zvýší. Budu mít aspon víc peněz na ty koníčky. Snad už pak budu moct mít normální vztah.

hana (Út, 24. 8. 2010 - 22:08)

Ahojky,
potřebovala bych...Martino, dej si chvíli oddech od mužů, žij si svůj život, získej dobré přátele, měj koníčky.Zvýší se ti seběvědomí, budeš spokojená.Hlavně se vyhýbej takovým blbcům, cos měla doteď.Při prvním náznaku případné manipulace uteč.Možná to bylo tvoje nízké sebevědomí, co je přitahovalo.Chce to, aby ses zastavila a změnila to, co je k tobě přitahovalo, jinak bys na ně narážela dál.

Martina (Út, 24. 8. 2010 - 21:08)

Děkuji za radu. To už teď vím. Taky jsem se ale dokázala prosadit, s kamarádkami jsem si chodila sednout i nadále. Prosazovala jsem svůj názor. Ale vždycky jsme se pohádali a on si myslel, že má pokaždé pravdu. Snažila jsem se vše vyřešit v klidu, ale nějak to nešlo. Tak jsem si o sobě časem začala myslet to co o mně říkal a sebevědomí spadlo na nulu. Teď se snažím mít víc přátel a koníčků. Ale trochu se bojím že nového partnera nedokážu hned odhadnout..Asi mám porouchané "radary" :(

... (Út, 24. 8. 2010 - 21:08)

Ahojky,
potřebovala bych...Martino, dělá to na mě dojem, že jste ochotna partnerovi hodně tolerovat, ustupovat, být nadmíru vstřícná. To není dobře. Musíte mít své hranice, vážit si sama sebe, mít své známé, svůj život a na nepřijatelné věci vůbec nepřistupovat. Přizpůsobivé holky to nemají lehké - chlap si jich přestane vážit, pohrdá jimi, manipuluje s nimi.
Vylaďte si své "radary" na chlapi, jinak Vám hrozí, že podobné typy budete přitahovat a prožívat opětovná zklamání. Věřte své intuici, ta Vám správně napoví.
Nebojte prosadit samu sebe.

Martina (Út, 24. 8. 2010 - 21:08)

Ahojky,
potřebovala bych poradit. Je mi 24 let a jsem vš studentka. Nedávno se se mnou rozešel můj přítel se kterým jsem rok žila a stále se s tím nedokážu vyrovnat. Na začátku to bylo skvělý, byla jsem moc zamilovaná a on se ke mně choval velice hezky, tak jsem se k němu přestěhovala. Po čase se ale projevil. Hodně žárlil, když jsem měla nějaké kamarády, kteří mi psali, přečetl mi zprávy v mobilu a už jim volal, aby mně nechali na pokoji, jinak si to s nimi vyřídí. Nakonec se mu ani nelíbilo, když jsem si šla s kamarádkami sednout. Po čase jsem žila spíš jeho život, společně jsme navštěvovali jeho kamarády, dělali jeho koníčky a já zapomněla na sebe. Nakonec si se mnou byl tak jistý a přestal si mně vážit. Ponižoval mně, říkal že jsem hloupá, že nemám vlastní názor, že mi ta vysoká škola stejně k ničemu nebude (on je vyučený elektrikář) a že za všechny hádky můžu sama. Přitom jsem se chtěla jen bránit, ale čím víc jsem se hájila tím víc jsem si připadala jako ta špatná. Když jsem mu např. nechtěla zkrátit kalhoty do práce, hned my vyčítal, že ho nemám ráda. Pracuje jako finanční poradce, peníze mu stouply do hlavy a na mě už ani neměl čas. Pak jsem potkala někoho, kdo se ke mně choval hezky a tak jsem si s ním začala psát. Přítel to samozřejmně zjistil a nakonec řekl že už mi nemůže věřit, že jsem mu lhala a rozešli jsme se. Tak jsem se začala scházet s tím druhým, v domění, že to bude lepší. Pořád básnil o tom, jak mě chce udělat šťastnou, že budem jezdit na výlety a já mu to věřila.. Nakonec jsem zjistila že hodně pije a má dluhy. Pracoval, ale kvůli pití neměl skoro ani na kredit. po chvíli jsem to s ním skončila. Teď jsem sama a bojím se že si už nikoho normálního nenajdu. Pokaždé narazím na nějakého blbce, i když toho prvního jsem měla opravdu ráda. Momentálně mám nízké sebevědomí a nevím jak se s tím vyrovnat. Děkuji za rady

EL (Út, 24. 8. 2010 - 17:08)

Vsem moc dekuju za podporu a rady,jste super.Proste budu zit dal a nejak vsechno dopadne, mrzi me ale to ze vlastne ani nechce byt v kontaktu. Jako by to slo cloveka uplne odriznout. Taky me to mrzi protoze nevim jak ji je a jak se ji vede.

hana (Po, 23. 8. 2010 - 22:08)

Ele, oba mají pravdu.Buď silný, zajímej se o cokoli, jen se v tom nebabrej.Pak uvidíš, co se stane.Bude/nebude dál součástí tvého života.Teď si důležitý ty! Nějak se s tím poper, třeba tak, jak radí Reverend.Hlavně, když se ti uleví.
Ještě jednou hodně štěstí v práci....a celkově.

Reverend (Po, 23. 8. 2010 - 22:08)

Jindřich:
Vidím, že jsi mě dokonale prokouknul :-D, inu tobě stačí ke štěstí prachsprostý sex, no, proč ne.... pokud je to všechno, až nebude co stavět, tak si možná uvědomíš, jak málo za tebou zůstalo...

EL:
Ne, ne, ne, nenech se zvyklat, vůbec s ní nekomunikuj, ona tě nechce, víš když ona uvidí, že jsi silnej, nezávislej, že ji vlastně vůbec nepotřebuješ, tak sama se ti ještě ozve, ale doufám, že ji pošleš někam. Chlape, máš snad taky nějakou hrdost, ne? Víš, ženský ze všeho nejvíc nesnáší chlapy co brečej, prosej, škemraj... Mě hodně v první fázi pomáhal alkohol, prostě se vyblbnout, nebo jsem chodil křičet do lesa. Normálně na plný kolo jsem řval: "Ty děvko, ty kurvo" :-D fakt legrace... no i taková kokotina člověku mohla ulevit. Zkrátka hlavně jí nevolej - nekontaktuj, smiř se s tím, že ona není a pravděpodobně nebude součástí tvého života.

Jitka (Po, 23. 8. 2010 - 20:08)

Odpoutej se jestli to dokážeš. Dej jí najevo že ty jsi silný a snad už i klidný, že až bude mít ona potřebu si popovídat, ať se ti kdykoliv ozve. A mysli to vážně až jí to budeš říkat.
Pak se soustřeď na práci, na sport, na učení, na svý věci. Za pár dní, příští týden v pondělí to bude zase o kus jiný. Jen se v tom nemáchej a neřeš to furt dokola. Nikam se nepohneš. Žij mladíčku. Pokud se má ta dívka znovu objevit v tvém životě, objeví se.

EL (Po, 23. 8. 2010 - 20:08)

A nemůžeš si s ní nějak...Videt se ted vubec nechce, psala ze by ji potom nebylo dobre, ze by byla zase mimo a plakala by a nemuze videt, ze se trapim. Nedorozumeni to asi neni, hlavne jde o jeji pocity, ze se vedle me citi oskliva a neschopna, zarliva a pak ta moje rodina. Navic psala, ze to vubec nezvlada a ze musi zacit myslet na sebe a zacit zit.Trapila se predtim a trapi se i ted

Jindřich (Po, 23. 8. 2010 - 19:08)

EL:

Žena tě NEMŮŽE...Co to plácáš Reverend? Kdo jiný učiní muže šťasného než jedině a jen žena? Co jsi bez ženy Reverende? Nick na diskusi doktorka, kde o své šťastné samotě přesvědčuješ sám sebe. Vzmuž se posero a začni klátit krasavice, teprve až nebude co postavit, můžeš se soustředit sám na sebe a svůj klid. Do tý doby času dost. Třeste se ženský stehýnka..

Majka (Po, 23. 8. 2010 - 19:08)

Znam ji 4 roky a aby se ted...A nemůžeš si s ní nějak promluvit? Nečetla jsem všechno co jsi napsal, ale nemůže za tím být třeba jen nedorozumění? Psal jsi, že by pro Tebe udělala všechno tak to je trochu nelogické, že by najednou změnila názor.

Reklama

Přidat komentář