Reklama

ROZCHOD - JAK SE S NIM VYROVNAT??

Jenda (Pá, 11. 6. 2010 - 16:06)

Říkám, že v tvém...Kdyz uz chlap prekousne fakt, ze se mu partnerka kurvila s best kamosem, tak verit ji bezmezne dal muze jen blbec nebo clovek totalne zaslepenej laskou. Alkohol nealkohol. Ze kazdy zaslouzi druhou sanci je hezka myslenka, ale bohuzel to takhle v praxi vetsinou nefunguje. A pokud se odkazujes na to, ze jednala pod vlivem, tak jak si muzes byt tak jisty, ze uz to neudela znova?? Ona se treba poucila, ale pod tim vlivem clovek premysli trochu jinak. Prave proto rikam, ze byt presvedcenej, ze uz to nikdy neudela, je dost zradny. O to vetsi je pak zklamani. Mluvim bohuzel taky z vlastni zkusenosti, jinak bych pravdepodobne mluvil jako ty.

Iva (Pá, 11. 6. 2010 - 16:06)

Tak se taky hlasim do klubu, v srdci obrovska dira a bolest a neni cesta zpet. Manzel odesel pred necelymi 14 dny prakticky bez vysvetleni, vyhrozoval s tim, pak vypadalo, ze se situace zklidnila a ja pak odesla do prace a pak prisel mail, odchazim, nemiluju Te, ale mam te hrozne rad. Tyden jsem se v tom mlatila, probrecela spoustu casu a tento tyden prisel dalsi mail s vysvetlenim, mel jsem vsechno, skvele jsi se starala, jenomze me neco malo chybelo, tak jsem se zamiloval, bydlim u ni a ona je tehotna. Takze jsem se sesypala znova, jeste nedavno jsme planovali vlastni dite. Byli jsme spolu 12 let, postavili dum a nejadnou prijde rana. Tak rada bych se probudila ze zleho snu.

Robin (Pá, 11. 6. 2010 - 15:06)

Robine, ten muj se z toho...Říkám, že v tvém případě je to něco jiného.Druhou šanci si zaslouží každý.Ten tvůj druhou dostal,ale zklamal Tě.Pak se není čemu divit,žes mu neodpustila...Ale jak v případě Kam,tak v případě mojí partnerky si myslim,že druhá šance byla a je na místě

Hanca (Pá, 11. 6. 2010 - 13:06)

No věřím,že už to znovu...Robine, ten muj se z toho zhroutil. Takhle znicenyho chlapa jsem nezazila, taky ho to silene mrzelo. O to vic to bolelo me, kdyz se to stalo znova. Ja uz v tomhle nikdy druhou sanci nedam. Podvedl jednou, podvede znova. Nerikam, ze jsou vsichni stejni, ale ja si svoje zazila a diky, nechci znova.

lahváč (Pá, 11. 6. 2010 - 10:06)

No věřím,že už to znovu...taky jsem býval tak najivní.., ale život tě naučí, existují ženský který pro chlapa dokážou být věrné a nebo to udělat tak aby se to nikdy nedozvěděl, ale ta tvoje to není.. jinak to děláš dobře, presvědčuješ nejdřív sám sebe - už chápeš že jí nikdy nepředěláš, pokud se naučíš ještě snášet její další nevěry prožiješ dlouhý spokojený život

Robin (Pá, 11. 6. 2010 - 09:06)

To je hezky, ze jste to...No věřím,že už to znovu neudělá.Vážně se trápila kvůli tomu a bylo to pro ní ponaučení...Teď jsme štastni.V tvém případě se nedivím,když už to bylo podruhé,těžko se dá věřit dál.Ale "druhou šanci" by měl dostat každý

Hanca (Čt, 10. 6. 2010 - 21:06)

Pro Kam: Já byl ve stejné...To je hezky, ze jste to ustali. Ale tipla bych si, ze jsi urcite nesel za tim svym nejlepsim kamosem a nepovidali jste si, jaka je ta tvoje kurva jako v pripade Kam. Ja byla ve stejny situaci jako vy. Taky jsme to ustali, ale udelal mi to za rok znova, opet pod vlivem. Musela jsem to s velkou bolesti v srdci ukoncit, uz jsem mu pak neverila.

Robin (Čt, 10. 6. 2010 - 18:06)

Pro Kam: Já byl ve stejné situaci jako tvůj ex. S přítelkyní jsem od mých 17.Teď je mi 23.Jí je 20.Jsem její první kluk,takže myslím ,že i to máš společné s mou partnerkou.Když jsme spolu byli 3 roky,zahla mi s nej kámošem.Taky byla opilá,taky litovala...Nicméně mi to neřekla a tajila to.Asi po půl roce od toho incidentu se opila( na Silvestra) a řekla mi o tom.Jak myslíš,že jsem reagoval?? Byl jsem rozzuřenej,řekl jí,že jí nechci vidět,ale tak sprostě jako ten tvůj jsem s ní nemluvil.No,pak se mi to všechno rozleželo v hlavě.Věděl jsem,že tu holku znám,že jednala pod vlivem,miloval jsem jí a uvědomoval jsem si ty krásný věci,co jsme zažili.A že jich bylo sakra víc,než jeden podělanej večer,kterej by to všechno měl zničit.Už jenom když jsem viděl,že jí to opravdu mrzí a trápí se,jsem pochopil,že mě fakt miluje a svého činu lituje.Odpustil jsem jí to a nelitju.Tejden po tom Silvestru za mnou přijela,brečela.Já jí chytl za ruku a řekl jí,že jí odpouštím.Protože mi taky moc chyběla.Ten začátek byl těžkej,byla v tom křeč z mojí i z její strany,oba jsme byli ze sebe v rozpacích,ale čas to zahojil.Asi po čtvrt roce jsme fungoali jako dřív a fungujem doteď.A řikám,NELITUJI. ...Jestli tě tvůj ex miluje,odpustí ti to.Kort jestli ví,že se kvůli tomu trápíš,tak jak tady popisuješ.Hodně štěstí

Lara (St, 9. 6. 2010 - 23:06)

Kam: Nečekej, že Ti tu někdo dá návod, jak to zařídit, abyste byli znovu spolu. Taky musíš počítat s tím, že už to třeba nepůjde.
Pořád tu píšeš, jak on je výborný člověk a jak si mu málo dokazovala lásku. Pak zase, že byl radši s kamarády než s Tebou. To je trochu rozpor.
Upřímně, nevěra je průser, obzvlášť s kamarádem, ale taky upřímně, co je to za kamaráda, když tohle provede a pak s Tvým bývalým vesele kámoší dál a pomlouvá Tě? Nikoho z nich neznám, soudě ale podle toho, co sem píšeš, tak jsou oba nejspíš pěkná telata a rozumějí si spolu líp, než každý z nich s Tebou. Buď rozumná, seber svou hrdost a utni komunikaci s oběma. Vyčisti si hlavu a jdi dál a zkus si najít někoho, kdo bude skutečný partner.

Mandy (Po, 7. 6. 2010 - 22:06)

Pro Kam: pochval se, nikdo jinej to za tebe neudělá! Holka, jestli myslíš, že ve dvaceti to máš v hlavě srovnaný, tak kdybys opravdu měla, tak tohle nikdy nenapíšeš.
Prostě jsi prožila první lásku, jsi na prahu života, chápu, že rozchod je teď pro tebe tragédie, ale tím se otužíš, protože později můžou přijít další, mnohem horší věci.
Musíš teď vydržet nějakou dobu, že to bolí, už jen to je cesta k uzdravení.
Všichni jsme si to prožili, neboj, vydržíš to.

Kam (Po, 7. 6. 2010 - 21:06)

vis, na tobe je opravdu...Pro Kam: Je mi 20.Od 16ti jsem s ním chodila...A myslím,že naivní nejsem :( Naopak já to mám v hlavě srovnaný...Ale děkuju za odpovědi,ze všech si něco vezmu a čím víc nad tím přemýšlím,tím víc Ti dávám za pravdu.Snad se fakt jednou probudim a budu vidět svět zase růžově.I když teď to tak nevidim...Ale snad čas vše zahojí

pro kam (Po, 7. 6. 2010 - 21:06)

vis, na tobe je opravdu videt, ze ti je teprve 16 let - pry dokazovala malo lasku.
a jako jak jsi to predstavujes? ze mu kazdy den budes prednaset oslavne basne na jeho osobu?
na rovinu - v tomhle jsi jeste naivni -byl unavenny z prace na tebe, ale na kamarady a pivo ne?
Vis, prijde to divny nam, nezaujatejm. Tobe, co v tom jeste emocne litas, ti to prijde naprosto normalni.
A ze ti nikdo nepomohl? Kazdy si tim musi projit sam - okoli te vyslechne jednou, dvakrat, ale pak ti k tomu nemaji rict uz nic noveho - jen ze nech to byt, ze to chce cas. Ale ty na to nechces slyset.
Jak rikam, kazdy na techto strankach si prosel rozchodem, bezesnyma nocma, dnama, ktery proste jen mijely. Ale jednoho dne se probudis a reknes si, ze zadna osoba nestoji za to, aby jsi se kvuli ni tolik trapila. A pak zacnes normalne fungovat a prestanes vse videt nerealne.
Pak je tu druha stranka - pozice toho kluka - ja byt tou podvedenou, resim to stejne - rozchod s zadnou moznosti navratu.Svym cinem jsi ztratila jeho duveru a uz by to nikdy nebylo stejne jako driv.
takze rada - zamestnej se cimkoli, jen ne premyslenim o tvem ex.

Kam (Po, 7. 6. 2010 - 21:06)

Pro kam:Jak rýpu dobrovolně? Mně jen nebyl schopen pomoct nikdo z nejbližších,nikdo z rodiny,pdycholog...Tak proto jsem napsala sem.Rýpu se v tom,protože bych si moc přála,aby jsme byli zase spolu a šťastni:( Kdybych to nechtěla,nepíšu to,a nechám to být a budu se snažit žít dál a užívat si života,ale bohužel to nejde.Zamyslet se nad púravosté toho,jestli je opravdu tak úžasný? Ano opravdu je,tak jasně s těma kámošema to máš pravdu.Taky jsem si připadala jak páte kolo u vozu někdy.Ale on to vždycky oduvodňoval,že je unavený z práce a pak je rád,když vypne a sedne do hospody s klukama na pivko.Já se ptala,proč teda nejede za mnou,a on ,že to je kolikrát lepší jít s nima,než jet za mnou.Asi jsem mu fakt málo dokazovala lásku :( ale to všechno vidím až teď,až když je pozdě...A s tim věkem?Mně to řiká každej,možná na tom něco bude,ale já mám prostě povahu,jakou mám a vím,že by mi dělalo problém jakékoliv bližší seznámení s klukem,než jen kamarádské.Vím to! Protože on byl můj jediný kluk.A za rok,za dva?? To nebude jiný,vim to,protože se znám.

pro kam (Po, 7. 6. 2010 - 20:06)

Standa: Já ho...po precteni vsech tvych zprav jsem dosla k nazoru, ze ty se v tom rypes dobrovolne.
Holka jednu vec - to je cesta do pekel.
Musis prevzit zodpovednost za to, co jsi provedla. At jsi uz byla opila nebo ne, tak priteluv kamarad je tabu. To same plati samozrejme i z druhe strany, a sice tabu je pro kamarady pritelkyne jejich kamose.
Jenze ted je to tak strasne moderni, michat to kazdy s kazdym ve stylu beverly hills.
A tomu tvemu neustalemu tvrzeni, ze neni zly clovek, ze je to to nejlepsi, co te potkalo - jako bych se slysela... ty se hlavne zamysli nad pravosti techto tvych tvrzeni...
dalsi vec je ta, ze pro nej byli na prvnim miste vzdy kamosi - to jsem take absolvovala a na to si dej take bacha - pripada si clovek najednou jako pate kolo u vozu.
I kdyz se ti ted asi najezi vlasy a budes tvrdit, ze to tak neni - je ti opravdu malo let a ta opravdova laska se vsim vsudy, kdy pro nej budes na prvnim miste ty, kdy te ani nenapadne zahnout mu, na tebe teprve ceka.
Hodne stesti a zacni koukat pomalu do budoucna, ne do minulosti - tu stejne nezmenis.

Kam (Po, 7. 6. 2010 - 20:06)

Standa: Já ho znám,opravdu.Nechci ho tady pořád hájit, ale vím,že on neni špatný člověk,fakt.Posera možná je jak v čem,asi jako každý,ale pokrytec to není.Já ho mám jako modlu prostě.Samozřejmě, že jsem mu vyčítala taky nějaký věci,vadilo mi jich taky dost,ale zpětně když to vidím,došlo mi,že to byly fakt naprostý banality.Je to výborný člověk!

Standa (Po, 7. 6. 2010 - 18:06)

Mirča: On neni špatnej,je...Jak to tu čtu, tak všechny reakce tvýho bejvalýho jsou víceméně pochopitelný až na jednu. Proč se pořád proboha slejzá s tím kriplem a proč mu ještě nerozbil hubu? Přece když mi někdo píchá opilou holku, tak s ním potom přece nejdu na pivo nebo jo? Buď je ten tvůj kluk posera, že si to s tamtím nedokáže vyřídit a nebo je to vůči tobě hajzl a jseš mu ukradená. V každym případě na něj kašli. Srab nebo pokrytec, jedno lepší než druhý.

petr h (Po, 7. 6. 2010 - 17:06)

[email protected]

Prectu si ale az navecer.

Kam (Po, 7. 6. 2010 - 17:06)

Kdyz jsem se to od sve ex...Petr h : Mohl bys mi prosím poslat email?? Cítím,že ty mi fakt rozumíš,a byl jsi ve stejné situaci v jaké je teď můj bývalý přítel.Něco bych ti poslala,ale je to na dlouho,tak to nechci psát sem :(

petr h (Po, 7. 6. 2010 - 17:06)

Kdyz jsem se to od sve ex dozvedel ja, tak at jsem byl na ni sebevic na*ranej a zklamanej, nikdy bych ji takhle neponizil, kor primo pred kamaradama. Jo, po case jsem jim rekl, co mi provedla, oni na ni ted koukaji pres prsty, ale nikdy jsem o ni nerekl, ze je kurva, devka apod. A v zivote bych nesel za tim svym "kamosem" a nepomlouval ji s nim u piva. Ustrelil bych mu koule sra*ovi. Takhle se akorat ukazalo, jak si te "vazi". Nerikej si, ze musis zapomenout, protoze nezapomenes nikdy. Pouze ta bolest v srdci bude casem mensi a mensi.

Kam (Po, 7. 6. 2010 - 17:06)

Já to myslel...Mirča: On neni špatnej,je to výbornej kluk.Měl mě fakt moc rád,a uměl to dokázat :( A já mu provedla tohle :(:( ...A nemá rád jen sám sebe,to fakt ne.On je to opravdu úžasnej člověk,budu ho hájit kdykoliv.Protože vím,že jsem toho člověka milovala za to,jaký byl :(

Reklama

Přidat komentář