Reklama

laparoskopie

Leni (So, 6. 12. 2008 - 09:12)

Ahojte holky, Lucko, Vendy, Ivo, prostě všechny...
Evču vítám zpět po laparce. Co se hladiny hormonů týče, tak si myslím, že ti zatím asi testy nedělali, protože by tě určitě doktor upozornil, z jakého důvodu bere pak sestra krev a pak by tě seznámil s výsledky - ať už by byly v pořádku, nebo třeba nějak snížené hladiny, tak by se to hned řešilo medicínsky nějakými léky... Čili je to teprve před tebou, aby ti doktoři krev otestovali. Tak hlavu vzhůru - to je konkrétní cesta k nějaké pomoci nebo aby jsi věděla, co a jak... je to rozhodně konkrétnější, než výroky doktorů, které pramení čistě z jejich názorů - ať už podložené nebo ne. Tak pak písni, jak jsi dopadla. Každá tady s něčím bojujeme, různé příběhy, ale co nás spojuje je to, že všechny tady se snažíme o to jedno jediné. Tak se klidně přidej do našich řad, jak už psaly holčiny.

Jinak, mě před pár dny dorazila zase ta rudá potvora !!! - takže ani to neskromné přání mého doktora při poslední IUI, kdy prorokoval, že to tentokrát při posledním pokusu určitě vyjde - se NENAPLNILO. Co se dá dělat.

Lucko, s těma masážema je to rozhodně zajímavé, navíc, když to i Iva potvrdila. To jsem netušila, že to má takový vliv. Myslela jsem si, že masáže nikdy nemůžou ublížit, spíš naopak. Takže na to tedy bacha.

Mějte se zatím. PS: a co Alen? jakpak se nám kulatí??? LENI

Vendy (Pá, 5. 12. 2008 - 14:12)

Vítej Evičko a zdravím všechny ostatní,...
Evičko krev na hormony by ti měl vzít tvůj gynekolog, ale mě jí taky brali až v Pronatalu.

Ahojky Luci, Ivi a kdepak máme zbytek

Lucka (Pá, 5. 12. 2008 - 11:12)

Ahoj Evi,
vítej mezi nás.
Mně na hysteroskopii zjistili, že mám malou dělohu a nízkou sliznici. Můj dr. mi nedával moc naděje, řekl, že se mám raději dát na čínskou medicínu. Podařilo se, ale nedopadlo to. Jak už Iva psala, je to v hlavě, takže hlavně to nevzdávat.

iva..Karlovy va (Pá, 5. 12. 2008 - 10:12)

Ahoj Evko,tak vítej,každej si z laparky přinesl nějaké poznání o sobě:-)),já například přišla o jeden vejcovod ... ale všechny tu nějak bojujeme,tak se přidej do našich řad.Hezky se uzdravuj a ostatním hezký den!

Eva (Pá, 5. 12. 2008 - 10:12)

Děkuji za to, že jste mi odepsali.Už to mám za sebou a jelikož mám nějaké problém s krví, mám vrozenou trombofilii, tzn. že mám sklon k větší srážlivosti krve, tak jsem si v nemocinici poležela pět dní, protože mi tři dny ředili krev. Tak mám vše v pořádku, manžel taky a pořád nic. Ještě se mě ptali, jestli mi někdo bral krev ohledně hladin hormonů,tak se na to musím zeptat svého doktora. Jinak mi moje obvodní doporučila svoji známou psycholožku, že už pomohly několika párům k miminku, tak uvidíme. Další verze od mého doktora, co mi léči neplodnost je, že za to může ta moje trombofilie, ale moje sestra má dvě děti tak nevím. Jinak ještě díky moc za odpovědi.

Lucka (St, 3. 12. 2008 - 11:12)

Ahoj holky,
moc děkuji naší milé poradkyni a zodpovědně odpovídající kolegyni Ivě:-)
Mě to tehdy nenapadlo, když jsem byla na té masáži, že bych to měla hlásit. Teď už jsem chytřejší a hlavně mám aspoň jeden možný důvod a můžu se na to příště zaměřit. Bylinkám a čínské medicíně věřím, však taky měla u mě velký podíl na úspěchu. V lednu se zase objednám na akupunkturu. A už to mám v hlavě, že na jaře jsem těhu:-) A vy taky.
Pa
L.

iva...karlovy v (St, 3. 12. 2008 - 06:12)

hezkou středu všem,Luci k tobě:to si piš ,že může masáž či nějaká manipulace reflexně ovlivnit těhotenství,v prvním a posledním trimestru by se na páteř vůbec nemělo sahat.Dokonce reflexní masáž chodidel může způsobit potrat či předčsný porod!!!Nechci tímto říct ,že je to jediná příčina tvého ukončeného těh.ale poslouchej ho .Teď jsi o něco chytřejší a vše mu hlas.Pokud ti dělá nějaké manipulace,opravdu si dej od všech pohybových aktivit 3 dny pauzu ,ať se stačí obratlíky uhnízdit do správné polohy.A tu akupunkturu nevzdávej,je vidět ,že nějaký úspěch měla.Vzpomeň si ,co jsi byla za vzácný případ na začátku.Věř na čínskou medicínu.!!!A hlavně ,vše je v hlavě!!!A mě teď hlava říká vzbudit mládě a šup do práce :-)).papa.Holaé holaé Alen volámé....

Lucka (Út, 2. 12. 2008 - 15:12)

Ahoj holky,
no, zas až na 100% to ještě nepřebolelo, ale snažím se.
Ivi, Vendy, díky za diskusi i genetice, my totiž jdeme příští pondělí 8.12. Sice normálně se chodí až po několika potratech, ale protože kamarád tam pracuje, tak nám to nabídl.
Co se týče toho maséra, tak je fakt šikovný. jsem tam vždycky skoro 2 hodiny. To už mi manžel skoro nevěří, že mě jen masíruje:-) Ale holky, něco mě napadlo. Když jsem tam byla teď naposled, tak mi narovnával páteř a říkal, že se teď 3 dny nemáme snažit o mimi, protože kdyby se ta páteř pohla zase zpátky, tak bych mohla potratit. Když jsem tam byla asi před měsícem, tak mi taky rovnal ty záda, to už jsem byla těhotná, ale neřekla jsem mu to. Myslíte, že to mohlo mít nějaký vliv? Každopádně, jestli se zase zadaří, tak už mu ve dveřích budu hlásit. Co ty na to Ivi, ty jsi odbornice.
Na akupunkturu teď nechodím, protože nemám sílu jim zavolat, že jsem o mimi přišla. když jsem se odhlašovala s tím, že jsem těhotná, tak byla dr. hrozně ráda. Tak tam budu volat až po novém roce.
Alen, kde jsi?
Holky, mějte se fajn a buďme v klídku před svátkama, ať nabereme síly na leden.
Pa
L.

Vendy (Út, 2. 12. 2008 - 13:12)

Ivi - to je přístup, výsledky by ti měli říct aspoň ty tvoje jo, zda ti sdělí i manžovi to už záleží na přístupu sestry, teda až do 7.1. to bych byla jak kšandy napnutá i když já mám co říkat - 2 měsíce :-))
Holčiny kdepak se touláte - všechny.

iva ...Karlovy (Út, 2. 12. 2008 - 12:12)

Vendy,dobrá dobrá,budu o krůček napřed.Mně včera nechtěla prozradit výsledky,myslím ,že to nemělo žádný jiný důvod než ten ,že se to sestře nechtělo hledat a tak prej mám vydržet až na tu konzultaci 7.1. Chtěla jsem ale vědět jestli je aspoň můj přítel kanec:-)).
Tak si jěště užívej pohodičky...a propó naše mamina se nám dlouho neozvala ,viď ALEN???Kdepak jsi???

Vendy (Út, 2. 12. 2008 - 12:12)

Zdravím Vás kočky všechny,

tak dneska jsme byli na té genetice, tak začli se mnou - rok narození, pak sourozenci jejich rok narození, seřadit jak jsme šli za sebou :D pak zda mají děti a jestli holčička nebo chlapeček a pak rodiče rok narození a zda se s něčím léčí a jestli u nich byl problém otěhotnět, pak to samé ze strany manži, odebrali nám krev mě jednu ampuli na chromozony a manžovi tři ampule :D protože mu budou zkoumat přímo ten chromozon Y který tvoří spermošky , výsledky budou za dva měsíce a pak se uvidí, pokud to bude ok tak zahajujeme IVF a když ne tak bude válečná porada co s tím :D Vendy

Vendy (Po, 1. 12. 2008 - 10:12)

Ivi - tak super, hlavně ať je vše v pořádku a v lednu hurá do toho. No my tak něják v lednu budeme mít ty výsledky z genetiky a pokud to bude v pořádku, tak už jen počkat na MS a jdeme na to. Tak Ivi, hlavně že je auto zase pohramadě.

iva..Karlovy va (Po, 1. 12. 2008 - 10:12)

Ahojte holky,no konečně? Necháváte mě tu samotnou,příště si budu dávat pod jiným nickem dotazy sama:-))).
Děkuji za přání ,Vendy.Ale dneškem pokračuje můj týden bl..c:-).Konečně jsme dořešili přední sklo u auta,když mi přestaly svítit světla,tak jsem musela brzy do servisu a za pouchých 1000,- mi dali 2 žárovečky...vánoce ,vánoce přicházejí...
Dnes mi brali krev na hormony a sestra mi brzy sundala vatu z ranky a samozřejmě že se mi spustila krev a vpíjela se do mého svetru,wau.Co jěště příjde.?Do toho nám najela taková elita ruska:-((.
No nic,7.1. máme dohodnutej termín,kde už dostanu rozpis jak ,kdy a co si budu píchat.Je to za chvíli ,vánoce se přehoupnou rychle ,jak bývá zvykem...
Lenička to dloooouuuuho nebyla ,tak chtěla být nepřehlédnutelná,viď?
Holčiny,zatím papa ,hezké pondělí všem

Vendy (Po, 1. 12. 2008 - 08:12)

Ivi - všechno nej nej k svátku hodně štěstíčka, zdravíčka a splnění toho největšího přání. Vendy

Vendy (Po, 1. 12. 2008 - 08:12)

Zdravím, Vás všechny holčiny moje i nové kecalky,....

Ivi - pochvalu si zasloužíš, to je bez debat, jsi šikulka a moc krásně jsi to napsala.

Evo - jak už psali holky, tak se připojuji, nikdo mě neupozorňoval kdy je nejlepší jít na lapárku, byla jsme ráda za termín který mě dali a jen se zeptali, jestli nebudu zrovna mít MS, kdyby jo tak jsme měla zavolat a přeobjednali mě. Tak ať ti dobře dopadne.

Lucí - kočko naše, jsi šikulka a teď naber sílý a věřím, že se zadaří. Teda ty masáže jsou super, tak hezky informuj jak pokračuješ.

Leni - no vánoční atmosféra, zatím si jí taky úplně nevychutnávám i když o víkendu jsem byla pokoupit nějaký dárky a v neděli zapálila první svíčku, ale jinak ještě nic. U mě je nového jen to že 2.12. jdeme na tu genetiku a 11.12 mám endokrinologii na tu štítnou žlázu, dál se uvidí, ale v tomto roce je to vše, teď už jen aby genetika byla v pořádku.

Mějte se moc krádně všechny a Alen - kdepak ty se nám touláš

Leni (Ne, 30. 11. 2008 - 15:11)

... jejda - tak se musím omluvit, ale zbláznil se mi počítač. Rozhodně jsem nechtěla trumfovat, kdo toho víc napíše :o)
Takže ještě jednou omluva. L.

Leni (Ne, 30. 11. 2008 - 15:11)

Ahojte holčiny, vidím, že to tady funguje báječně, takže chválím. Ivčo, tvoje odpověď se mi líbila, napsalas to fakt té Evě hezky.
Jinak samozřejmě zdravím i nově příchozí. A za tebe, jsem , Lucko, ráda, že už máš za sebou to škaredé a nepříjemné a před sebou určitě samé dobré vyhlídky... Uvidíš. S tím masérem je to zajímavé, bude to nejspíš záruka kvalitní péče. Co myslíš, ty, Ivo? Je to přece i tvoje parketa, ty máš taky zlaté ručičky :o) A cit v nich je zvlášť pro maséra hodně důležitý, tak jen, Lucko, hlas průběžně, jak pokračujete. A co ta akupunktura? Ještě pokračuješ i v tom?

Ještě abych přispěla i já svou troškou k dotazu Evy ohledně termínu laparoskopie - já byla skutečně ve druhé polovině cyklu, ale zvlášť mě na to nikdo neupozorňoval, kdy je to vhodnější provádět, tak to asi nebude zásadní, nevím. Jinak s nachlazením se zkus rychle poprat (vyležet, vypotit) - jinak tě do nemocnice nepřijmou. Já to měla napsáno i v těch instrukčních papírech, co jsem předem dostala, že nachlazení je nežádoucí. Protože taky na mě zrovna tehdy jak na potvoru něco lezlo. Přeju hodně zdaru a dobré výsledky.

U mě, holky moje, nic nového, očekávám MS (dnes n. zítra) - ale po předchozích týdenních zpožděních už to tak úzkostlivě nehlídám. Břicho pobolívá, tak se to asi blíží... Nějak na mě nedoléhá ani to vánoční šílení, asi jsem imunní, nebo jednoduše pro mě existují důležitější věci, než svátky, kvůli nimž je dlouho dopředu přehnaný humbuk, hlavně co se dárků týče, shon, nakupování, uklízení a podstata toho všeho se většině lidí vytrácí. Nějak na mě padá úzkost nebo co. Budu končit a mějte se všechny. Co Vendy a Alen??? Teď tu poctivě - jak jsem to tak dočítala zpětně chodila hlavně Iva - mimochodem s tou poradnou měla Lucka docela pravdu. Luci, ty se zotavuj a mysli jen na to hezké...
LENI

Leni (Ne, 30. 11. 2008 - 15:11)

Ahojte holčiny, vidím, že to tady funguje báječně, takže chválím. Ivčo, tvoje odpověď se mi líbila, napsalas to fakt hezky té Evě.
Jinak samozřejmě zdravím i nově příchozí. A za tebe, jsem , Lucko, ráda, že už máš za sebou to škaredé a nepříjemné a před sebou určitě samé dobré vyhlídky... Uvidíš. S tím masérem je to zajímavé, bude to nejspíš záruka kvalitní péče. Co myslíš, ty, Ivo? Je to přece i tvoje parketa, ty máš taky zlaté ručičky :o) A cit v nich je zvlášť pro maséra hodně důležitý, tak jen, Lucko, hlas průběžně, jak pokračujete. A co ta akupunktura? Ještě pokračuješ i v tom?

Ještě abych přispěla i já svou troškou k dotazu Evy ohledně termínu laparoskopie - já byla skutečně ve druhé polovině cyklu, ale zvlášť mě na to nikdo neupozorňoval, kdy je to vhodnější provádět, tak to asi nebude zásadní, nevím. Jinak s nachlazením se zkus rychle poprat (vyležet, vypotit) - jinak tě do nemocnice nepřijmou. Já to měla napsáno i v těch instrukčních papírech, co jsem předem dostala, že nachlazení je nežádoucí. Protože taky na mě zrovna tehdy jak na potvoru něco lezlo. Přeju hodně zdaru a dobré výsledky.

U mě, holky moje, nic nového, očekávám MS (dnes n. zítra) - ale po předchozích týdenních zpožděních už to tak úzkostlivě nehlídám. Břicho pobolívá, tak se to asi blíží... Nějak na mě nedoléhá ani to vánoční šílení, asi jsem imunní, nebo jednoduše pro mě existují důležitější věci, než svátky, kvůli nimž je dlouho dopředu přehnaný humbuk, hlavně co se dárků týče, shon, nakupování, uklízení a podstata toho všeho se většině lidí vytrácí. Nějak na mě padá úzkost nebo co. Budu končit a mějte se všechny. Co Vendy a Alen??? Teď tu poctivě - jak jsem to tak dočítala zpětně chodila hlavně Iva - mimochodem s tou poradnou měla Lucka docela pravdu. Luci, ty se zotavuj a mysli jen na to hezké...
LENI

Leni (Ne, 30. 11. 2008 - 15:11)

Ahojte holčiny, vidím, že to tady funguje báječně, takže chválím. Ivčo, tvoje odpověď se mi líbila, napsalas to fakt hezky té Evě.
Jinak samozřejmě zdravím i nově příchozí. A za tebe, jsem , Lucko, ráda, že už máš za sebou to škaredé a nepříjemné a před sebou určitě samé dobré vyhlídky... Uvidíš. S tím masérem je to zajímavé, bude to nejspíš záruka kvalitní péče. Co myslíš, ty, Ivo? Je to přece i tvoje parketa, ty máš taky zlaté ručičky :o) A cit v nich je zvlášť pro maséra hodně důležitý, tak jen, Lucko, hlas průběžně, jak pokračujete. A co ta akupunktura? Ještě pokračuješ i v tom?

Ještě abych přispěla i já svou troškou k dotazu Evy ohledně termínu laparoskopie - já byla skutečně ve druhé polovině cyklu, ale zvlášť mě na to nikdo neupozorňoval, kdy je to vhodnější provádět, tak to asi nebude zásadní, nevím. Jinak s nachlazením se zkus rychle poprat (vyležet, vypotit) - jinak tě do nemocnice nepřijmou. Já to měla napsáno i v těch instrukčních papírech, co jsem předem dostala, že nachlazení je nežádoucí. Protože taky na mě zrovna tehdy jak na potvoru něco lezlo. Přeju hodně zdaru a dobré výsledky.

U mě, holky moje, nic nového, očekávám MS (dnes n. zítra) - ale po předchozích týdenních zpožděních už to tak úzkostlivě nehlídám. Břicho pobolívá, tak se to asi blíží... Nějak na mě nedoléhá ani to vánoční šílení, asi jsem imunní, nebo jednoduše pro mě existují důležitější věci, než svátky, kvůli nimž je dlouho dopředu přehnaný humbuk, hlavně co se dárků týče, shon, nakupování, uklízení a podstata toho všeho se většině lidí vytrácí. Nějak na mě padá úzkost nebo co. Budu končit a mějte se všechny. Co Vendy a Alen??? Teď tu poctivě - jak jsem to tak dočítala zpětně chodila hlavně Iva - mimochodem s tou poradnou měla Lucka docela pravdu. Luci, ty se zotavuj a mysli jen na to hezké...
LENI

Leni (Ne, 30. 11. 2008 - 15:11)

Ahojte holčiny, vidím, že to tady funguje báječně, takže chválím. Ivčo, tvoje odpověď se mi líbila, napsalas to fakt hezky té Evě.
Jinak samozřejmě zdravím i nově příchozí. A za tebe, jsem , Lucko, ráda, že už máš za sebou to škaredé a nepříjemné a před sebou určitě samé dobré vyhlídky... Uvidíš. S tím masérem je to zajímavé, bude to nejspíš záruka kvalitní péče. Co myslíš, ty, Ivo? Je to přece i tvoje parketa, ty máš taky zlaté ručičky :o) A cit v nich je zvlášť pro maséra hodně důležitý, tak jen, Lucko, hlas průběžně, jak pokračujete. A co ta akupunktura? Ještě pokračuješ i v tom?

Ještě abych přispěla i já svou troškou k dotazu Evy ohledně termínu laparoskopie - já byla skutečně ve druhé polovině cyklu, ale zvlášť mě na to nikdo neupozorňoval, kdy je to vhodnější provádět, tak to asi nebude zásadní, nevím. Jinak s nachlazením se zkus rychle poprat (vyležet, vypotit) - jinak tě do nemocnice nepřijmou. Já to měla napsáno i v těch instrukčních papírech, co jsem předem dostala, že nachlazení je nežádoucí. Protože taky na mě zrovna tehdy jak na potvoru něco lezlo. Přeju hodně zdaru a dobré výsledky.

U mě, holky moje, nic nového, očekávám MS (dnes n. zítra) - ale po předchozích týdenních zpožděních už to tak úzkostlivě nehlídám. Břicho pobolívá, tak se to asi blíží... Nějak na mě nedoléhá ani to vánoční šílení, asi jsem imunní, nebo jednoduše pro mě existují důležitější věci, než svátky, kvůli nimž je dlouho dopředu přehnaný humbuk, hlavně co se dárků týče, shon, nakupování, uklízení a podstata toho všeho se většině lidí vytrácí. Nějak na mě padá úzkost nebo co. Budu končit a mějte se všechny. Co Vendy a Alen??? Teď tu poctivě - jak jsem to tak dočítala zpětně chodila hlavně Iva - mimochodem s tou poradnou měla Lucka docela pravdu. Luci, ty se zotavuj a mysli jen na to hezké...
LENI

Reklama

Přidat komentář