Reklama

laparoskopie

Vendy (Pá, 24. 10. 2008 - 07:10)

Krásný holčiny i když u nás mrazivé,....

Dobrá dobrá Ivi, takže když nebude Lenča hlásit, tak podle tebe se budeme řídit ju :-))

Krist - tak a´t ti dobře dopadne, strach je normální, ale opravdu se neboj nic to není, jak už tady říkáme, prostě jen krásně prospíš a je to, co se týče holení - holím se normálně, takže i když jsem šla na lapárku, jsem se oholila, sestřička pak zkonrolovala pupík jestli je oholený a jen ho vydezinfikovala, co se týče čípku, tak netuším na co je přesně máš. Ničeho se neboj

Krist (Čt, 23. 10. 2008 - 21:10)

Ahojky holky, já mám jít 5.11. na laparku, moc se bojím, na pokynech mám napsáno, že si mám 4 dny předtím zavádět čípky a že mám být oholená. Je to normální? Vždyť přeci nejdu rodit. Panebože, co mě ještě čeká?

iva..Karlovy va (Čt, 23. 10. 2008 - 12:10)

Ahojte,taky jsem ráda že se Leňa ozvala.Nám se posledně sjednotila menzes:-)),tak budu přesně vědět jak Lenka na tom je .:-)
K odpovědi Lence: Mladší to ví,pořád se ptá a ptá se na sestřičku :-).Moc chce!Strarší Kuba nechce ani slyšet ,tak o tom nemluvím....asi tak .Já bych určitě brala holku,přítel kluka...ale to je přeci táááák jedno.Takže se mějte a brzy ahoj

Vendy (Čt, 23. 10. 2008 - 10:10)

Ahojky Leni - návrat ztracené dcery, vítej. Tak se hlavně pořádně vykurýruj ať jsi fit. Palečky ti stále držím a nepouštím. Jsi statečná a zvládneš to, bohužel já s mýma skro 2 lety snažení nemám ani nárok na povzdech, vedel tebe jsem vlastně začátečník. Myšlenky koukej pořádně zahnat a hlavně si nedávej vinu sobě, Ty za to určitě nemůžeš, prostě si říkej, že už jsi určitě na řadě, komu se to teď má povést.Hlavu vzhůru a hurá no to, když né te´d, tak v lednu po IVF určitě jo. Jinak já budu nadále informovat.

LENI (Čt, 23. 10. 2008 - 09:10)

... jé, jsem se teda rozepsala... jak tak koukám, když to tam naskočilo... :o) No nic, mějte se!!! pa
L.

LENI (Čt, 23. 10. 2008 - 09:10)

Ahojte holčiny.
Tak se po delší době ozývám, nějakou dobu ležím s teplotou a léčím se - něco na mě vlezlo - a manžela tím nemyslím :o) Dočetla jsem si staré příspěvky, ať vím, co je nového :o)

Vendy, tak to moc gratuluju, že se další laparka nekoná - dobrými zprávami to začíná, tak to určitě bude i dál pokračovat v takovém duchu dál, uvidíš. Takže by ještě letos IVF? No to je skvělé. Jsem napnutá, musíš hned referovat, jak budete něco víc vědět. Myslím na tebe.

Alen, to je moc fajn, že je vše v pořádku. Iva má pravdu s tím krvácením, rači se opatrovat víc a být rozumná a opatrná, než něco prošvihnout a pak si to vyčítat. Taky by mě to krvácení vyděsilo, ikdyž už jsem pročítala nesčetně případů holek na netu, že to vůbec není ojedinělé, spíš naopak. Ale už jen ta nejistota, zda to je nevinné i v mém případě, nebo jsem zrovna JÁ ta výjimka, to musí být fakt na nervy. Takže se nedivím toho zděšení, ale hlavně, že je to vše jak má být a v pořádku. Slyšet poprvé ozvy srdíčka miminka musí být něco nepopsatelného. Na to se tady těšíme určitě všechny :o) Užívej si to hezky měsíc po měsíci... ČERVEN - to je krásný měsíc, prostě super termín na porod.

Lucko, tak tedy drřím pěsti, aby MS neměla jen zase nějaké to zpoždění, ale aby to mělo úplně jiný důvod. Že by další úspěch v našem klanu? Jsem napnutá, takže dej vědět. S tím testem bych počkala tak 2-3 dny od toho posledního, víc bych asi nevydržela. To jsem si ověřila při mém posledním týdenním zpoždění minulý měsíc. Myslela jsem na to skoro pořád a ráno jsem měla cukání UŽ se zase testovat. Tak se ozvi, zda tam ty 2 || byly. A co jsem si nastudovala minulý měsíc, tak nemusí znamenat nic ani to, když je test ještě klidně i 5 dní po vynechání MS negativní, protože i přesto holky psaly, že přesto těhu byly :o) Takže držím pěsti.

Holky, u mě NIC nového. 5. IUI máme za sebou, jak jsem se už předtím zmiňovala, že nás čeká. Takže za týden to mám dostat. Už fakt jen jeden poslední pokus, pak měsíc pauza, než nám v lednu bude moct Pojišťovna schválit IVF. Zatím to beru tak, že se aspoň nějak snažíme, protože než jen tak nečinně čekat na leden je, si myslím, nesmysl. Takže proč nezvednout šance takhle - ikdyž jak vidím, to stejně není k ničemu. IUI už fakt nevěřím, my prostě nebudeme ti, komu tohle může pomoct. V lednu to bude už přesně 4 roky snažení se, tak snad se nám to nepřehoupne do 5. !!!! To už by bylo docela moc i na mě.
Když se někdy manžel zasní a rozvykládá o tom, jak už by malé moc chtěl, tak něco uvnitř plesá, jak je super, že to chlap tak cítí a že se tak těší, na druhou stranu si připadám neschopně, že už to trvá tak dlouho a nemůžu NÁM to oběma KONEČNĚ splnit a jaký by byl asi život bez dětí... Kdyby se to nepodařilo nikdy. Jsou to čené myšlenky, já vím, ale čím déle to trvá, tím se hlásí ke slovu častěji. No nic, musíme dál všechny bojovat, ať je tu těch mamin víc a mateřské starosti nezažívá jen Alen :o) Mějte se zatím všechny.

PS: Ivo, na 5.listopadu držím pěsti, ať jsou samé dobré zprávy - dej pak vědět co a jak. Už dřív mě napadlo - jak to vlastně prožívájí kluci? Vědí, že se jim chystá sourozenec? Jestli jo, tak neobjednávají si spíš dalšího bráchu? :o) Nebo že by brali holčičku? Nebo to pak bude celkově pro ně překvápko, že vás bude víc?

Ahojte všechny. Vaše LENI

Vend (Čt, 23. 10. 2008 - 07:10)

Ahojky holčiny moje,
takže třikrát hurá a jednou sláva, na další lapárku nemusím, bylo vidět, že MS něco odplavila, za týden budu mít výsledky s cytologie a jinak nic dělat nebudeme, manža má ještě to vyšetřeni na urologii a jinak stojíme před prvním pokusem. Včera jsem to tak nakousla, že asi do toho půjdem jeětě letos, počkáme na výsledky a zažádáme. Tak snad manža necouvne.

Lucí - tak vidíš, když se něco děje, tak třeba další světýlko naší naděje. No hezky podávej informace ať víme.

Ivi - no 5.11 je už taky za dveřma, takže ať vše dopadne a začne se něco dít, už taky holka jedna by bylo na čase

Leni, Leni - kdepak jsi, napiš pár písmenek, děláš nám starosti, že se tak dlouho neozýváš

Všem přeji krásný den

Lucka (St, 22. 10. 2008 - 11:10)

Ahoj holky,
Alen co bysme si počaly my bez tebe, vždyť ty jsi takove světýlko v našem dlouhém černém tunelu. Chuť k jídlu znamená, že jste zdraví, tak si to užívej.
Vendy, dej vědět, jak jsi dopadla na gyndě.
Já furt nic, dala jsem si předsevzetí, že další test si udělám až příští pondělí. Tak snad to vydržím. Ovšem udělala jsem tu chybu, že jsem si ho už koupila:-( Týden zpoždění u mě je úplně normálka, takže tomu nepřikládám moc význam. No, to kecám, samozřejmě že mě to hlodá. Včera jsem byla na jehličkách, prý je evidentní, že se asi něco děje, ale počkáme, co z toho bude. Bude to prý ale u mě na dlouho, takže dostanu domů takové cigáro, vypadá to jako doutník, a tím si budu doma zahřívat určité body na těle. Několik mesiců:-( Navíc včera mě ty jehličky fakt bolely.
Včera a předevčírem se 2 kolegům narodily přírůstky. Ach jo.
Ta dobrou chuť k obědu
L.

iva..Karlovy va (Út, 21. 10. 2008 - 15:10)

Ahojte holky,Alen drž se ,taky jsem si vzpomněla na mé lehké krvácení při 1.těhotenství a jak jsem z toho byla v šoku ,hned jsem šla na neschopenku a pak se 9 měsíců "trápila" nudou :-)).Pořád si říkám že bych už taková nebyla ,ale co vím,ve svejch letech budu možná jěště horší.Ale opatrnosti není nikdy dost!!!Takže si těch svých už jen 8 měsíců užívej co nejlíp,ať Vám to srdíčko klape pěkně do rytmu :-)!!!A jsme jedno oko jak to u tebe probíhá.
Já zatím nic,čekám na 5.11.
Tak papa užívejte si jehliček ...

Alen (Út, 21. 10. 2008 - 12:10)

Ahojky Luci a Vendy,
holky moje, co bych bez Vás dělala, jste fakt zlatíčka a má velká podpora...díky díky díky.
zatím se cítím dobře, dneska obzvlášt, už jsem toho snědla za tři lidi:o)) Ted jsem si udělala banánový koktejl, ten já miluji a ted mám bagetu v troubě, jako že oběd:o))
Takže z mých 58 kilo budu asi vážit metrák:o))
Tak Lucí s tou MS je to vážně podezřelé, tak si udělej test třeba zase zítra, já když si ho dělala, tak jsem to nejdřív hodila do koše a pak jsem se proto znovu hrnula a ejhle byla tam slabá druhá čárka, ale byla fakt slabounká, skoro až neviditelná:o)), takže držím pěsti!!!!
Tak Vendy na zítra držím moc moc palečky a hned jak dorazíš dej vědět.Budu moc ráda.
No Leni, Ivuš, holky kde jste všechny???
tak se mějte , já jdu papat:o)) pa alen

Vendy (Út, 21. 10. 2008 - 10:10)

Uf, tak to mě spadnul kámen ze srdce Alen a třikrát hurá a jednou sláva, ty naše nastávající mamčo. Hlavně že je vše v pořádku, tak víš jak, rozmazlovat se, rozmazlovat se, rozmazlovat se

Lucí - ahojky, tak třeba se výsledky akupunktury dostaví co nevidět, no a to zpoždění je teda podezřelé. Takže hezky hlaš jak to vypadá dál.

Leni - ty nás teda napínáš, napiš pár řádek, ať aspoň víme, že jsi v pořádku.

Jinak u mě zatím nic, MS zkončila, zítra jdu na gyndu a dozvím se, zda lapárka nebo hurá na první pokus.

Všechny vás zdravím

Lucka (Út, 21. 10. 2008 - 10:10)

Ahoj holky,
Alen, to určitě bude dobrý, ale vůbec se ti nedivím, že se tak hlídáš, to asi by dělala každá z nás, po tom co si tu prožíváme. Určitě mimi i ty budete v pořádku a za pár měsíců budeš sledovat malého prcka, jestli dýchá, jestli křičí hodně nebo naopak málo:-) Drž se!
A co ty Leni, jsem napjatá jak kšandy.

Já jdu dneska naposledy na akupunkturu, pak až za měsíc. Už týden mám zpoždění s mens, v neděli mi bylo dost zle, bublalo mi v břiše, píchalo na vaječníkách, pak zase u slepáku. Ovšem krvácení ani špinění ani ťuk. Dělala jsem si test a nic. Jinak výsledky z vyšetření krve byly v pořádku, což je na jednu stranu dobře, že nemám nic vážného, ovšem na druhou stranu furt nevím, v čem je zakopaný pes.
Toš se holky opatrujme, hlavně v takovém hnusném počasí, ať jsme plné síly na zadělání semínka:-)
L.

Alen (Út, 21. 10. 2008 - 10:10)

Ahoj Vendy,
jsi zlatíčko, moc děkuji za palečky, určitě to moc pomohlo....byla jsem tam včera odpoledne, no měla jsem teda nervy na dranc, ale dopadlo to dobře, už mi i ukazoval srdíčko, jak tam tluče....prý asi 6tý týden těhotenství.No tak to vychází někdy na červen....což je fajn, že bude teplíčko.Říkal, že to se stává, to špinění, to ted prý mívá hodně maminek, ale i tak se člověk strašně lekne, když to za prvé ani nečeká a za druhé si člověk říká, že je něco hned špatně, ale ono není....
tak se mi strašně ulevilo a Tobě moc děkuji.
Jinak co je u vás nového?
Holky a co zase u Vás? No piště......
Jinak vítám Ivonu...já byla na laparce v lednu a ejhle....ted je říjen a povedlo se.Ale už jsem to tady psala, u mě to bylo určitě o psychice...asi jsem na to moc myslela a nechtěla si to připustit, že to tak je.
Holky moc Vás zdravím a mějte se hezky pa alen a brzy napište.páááá

Vendy (Út, 21. 10. 2008 - 07:10)

Alen - kočko naše, tak jak jsi dopadla, já teda veřím, že je vše v pořádku. Dej o sobě vědět.

Ivono - pokud si pročteš naše přísvěky zpětně, tak žádná znáš ( co máme po laparoskopii) neotěhotněla hned. Každé tělo je jiné a reaguje jinak. Při laparoskopii ti zjistili co??? Jinak tě tu vítám mezi náma

ivona (Po, 20. 10. 2008 - 17:10)

dobry den chtela jsem se zeptat mam rok uz rok problemy z otehotnenim a jsem po lpsk pomaha to

Vendy (Po, 20. 10. 2008 - 11:10)

Ahojky holčiny, zdrávím vás všechny,...

Alen - co tady čtu, kočko buď moc opatrná, nenervuj se to miminku neprospívá a posílám hodně moc síly. Jsi statečná a všechno bude dobrý. Samozřejmě mačkám palečky co to jen jde, a´t dnešní kontrola dopadne dobře a jakmile budeš moc tak písní a´t víme, že jste oba( ě ) v pořádku. Takže tfuj, tfuj, tfuj.

Leni a co ty jak to vypadá, koukej se taky ozvat, nebo za chvilku nás budem lovit z druhé stránky.

A to je pro všechny, koukejte napsat všechny.

Alen (Po, 20. 10. 2008 - 10:10)

Ahojky holčiny,
taky bych chtěla přivítat Juanitu...., když budeš mít chviličku časíka, tak nám napiš o sobě víc.
Jinak já jsem ve čvrtek večer začala špinit...už jsem viděla katastrofické scénaře a dělalo se mi dost špatně..už jen po té psychické strance, ještě když jsem byla doma sama a manžel pořád na montáži.Je to fakt náročné.Ve čvrtek jsem byla na prvním ultrazvuku, no jako na druhém, na kterém už bylo konečně něco vidět, jo je to krásný pocit, byla jsem z toho nadšená, pak jsem si samou radostí došla s kámoškama do kina a večer to začlo, nebylo to moc, ale přeci.Skoro celou noc jsem nespala, protože jsem se pořád hlídala, jestli je vše o.k. V pátek jsem seděla na posteli a přemýšlela jsem jestli mám jít k doktorovi, byla jsem nějaká odevzdaná a nějak jsem byla uplně mimo.Ještě , že jsem šla, řekl, že začínám lehce krvácet,ale že to ještě nemusí znamenat katastrofu, tak se mi trochu ulevilo...ale přeci jen bylo po náladě a radosti.Dostala jsem tablety, kteréma se ted musím cpát a dneska je pondělí a vypadá to mnohem líp.Musím v jednu na ultrazvuk na kontrolu, jestli je vše v pohodě, doktor je fakt skvělej, mám z něj vynikající pocit....snad si to něčím nezkazí:o))
nejhorší je, že já se vždycky jako strašně moc nadchnu, jako z té první fotečky a pak přijde něco co mě zase položí na zem....naštěstí už mám tady manžela...tudíž i PC a můžu Vám psát častěji, ale přeci jen mám pořád nervy, jestli je vše v pohodě...tak mi držte dneska palečky.
četla jsem na netu, že některé holčiny krvácely ještě třeba tři měsíce.....no tak zkrátka uvidíme.
A co jinak nového?
Ivuš jen jsem Ti chtěla říct, že já jsem tyhle bolesti měla uplně pravidelně, tenkrát mi řekla moje stará gynekoložka, že jsou to ovulační dny a pak když jsem začala jezdit na ty kontrolní ultrazvuky do toho Frýdlantu, tak zjistili, že je to přesně po ovulaci.Ale sexovat v bolestech se opravdu nedalo, taky jsme to zkoušeli, ale bylo to dost nepříjemný, tak držím palečky.
Jinak Vendy čoko masaž musela být skvělá, tu bych si taky nechala líbit....já musela ted pořád ležet, ale jsem tak rozlámaná až to není hezky, všechno mě šíleně bolí, takže o zádech raději ani nemluvím, je to fakt strašný.
Tak se holky mějte krásně, já jdu zabalit balík na poštu, vykoupat se a pomalu se zablit k doktorovi, mějte se krásně a piště, pa alen

Vendy (Pá, 17. 10. 2008 - 15:10)

Ivi - po laparoskopii, jsem měla ovu a bylo to děsný, bylo mě až zle, bolely mě vaječníky, že jsem si nemohla ani sednout. Tak se hezky tulte.
Já byla včera na čokoládové masáži a vřele holčiny doporučuju, je to super, krásně mě uvolnila, nahmátávala body a vždy se mě někde něco uvolnilo, dokce tak že jsem hned po ní dostala MS ( tentokrát jsme ráda, aspoň stihnu ve středu tu prohlídku na gyndě a uvidím co mě řekne).

Přeji všem krásný víkend, opatrujte se a rozmazlujte se

iva..Karlovy va (Pá, 17. 10. 2008 - 10:10)

Ahoj Vendy a nově přispívající Juanito,a samo i ostatní :-).
Teda chromopertubace vůbec nevím ,co to je...?
Ale zkratky IUI a IVF tak ty perfektně:-).
Vendy ,zatím nic nového,snažíme se snažíme :-),5.11. máme ten vstupní pohovor ,takže více budu znát až po.Chtěla jsem se zeptat ,jestli některou z vás v době ovulace bolí vaječníky tak že vlastně ani nemáte chut na sex....já to více méně takhle dlouhodobě mám a doktor mi na to odpověděl že se mi takhle projevuje ovulace.Tak to zkoušíme i přes bolesti.Au au.Ale přejde kritickej 12,13,14 den a jsem v klidu.
Tak holčiny ,pozor na ledové větříky ,chraňte ledviny,očišťujte tělíčko ...a buďte zdrávy ...zatím pa Iva

Vendy (Pá, 17. 10. 2008 - 07:10)

Ahojky holčiny Alen, Leni, Ivi,Lucko, Cyrdo,...

Juanito - vítám tě mezi námi a přeji brzké // tlustice. Píšeš, že máš za sebou IUI, takže budete zkoušet dál nebo přejdete na IVF???

Alen - ty nastávající mamčo naše, doufám, že se opatruješ a rozmazluješ.

Leni - a co ty holka moje, jak jsi na tom???

Ivi, Lucí - co u Vás nového??

Mě se přihlásila MS a příští středu jdu ke gyn. a uvidím co mě řekne.

mějte se všechny moc a moc krásně

Reklama

Přidat komentář