Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Anonym (Pá, 27. 9. 2024 - 06:09)

Sbírka se sbírá zpravidla pro někoho jiného, než pro koho je vyvolána. Pokud chceš pomoci, najdi si skutečně postižené a peníze pošli jim adresně. Jinak pomůžeš někomu (ne)potřebnému a nepoctivému, jako je "Člověk v tísni" ap.

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Pá, 27. 9. 2024 - 06:09)

sle já to tak vždy dělal,že jsem ty peníze dal z ruky do ruky. Jenže to jsem tam musel jezdit,nyní jsem líný a nikam se mě nechce a proto přispěji v kostele na zbírku pro postižené.

To nikdo neukradne,je to přes církev svatou,Římsko-katolickou a my katolíci tyto věci neděláme. Ano...jsou vyjímky,ale to jsou pouze jednotlivci,j...jako třeba jedem ministrant který si přkrádal z ofjer do své kapsy,ale jen do doby než na to přišel farář a vyrazil ho z kostela. Již se tam nesměl ukázat ani na jedinou Mši Svatou a samozřejmě se to rokrřiklo po dědině a byla z toho pořádná ostuda pro toho ministranta a jeho familii,no,po čase zase mohl do kostela na Mši Svatou,my katolíci musíme odpouštět a tak zase chodí a již nekrade v zakristii ofjery.

Default User Image
Cynik - realista (Pá, 27. 9. 2024 - 06:09)

Jen bleskem - tady se, možná překvapivě, zastanu našeho mocně sádlem vytuněného zdroje zábavy a obveselení.

Tvrdil zde v diskusi, že anonymně dá někomu z postižených několik tisícovek, a tiše zmizí, aniž by se třepal na vděk a chválu.

Bez ohledu na vrozenou sádelníkovu hamižnost jsem nakloněn jeho slovům v tomto případě věřit.

Nic není černobílé.

Hezký den.

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Pá, 27. 9. 2024 - 06:09)

 ale já jsem naprosto upřímný a když říkám že dám,tak dám.

Komu bych ale zvysoka nasral jsou ti tvoji diskriminovaní Palestinci ,to jako já přispěji na humanitární pomoc pro Gazu a ty reklamy jsou na You Tube a zloději z Hamásu to ukradnou pro sebe? 

Jenom za 6 měsíců ukradl Hamás z humanitárních zbírek pro Gazu půl miliardy dolarů!

To jsou peníze ze zbírek pro Gazu ,peníze z OSN a EU a materiální pomoc Hamas taky krade,jako potraviny,lékařské vybavení,léky a energie v naftě a benzinu a skladuje to ve svých skladech jenom pro sebe a když si to jsou hladovějící Palestinci vzít,tak po nich Hamás střílí,není tak dlouho a byl tam zastřelen asi 13-kluk.

No to mě řekni co to je za zmrdy ,když střílí po hladových dětech?¨Nic nepošlu!

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Pá, 27. 9. 2024 - 07:09)

Krádež je těžký smrtelný hřích a Stvořitel to zakázal!

Islám krádež taky zakazuje a drtivá většina muslimů to dodržuje,když jsem byl v SAE,tak tam se taky nekrade. Koupil jsem si na letišti 4 piva ,3 piva jsem zkonzumoval a jedno pivo jsem si vzal do ruky a s tím pivem šel do obchodu a tam si nabral ještě  4 piva a šel s 5 pivy k pokladně a zaplatil 4 piva. O tom jednom placeném pivu jsem muslimské prodavačce řekl a ona ho proto nepočítala

Krádež je pro řadového muslima tak těžký hřích,že tu prodavačku ani ve snu nenapadlo že bych ji lhal a chtěl to jedno pivo ukrást

A v Africe jsem taky chodil do krámu kde jsem viděl burku u prodavačky,anebo takovej ten jejich šátek co maj přes vlasy na hlavě,tam se taky nikdy nekradlo a vracelo poctivě do posledního nikláku

Oni prostě nekradou,víra jim to zakazuje . Hamás nejsou žádní muslimové

No ale k Arabům na pivo do hospody nikdy nepudu! Jednou jsem byl v restavračce u Arabů v Jerusalemě ,pivo bylo výborné,mělo říz a šmakovalo,ale po 5 pivech NIC a když jsem se ptal proč,tak mě řekli,že je nealkoholické a proto k Arabům do hospody již ne

V Jerusalemě na Křížové cestě z Golgoty je asi na 4 zastavení jedna putika a tam bylo pivo nekřesťansky předražené! Tam již taky nepudu na pivo,byl jsem tam loni a dal si takovou tu jejich housku,ale pivo k ní již ne,pil jsem vodu !! Ale vím o jedné super israelské restavračce nedaleko Lví brány v Jerusalemě a tam maj pivo levné a velice chutné,ta restavračka se jmenuje Samara a já se tam velice rád vracím

Oni tam mají pivo Gold Star a v restavračce u Mrtvého moře jsem zkonzumoval asi 6 kousků,bylo točené a výborné,ostatní byli vyjevení z Mrtvého moře a šli se koupat,já šel k nejbližší pípě . Seděl jsem v baru na vysoké stoličce,pil jedno točené za druhým,na hlavě jsem měl čepici s ISRAEL,ať žije Israel

Default User Image
Cynik - realista (Pá, 27. 9. 2024 - 05:09)

Pohlédněme pravdě do očí - nová ruská jaderná doktrína je bohužel nevyhnutelným důsledkem snahy "vyspělého Západu", především vykurvených USA", rozbít Rusko a vydrancovat jeho bohatství.

Je nesporným faktem, že ruská vojska vstoupila 24. února 2022 na ukrajinské území, čímž začala válka, a jak je zcela zjevné, válka rusko-americká, kdy vykurvená říše běloptákova, podporovaná neméně vykurvenou EU a zejména kolaboranty a vlastizrádci svých zemí a svého světadílu, typicky  v podobě fialového blábolila spolu s agentem Pávkem, neustále prodlužují zabíjení na Ukrajině  a ničení Ukrajiny pro především americké zájmy, pro zájmy zbrojařských firem, díky nimž je již Ukrajina poseta hroby statisíců mrtvých, a nelze ani vyloučit, že se počet mrtvých Ukrajinců blíží miliónu...

Je ovšem také nesporným faktem, že není následků bez příčin.

Rusko bylo "vyspělým Západem" dlouhodobě klamáno a podváděno, rusky mluvící obyvatelstvo východních částí Ukrajiny bylo vystaveno dlouhodobé genocidě ze strany ukrajinských nácků z východní části země, a jak se ukázalo, Minské dohody, které měly tamější situaci řešit, byly dalším z mnoha podrazů na Rusko.

Vždyť přece Merkelová přiznala, že šlo o čas vyzbrojit Ukrajinu, nikoliv vyřešit zabíjení dlouhodobě vystaveného obyvatelstva východní Ukrajiny.

Především pro americké zájmy "vyspělý Západ" zvyšoval sázky dodávkami všemožných zbraní na Ukrajinu, (zatím?) naštěstí nikoliv zbraní jaderných, a (zatím?) nikoliv raket s dlouhým doletem.

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu...

Rusko opakovaně varovalo... a bylo propagandou zesměšňováno, že nechá "vyspělý Západ" překračovat další a další červené linie.

Obávám se, že karty jsou rozdány - teď už Rusko nebude váhat, a další červenou linii nenechá překročit.

Podrobnosti k nové ruské jaderné doktríně třeba zde:

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Pá, 27. 9. 2024 - 07:09)

BUBUBUBUBUBUBU....TÁÁÁÁÁKHLE SE TADY VŠICHNI BOJÍME ,BLÉÉÉÉÉÉ  !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Default User Image
Cynik - realista (Pá, 27. 9. 2024 - 05:09)

"Caelo tonantem credidimus Jovem Regnare…Uvěřili jsme, že Jupiter vládne obloze, když jsme uslyšeli hřmění.

Prezident Vladimir Putin řídil zasedání Stálé konference Rady bezpečnosti Ruské federace věnované jadernému odstrašování (poprvé v historii veřejně).

Zejména cituji – „v aktualizované verzi <jaderné doktríny> se navrhuje považovat agresi proti Rusku ze strany jakéhokoli nejaderného státu, avšak za účasti nebo podpory jaderného státu, jako jejich společný útok na Ruskou federaci  … Vyhrazujeme si právo použít jaderné zbraně v případě agrese proti Rusku a Bělorusku jako členskému státu Unie.”

Nyní Moskva odpoví nejen v reakci na použití jaderných zbraní proti Rusku, ale také v reakci na použití jakýchkoli zbraní dlouhého doletu proti ruskému území. Takové „zbraně dlouhého doletu“ mohou používat jak nejaderné, tak jaderné státy. Upřesnění: mohou je použít, ale pak dostanou jadernou odpověď.

Tento bod ruší strategii NATO využívat Ukrajinu jako předváděcí zemi k útoku na Rusko a také znemožňuje opakovat ukrajinský scénář v jiných zemích. 

Nejaderný“ útok na Rusko s podporou „jaderné“ země bude považován za společný „jaderný“ útok.

▪️ V podstatě jde o mnohem silnější signál než provádění jaderných testů nebo jiné možnosti demonstrování síly. Příklady nemusíme hledat daleko: Ukrajina napadla ruské území s přímou podporou tří „jaderných“ zemí – USA, Británie a Francie.

Zjednodušeně řečeno: každý, kdo se pokusí použít proti Rusku třetí stranu, která nemá jaderné zbraně, ponese plnou odpovědnost spolu s pachatelem. A neodsedí si to v zámoří."

https://1url.cz/21RoS

 

Default User Image
Cynik - realista (Pá, 27. 9. 2024 - 05:09)

 Na co bych vás chtěl ještě zvlášť upozornit? V aktualizované verzi dokumentu se agrese proti Rusku ze strany jakéhokoli nejaderného státu, ale s účastí nebo podporou jaderného státu, navrhuje považovat za jejich společný útok na Ruskou federaci,“ řekl Putin.

Podle Putina jsou podmínky pro přechod Ruska k použití jaderných zbraní jasně stanoveny.

Tuto možnost budeme zvažovat, jakmile obdržíme spolehlivé informace o masivním startu leteckých útočných zbraní a jejich překročení naší státní hranice. Mám na mysli strategická a taktická letadla, řízené střely, drony, hypersonické a další létací prostředky,“ uvedla hlava státu.

„Vyhrazujeme si právo použít jaderné zbraně v případě agrese proti Rusku a Bělorusku jako členskému státu Unie. Všechny tyto otázky byly dohodnuty s běloruskou stranou, s běloruským prezidentem. Včetně toho, když nepřítel s použitím konvenčních zbraní představuje kritickou hrozbu pro naši suverenitu,“ dodal Putin.

Prezident zdůraznil, že všechna objasnění jsou hluboce ověřena a přiměřená současným vojenským hrozbám a rizikům ve vztahu k Ruské federaci.

Vedoucí Centra pro studium vojenských a politických konfliktů Andrej Klincevič listu VZGLJAD řekl, že návrhy prezidenta na změnu podmínek pro použití jaderných zbraní lze nazvat revolučními: dříve měla Moskva pouze možnosti odvetné akce, ale nyní byla formulována kvalitativně jiná kritéria."

https://1url.cz/21RoS

Default User Image
Cynik - realista (Pá, 27. 9. 2024 - 06:09)

Jistě jste zaznamenali mimořádně sprostý způsob, jakým polobotka Fialového blábolila nakopla do pozadí odredovaného ministra z tlupy námořních lupičů…

Že (zatím) nejvrchnější Pirát manažersky selhal?

Nepochybně. 

Nepochybně však manažersky selhal především jeho šéf, tedy fialový blábolil, který musel (nebo by alespoň měl) vědět, co se děje… a držel bezectnou mordu pevně zavřenou, protože… Protože volby.

Tak jednoduché to je.

 

Fialový blábolil se ovšem též „vytáhl“ svým mystifikováním a lhaním o pomoci z Evropské socialistické unie.

Česku připadnou z balíku evropské pomoci na zvládnutí následků povodní dvě miliardy eur, oznámil premiér Petr Fiala. Státům zasaženým v posledních dnech záplavami poskytne Evropská unie z unijních fondů celkem deset miliard eur, řekla po jednání v polské Vratislavi šéfka Evropské komise Ursula von der Leyenová. 

Šéfka Komise na poznamenala, že peníze z fondu bude unie mobilizovat nezvyklým způsobem. Nebude totiž nutné spolufinancování ze strany členských zemí, jak je běžné, ale pomoc bude plně hrazena ze strany unie. „Nastala mimořádná doba a mimořádná doba si žádá mimořádná opatření,“ zdůvodnila to von der Leyenová.

Země zasažené přírodními katastrofami mohou k obnově poničené infrastruktury využívat prostředky z Evropského fondu solidarity, který unie založila po povodních ve střední Evropě v roce 2002. „Vím, že ty peníze nevystačí,“ připustila von der Leyenová, podle níž proto jako další zdroj poslouží fond soudržnosti, který se za normálních okolností využívá na pomoc hospodářsky méně rozvinutých regionů sedmadvacítky.“

https://1url.cz/L1RoX

 

Default User Image
Cynik - realista (Pá, 27. 9. 2024 - 06:09)

Jenže:

„Peníze z EU na povodně nejsou peníze navíc. Tyto peníze Česko už má.“

Peníze na obnovu po povodních, které Evropská unie přislíbila několika zemím včetně Česka z fondu soudržnosti, bude nutné vzít ze současných programů. Kolik peněz takto Česko na povodně získá, se ale teprve analyzuje.  

Premiér Petr Fiala [ODS] minulý týden po jednání s šéfkou komise von der Leyenovou řekl, že Česko by mělo z fondu soudržnosti v rámci obnovy po povodních získat dvě miliardy eur. Na největší část uvolněných peněz by mělo dosáhnout Polsko, pro které by mělo být vyčleněno pět miliard eur [cca 125,5 mld. Kč]. 

Avšak podle vyjádření Evropské komise z tohoto týdne peníze, o kterých mluvila von der Leyenová, nejsou nad to, kolik už se pro jednotlivé státy vyčlenilo v současném rozpočtovém období EU. Státy, pro které budou určeny, je ale budou moci nově použít například k obnově poničené infrastruktury. U projektu navíc odpadne jinak povinná finanční spoluúčast.

https://1url.cz/x1Ro0

 

...už v pondělí bylo všechno jinak. Snad jen náhoda tomu chtěla, že zásadní změna tónu přišla až po proběhnutí krajských voleb. Brusel totiž oznámil, že dané povodňové peníze nejsou prostředky navíc, ale jenom jednodušší využití peněz již přidělených. Přičemž ale, již podle tuzemského ministerstva pro místní rozvoj, není zatím známo, kolik peněz bude moci Česko v rámci této zjednodušené procedury využít.

Vládní politici tak mystifikovali veřejnost hned dvakrát, zřejmě stržení předvolební atmosférou. Ať už záměrně či jen nešťastnou komunikací navozovali dojem, že Brusel poskytne, „uvolní“, Česku peníze jaksi navíc. Zadruhé hovořili o konkrétní částce zhruba 50 miliard korun, aniž nyní, po týdnu a po volbách, ministerstvo, které má evropské peníze v gesci, není schopno tuto částku potvrdit.“

https://1url.cz/U1R1t

Anonym (Pá, 27. 9. 2024 - 06:09)

Vlk se nenažere, aby koza zůstala celá. A to ještě nevíme, kam ve skutečnosti peníze doputují.

Default User Image
Cynik - realista (Pá, 27. 9. 2024 - 06:09)

A ještě ocituji moc pěkné a srozumitelné shrnutí, snad pochopitelné i naprostým blbům (jen naprostý blb volí tlupy pětislepence):

 

Fialy z EU 50 miliard korun na povodňové škody. Nedostane. Jen přejmenuje ty, co už máme.

Přesně to řekl takhle: „EU uvolní na pomoc pro ČR dvě miliardy eur z kohezních fondů. To jsou dobré zprávy.“

No ono to vyznívá v tom podání moc hezky, a každý, kdo ne úplně chápe princip kohezních fondů by tomu rozuměl tak, že se EU rozhodla pomoci zemím zasaženým povodněmi nějakými penězi navíc. Jenže tak to vůbec není. EU nám jen milostivě povolila si ty peníze, které jsme tam předtím povinně odvedli, a už měli na různé programy dané, budeme moci použít na povodně. A nemusíme za ně například postavit rozhlednu číslo 1528.

Určitě by to bylo fér takhle napsat, ale to by nevypadalo tak hezky. Až potom, co se přímo z Bruselu z komise ozvalo, že ČR žádné peníze navíc nedostane, se premiér začal vysmívat všem, kteří to pochopili, jak to on napsal, že jsou to pitomci a nerozumí Bruselu. Kdyby mu rozuměli, tak by si přece nikdy nemohli myslet, že dostaneme něco navíc. Pane premiére dělat idioty z lidí, které jste sám účelově uvedl v omyl, je pěkné chucpe. Protože předpokládám, že vy tomu, co říkáte, rozumíte.

https://1url.cz/61Rov 

 

Default User Image
Cynik - realista (Pá, 27. 9. 2024 - 06:09)

Nicméně zde je vidět úplně tragická celá podstata toho evropského přerozdělování. My sypeme miliardy do jednoho pytle, miliardy které bereme našim lidem z daní, a pak se tetelíme blahem a štěstím, že je nám povoleno použít je na to, na co potřebujeme. Nám je tady pořád říkáno, jak dostáváme víc, než do společného měšce platíme. Ale k čemu to je, když si nesmíme ve velké většině rozhodnout, bez schválení svého pána a vládce z Belgie, na co ty peníze využijeme? To je jako nějaké vítězství, že je nám povoleno si zaplatit následky živelné katastrofy? Mimochodem, pokud bychom spočítali skutečně veškeré náklady, které s chodem EU máme, rázem bychom žuchli do čísel tak rudých, že by nám to i Pol Pot záviděl.

My tady pošleme peníze někomu, kdo za nás rozhodne podle sebe a svých zájmů, na co nám je vrátí a dovolí použít. Ne podle našich potřeb. A tak se tu budou dotovat větrníky, soláry, elektroauta a další ekonomické nesmysly, které tu reálně nefungují jen proto, že to někdo řekl. Že někdo určil, že tu všichni zezelenáme a basta. Že energie bude jen jedna, a nebo nebude vůbec. Že bude cyklostezka a ne třeba nový kus silnice. Dotace jsou celkově zlo, kdy se podporuje to, co by jinak nefungovalo tím, že se to sebere tomu, co funguje. Jak můžete konkurovat velké firmě, která si dotace vypapíruje, protože na to má celé oddělení, když vy nedostanete nic, a ještě ji to v podstatě platíte? No nemůžete. Platíme všichni, ale dostávají jen ti, kteří jedou ideologii soudruhů z Unie.

A Fiala má tu drzost se radovat, že nám povolili použít si naše peníze tak, jak teď potřebujeme. A ještě se ohánět tím, že jsme všichni úplní pitomci, protože tomu se zeleno- rudými mávátky neaplaudujeme."

https://1url.cz/61Rov 

Default User Image
Cynik - realista (Pá, 27. 9. 2024 - 14:09)

Tady došlo jednak ke smazání mého příspěvku, kde jsem tupou a tlustou svini Jahodu varoval, že by mohl mít oplétačky s Policií ČR ohledně propagace nacismu:

 

"Anonym (Po, 23. 9. 2024 - 14:09)

Anonym napsal:

"Nacista vraždil vždy s noblesou a tak,aby při tom neutrpěl psychickou újmu. Ty jsi snad někde viděl jedno jediné video z plynové komory ?..*. *" 

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 16. 11. 2023 - 08:11) 

 

"neoslavuji nacistickou ideologii"

 "Jo a nehaň nacisty ." "Co si to dovoluješ si  brát nacisty do huby,ty smějící se bestie !"  

RE:FAKT NECHUTNÝ POKUS O HUMOR ČERNÝ, MODRÝ!? 

Ehm.., argumentum ad Hitlerum a "počítání mrtvol" a "fenomén fotogenických mrtvol" "mrtvoly dávné jako argument v dělání mrtvol čerstvých" "

 

A dále zde došlo ke smazaní komunikace Cynika - fekálisty s tupou a tlustou sviní Jahodou, kde bylo více rozebráno zlehčovaní nacistických zvěrstvev Jahodou.

 

Takže repete, zkurvená mrdko Jahodo - koukni se téhle holce do očí: https://cs.wikipedia.org/wiki/Czes%C5%82awa_Kwoka , ty tupá svině zamrdaná, víš, jaké utrpení půsbil Mengele a mnoho dalších nacistů lidem?

 

Žraní, sraní obrovských hoven a chcaní na zdi hospod - jen k tomu se hodíš, tupá mrdko.

 

Dávej si majzla, svině tlustá a vypatlaná od Kojetína, co píšeš o nacismu.

 

Tohle už tady zůstane.

 

Default User Image
Cynik - realista (Pá, 27. 9. 2024 - 14:09)

Tady došlo jednak ke smazání mého příspěvku, kde jsem tupou a tlustou svini Jahodu varoval, že by mohl mít oplétačky s Policií ČR ohledně propagace nacismu:

 

"Anonym (Po, 23. 9. 2024 - 14:09)

Anonym napsal:

"Nacista vraždil vždy s noblesou a tak,aby při tom neutrpěl psychickou újmu. Ty jsi snad někde viděl jedno jediné video z plynové komory ?..*. *" 

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 16. 11. 2023 - 08:11) 

 

"neoslavuji nacistickou ideologii"

 "Jo a nehaň nacisty ." "Co si to dovoluješ si  brát nacisty do huby,ty smějící se bestie !"  

RE:FAKT NECHUTNÝ POKUS O HUMOR ČERNÝ, MODRÝ!? 

Ehm.., argumentum ad Hitlerum a "počítání mrtvol" a "fenomén fotogenických mrtvol" "mrtvoly dávné jako argument v dělání mrtvol čerstvých" "

 

A dále zde došlo ke smazaní komunikace Cynika - fekálisty s tupou a tlustou sviní Jahodou, kde bylo více rozebráno zlehčovaní nacistických zvěrstvev Jahodou.

 

Takže repete, zkurvená mrdko Jahodo - koukni se téhle holce do očí: https://cs.wikipedia.org/wiki/Czes%C5%82awa_Kwoka , ty tupá svině zamrdaná, víš, jaké utrpení půsbil Mengele a mnoho dalších nacistů lidem?

 

Žraní, sraní obrovských hoven a chcaní na zdi hospod - jen k tomu se hodíš, tupá mrdko.

 

Dávej si majzla, svině tlustá a vypatlaná od Kojetína, co píšeš o nacismu.

 

Tohle už tady zůstane.

 

Default User Image
Cynik - realista (Pá, 27. 9. 2024 - 14:09)

Tady došlo jednak ke smazání mého příspěvku, kde jsem tupou a tlustou svini Jahodu varoval, že by mohl mít oplétačky s Policií ČR ohledně propagace nacismu:

 

"Anonym (Po, 23. 9. 2024 - 14:09)

Anonym napsal:

"Nacista vraždil vždy s noblesou a tak,aby při tom neutrpěl psychickou újmu. Ty jsi snad někde viděl jedno jediné video z plynové komory ?..*. *" 

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 16. 11. 2023 - 08:11) 

 

"neoslavuji nacistickou ideologii"

 "Jo a nehaň nacisty ." "Co si to dovoluješ si  brát nacisty do huby,ty smějící se bestie !"  

RE:FAKT NECHUTNÝ POKUS O HUMOR ČERNÝ, MODRÝ!? 

Ehm.., argumentum ad Hitlerum a "počítání mrtvol" a "fenomén fotogenických mrtvol" "mrtvoly dávné jako argument v dělání mrtvol čerstvých" "

 

A dále zde došlo ke smazaní komunikace Cynika - fekálisty s tupou a tlustou sviní Jahodou, kde bylo více rozebráno zlehčovaní nacistických zvěrstvev Jahodou.

 

Takže repete, zkurvená mrdko Jahodo - koukni se téhle holce do očí: https://cs.wikipedia.org/wiki/Czes%C5%82awa_Kwoka , ty tupá svině zamrdaná, víš, jaké utrpení půsbil Mengele a mnoho dalších nacistů lidem?

 

Žraní, sraní obrovských hoven a chcaní na zdi hospod - jen k tomu se hodíš, tupá mrdko.

 

Dávej si majzla, svině tlustá a vypatlaná od Kojetína, co píšeš o nacismu.

 

Tohle už tady zůstane.

 

Default User Image
Cynik - realista (Pá, 27. 9. 2024 - 14:09)

Tady došlo jednak ke smazání mého příspěvku, kde jsem tupou a tlustou svini Jahodu varoval, že by mohl mít oplétačky s Policií ČR ohledně propagace nacismu:

 

"Anonym (Po, 23. 9. 2024 - 14:09)

Anonym napsal:

"Nacista vraždil vždy s noblesou a tak,aby při tom neutrpěl psychickou újmu. Ty jsi snad někde viděl jedno jediné video z plynové komory ?..*. *" 

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 16. 11. 2023 - 08:11) 

 

"neoslavuji nacistickou ideologii"

 "Jo a nehaň nacisty ." "Co si to dovoluješ si  brát nacisty do huby,ty smějící se bestie !"  

RE:FAKT NECHUTNÝ POKUS O HUMOR ČERNÝ, MODRÝ!? 

Ehm.., argumentum ad Hitlerum a "počítání mrtvol" a "fenomén fotogenických mrtvol" "mrtvoly dávné jako argument v dělání mrtvol čerstvých" "

 

A dále zde došlo ke smazaní komunikace Cynika - fekálisty s tupou a tlustou sviní Jahodou, kde bylo více rozebráno zlehčovaní nacistických zvěrstvev Jahodou.

 

Takže repete, zkurvená mrdko Jahodo - koukni se téhle holce do očí: https://cs.wikipedia.org/wiki/Czes%C5%82awa_Kwoka , ty tupá svině zamrdaná, víš, jaké utrpení půsbil Mengele a mnoho dalších nacistů lidem?

 

Žraní, sraní obrovských hoven a chcaní na zdi hospod - jen k tomu se hodíš, tupá mrdko.

 

Dávej si majzla, svině tlustá a vypatlaná od Kojetína, co píšeš o nacismu.

 

Tohle už tady zůstane.

 

Default User Image
Cynik - realista (Pá, 27. 9. 2024 - 14:09)

Tady došlo jednak ke smazání mého příspěvku, kde jsem Jahodu varoval, že by mohl mít oplétačky s Policií ČR ohledně propagace nacismu:

 

"Anonym (Po, 23. 9. 2024 - 14:09)

Anonym napsal:

"Nacista vraždil vždy s noblesou a tak,aby při tom neutrpěl psychickou újmu. Ty jsi snad někde viděl jedno jediné video z plynové komory ?..*. *" 

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 16. 11. 2023 - 08:11) 

 

"neoslavuji nacistickou ideologii"

 "Jo a nehaň nacisty ." "Co si to dovoluješ si  brát nacisty do huby,ty smějící se bestie !"  

RE:FAKT NECHUTNÝ POKUS O HUMOR ČERNÝ, MODRÝ!? 

Ehm.., argumentum ad Hitlerum a "počítání mrtvol" a "fenomén fotogenických mrtvol" "mrtvoly dávné jako argument v dělání mrtvol čerstvých" "

 

A dále zde došlo ke smazaní komunikace Cynika - s Jahodou, kde bylo více rozebráno zlehčovaní nacistických zvěrstvev Jahodou.

 

Takže repete Jahodo - koukni se téhle holce do očí: https://cs.wikipedia.org/wiki/Czes%C5%82awa_Kwoka , ty  víš, jaké utrpení půsbil Mengele a mnoho dalších nacistů lidem?

 

 

Tohle už tady zůstane.

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Pá, 27. 9. 2024 - 11:09)

si v tom svém mektání nahraď slovo Brusel Kremlem a máš zde ihned politickou situaci od roku 1948 až po rok 1989.

Cožpak ty nevíš,že RVHP neznamenalo  Rada Vzájemné Hospodářské Pomoci,ale Rudu ,Vyvezem,Hovno ,Přivezem ?Jenže narozdíl od mých telecích let nyní nejsou podpultová zboží a taky vím o případu kdy soudruh esenbák zabavil v rodině vzduchovku jenom proto,že prostřelila tlustější prkno,soudruh SNB měl z tlustějšího a silnějšího ocelového péra psotník a nyní,po novele zbrojního zákona smí mít každý na občanský průkaz doma vzduchovku do ráže 6,35 s neomezeným výkonem a to je u této ráže do 150 J a od 7,65 pouze s nahlášením Policii ČR

Z toho by se soudruh normálně  posral,jenom malorážka má ubohých 120 J a nyní bez registrace a od 18 rok lehká kulovnice,já když si vzpomenu že předvojnová léta která jsem prostřílel se Slavia 630 zatímco moji vrstevníci v USA měli lovecké kulovnice,bych blil co to bylo za dobu.

Husa neexistovala ! Ani jentak kachna,krůta,telecí na řízky a krkovička s bělostným sádelnatým mramorem,sem koupil a udělal včera tlusté domácí vepřové řízky,ne,toto vše za bolševika nebylo a když jo,tak jenom pro někoho

Tolik žrádla všude kolem a mladí si toho neváží ,nadbytek vyhazují,kupují ne podle hladovějícího žaludku,ale podle mlsných přízemních šilhavých očí,se měla ta omladina narodit v 50 letech,kdy na žádlo byla žebračenka 

Jak se soudruhovi někdo znelíbil,zarazil lístky na žrádlo a byl hlad ,váží si vůbec někdo z mladých dnešní doby ?

Asi ztěží o teroru komunizmu vědí hovno tak tady nedémonizuj EU a Brusel. My se máme náhodou moc dobře a to by hýkalové jako ti,kteří se nechají ovlivnit tvýma remcama ihned poznali v okamžiku,kdy by se sem dostal Rus

Všichni by měli hovno a všechno by se lifrovalo na východ,takže běž s protibruselskou propakandou do prdele!

Reklama

Přidat komentář