Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Anonym (Po, 2. 9. 2024 - 09:09)

26 % mladých mužů preferuje „za určitých okolností“ autoritářství před demokracií

 

Téměř 70 % se domnívá, že demokratický systém ve Španělsku se zhoršuje

Anonym (Po, 2. 9. 2024 - 08:09)

Krajně pravicová strana Alternative pro Německo (AfD) zvítězila ve volbách, které se tuto neděli konaly ve spolkové zemi Durynsko na východě země. Björn Höcke, nejradikálnější vůdce..

...je ale nepravděpodobné, že bude moci vládnout kvůli cordon sanitaire uplatňovaným zbytkem stran. V Sasku s těsným náskokem vítězí konzervativci CDU...

 

UŽ TOHO MAJ DOST, já to vidím v ČR, nafoukaní nerození Němci spíše Turci, Syřani, Libanonci atd. prostě si jim tam nastěhoal Blízký východ..., kde to USA s IZRAELEM kosí hlava nehlava..

Už asi také došlo, že Bejrůt, sklad ledku potřeboval impuls, ledek bouchá při 1001° + Celsia.

Stát Israel je jejidný stát na světě založený na teroristických atentátehch kterým v Hotelu David tuším zabil místodržící a ti se na to vys*ali, konstatuji..

Mimochodem King David Hotel máme už i v Praze, taktéž sionistický...

 

Anonym (Po, 2. 9. 2024 - 09:09)

Na nějakém nesmyslném provinilosti, vině, lítosti atd. za holocaust, Německo přijalo největší množství uprchlíků co který stát přijal z naprosto regionu, který není jejich problém, sféra vlivu, který si řídí Israel-USA.

Anonym (Po, 2. 9. 2024 - 09:09)

Nesmyslná vina za holocaust generace, který žije dnes v Němecu a narodila se cca 55 let po válce. Pamětníci nežijí.Válka byla začata generací co byli veteráni z první světové a narodili se před rokem 1900.

Anonym (Po, 2. 9. 2024 - 08:09)

Tak jsem zjistil co zase vytváří dnešní atmosféru na vysokých školách, nějaké byť inteligentní ale opět profesorky, které jen že jsou žena tak tvoří hlavní směr té školy. Prostě je to celé vyšinuté doleva libertariánsky doleva.

 

nějaká Alice Kliková...https://filosofia.flu.cas.cz/upload/__ebook/ebook-220.pdf

Doprčic takových filosofů v ČR je a bylo...

Anonym (Po, 2. 9. 2024 - 08:09)

A pak se ptám, co je to za divnou disidentskou rodinu, kdy jeden bratr disident, který ale vlastně nikdy nebyl na barikádách a druhý vystudovla teoretickou fyzicku,  chodil do skauta, dostudoval 11 gymnázium, takhle si nepředstavuju rodinu trpící v neuvěřitelném nespravedlivém utlačujícím režimu..

Víme, že Havel ve vězení nebyl jak obyč. zloděj, pardon obyč. mukl, hulil si svá máčka nebo co kouřil,  patrně všeho dostatek. A z vězení zas jezdil mercedesem na Hrádeček, což je opravdu obravský statek-chalupa, vyžadující obrovské asi investice, aby to nebyla ruina, a kde je ten chudák asi bral?!

Anonym (Po, 2. 9. 2024 - 08:09)

Havla jednoduše sponzoroval Schwarzenberg, největší statkář v Rakousku tehdy...prostě ho živil...asi jednou miliontinou svého zisku...

Anonym (Po, 2. 9. 2024 - 08:09)

Jedno se dá pochopit. Ten trh je to hlavní, co nesmí být poškozeno.

A to se v Praze snad zatím neděje.

Lidi nejsou dokonalí a baží po penězích a mají jich dost málo, teda ne všichni baží, ale ti co nejsou dokonalí tak často ano a musí přijmout, že se musí prosadit na trhu, to je jakási nedokonalá, ale celkem fair varianta systémi.

 

Tyhle tržiště vznikali zejména v holandsku, tam to mají všichni v krvi. Ject do centra na tržiště, znamená radost a nějaký příjem, že za nějakou cenu to tam prodáme a máme na nějaký čas zdroje k životu.

 

Potíž je, že se to pak nějak vymkne a jen někdo dosahuje zisku a tak dál.

Anonym (Po, 2. 9. 2024 - 08:09)

Jo, a Havel v tomhle byl neuvěřitelný dement, co on vedl za kecy, které vůbec nechápali systém kapitalsimus, prostě se hodil ke klamání lidí.

Sám naprosto zkrachoval, finančně, i jako otec, přitom mohl mít děti , mohli adoptovat s Dášou, dáša už asi nemohla mít děti.

Anonym (Po, 2. 9. 2024 - 08:09)

Bratr Ivana Havel sice děti měl. Ale stejný teoretik. Dokonce ho udělali ředitelem Centrum pro teoretická studia.Řekl bych, že se ho zbavili uklizením nahoru do funkce...Byl autorem vědeckých studií a esejistických úvah. .A komické je, že jeho žena také Dagmar Havlová.

Anonym (Po, 2. 9. 2024 - 08:09)

Začínám si myslet, že zde fakt duševně nebezpečno. Zas falešný tripl bluf cynik nediskutuje, kopíruje, nadává domělému Shabbatot-Jahodovi a odjíždí o práce...

Následuje to co včera.

Opravdu si myslíš triplblufe falešný Cyniku, že tvá trapná přezdívka omen nomen o tobě bystřejším nevypovídá, že si především fiktivním účastník, ubohý kopírka a vysírka na internetu.

Nefandi si, lidé tě prokoukli,jsi trapný falešný tripl-bluf vysírka a píšeš si sám se sebou nadávky.

Default User Image
2.9. (Po, 2. 9. 2024 - 06:09)

Tak pevne nervy do toho noveho skolniho i pracovniho roku vsem,kteří ve svem zivote s necim bojuji.

Anonym (Po, 2. 9. 2024 - 08:09)

Jo, teda pokud to není s tímhle forem...tak díky za upřímnost..

Prvňáčkové se těší na své první přijímání...mne to přijde naiviní, taková hovadina ta škola..., spoustu lidí s tím má problém, kolik času ty děti tam stráví a takové kreténky je učí a nebude to lepší...

Anonym (Po, 2. 9. 2024 - 08:09)

Kdo je kretén ať se postaví vyzve učitelka žáky. Po chvíli se postaví Pepíček. Proč si se postavil povídá? Řekl jsem si, že vás v tom nechci nechat samotnou.

Default User Image
2.9. (Po, 2. 9. 2024 - 06:09)

Pro nektere novy postreh,ředitel je i zároven velitel ozbrojenych sil.

Anonym (Po, 2. 9. 2024 - 06:09)

Před řediteli škol je nelehký úkol. Jak nahradit kuchařky, uklízečky, školníky a údržbáře. Digitálně to nepůjde, jak se ukázalo. Na ozbrojené síly nemají čas, ani peníze.

Default User Image
Cynik - realista (Po, 2. 9. 2024 - 05:09)

Jistě dokážete odlišit mé příspěvky od toho, co vyblije pod mně ukradeným nickem nikomu nepotřebné a neprospěšné hovado, hovado nezaměstnané a nezaměstnatelné, hovado bez blízkých a bez přátel, hovado zplozené díky zvrácenému zoofilnímu sexu, jinými slovy neléčený a neléčitelný hňup. 

Jen taková bezectná a bezcenná, nechutná zmršenina může trávit dny i noci opruzováním v internetových diskusích, jen taková bezectná a bezcenná, nechutná zmršenina může krást cizí nicky a v diskusích se dohadovat sám se sebou.

Tento text vkládám a budu vkládat opakovaně, není zapotřebí něco měnit.

Doplním, že tento text vkládám jen ráno, jako první z mých příspěvků.

Pokud se tento text objevuje i v průběhu dne, byl zkopírován a vložen výše popsaným hovadem.

Nu což, nebudu tomu hovadu přece bránit, aby s použitím mého textu výstižně popisovalo samo sebe.

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Po, 2. 9. 2024 - 11:09)

BLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Po, 2. 9. 2024 - 12:09)

jen se neboj příznivče německých nenacistů,.tebe pozná bezpečně každý. Ihned po přečtení tvých komentů Made in mamlas se mu chce zvracet !

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Po, 2. 9. 2024 - 20:09)

neonacistů...

Reklama

Přidat komentář