Reklama

Incest

babi (Ne, 3. 4. 2022 - 23:04)

Znásilnil mě můj vlastní patnáctiletý vnuk. Věděla sem že se honí a několikrát ho i načapala. Vůbec se nestyděl. Prala sem a když sem vyndavala prádlo, vlasy se mi zachytily v pračce, že sem se nemohla ani hnout. Zavolala sem ho aby mi pomoh. Byla sem v předklonu a von mi vykasal sukni a stáh kalhotky. Chvíli mi zkoumal kundu a když sem zvlhla tak do mne pronik čůrákem. Za chvíli byl hotovej. Cítila sem jak ve mě tepe to jeho stříkání. Myslela sem, že už je po všem a vysvobodí mě. Chvíli mě prstil a pak vniknul znova. To už mu to trvalo dýl a já se dvakrát udělala. Pak do mě znva pustil semeno a odešel. Když sem mu slíbila že to nikomu nepovim tak přines nůžky a vlasy mi ustřih. Byl estě nahej a ten dlouhej čůrák mu visel. Eště z něj kapalo. Když sem se postavila teklo ze mě jeho semeno. Teď mě šuká kdy chce, protože sem mu podlehla. Vono je to s nim docela pěkný. Toho sem se na starý kolena nenadála, že si eště tak pěkně budu vymrdávat s vnukem.

Návštěvník (Pá, 13. 5. 2022 - 21:05)

Nezlobte se, ale váš vnuk vás znásilňuje a to je trestné. Chápu vás, ale bude se to stupňovat, je lepší to utnout v začátcích.

David (St, 6. 4. 2022 - 17:04)

Ani jsi neprotestovala?

Iveta (Pá, 1. 4. 2022 - 13:04)

Ahoj jsem matka Je mi 47 a synovi 19.
Od malá sme spolu běžné byli nazí. Ve 13letech sem si všimla že když sme spolu nazí tak mu tvrdne a vzrušilo meto. Proto sem začla častěji být odhalená a on toho využil. Přišel do koupelny a velzl mi do vany. Stal mu a zeptal se jestli ho nechám mě osahat. Byla sem v šoku ale souhlasila. Ve druhé mi začal masírovat prsa a přiblížil se tolik že žaludem mi narážel do klitorisu a otíral se. Bylo tu úžasný a on se mi tam udělal a teklo mi to všude. Od t doby mi ji takhle žaludem odjíždí a nehodlá stím přestat

Syn (So, 2. 4. 2022 - 09:04)

Nechapu proc je incest zakazany,ja uz od deseti let pred mamkou honim,i pred sestrou,je to moje dvojce tak mam pipinu na ocich stale,je to krasa ale mamka ji ma hezci,rikala mi at si ho necham byt ale nemuzu,chci videt mamku nahou dlouho ne jenom chvilku kdyz se treba prevleka,vidim ji dene ale zblizka a dlouho nikdy,rekl jsem ji to,usmala se a nic,sahl jsem ji na ni a zese,usmala se a nic,na kalkotkach krasne voni a ja musim honit,nic mi netece ale musim je to super,sestra taky voni,kdyz jsem ji rekl ze se chci podivat z blizka tak roztahla nohy a nechala mne,cuchal jsem a skusil i lizat,je to bomba,za chvili mne odstrcila a tlacila kolena k sobe a rikala ze jsem debil ze to je moc,nevim co moc a tak chci mamku,uz jsem byl blizko,kdyz sedela u stolu a delala na pc tak jsem vlezl pod stul a vydel ji nahou tak jsem se priblizi a uz jsem cuchal ale dotkl jsem se stehna a mamka mne odehnala,krasne voní je to uzasne a ja to chci.

Petr. (Čt, 31. 3. 2022 - 14:03)

Už jako malej kluk jsem si ho honil. Už od 11 let a při tom jsem sledoval mamku a i sousedku. Mamka mě několikrát při tom viděla ale jen řekla že je to zdravé. I když jsem byl starší tak mě hodně vzrušovali starší ženy. Měl jsem několik mileneckých vztahu se staršíma ženama a bylo to vždy super. Můj největší věkový rozdíl při souloží byl 44 let. Bylo to super. Myslel jsem na to že to může být moje mamka a i babička. To mě moc vzrušuje. S několika ženami jsme si i hrály na maminku a synáčka. Vždy to bylo super. Nejvíc se mi líbila mamky starší kamarádka která knam chodila. Tajné jsem ji sledoval když seděli v kuchyni a já byl v mém pokoji kde jsem přesně na ni viděl a při tom jsem si ho honil za otevřenýma dverma od skříně. Díval jsem se na ni mezerou a honil si ho při tom. Až po letech jsme spolu seděli a já se jí přiznal jak jsem ji smiřoval. Jen se usmívala. Tak jsem si dodal odvahy a řekl jí že si ho chci před ní vyhonit. Jen se usmívala a souhlasila. Tak jsem se svlékl a poprvé si ho před ní vyhonit. Byl jsem v sedmém nebi. Pak jsme se občas u mě scházeli a už jí ho ráda honila ona. Mě dovolila ji sahat na její super krásné šestky. Měla je opravdu na svůj věk úžasné. Dovolila mě abych si dal hlavu do jejího klína a při tom ji sál ty nádherné prsa. Vždy říkala že jsem její miminko a že mě nakojí. Bylo to úžasné. Při tom mě ho vždy honila až do výstřiku. Nikdy mě ho nekourila. Moc jsem chtěl ale ona nechtěla. Mockrát jsem ji postříkal i její prsa. Mě i tohle stačilo,bylo to úžasné. Moc mě hlavně vzrušovali její věk a také jestli ke mě nemůže přijít moje mamka aby nás nenachytala. Jen upřesním že naposledy co jsem ji sál prsa tak jí bylo 77 let. Jsem prostě takový a vzrušuje mě velký věkový rozdíl. A také hra na maminku a synáčka.

Návštěvník (Čt, 31. 3. 2022 - 13:03)

Jo a ted tady nemuzu cely den byt, tak tady s tebou bude nase holka, neboj.

Iva (Čt, 31. 3. 2022 - 11:03)

No presne v deviti letech ne,nevedel co se mu to stalo,proto si ho drzel,stal mu a nechapal ze proto ze vidi pipku,zacalo to honenim,oralem(netusila jsem jak ma rychlý jazyk),zdokonaloval se s vystrikem,nedokazal to odhadnout presne,mnoho krat rekl ze uz to bude a pritom mu uz prvni kapicky tekly,casem se vsechno naucil a dnes oz soulozi jak skuseny muz,je mu dnes uz 12 let.

Iva (St, 30. 3. 2022 - 19:03)

Je to dnes uz asi normalni jak ctu,mne pri masturbaci pozoroval synek,bylo mu 9 let a ja netusila ze nespi,bylo uz hodne po pulnoci,tak jsem vyndala robika a zacala,za chvilku mi pipka mlaskala a ja funela a ze nemam zavrene dvere mi nedoslo az kdyz jsem mnela vrchol,trosku jsem si strikla a potom jeste dost velky vytok,vrzli dvere a ja otevrela oci,synek stal mne u nohou a s otevrenou pusou a pindikem v ruce ziral na vyholenou pipku,nemnelo cenu neco delat,jenom jsem mu rekla,no tak jsi mne vydel no a co ted,civel,mlcel a pindik mu stal,probrali jsme vsechno a dnes uz si uzivame spolu.

Dana (Čt, 31. 3. 2022 - 07:03)

Chtěla bych se vás zeptat. To že si spolu užíváte, máte namysli i soulož, nebo vzájemnou masturbaci s dotíkáním se. A to jste začli v těch 9 letech když vás načapal. Prominte že se ptám, sama nevím kam to dcerou až povedem

Iva (Čt, 31. 3. 2022 - 13:03)

No a vlastne ano,dnes uz spolu normalne souluzime,vi uz jak se chovat kdyz bude strikat,do zadecku muze naplno,to vi a do pipiny jenom do vystriku,i kdyz mam antikon.tak nemusi si zvykat na plneni pipinky,strasne se mu liby muj klitacek,vysala jsem ho z kapusky a ted kouka jak hradni straz,porad by ho cucal,a je k neutahani.

Dana (Pá, 1. 4. 2022 - 05:04)

Jaké byly vaše první pociti a dojem když syn do vás vnikl a souložil sváma a když se i vystříkal. Co jste potom cítila a přehrávala jste si to v hlavě když syn už spal. Knâm když poprvé přišla dcera a řekla nám že chce od taťky aby jí tam taky dával pusinky, trochu jsem se zarazila. Ale když si sundala kalhotky a nahá si lehla knám do postele a roztáhla nohy, tak to už bylo trožku silní jí takhle vydět. V hlavě mě hned přejelo jako něco, tady mě máš tak mě to udělej. Nakonec jsem se stím nák smířila. Začla se i ptát jak se narodila a tak jsme jí to oba vysvětlily. Zatím jsme přední z nesouložily. Ale když dáva pusinky a opčas zahlédnu i její jazyk jak přejíždí po manželovym penisu a těší se až vystříkne semínko. Tak se mě zeptala zda by jí taťka mohl tim semínkem postříkat. Samozřejmě že to bylo zas něco nového pro ní co chtěla okusit. Vždicky když manžel přední stříkal, dopadalo to na jeho břicho a teť to chtěla mít ona po sobě. Nakobec si dcera lehla, dala nohy od sebe a manžel se přiblížil k jejímu rozkroku a začal si ho přední honit. Já seděla vedle a sledovala jsen bedlivě dceru. Ta se zas dívala bedlivě na penis, jak si ho honí. Nakonec manžel vystřík a postříkal jí nejen břicho ale i mezi nohy přímo na kundičku. Kundičku měla celou postříkanou. Když jsem ji to sperma otřela ubrouskama, řekla že to bylo moc krásnej pocit a že by to chtěla z opakovat. Takže teť chce aby jí táta vždycky tím semenem postříkal. Ale ten první moment, když jsem tam vyděla dceru a to semeno na jejim těle a mezi nohama byl trožku silní zážitek. Snad jí tím nák moc nekazíme. Ani né za měsíc bude mít narozky 6 let, tak uvidím. Jinak doufám že nebude chtít, aby pak do ní manžel vnikl, že by chtěla cítit penis v dirce. Možná tak žaluda, ale rozhodně jeto dost brzo a hlavně nevím zda bych se nato dívala, pokut by manžel souložil s dcerou. To je eště daleko a jen si přeju aby ktomu nedošlo. Stačí že jí manžel postříká, to je až dost. Ale kdo ví.

Petr. (Pá, 1. 4. 2022 - 10:04)

Ahoj Danuš. A co to s tebou dělalo když jsi se na ně koukala?

Návštěvník (Čt, 31. 3. 2022 - 13:03)

Klid ,mamco, povidej si, kdyby ti bylo hur, tak to jen rekni sestre, vis, ze ti vzdycky pomuzou. A pak prijedu ja, neboj.

Návštěvník (Čt, 31. 3. 2022 - 00:03)

Moje máma to řešila větou:"Ty si to děláš taky a já tě nachytám častěji".

Xenie (St, 30. 3. 2022 - 12:03)

Stalo se nám s manželem toto. Je už to asi deset let , mysleli jsme že je dcera ve škole tak jsme v obyváku na letišti rozjeli klasickou 69 ,já jsem byla nahoře s penisem v ruce a žaluden v ústech jak se najednou otevřely dveře a tam naše dcera .Já proti ní v této pozici už jsem se nestačila ani přikrýt , nebylo ani čím. No trapas jako kráva. Ze školy ji poslali domů že jí je špatně. Nic se nedalo dělat , sedli jsme si na gauč oba nazi a ona naproti do křesla a začala jsem ji vysvětlovat jednu ze sexuálních aktivit že je právě toto co viděla naostro. V jejích třinácti letech to už určitě probírali mezi holkami tak to nebylo pro ní ani takové neznámé a na internetu toho je jako máku v makovici. A když jsem ji za nějaký čas připravovala na sexuální život tak jsme ji předvedli s instruktáži co je co i klasickou soulož od začátku až do konce se vším všudy.

Dana (St, 30. 3. 2022 - 13:03)

Musím se přiznat, že naštěstí jí zatim zajímaj jen ti pusinky na přirození a hrozně se jí líbí jak manžel stříká semeno. Soulož jsme zatim přední nedělaly, tak doufám že to tak i zůstane. Ale kdoví, kdYž jí to bude zajímat zda jí to z manželem ukážem, aby pak to nechtěla zkusit jako ti pusinky. Budu mít ztoho dilema

Andrea (Ne, 3. 4. 2022 - 06:04)

Dano, pokud si chcete popovídat mimo tuto skupinu o sexuální výchově dětí a případně si nechat poradit, napište na: [email protected]

Návštěvník (St, 30. 3. 2022 - 17:03)

Já jsem viděl rodiče při souloži, mámu při masturbacích, ona mne také, ale abycho spolu měli důvěrnější kontakt, tak to nikdy.

Návštěvník (Po, 28. 3. 2022 - 15:03)

Jen to slovo "incest", mne připraví o erekci a jsem zhnusen.

Reklama

Přidat komentář