Reklama

schizofrenie!

Pavel (Čt, 16. 10. 2008 - 20:10)

Já to myslím vůči všem,že láska je lék.Diskuse je ano ,někdo řekne A a druhý B.dobře ale musí to být šetrné vůči tomu druhému.Nemohu uražet a domnívat se, že mu tím pomáhám.Také jsem proti tomu druhému lhát a říkat,že je třeba zdravý i když tuším,že to tak asi není.Jde o to, jaké volit výrazy a jak ho směrovat k pomoci.

Viera (Čt, 16. 10. 2008 - 20:10)

Zlatko Yossarian mylis sa velmi casto. Ty si ako male dieta, taky romaznany fagan. Ja ja len ja, ja mam praudu. A beda ked niekto poveda nie. Chudatko rob s tym nieco. Ide z teba zaporna energia.

Yossarian (Čt, 16. 10. 2008 - 20:10)

No to řekni tomu úchylákovi, co mě sprostě uráží ..že láska je lék ...a né mně.....prosímtě proberte se.....vždyt tu jsou lidi, kteří žijí s Britou a mají toho plné kecky .....každý se snaží takové Brity zbavit ....a není to její věc...to se mýlíš ....diskuze je diskuze , když tu nekdo napíše A , my napíšeme B....od toho je diskuze ....jak chceš takového člověka podpořit ??....řekneš jí, ano Brituško máš pravdu , doktoři tě zničili , chudinko...to jediné ona chce , nic víc ....:)Dobře víš, že léky brát nebude, psala to tu stokrát...

Yossarian (Čt, 16. 10. 2008 - 20:10)

Neotravuj Věro...jsi asi taky nemocná, když si nedokážeš srovnat , co se tu děje .....bože, tady je to samý cvok:):)

Pavel (Čt, 16. 10. 2008 - 20:10)

Já to vidím tak,každý máme plné právo říci co chceme vyjádřit ,pokud ovšem neurážíme a neponižujeme druhé.Pokud bude Brita psát dlouhé články je to jenom její věcí.Já třeba dlouhé články ani nečtu.Nikdo nemá ale právo jí proto uražet.Je to jenom její problém.Pokud se cítí zdrava a lékaři ji přesto ubližují jistě najde dost sil k výměně psychiatra.Může zkusit i různou vylučovací metodu a tak dojít k tomu zda je zdrava či nikoli.Když ji ale všichni podpoříme a vyjádříme lásku a pochopení bude ji líp, stejně jako nám ostatním.Láska je lék.

Yossarian (Čt, 16. 10. 2008 - 20:10)

Ale já si Brito nestěžuju na doktory, já je mám ráda ......protože mi moc pomohli, právě tím že mi dali léky .....a chodím do práce a užívám si života a mám mladého milence .....přestože beru léky celý roky, cca 14 let ......jsem spokojená, dokonce klidně s tím lékem piju celou noc, pze mám udržovací pidi dávku...vidíš ten rozdíl ??...ty jsi zničená a já jsem spokojená ...nebude to tím, že se neléčíš, holka?

Viera (Čt, 16. 10. 2008 - 20:10)

Presne ako pise Tynka s *. Co su sproste slova proti tvojmu obsahu a zlobe uboha Yossarian. Delaj s tym nieco.

britta (Čt, 16. 10. 2008 - 20:10)

yossarian: urážíš mě tím, že mi říkáš, že jsem blázen, přitom jsem nebláznila nikdy, jo když jsem byla mladá, tak jsem si užívala života, ale to nebylo bláznení, rozhodně jsem netrpěla žádnou paranoiou. Vidělo mě spousta doktorů a každý mi stanovil jinou diagnozu, to by mě ani tak nevadilo, ale co mi vadilo, tak ty jejich prášky. Na všechno dávali antipsychotika a nikdo se mě neptal, co to se mnou dělá. Jedinej lék, kterej jsem měla brát byl ten neurol. To by mne uklidnilo a byla bych dál v poho užívala bych si života dál. Z práce mne nikdo nevyhazoval, pracovala jsem tam velice dobře a žádné genetické dispozice nemám k žádné psychické nemoci. Zajímalo by mne z čeho usuzuješ, že jsem schizofrenik, asi z toho, že píšu na tohle forum. Jasně můžeš se tady snažit jak chceš, jediné co mám za problém tak to ten, že jsem jedla uplně zbytečně tak silné prášky a udělalo mi to maglaiz na celý zbytek života. Pěkně děkuju tem doktorum.A už se tady nehádejte nemá to smysl, stejně mi to život nezmění a já budu dál chcípat...jediné co si vyprošuju, tak to, abys mne nazývala bláznem, protože evidentně blázen jsi ty, vidíš blázny ve všech, to je stihomam jako svině

Yossarian (Čt, 16. 10. 2008 - 20:10)

Neboj Pavle, v noci zase napíše dlouhý článek o tom , jak jí doktoři zničili a jak máme všichni bludy, že má schízu , kromě Týny, která ji má asi taky ....:):)

Pavel (Čt, 16. 10. 2008 - 19:10)

Yossarian,ale pravda je,že tady volíš příliš tvrdé až provokující výroky.Takto by" šlo "mluvit mezi zdravými lidmi.Pokud má někdo problémy s psychikou tak rozhodně mu nepomohu tím,že ho budu označovat za blázna.Nejlepší pomoc je skrze lásku a porozumění.Co myslíš?Samozřejmě totéž k anonymovi,Copak se takto dá vést diskuse.

lyška (Čt, 16. 10. 2008 - 19:10)

To je husťárna teda jak jsi to mohla 5 let dát?Přeju hodně štěstí a nějakýho hodnýho typa,se kterym si nezakopeš život.

* (Čt, 16. 10. 2008 - 19:10)

Čtu tě kdykoliv na tebe narazím a povím ti,že takovou bych v životě potkat nechtěl.Jsi jen kritická a přitom by jsi měla být hodně sebekritická.Ke každému se chováš jako hovado a obalíš to do slušnějších slov.Jsi ubožačka doma ušlápnutá,která si tu na lidech léčí svoje mindráky.Nikdo ti není po chuti a každého hned napadáš.Pak se nediv když už tě tu častujeme sprostě.Koukám,že nejsem sám kdo je tebou zhnusen.Jestli je Brita podle tebe blázen,tak ty jsi potom úchylačka.No podle toho kam všude se sereš jsi.To co ty dokáčeš vyťukat na klávesnici.Proti tomu jsou slova jakkoliv sprostá nic.

Yossarian (Čt, 16. 10. 2008 - 19:10)

Ne mám pravdu a to tady všichni vědí.....kromě tebe .....jen prostě chceš prudit, to je to celé , děvče ....jsi ubohá .....ale ulev si...jsem moc zvědavá, jak zrovna ty Britě pomůžeš...tak leda do blázince .....a už nekaž téma , jo??...nebo si budeme myslet, že se chceš jen hádat .....

Pavel (Čt, 16. 10. 2008 - 19:10)

Yossarian,proč volíš taková označení pro Britu.Vždyť ji to musí urážet.Je pravda,že by musela být hodně silná, aby to dokázala přecházet.Jak vidíš přestala už reágovat.Pokud by byla skutečně nemocná jak píšeš potřebuje spíš hodně lásky.Co myslíš?

Návštěvník (Čt, 16. 10. 2008 - 19:10)

Prostě je to PÍČA.

týna (Čt, 16. 10. 2008 - 19:10)

Yossarian, no comment.

Pavle, dotyčná má naprosto nepřiměřené reakce. Ani se nedivím, že na ni jiní reagují ostře a sprostě. Provokuje schválně. Diskusi o výměně dětí si může najít kdo má zájem.

Yossarian (Čt, 16. 10. 2008 - 19:10)

Ale bavily....lžeš .....a proč na mě utočíš, když tě nezajímám??Vůbec nic o tomhle tématu nevíš, Brita je blázen , který tu píše celé dny to samé...ale ty sis prostě musela rýpnout ....jsi zcela mimo, jako Brita , jako jsi byla i na výměně dětí ...

týna (Čt, 16. 10. 2008 - 19:10)

Yossarian, ženy se tam nebavily o pěnězích. Peníze a závist jsi tam vytahovala ty jediná. Proč asi?
Nadáváš každému, kdo si dovolí s tebou nesouhlasit. Já se s tebou dohadovat nechci. Jestli se ozve Britt, odpovím jí, na tvé výstupy, vyjíždění, urážky.... nejsem zvědavá.

Pavle, pokud ti její přístup nevadí, tvoje věc. Mě se to nelíbí.

Pavel (Čt, 16. 10. 2008 - 19:10)

Týno,ptám se proto,že tak spontálně na ní nadáváte.Vyměnil jsem si s ní dva maily a řekl bych,že uvažuje logicky.Nelíbí se mi ale vulgární komentáře ať už vůči komukoli a od kohokoliv

Yossarian (Čt, 16. 10. 2008 - 18:10)

Já Britě nenadávám......jen se jí snažím , možná nešikovně vyburcovat k tomu,aby to začla řešit, nečetlas to celé , tak nedělej chytrou, tohle jí tu píší všichni, je to jediné řešení ...A na té výměně jsem vám nadávala, protože jste odsuzovali ty maminky, že chtějí odškodné....jak někdo přijde k pěnězům v týhle zemi, tak se všichni můžou po....závistí....:)

Reklama

Přidat komentář