Reklama

schizofrenie!

týna (Čt, 16. 10. 2008 - 18:10)

Pavle, proč tě to zajímá, mění se na tom něco?
Kdo všichni? Já tu nikoho neznám. Na tuhle Yossarian jsem narazila před časem v diskusi o vyměněných dětech. Všem ženským tam bezdůvodně nadávala. Kdo nesouhlasí s jejím názorem, toho ztepe jako blázen. Pak jsem na ni narazila nejmíň 2x. Jednou jsem ji upozornila, že se mýlí, zas vyjela. Není schopná žádné diskuse. Tady jsem ji zmínila jen v souvislosti - nadává úplně zbytečně Britt. Škoda slov. Ty jí snad znáš, když se jí zastáváš. Jsi jako ona nebo o co ti jde?

Yossarian (Čt, 16. 10. 2008 - 18:10)

To tu udělala bláznivá Týna a můj věrný úchyl ......asi jsem jim někdy šlápla na kuří oko.....:):)

Pavel (Čt, 16. 10. 2008 - 18:10)

Týno,mohu se zeptat odkud se všichni znáte?

Pavel (Čt, 16. 10. 2008 - 18:10)

To je ono

Yossarian (Čt, 16. 10. 2008 - 18:10)

Ano já jim nastavuju zrcadlo, tak za mnou všude lezou , láká je to , chtějí to vědět....

Pavel (Čt, 16. 10. 2008 - 18:10)

Yossarian,oni Tě mají ale rádi.Proto si chtěji s Tebou psát.Provokuji Tě,protože slušnost jim dělá potíže,Jinak je to ale láska.

Pavel (Čt, 16. 10. 2008 - 17:10)

Anonyme,vyber si nějakou přezdívku a zkusíme skupinou terapii.Máš v tomto směru nějaké zkušenosti.?

* (Čt, 16. 10. 2008 - 17:10)

Yossarian
Chudáku nemocnej.Di do prdele s těma kecama.Určitě Brita čekala celý život až natrefí na takovou jebku jako seš ty.Rozumíš si s jehovistickým Pavlem tak táhni za ním a nech tu lidi dýchat.
Jo a stím mučením,to je vidět co tě zajímá debile.Ty krávo už nech tu Britu na pokoji zmetku zasranej.

Yossarian (Čt, 16. 10. 2008 - 16:10)

Jestli chcete vidět toho šílence anonyma, co za mnou leze , tak se mrkněte, někdy sedí v místnosti :Pro zvrhlou subku ...na xchatu ....často sedí i v Extrémní mučení prsou a jiných....je to magor , tohle je on :
http://xchat.cz/Master.dom

A Týna je jeho kamarádka, všichni tady vědí, že Brita je neléčený schizofrenik, ale oni za mnou všude lítají a prudí a snaží se vyvolat hádku ....:)

týna (Čt, 16. 10. 2008 - 16:10)

Žádnej psychiatr nejsi, vyšetření jsi Brittě nedělala, nikdy si jí neviděla, nikdy jsi s ní nemluvila. Tak zklidni hormon, já se s tebou dohadovat nebudu, nikdo prdlejší než ty tu není. Nepsala jsem to tobě, ale jí.

Yossarian (Čt, 16. 10. 2008 - 16:10)

Podívej prdlá Týno.....nečetlas všechno tak neprud....blízcí Brity mají pochopení pze do toho nevidí, jsou laici.....Brita se neléčí vůbec , zatímco já jsem sama vychovala dvě dcery a chodím do práce...takže zalez a neopruzuj, víš houby co se tu psalo....Brita je schizofrenik, který popírá svou diagnozu ....

týna (Čt, 16. 10. 2008 - 16:10)

britta : dohady s Yossarian nemají smysl, té nic nevysvětlíš, bere jen svůj názor. Když jí oponuješ, začne tě urážet. Sama na tom není moc dobře, měla by začít u sebe.
Píšeš, že tvé okolí má pro tebe pochopení, tak se drž svých blízkých.
Omlouvám se, ale nečetla jsem celé, takže přesně neznám tvůj příběh. Být tebou, zkusila bych najít lékaře, který by měl pro tebe pochopení. Vím, že to není lehké, ale určitě musí být někdo, kdo je schopen nejdřív tě vyšetřit a teprv v nezbytném případně do tebe ládovat další léky.

Yossarian (Čt, 16. 10. 2008 - 16:10)

Brito to ti tu píšeme všichni, ne jen já .....já vím, že je to hrozná situace ,ale ty dobře víš, že tě vidělo víc doktorů a všichni tvrdili to samé, oni nejsou zas tak blbí , že by nepoznali schizofrenii...spíš to bylo tak, žes měla nejasný začátek nemoci, dostala jsi AD ,ale od zažátku to byla psychoza, jen se rozvíjela postupně.....snaž se na to dívat i z jiné stránky , stejně tě to že je ti zle k doktorům dožene.....měla bys tu energii dát spíš do léčby, než do boje proti nim.

žabka (Čt, 16. 10. 2008 - 10:10)

Britto, psala jsi, že všichni okolo Tebe si myslí to co ty, žes neměla nikam chodit, žes neměla žádné prášky brát - proč tedy hledáš pomoc na internetu u lidí,kteří tě znají jen málo a nehledáš pomoc u svých blízkých, kteří mají na celou věc stejný názor jako Ty.

Pavel (Čt, 16. 10. 2008 - 10:10)

Brito,snaž se psát krátké příspěvky.Ty dlouhé stejně nikdo pořádně nečte.Soustřeď se na rozhodující myšlenku,kterou chceš zdůraznit.Pokud máš zato,že jsi úplně zdravá,tz.,že nejsi závislá na lécích.,nebo jenom na malých,udržovacích dávkách.Pokud musíš brát větší dávky tak musí jít o nemoc.

britta (Čt, 16. 10. 2008 - 10:10)

yossarian: já si tady můžu psát stejně jako ty píšu akorát k věci,ale ty si asi nepřipustníš, že bych měla pravdu já.V mé kůži jsi nebyla, takže se nedokážeš vcítit,nemáš v sobě ani kousek empatie.Radši si budeš mlít svou.Protože tobě ty prášky pomohli, nikdo ti nic nedělal, já mám na to plno svědků, ale bláznů, takže jim stejně nikdo nebude věřit.Co mám asi podle tebe dělat, když trpím jak zvíře dál a nemám u nikoho zastání? Asi chcípnout vid,jen abych náhodou neotravovala takové paničky jako jsi ty.Tak to nečti když ti to tak vadí a neplet se do toho a vyřizuj si účty někde jinde.

Yossarian (Čt, 16. 10. 2008 - 07:10)

Jestli chcete vidět toho šílence anonyma, co za mnou leze , tak se mrkněte, teď zrovna sedí v místnosti :Pro zvrhlou subku ...na xchatu ....často sedí i v Extrémní mučení prsou a jiných....je to magor , tohle je on :
http://xchat.cz/Master.dom

Yossarian (Čt, 16. 10. 2008 - 07:10)

Podívej Brito, my opravdu nevíme jak to u tebe bylo,ale je velice nepravděpodobné,že máš pravdu...my všichni bereme léky a nemáme takové potíže ......a řada schizofreniků, které jsem potkala pomlouvala právě svýho doktora říkala věci typu, že by ho nejradši zabili atd ...jako ty ....pár prášků ti opravdu nenávratně zničit život nemůže .....už to tu píšeš po stý , že ti tekla krev a strašně ti kolaboval mozek ....co z toho máš ??Chceš tu to napsat 200 krát , pomůžeš si tím??

britta (St, 15. 10. 2008 - 23:10)

yossarian: zajímavá diskuze, takhle to tady nechat naprosto snížit na bod agrese je opravdu zajímavé, pro tvou informaci, já se nepotřebuju léčit s ničím, protože žádný problém nemám a tvou radu si k srdci rozhodně brát nebudu. Potřebovala jsem pomoct před rokem a dostalo se mi akorát prášků.Místo pomoci mne odbyli.Takže ted už žádnou pomoc nehledám. Vím co mám dělat, toho doktora bych nejraději přetrhla a nelituje ho nikdo akorát ty. Vím, že dělal jen svou práci ale dělal ji pěkně mizerně, když mi zničil život a to mu prostě neodpustím. Nevím jak by se líbilo tobě, kdyby ti třeba doktoři začali léčit cukrovku aniž bys jí měla. Kolabovala bys a bylo by ti zle a našel se člověk, kterej by do tebe hustil musíš se léčit. Co ty víš o tom jak mi ted je po té atace s práškama a co jsem si protrpěla když mi mozek kolaboval, nebo když mě pro nic za nic píchli nějakej oblbovák až mi tekla krev...co ty víš o tom jak jsem strašně trpěla. Nebyla to schizofrenie ani porucha osobnosti já jen trpěla těma práškama a o tvé rady, abych to jedla nestojím, kdo ví co by se stalo ještě horšího, taky jsem málem chcípla. A ty budeš hájit doktora? Zamysli se trochu nad tím co tady celou dobu omílám dokola a pochop už konečně ten základ-prášky mě ničili. bez nich bych byla zdravá jako řípa a šla bych do práce, ale minulost už nezměním a prášky co jsem spolkla mi už nikdo neodpáře.

Salma (St, 15. 10. 2008 - 21:10)

Pavlo, je mi fakt líto Tvého syna, musíš ho hodně milovat když to bereš takhle klidně, já už vyčerpala všechny možnosti, veškerou energii a zbyla už asi jen lhostejnost. Tihle lidé žijí ve svém světě, myslím že daleko víc trpí jejich nejbližší. To co dokáží vymyslet a udělat je nepopsatelné....

Reklama

Přidat komentář