Reklama

Imigranti

at žijou (Po, 10. 9. 2018 - 19:09)

Jaký je plán EU....třeba v kanále.Nikdo normální je tu nechce.

Déčko ty dileta (Po, 10. 9. 2018 - 19:09)

Stát je důležitý na...Pokud stát má dle tebe zajištovat pořádek, proč to nedělá?Proč jsou v zemích EU nou gou zony?EU evidentně nezvládá to, co jsou idiotskou politikou natropil, nebo to dělal záměrně...A co je horší?

10.9. (Po, 10. 9. 2018 - 17:09)

Jaký je plán EU. Zdravotnická zařízení nezvládají nápor uprchlíků, a ti tak často žijí přímo na ulici.

bič (Po, 10. 9. 2018 - 16:09)

Stát je důležitý na...Ty jsi opravdu dobrý vtipálek. Sice máš pravdu v tom, že např. při automobilových nehodách u nás zahyne mnohem více lidí, než při útoku teroristy, ale to nic nemění na věci, že většina lidí se na tento problém dívá jinak a nechce, aby si z nás migranti dělali dojnou krávu a terč pro své útoky. Nakonec to časem poznáš sám. A tvoje žvásty o zničení Číny nebo Ruska zůstanou naštěstí jen bohapustými nesmyslnými a nereálnými fantasmagoriemi pomatence. Ty si vůbec asi nechceš uvědomit, že by se jednalo i o tvůj krk. Ale jako pokus o špatný vtip to ujde.

D (Po, 10. 9. 2018 - 15:09)

Pakliže si musím...Stát je důležitý na takové věci, jako jsou pořádek, bezpečnost, spravedlnost, veřejné osvětlení. Jsou-li tyto věci relativně zajištěny, je pak na občanech, aby se postarali o svou vlastní stravu, bydlení, zdravotní péči či zábavu.

Je nutno si však uvědomit, že pořádek, bezpečnost, spravedlnost nikdy nelze zajistit na 100 procent. Je-li však jen několik vražd na 100 000 obyvatel a rok, nebo jen několik desítek znásilnění na 100 000 žen a rok, věci se mají relativně v pořádku. Pak je nutno se nestarat o blbosti, ale intenzivně se věnovat nepřátelství s Čínou a Ruskem , a bojovat proti nim v různých regionálních válkách, radioelektronicky, na internetu, či ve vesmíru. A usilovat o protiraketové a protitorpédové systémy, které by umožnily Západu srovnat Čínu a Rusko se zemí, a zároveň se ubránit jejich odvetnému jadernému úderu.

Ve srovnání s těmito velikými snahami a počiny jsou imigranti naprostou prkotinou, o které ani nemá cenu se bavit.

bič (Po, 10. 9. 2018 - 14:09)

O těch mořeplavcích z...Tak to je opravdu silný argument. Abych si mohl dát rajskou omáčku, budu tady živit ze svých daní hromadu čmoudů. Hmm, to je fakt síla. Španělsko má mraky svých nezaměstnaných a ještě si tam natahá půl Afriky. Když si je tam bude živit ze svého, proč ne. Jeho problém. Ale ať se to nesnaží posílat jinam !

Peet (Po, 10. 9. 2018 - 14:09)

O těch mořeplavcích z afriky nikdo nemluví, i když nevím, jsou zdraví a silní a evropa potřebuje plodné a silné, právě třeba na práci na plantážích ve španělsku, a my taky, protože baštíme jejich prrotlaky v rajské omáčce s knedlíkem.

10.9. (Po, 10. 9. 2018 - 13:09)

To není základní životní potřeba žadatelé o azyl zablokovali hlavní silnici a požadovali grátis vstup na koupaliště a do přímořských letovisek.

bič (Po, 10. 9. 2018 - 13:09)

> To pak nemusím platit...Pakliže si musím zajišťovat základní potřeby sám, nepotřebuju k tomu přebujelý byrokratický a darmožroutský systém státu a už vůbec nemusím mít potřebu platit mu za to ještě daně.

bič (Po, 10. 9. 2018 - 13:09)

ještě mi nikdo zde neřekl,...Bohatí šejkové nechtějí mít s uprchlíky nic společného. Kdyby si je natahali k sobě, mohli by také o své bohatství lehce přijít. Ti uprchlíci by se asi začali ptát, jak je možné, že tito šejkové mají pohádkové bohatství a jak k němu přišli, zatím co oni mají holý zadek a proč. A asi by to nebylo tím, že ti šejkové by pracovali 24 hodin denně.

bič (Po, 10. 9. 2018 - 12:09)

: Číňani jsou mnohem...Čína jenom kupuje nebo krade inovace jiných. A proč by měla pracně vymýšlet něco, co už je dávno vymyšlené ? Má peníze, tak si to prostě koupí. A jak ty můžeš vědět, na čem čínští vědci zrovna teď pracují ? Už např. jenom to, že dokázali postavit železnici do Lhasy, vybudovat samostatně svůj kosmický a jaderný program atd., svědčí o tom, že jen slepě nepřebírají znalosti odjinud, ale sami je vytvářejí. Osobně jsem přesvědčený, že Čína ještě světu ukáže, kde je vláda.

bič (Po, 10. 9. 2018 - 12:09)

Pokud se někdo hlásí k...Černoch zůstane černochem i kdybys ho natřel vápnem. A na tom nic nezmění ani ty tvoje plky a ani kecy pomatených sluníčkářů a politiků. Papír snese všechno. Ale realita zůstane realitou.

Petr (Po, 10. 9. 2018 - 12:09)

Něměcko nemá problém s...ještě mi nikdo zde neřekl, proč se o migranty z arabských zemí v prvé řadě nepostarají bohatí šejkové,kteří jsou jejich bratři ve víře,kultuře atd.
Protože to má jiný důvod...

jistě, (Po, 10. 9. 2018 - 12:09)

To je něco odporného co...je "demokratické" zastrašovat občany, kteří se nechtějí nechat obtěžovat,vraždit,znásilnovat a okrádat migranty.
Je i "demokratické" aby novináři a média lhala, a neziskovky provokovali a dováželi migranty do evropy?Kdo je populista?Ten, kdo chce situaci řešit pro blaho občanů své země, nebo ti,co je názor a obavy občanů nezajímají, a kdoví proč, migranty přes všechny průsery dovážejí?

Paul (Po, 10. 9. 2018 - 12:09)

Pravda, v jaderném konfliktu...k jaderné válce dojde jen blbostí, protože by uzemí bylo pro nepřítele bezcenné...Jsou již jiné zbraně.I taková neutronová bomba zabije vše živé, a uzemí je nedotčené...

a na tom není (Po, 10. 9. 2018 - 12:09)

nic rasistického...

Déčko, asi tak. (Po, 10. 9. 2018 - 12:09)

Pokud se někdo hlásí k...Čech je ten kdo se tu narodil, jeho rodiče jsou češi, a je i čechem etnicky...Cizinec, i pokud má české občanství, a je etnicky černoch z eritreje, není čechem.
Promin ale tak to je...

10.9. (Po, 10. 9. 2018 - 11:09)

Exodus invaze pokračuje.

10.9. (Po, 10. 9. 2018 - 11:09)

> To pak nemusím platit...Odvoláváš se na Stát ruce máš zdravé.

D (Po, 10. 9. 2018 - 10:09)

Stát je tu od toho, aby...> To pak nemusím platit daně na neschopné úředníky a můžu si dělat co chci, když stát není schopný zajistit mi základní potřeby.

To je ale hluboké nepochopení poslání státu. Stát má vytvářet takové podmínky, aby si mohli jeho občané zajišťovat základní potřeby sami. A bezpečnost nikdy nemůže být absolutní. Stát nemůže nikomu zajistit, že nezemře násilnou smrtí. Pokud je však v nějaké zemi dlouhodobě pravděpodobnot 99 % a více, že jakékoli živě narozené individuum zemře přirozenou smrtí, je to úspěch. A ve vyspělých zemích je dnes každoročně zavražděno či jinak záměrně usmrceno jen několik lidí na každých 100 000 ovyvatel. To není prakticky nic.

Reklama

Přidat komentář