Reklama

Imigranti

D (Po, 10. 9. 2018 - 09:09)

A co se týká Číny, ta...: Číňani jsou mnohem početnější a zákonitě mají i víc rukou na práci a více mozků pro vědu.

To jsou úvahy jak ze středověku nebo raného novověku. Důležité jsou technologické inovace a umělá inteligence. A čínské inovace jsou veškeré žádné. Čína jenom kupuje nebo krade inovace jiných, snad i dokonce včetně Rusů. Je na tom v tomto směru ještě hůře, než byl SSSR, který byl poražen ve studené válce, a rozpadl se.

D (Po, 10. 9. 2018 - 09:09)

Tohle snad nemůžeš myslet...Pokud se někdo hlásí k české národnosti, a někdo jiný jej prohlašuje za cikána, je to tvrzení proti tvrzení. Etnická příslušnost nepatří mezi tvrdá data, a už jsem to tu jednou uvedl. Tak to už konečně pochop.

luci (Po, 10. 9. 2018 - 09:09)

A co se týká Číny, ta...Pravda, v jaderném konfliktu živá síla nic neznamená. Pokud dojde k masívnímu použití jaderných zbraní,stoupne radioaktivita přímo exponenciálně a dojde k apokalypse živí budou závidět mrtvým jak praví staré proroctví. Před radiací se nikdo neschová i ti z těch bunkrů musí jednou vylézt a umírat na nemoc ze záření si patřičně "užít". Tkáně se rozpadají a člověk zažije velké utrpení než zemře.

bič (Po, 10. 9. 2018 - 08:09)

Problém je, že v Evropě je...A co se týká Číny, ta stejně časem USA zválcuje. Číňani jsou mnohem početnější a zákonitě mají i víc rukou na práci a více mozků pro vědu. USA zatím drží nad vodou to, že mají dostačující vojenskou sílu a že se na každé válce neskutečně obohatily. Ale jak budou USA ekonomicky slábnout, bude slábnout i jejich význam ve světě a stanou se jen nevýznamnou regionální mocností, pokud ovšem nějaký idiot nerozpoutá III. světovou válku. Ale v té by nikdo nevyhrál. Byl by to konec civilizace, tak jak ji známe. Přežilo by možná pár domorodců někde na odlehlých ostrovech Oceánie nebo v centru Afriky, ale i na ty by dopadly důsledky jaderného spadu a zimy.

10.9. (Po, 10. 9. 2018 - 08:09)

Nicméně etnická...A Vietnamec,on se postupným přizpůsobení z něho stane české etnikum?

bič (Po, 10. 9. 2018 - 08:09)

Problém je, že v Evropě je...Stát je tu od toho, aby vytvářel ideální podmínky pro své občany a bránil je před nebezpečím. V případě, že na svou funkci rezignuje, je úplně na ho... a přestává být životaschopným. Stane se pak rejdištěm kriminálních živlů a obětí životaschopnějších, agresivních a nekompromisních nájezdníků. To tu nikdo nechce. To pak nemusím platit daně na neschopné úředníky a můžu si dělat co chci, když stát není schopný zajistit mi základní potřeby. To je pak anarchistický bordel, kde si každý dělá, co se mu zlíbí a ne prosperující stát.

bič (Po, 10. 9. 2018 - 08:09)

Nicméně etnická...Tohle snad nemůžeš myslet vážně. Cikán zůstane cikánem, i kdyby prohlašoval, že je rodilý Čech. A státní příslušnost je také nic neříkající údaj. Např. přičmoudlý Pákistánec či Ind z Holandska. A v případě, že sám stát statistické údaje z prapodivných důvodů odmítá vést, je zřejmě něco moc špatně. A to nemají na svědomí nějací "trollové z Kremlu", ale idioti z Bruselu.

D (Po, 10. 9. 2018 - 07:09)

Morální povinnost jo?...Problém je, že v Evropě je už prakticky (až na sovětské vpády do Maďarska či Československa) už tři čtvrtě století mír.

Obyčejní, hloupí lidé v tom pochopitelně nevidí nebývalou, nenormální historickou anomálii, umožněnou jen odstrašujícím efektem jaderných zbraní. Naopak mají ve svých idiotských palicích zafixováno, že mír je normální stav společnosti, na který oni mají nárok.

Pokud pak jde o Afghánistán, tam musí být Západ vojensky přítomen a bojovat, aby tam nepronikli Číňané, kteří si brousí zuby na Střední Asii, jižní Asii, a ropou a plynem bohatý Blízký východ. Číňané tam ostatně už dnes budují svou první vojenskou základnu.

Nutná a potřebná válka v Afghánistánu však pochopitelně má i své oběti na místě, a to vede k nenávisti k Západu, která se nutně musí projevovat i terorismem přímo v západních zemích. Je třeba pochopit, že tak to být musí, a že život je válkou ve své nejvnitřnější podstatě. Nikdo, a zejména ne obyčejní, neprivilegovaní lidé, nemá nárok na nějaký "pokojný život pro svou rodinu", a agresivně se takového nesmyslu dožadovat například v bývalém Karl-Marx-Stadt je přímo morálně trestuhodné. Lidé musí počítat s konfliktním soužitím s jinými etniky ve svých městech a obcích, a nemohou se divit občasným krvavým konfliktům, které jsou sice politováníhodné a je třeba je normálně policejně, prokurátorsky a soudně potlačovat, ale které jsou i přirozené a nevyhnutelné.

D (Po, 10. 9. 2018 - 07:09)

A také se může jednat i o...Nicméně etnická příslušnost statisticky nepatří mezi tvrdá data. Kdokoli se může hlásit k prakticky jakékoli etnické příslušnosti. K tvrdým datům však patří například státní příslušnost nebo místo narození.

O kriminálních statistikách je každopádně třeba se bavit poučeně, kvlifikovaně, odborně, nemíchat pojmy s dojmy, a neplést do toho nějaké informační šumy a vyslovené sračky z kremlbotů, bulváru, fašistického braku nebo od promoskevských trollů.

Zoufalka (Po, 10. 9. 2018 - 05:09)

Morální povinnost jo? Avghánec v Paříži opíchal 7 lidí a poldové nevidí souvislost s terorismem. Jasně že to není teror. Pochopte, že tento muž se snažil pozvednout ekonomiku, jako agent svíčkáren. Každým zamordovaným se úměrně zvedá produkce svíček, ekonomika roste, země uživí více migrantú. Jen houšť a na množství nehleďme. Kurva mě je blbě.

10.9. (Po, 10. 9. 2018 - 05:09)

...a orientací na práci,bez práce nejsou koláče...

sdfg (Po, 10. 9. 2018 - 00:09)

Ono je potřeba se bát včas...Něměcko nemá problém s asimilací přistěhovalců, je to kultura a stát s velkou ekonomikou a orientací na práci :-)!
Takže tyhle protesty jsou nedůstojné.
Turci poskytují také azyl asi milionu uprchlíkům, všechny velké státy mají větší morální povinost pomoci v světových konfliktech a Sýrie je vzhledem k velikosti Evropy v její sféře vlivu.
To, že dala uprchlíkům ze sýrie azyl byla její morální povinnost.

sdfg (Po, 10. 9. 2018 - 00:09)

To je něco odporného co zažil CHemnitz, útočit na lidi vypadající na cizince, to je stejně odporné jako zastrašování novinářů.
Samozřejmě, že to je způsob východních národů a rozdíl mezi východem a západem německa je stále patrný, sjela se tam celá pravicová scéna hooligans z východního německa, takže početná kolem 2000, to odpovídá hooligans Herty Berlin, Chemnitzu, Drážďan atd., co sednou do svého busu ,kterým jezdí na venkovní zápasy a pak dělají bordel světlicemi a řvou a perou se s okolím jakoby byli na fotbalovém stadionu v tom sektoru ,kde je musí hlídat policejní těžkooděnci.

Jistě chápu ,že mají moc energie a resentiment z manipulativního výkladu historie německa co chtělo být velmoc až v 19. století a dohnat skutečné velmoci,ale to se nepovedlo docela bolestně a 2x.

Též jim vadí ,že na pracáku jsou tam jako bílí v menšině, jak to vyřešit?

Jděte makat!

luci (Ne, 9. 9. 2018 - 23:09)

Ó, nejsou to náckové, jen...Ono je potřeba se bát včas a dělat opatření, jen blbec se nebojí. Až se Evropané poserou a padne na ně hajzl , tak už bude pozdě bycha honiti.

sdfg (Ne, 9. 9. 2018 - 23:09)

Chudáci, fotbaloví hooligans s chemntitzu, co útočili na lidi v domění že jsou to cizinci se sentimentem pogromu,vykřikující nacistická hesla a hajlující evidentně se hlásící dle oblečení, věku, bílé pleti, sestřihu, muskulatury , tetování, radikály oblíbeného oblečení jako Thor Steinar a Lonsdale a tetovaní s runovým písmem a svastikami většinou na ramenou a prsou maskovaným křížem v kruhu....

Jen jsem rád, že jsem tam jako český Pepík nejel, zřejmě jim je jedno jací cizicnci a vrhli by se s chutí i na čechy...

bič (Ne, 9. 9. 2018 - 23:09)

Ó, nejsou to náckové, jen...No a na tebe spadnul asi taky a jeho obsah ti zůstal v lebeční dutině.

bič (Ne, 9. 9. 2018 - 23:09)

Jedná se o některá...A také se může jednat i o další lidi, jejichž kultura a morálka je na hony vzdálená té naší, neboť např. vyznávají právo krevní msty, právo šaría a bůhví co ještě. Mohou to být i lidé, kteří sem přišli za prací do zemědělství, nebo na jiné nekvalifikované a sezónní práce, o práci přišli a teď se živí pochybným způsobem.

sdfg (Ne, 9. 9. 2018 - 23:09)

Ó, nejsou to náckové, jen se bojí imigrantů, zřejmě nedocenili platnost rčení : "na pos*aného spadne i hajzl."

bič (Ne, 9. 9. 2018 - 23:09)

A tím to pro tebe končí? A...Jedná se o některá migrující etnika. My máme dlouholeté zkušenosti s cikány. Někteří už se asimilovali, někteří (většina) jsou "nepřizpůsobiví". To samé je teď vlna, která se sem valí z Afriky i Asie. Možná, že se tam mezi tisíci najde jeden doktor nebo inženýr (o tom by se ale dalo z úspěchem pochybovat, neboť ti patří doma mezi elitu a nemají potřebu migrovat), ale drtivá většina přičmoudlých etnik, která se sem hrne, je prostě kriminální sebranka, které se jejich původní domovina snaží zbavit. Jejich jedinou kvalifikací je tak možná zacházení s kalašnikovem, popř. výroba a prodej drog, pasení koz a možná i svých sester.

D (Ne, 9. 9. 2018 - 23:09)

Policie u nás, ale i ve...A tím to pro tebe končí? A jinak - bavíme se tu o imigrantech, nebo o etnikách? Imigrantem může být třeba i etnický Němec z Kazachstánu, který přesídlí s využitím nějakého německým státem štědře dotovaného programu ze země, kde se narodil, do země svých dávných předků. Nebo etnický Čech z Volyně, který přesídlí do Česka.

Reklama

Přidat komentář