Reklama

Imigranti

sardanapal* (Po, 3. 9. 2018 - 21:09)

ČT1 teď
Pane Černohorský a co majorita , kdy se rodilí občané obávají vycházet večer ven z domova ?

Máš na mysli (Po, 3. 9. 2018 - 21:09)

: Proč si asi myslíš, že...naše dálnice? vím za moc nestojí,ale mraky se převeze.

D (Po, 3. 9. 2018 - 21:09)

Kecy v kleci. Jestli umíš...: Proč si asi myslíš, že nás vzali do EU ?

České členství v EU musí být pochopitelně výhodné jak pro ČR, tak pro zbytek EU. Podstatná je však otázka, která z těch dvou výše uvdených stran je na té druhé existenčně závislá a na ni fatálně odkázaná. A to je myslím jasné i každému malému dítěti.

D (Po, 3. 9. 2018 - 21:09)

Kecy v kleci. Jestli umíš...: Jestli umíš počítat, spočítej si, kolik peněz od nás ročně odteče do zahraničí v podobě dividend aj.

To je ovšem marxistická deformace ve tvé hlavě. To Marx tvrdil, že kapitalista vykořisťuje dělníky, když si ponechává svůj zisk. A ty teď na základě toho zase žiješ v bludu, že investoři do ČR nějak "vykořisťují" Čechy, když si vyvádějí domů zisk ze svých firemních operací v Česku.

Steve (Po, 3. 9. 2018 - 21:09)

Jak chápu soužití muslimáci všichni dávno známe ... jejich cíl je známý a jasný. Žel slunéčka a zabedněnci tomu nevěří.

Pavel (Po, 3. 9. 2018 - 20:09)

ČT1 právě před chvílí...Vnější hranice EU by měla být pevnost. Jinak jsme debilní, a končíme do 20let. Nezastavis na výzvu? Okamžitě střílet.

sardanapal* (Po, 3. 9. 2018 - 19:09)

ČT1 právě před chvílí ...
Hezký příběh , ale zatím sem v té vesnici na hranici Belgie a Holandska neviděl žádné migranty ...
To se potom těm několika strupům kafrá o přátelství mezi národy a neexistující hranici ...
Dvacet - třicet "osob" by je nejspíš dosti "udivilo" ...

Pavel (Po, 3. 9. 2018 - 18:09)

na které...

Pavel (Po, 3. 9. 2018 - 18:09)

Ta kráva Merkelová a jiní šulíni z EU mají krev na rukou, a likvidují a to vědomě svůj národ!!!To nedokázal opravdu nikdo v Německu.
Měli by je soudit u mezinárodního tribunálu, protože toto dělali vědomě!
Je dobře že se něco hnulu,a že lavina jede...Nenechte se sasíci zviklat,a at se to rozšíří do celého německa.Lidi chtějí klid, bezpečnost,a nechtějí mít okolo sebe fanatiky, na kterí budou ještě muset makat.Policie by si měla uvědomit, že jít proti vlastním lidem se nevyplácí.
Až se rozpoutá nekontrolované násili, bude to špatné,ale vše bude mít na svědomí Merkelová a spol.

bič (Po, 3. 9. 2018 - 18:09)

Jak už jsem tu někde napsal...Oprava - neštěstí.

Přesně tak (Po, 3. 9. 2018 - 18:09)

Žádný muslimský mrdky...nechceme, a nebudou tady...

bič (Po, 3. 9. 2018 - 18:09)

Dánsko nebo SRN. Jenomže...Jak už jsem tu někde napsal - migranti si přišli vybrat na svých bývalých kolonistech to, o co je okradli. Nebo si snad někdo myslí, že např. Velká Británie by byla tak bohatá, kdyby neměla kolonie ? Francie s Itálií to pobabraly v Lybii, kde jejich politici měli zaseklou sekyru u Kaddáfího, od kterého si napůjčovali na volební kampaně. A navíc se Kaddáfí šprajcnul Francii a odřekl její firmě zakázku na výstavbu jaderné elektrárny asi za čtyřiapůl miliardy euro. Chtěl to zadat Číně. No a neštěsí bylo hotové. Už to nebyl věrný arabský spojenec, ale diktátor a terorista.

Ona už je nechc (Po, 3. 9. 2018 - 17:09)

Žádný muslimský mrdky...Dánsko nebo SRN. Jenomže opět lezou přes Španělsko

Steve (Po, 3. 9. 2018 - 15:09)

Žádný muslimský mrdky tady zkrátka nechceme, tečka!

pěkně a přesně (Po, 3. 9. 2018 - 11:09)

Tak jako platíš - jakožto...Napsáno...

Decko, ty (Po, 3. 9. 2018 - 11:09)

EU jistě ne. Někteří...Jsi fakt kokot. Srovnávat nesrovnatelne...afričany a vychodoevropany.

bič (Po, 3. 9. 2018 - 11:09)

Tak jako platíš - jakožto...Kecy v kleci. Jestli umíš počítat, spočítej si, kolik peněz od nás ročně odteče do zahraničí v podobě dividend aj. Evropa na nás tvrdě rýžuje. Proč si asi myslíš, že nás vzali do EU ? Aby do nás mohli cpát dotace a konat milosrdné skutky ? Tomu přece sám nemůžeš věřit, jestli máš trošku rozoumku v hlavince ! Samozřejmě, že to platím ze svých daní a se mnou všichni ostatní, kromě pár výjimek. Už jsem taky přemýšlel, jestli bych si papírově nepřevedl firmu někam na Kypr, nebo ostrov Man. Kámoška mi nabízela, že by mi s tím pomohla. Ale za to papírování mi to nestojí a já se mám i tak dobře. Ale chci, aby z mých daní nikdo nekrmil vyžírky. A to myslím jak přebytečné úředníky a politiky, tak i migrantská a cikánská netáhla.

D (Po, 3. 9. 2018 - 11:09)

Tak jako platíš - jakožto...... ty ze svých daní.

D (Po, 3. 9. 2018 - 11:09)

A na to jsi přišel jak ?...Tak jako platíš - jakožto český občan - nějaké daně, tak i požíváš - jakožto občan a obyvatel ČR - i různých výhod z rozmanitých evropských dotací. Už jenom tím, že co zaplatila EU, bys jinak musel zacálovat ty ze svýc daní.

bič (Po, 3. 9. 2018 - 10:09)

EU jistě ne. Někteří...A na to jsi přišel jak ? Já se chudáčkem, kterého je nutno opečovávat, rozhodně necítím. A žádné dotace jsem od nikoho také nedostal. Jestli ty jsi na dávkách, tak mluv za sebe. To, že nás šmejdi z Prahy levně prodali, to je o něčem jiném. A silně pochybuji, že by se to lidem zrovna moc líbilo. Jenomže se vždy nechají někým oblbnout a volí nevolitelné hajzly.

Reklama

Přidat komentář