Reklama

Imigranti

Radek (Ne, 2. 9. 2018 - 11:09)

To zní jako učebnicová...Chlapče, chlapče, tys nám v té Anglii zblbnul,pokud nerozumíš jednoduché charakteristice.
Už vám tam pěkně vymazali mozky.

Petr (Ne, 2. 9. 2018 - 10:09)

To zní jako učebnicová...Bohužel narozdil od tebe, ruskou literaturu neznám nijak zvlášť, a ani ji nevyhledavam. Je vidět, že ty se v tom orientujes. Nebudeš jen neomarxista co?

D (Ne, 2. 9. 2018 - 10:09)

Decko je sám sobě oběť...To zní jako učebnicová charakteristika nějaké postavy z klasické ruské literatury (Čechov?) pro potřeby českých středoškoláků padesátých až osmdesátých let. Nechceš to ještě i zpětně přeložit do původního jazyka?

Petr (Ne, 2. 9. 2018 - 05:09)

Mno, tak koukám, že jste si...Decko je sám sobě oběť vlastní neomarxisticke idiocie a nabubrelosti, pocitu nadřazenosti a velikasskeho komplexu.

Petr (Ne, 2. 9. 2018 - 05:09)

Máte opravdu tragikomické...Je to podobné, jako když se říká, že Británie je kolébkou demokracie... To je fakt sranda. Koloniální stát, který vynalezl koncentraky, a vraždil bury. Super demokracie, která se projevila v roce 1938!!!

Nekoherentní ne (Ne, 2. 9. 2018 - 01:09)

Sorry - na ty sebestředné, nekoherentní a nesrozumitelné plky se nedá kloudně reagovat. Sklapni podpatky.

To bylo slabý Déčko. V tomhle žádnou "sílu" ("sílatě provázej") necítím.
Déčko - vysvětli mě - jako Marx nebo Fery (ano, z Feryho to cítím..) proč vlastně bych měl "dobrovolně vyklidit pole" (jako ČR..) a "odebrat se na smetiště dějin" (tj. jako "přestat tu oxidovat a začít vítat"). A prosímtě ne náboženské argumenty - na to máme Frantu (Franta v podstatě říká - "musíte bejt hodní" (na všechny ...)).
Ale ty jsi zatím s "Frantovstvím"(Frantovým pojetím křesťanství..) neoperoval.. vysvětli mě to teda"klasicky Déčkovsky". Já tu tvoji "neprůstřelnou (neo)marx. demagogii" (až takovou "Feriovskou..") "prostě miluju". Ta tvá demagogie je prostě "boží".
Jsi taková "Luci této diskuze" - takhle - "až na zvířáky - nic tak zase proti Luci".
Ale prostě to tady "vždy taknějak rozsvítíš" jako teď Luci "jisté vlákno".
Možná by se to dalo nazvat "tak neotřele"... :-)
(jemná ironie..)
A co se ti nelíbí na kohoutovi?? - "dit vy 2 jste partneři od pohledu/četby", duševní...
Hele, nemáš náhodou bráchu ?? :-)

Jinak Kotel kámo.. - to byla sračka od počátku. Jílková a "její kotelníci". Od toho si fakt nic neslibuju..
Nicméně to asi bude určité vrstvy vystihovat ..

D (Ne, 2. 9. 2018 - 00:09)

Takhle ...
Z hlediska...Sorry - na ty sebestředné, nekoherentní a nesrozumitelné plky se nedá kloudně reagovat. Sklapni podpatky.

D (Ne, 2. 9. 2018 - 00:09)

Mno, tak koukám, že jste si...Máte opravdu tragikomické diskusní pořady. Starý dobrý "Kotel" hadra. A taky jsem tam zahlédl toho Pospíšila. Pokud mají mainstreamoví politici zapotřebí účastnit se takových šaškáren s "paní Jílkovou", kvalita vaší demokracie je vskutku k pláči.

Karel Radek (Ne, 2. 9. 2018 - 00:09)

Já si jdu pustit německý film Mladý Marx!

Jo, ten je dobrej!!
Po jeho zhlédnutí jsem měl chuť si zažádat o "rudou knížku".
Ale Marx asi v sobě "ten zžíravě kritický buldozer" asi opravdu měl ..
Jenže to neznamená, že se nemohl mýlit... Ona někdy "nejsilnější" či "nejradikálnější" odpověď/řešení nemusí být to správné..

Příde mě, že speciálně Západ - a jeho "dělnictvo" vidělal - v určitém období spíše na "jakési neslané nemastné plichtě", kdežto "rvoucím se revolučním srdcařům" zbylo/zbyly "v x=té generaci jen "dluhy" " (takový ten stav Postsovětských zemí..)

samozřejmě, odhlédnuto od "problémů nejnovějších", s nimiž ani Marx třeba vůbec nepočítal a neoperoval.. (LGBT, stěhování národů..), nebo "ne tolik".
Samozřejmě vidím teď ten paradox, že "Východ je zdravější než Západ" - v základních věcech ..

Vzývám Déčkovu (Ne, 2. 9. 2018 - 00:09)

Takhle ...
Z hlediska "vyššího principu" je to zřejmě "legální", neb "Evropa se v šit obrací už tak nějak sama, i bez "němých grandů" ". Takže OK.. Takhle nějak vidím i Frantu a ostatní "útlocitné křesťanské Neomarxisty".

Ale přece jen z lokálního hlediska, "lokálního principu" "vesnického bytí" se přece po nás nemůže požadovat "dobrovolné se odebrání na smetiště dějin" ...
A nebo ANO??
Možná mi tu teď Déčko "bravurně dokáže a vyargumentuje" "že ano", a já si to s jakousi Evropanům zřejmě vlastní "intelektuální sebemrskačskou tendencí" přečtu.. pokud bude fakt dobrej... tak "pocítím tu sílu" či i "tu nesmírnou chucpe" - a - začnu ji "přirozeně lidsky respektovat",, neb "tak jsem z dělnického sídliště přirozeně vychován" .. ale musím zacítit tu "argumentační sílu" .. - možná ani tak ne "argumentační" jako "těch argumentů", případně "fascinujícně strašnou "chucpe" těch argumentů". A pak před Déčkem třeba alespoň na chvilku "sklapnu podpatky"...

Petr (Ne, 2. 9. 2018 - 00:09)

Mno, tak koukám, že jste si...Nechal bych na hlavě, introverti vidí kolikrát dál než běžní optimisté co žijí jako krysy na palubě Titaniku a veselí se do poslední chvíle.

D (Ne, 2. 9. 2018 - 00:09)

Zlehcovani reality patří...Do jaké míry jsem nejistý a neúspěšný, to by mohli lépe posoudit ti, kdo mě trochu znají v reálném světě. Tebe ale neobviňuju - jenom konstatuju, že jsi šašulda.

Petr (Ne, 2. 9. 2018 - 00:09)

Já si jdu pustit německý film Mladý Marx!

Ty (Ne, 2. 9. 2018 - 00:09)

Zlehcovani reality patří...jsi opravdu psychiatr?

přírodní dvojky (So, 1. 9. 2018 - 23:09)

Mno, tak koukám, že jste si tady našli oběť a D statečně čelí vaším invektivám. Konečně není to porve a věřím, že D se jako obvykle dobře baví

Copak, rozhodla ses podobně jako Déčko "prostě ukončit ten nepodařený experiment zvané bílé plemeno" a "navést do Evropy konečně pořádnej životaschopnej matroš" ??

Déčko "diskutuje ligu". Jeho Demagogie a "až Marxovská, Marxova.." zžíravá břitká "kritika všeho" je opravdu "špičkové úrovně", já myslím že na Déčko by čuměl i prof. Kohout.. a to doslova "s otevřřenó hobó".
A Kohout není "žádnej břídil", viz:
https://www.youtube.com/watch?v=ICF36xjK5HM

původně jsem to (So, 1. 9. 2018 - 23:09)

Nedá mě to neokopčit sem jeden přízpěvek a link:

Nazdar lidi, jak tu čtu že tohle vide by měli vidět v Bruseli a tak podobně, nabývám dojmu že si spouta lidí myslí že ti v Bruseli jsou úplně blbí. Věřte tomu že v Bruseli nejsou žádní blbci, ale že jsou tam setsakramensky vychcaní zmrdi, kteří jsou si moc dobře vědomi co činní a jaké to bude mít důsledky. A proto že jsou si důsledků navážení emigrantů z Afriky do Evropy vědomi, vzniká otázka. Proč plánovitě a úmyslně škodí lidem Evropy? Škodit může jedině nepřítel nebo nemocný člověk, ale já něvěřím že v tom Bruseli je většina nemocných tak že zbýváí že jsou to naši nepřátelé. Proč se ale námi volení zástupci k nám chovají nepřátelsky? Buď je někdo řídí a za tyto zločiny odměňuje například tím, že bude příští volby opět na kandidátce, nebo že si smí škůdce beztrstně nakrást a tak podobně. Pak je ale otázkou kdo je ten, kdo tyto procesy řídí? To může být jedině někdo velice mocný a kdo může mít takovou moc? Nejpravděpodobněji ten, nebo ti co mají značné finanční prostředky. Tajné služby cizích velmocí, korporace, majitelé bank, různé tajné nadnárodní spolky, korporace a pod. Co přinese Evropě několika miliónová emigrační vlna z Afriky složená z negramotných černochů, vyznávající zcela odlišné kulturní, lidské a náboženské hodnoty? Hlavně se nenchme zblbnout argumenty, že se jedná o pomoc běžencům, to ostatně velice dobře vysvětluje toto video. Tak komu a proč se hodí zničit evropskou kulturu a evropské hodnoty? Chtějí snad evropské území? Nebo chtějí Evropu rozložit, uvést do chaosu a následně ovládnout, nebo jak se proslýchá že elita chce snížit počet obyvatem na Zemi. Čas ukáže, ale to už bude vše jinak.?

https://www.youtube.com/watch?v=Q9OHapuhzs4

Ouha (So, 1. 9. 2018 - 22:09)

Mno, tak koukám, že jste si tady našli oběť a D statečně čelí vaším invektivám. Konečně není to porve a věřím, že D se jako obvykle dobře baví

Dr.Chocholousek (So, 1. 9. 2018 - 21:09)

České psychiatry jsem už...Zlehcovani reality patří také k negativním rysum našich pacientů. Nejistý a neúspěšný člověk obviňuje všechny okolo sebe.
To je běžná reakce.

D (So, 1. 9. 2018 - 20:09)

Decko,je to...České psychiatry jsem už též pronikavě analyzoval pod zajímavýcm nickem "Mordhauser Ignát Aureola-Podlomský" na vláknu o Olze Hepnarové. Pseudochocholoušek však není ani psychiatr, ale jen šašulda.

Dr.Chocholousek (So, 1. 9. 2018 - 18:09)

Nacházím tu plno studijního materiálu. Za to ovšem nemohu já.

Reklama

Přidat komentář