Reklama

Imigranti

Petr (Pá, 31. 8. 2018 - 19:08)

Ty jeden blázne - vidím, co...déčko, ta vaše pojebaná Anglie je stát zrádců, stejně jako Francie.Jděte do prdele.Na co si pořád hrajete dementi.Okrádali jste a vraždili kde jste mohli,tak drž hubu.Tajk si migranty užijte.Tady, ale nebudou.

já blbá nána (Pá, 31. 8. 2018 - 19:08)

Déčko, ty bys tady Hvězdounovi (Asterixovi) mohl dělat (názorového) Obelixe.
Ty vole, že ty ses tam v Englandu přežral levného hovězího z těch šílenech krav.
Rači si pořeš "tyhle Brity" a pak něco mektej o tom, "jaká jsme tady žumpa".

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/482156-mlady-brit-se-hlasil-k-is-a-chystal-atentat-na-mayovou-dostal-dozivoti.html

Ten "mladej Brit" i s tím svým jménem to je fakt "typicky keltskej týpek". Tak už se Déččko probuď - máš to za pár .. (politicko-společensky..) Uvidíš, že to půjde rychle..

31.8. (Pá, 31. 8. 2018 - 16:08)

..."kdo nekrade a nepodvádí, okrádá a podvádí svou rodinu."...

Tak ji neokrádej.

D (Pá, 31. 8. 2018 - 16:08)

Nejsi. Viděl bys všude...Ty jeden blázne - vidím, co se děje u Vás. A jste od jisté doby jen žumpa a groteska. Vůbec nemáte na to, abyste jakkoli hodnotili, nebo dokonce kritizovali, jiné - natožpak daleko bohatší a úspěšnější země západní Evropy!

N (Pá, 31. 8. 2018 - 16:08)

Ano. Miloš Zeman...presne ako u nas. premier povedal, ked nepredame my, predaju ini.
To nas ale nezbavuje zodpovednosti za nasledky. Zvlastne, ze tu informaciu ludom mozes povedat 100x nakoniec zase pride niekto, kto sa bude stazovat, preco ti zli migranti a preco nam nedaju pokoj, ved my nic, my nie sme kolonialisti, tak preco nas otravuju... Nie je prijemne uvedomit si, ze za to, co sa deje sme spoluzodpovedni, asi preto to ti najvacsi "antiimigranti" nechcu vidiet.

D (Pá, 31. 8. 2018 - 16:08)

Pomohl zlikvidovat kšefty...Jsem k takovýmto obecně rozšířeným bludům značně skeptický.

Jednak československé zbrojovky vyráběly především pro Varšavskou smlouvu, což automaticky implikuje morální zastaralost jejich výroby.

Pak taky se tenhle demagogický argument často používá, když je potřeba solidarita více zemí k zajištění nějaké sankce nebo embarga. Například: "nedodržujme sankce proti Rusku, protože jiní je taky nedodržují". Je to ozvěna staré socialistické morálky: "kdo nekrade a nepodvádí, okrádá a podvádí svou rodinu."

Takhle moji čeští miláčkové ne! Takovýto přístup si v civilizovaném světě dovolit nemůžete!

když Havel (Pá, 31. 8. 2018 - 16:08)

Ano. Miloš Zeman...Pomohl zlikvidovat kšefty zbrojovkam, že je to nemorální, západ ihned místa obsadil. Tak memel.

S tím má ale bo (Pá, 31. 8. 2018 - 15:08)

Ano. Miloš Zeman...-

Je vidět, že v (Pá, 31. 8. 2018 - 15:08)

: To, že v západních...Nejsi. Viděl bys všude kolem sebe čp se děje? V lecebnach mají WiFi?

D (Pá, 31. 8. 2018 - 15:08)

Ked sa povie A, treba ale...Ano. Miloš Zeman populisticky vyzvedá potřebu výroby českých zbraní na export. A je mu srdečně jedno, kdo bude ty zbraně používat, a koho s nimi bude zabíjet. Zastává názor, že kdo se z tohoto businessu stáhne, ten bude stejně ihned nahrazen jinými.

D (Pá, 31. 8. 2018 - 14:08)

Kdyby se necpaly peníze do...: Kdyby se necpaly peníze do migrantů, bylo by dost peněz na to, aby se mohl dobře zaplatit i personál starobinců a senioři by měli dobrou péči.

To si ale zásadně nerozumíme. V Evropě tuhle práci bílí nechtějí dělat. Proto je potřeba přijmout hodně imigrantů, aby tuto ošklivou a nepopulární práci dělali místo Evropanů. A to i bez ohledu na relativně omezený počet vražd nebo znásilnění, které tito imigranti v Evropě každoročně spáchají.

D (Pá, 31. 8. 2018 - 14:08)

Déčko, ty jsi fakt dobrý...: To, že v západních zemích závratným tempem roste kriminalita, na které mají velký podíl právě migranti, je nepopiratelný fakt, který se sice některé vlády snaží tajit, ale pravda vždy vyplave na povrch.

Pokud je to tak nepopiratelné, jistě na to máš nějaká oficiální statistická data.

N (Pá, 31. 8. 2018 - 14:08)

i za cenu násilí. Migranty...Ked sa povie A, treba ale tiez povedat B. A sice, aj za cenu nasilia treba tvrdo zakrocit proti statom, to znamena proti ich obyvatelom z dovodu, ze predajom svojich zbrani zarabaju na destabilizacii, mizerii nasili, vrazdach a zhorseni zivota obyvatelov inych statov.
https://www.amnesty.cz/news/3894/zbrane-pod-kontrolou-jak-by-dopadla-praha https://www.amnesty.cz/zbrane/
a slovaci to iste.
Treba zlozit pokrytecke okuliare a zacat konecne vnimat realitu a suvislosti. Nie sme ziadne neviniatka.

D (Pá, 31. 8. 2018 - 14:08)

Déčko, ty jsi fakt dobrý...: Migranti časem svou natalitou převálcují původní obyvatele VB i ostatních vítačských zemí a zcela legálně si pak zavedou vlastní zákony.

V USA, s daleko větším podílem populace neevropského původu, se to děje? Z jaké jsi planety?

D (Pá, 31. 8. 2018 - 14:08)

Déčko, ty jsi fakt dobrý...> A "nepřítel" Rusko ? To má na rozdíl od Evropy obrovské surovinové bohatství a nyní hlavně vlastenecké vedení, které si nenechá drancovat svou zem, jako to děláme my.

Jako si nenechá drancovat Sibiř od Číňanů?

Je nutno tvrdě (Pá, 31. 8. 2018 - 13:08)

: Kolik bylo násilných...i za cenu násilí. Migranty sem nikdo nezve.

31.8. (Pá, 31. 8. 2018 - 13:08)

Naše vláda je tu od toho, aby vytvářela příznivé podmínky pro život našeho lidu OK.

bič (Pá, 31. 8. 2018 - 13:08)

: Kolik bylo násilných...Kdyby se necpaly peníze do migrantů, bylo by dost peněz na to, aby se mohl dobře zaplatit i personál starobinců a senioři by měli dobrou péči. Ovšem člověk není nesmrtelný a i přes špičkovou péči prostě zemře. To jsou přírodní zákony, proti kterým člověk nic nenadělá. Ale proti zhovadilostem vedení EU se člověk bránit může a musí.

bič (Pá, 31. 8. 2018 - 13:08)

Jistě. Takhle uvažují...Déčko, ty jsi fakt dobrý provokatér. Tohle fakt nemůžeš myslet vážně. Jestli jsi opravdu ve Velké Británii (o čemž silně pochybuji, protože bys měl jiné starosti a nepindal bys tu takové nebetyčné ptákoviny), časem poznáš, kam vede nesmyslný multikulturalismus. Velká Británie už není tím, čím bývala za královny Viktorie a vévody Wellingtona. Její ekonomika sice jede setrvačností, ale anglické firmy i s technologiemi skupuje ve velkém Čína. Ta si díky svému direktivnímu vedení a dlouhodobému plánování může dovolit obrovské investice do vlastní infrastruktury, která je podmínkou dalšího raketového růstu i investice do skupování špičkových technologií a know-how. A "nepřítel" Rusko ? To má na rozdíl od Evropy obrovské surovinové bohatství a nyní hlavně vlastenecké vedení, které si nenechá drancovat svou zem, jako to děláme my. Rusko nechce válku. Chce jen rovnoprávně obchodovat se všemi, kdo o to mají zájem. Strašit Ruskem je nesmysl. Největší nebezpečí jsou migranti a jejich vítači a politika USA. Migranti časem svou natalitou převálcují původní obyvatele VB i ostatních vítačských zemí a zcela legálně si pak zavedou vlastní zákony. Naše vláda je tu od toho, aby vytvářela příznivé podmínky pro život našeho lidu a k tomu patří i to, aby nás chránila i před vraždami. A je jedno jakými. To, že v západních zemích závratným tempem roste kriminalita, na které mají velký podíl právě migranti, je nepopiratelný fakt, který se sice některé vlády snaží tajit, ale pravda vždy vyplave na povrch. A proč si sem tahat kriminální sebranku z Afriky a Asie, když tu máme svých "nepřizpůsobivých" víc než dost ? Opravdu jsou podle tebe všichni uprchlíci oběti válek ?

D (Pá, 31. 8. 2018 - 12:08)

Nebo placenej...co si o sobě...: Kolik bylo násilných činů imigrantů na domácí, a kolik obráceně?

Netuším. Fašistická mládež ale někdy háže Molotovovy koktejly skrze okna azylových ubytoven. Něco podobného žadatelé o azyl domácím, pokud vím, obvykle nedělají.

Buď jak buď, bavíme se stále jen maximálně o jednotkách vražd na 100 000 obyvatel a rok.

To pokud není dostatek starobineckého personálu, schopného dostatečně často přebalovat a obracet geronty, tito pak rychleji zemřou na nějaké infekce, proleženiny a zápaly plic. A to už jsou minimálně desítky, ale možná i stovky extra úmrtí na 100 000 obyvatel a rok.

Ani kvůli tomu ale nikdo do ulic demonstrovat nechodí.

Reklama

Přidat komentář