Reklama

Imigranti

Ano (Ne, 26. 8. 2018 - 16:08)

Afričané ale na Západě...S tím nelze než souhlasit. Ale pak nesmí stát chtít po svých občanech žádné platby. Potom to bude O.K. a migranty bude možno zastavit násilím. Stačí jich pár na hranicích postřílet a další nepolezou. Jsou sice primitivní, ale tomuto porozumí.

To jsou typické (Ne, 26. 8. 2018 - 16:08)

pokrytecky australsky model...Před příchodem Evropanů tam žádná kultura nebyla. Primitivní obyvatelstvo je vždy převálcováno inteligentnější civilizací, to je přirozený běh dějin. V současnosti je to ale naopak. V Evropě je inteligentní civilizace nahrazována primitivnější.

N (Ne, 26. 8. 2018 - 16:08)

srovnávat migrantu z...ale ako pises, "europa musi procitnout ze sna" a uvedomit si, ze nic sa nedeje len tak, vsetko ma svoju pricinu a velmi dolezite je uvedomenie jednej mudrosti a sice Kto seje vietor, bude zat hurikan.
Este stale ale europan nie je inteligencne na takej urovni, aby to dokazal pochopit a stale hlada chybu len v tych druhych. Tak bohuzial, europan sa bude mat horsie a horsie az kym to nepochopi a nepouci sa z toho.

D (Ne, 26. 8. 2018 - 16:08)

srovnávat migrantu z...Afričané ale na Západě pracují. A u nově příchozích není důležité jen to, zda umí evropské jazyky a zda mají nějaké užitečné pracovní kvalifikace a zkušenosti, ale i to, zda jsou ochotni se učit evropské jazyky a nějaké potřebné pracovní kvalifikace si osvojit na státní náklady.

Jinak neplaťme obecné populaci v evropských zemích sociální dávky ani státní starobní důchody, zrušme veřejnou zdravotní péči a sociální byty, a žádní imigranti za nemnoho dekád nebudou potřeba. Lidé budou muset ze strachu před chcípnutím hlady tvrdě pracovat kde bude potřeba, a plodit hodně dětí v naději, že se některé z nich o ně postarají ve stáří.

N (Ne, 26. 8. 2018 - 16:08)

srovnávat migrantu z...ako dopadli povodni obyvatelia ameriky, australie, ked sa tam dohrnuli migranti z europy?
Keby ta niekto z tvojho domu vykopnul, alebo rovno zlikvidoval, pretoze ma vyssie technicke vzdelanie (pretoze uprimne v nicom europan nie je dalej ako napriklad ten african, len v technike) a potrebuje tvoj dom pre svoje vlastne plany, tak je vlastne ok ti ho vziat?

D (Ne, 26. 8. 2018 - 16:08)

Tady je otázka, jestli jsi...Jsem sice bílý, ale v Česku mi vadilo hodně věcí. Nízká životní úroveň, vysoká úroveň korupce, špatná vymahatelnost práva, spousta bezpráví vůči obyčejným lidem, které stát toleruje, úřednická arogance a poklonkování mocným, ruské lži a manipulace v mediálním prostoru, nepotrestané a nenapravené sovětské a komunistické zločiny z období před rokem 1990, nepotrestané a nenapravené zločiny postkomunismu, jakož i zvrácená představa, že takové a podobné do nebe volající zlořády jsou všechny zanedbatelné vůči objektivně daleko menším problémům západních zemí v soužití s imigranty. Nebo dokonce, že i za stávající české objektivní problémy může především Západ či kapitalismus, a nikoli Rusko a komunisté, jak je tomu ve skutečnosti.

nedá se bohužel (Ne, 26. 8. 2018 - 16:08)

pokrytecky australsky model...srovnávat migrantu z evropských zemí, a třeba z afriky.Bohužel, evropští mají vzdělání, chtějí pracovat, jsou ze stejné kultury.
Afričané až na vyjímky neumí nic, je to jiná kultura, a ani se většinou nechtějí přizpůsobit,a pracovat.Bohužel, evropa musí procitnout ze sna...

protože (Ne, 26. 8. 2018 - 16:08)

jim zabránit vstupu do...většina migrantů jsou ilegálové, tj nezaregistrovali se v první svobodné zemi, ztrácí statut uprchlíka.Co se teda řeší?Šupem domů...

N (Ne, 26. 8. 2018 - 16:08)

jim zabránit vstupu do...pokrytecky australsky model sme tu uz preberali. Ale ok, moze sa zaviest, ale, treba byt ferovi a zaviest ho bez rozdielu pre vsetkych migrantov, to znamena europski migranti a samozrejme aj ich potomkovia zdvihnu z australie a inych kontinentov svoje europske zadky a odpochoduju naspat domov do europy, lebo povodni obyvatelia sa o europanov tiez neprosili a nechceli nas. No a tito povodni obyvatelia australie, ameriky... sa sami rozhodnu, komu dovalia sa pristahovat. Tak by to bolo spravne a fer.
Ci to uz nie? :-)

N (Ne, 26. 8. 2018 - 16:08)

Díky za uvedení na pravou...rado sa stalo :-)
ludia radi umyselne prekrucaju a falsuju realitu kvoli svojej propagande :-)
ale presne ako pises, so slovakmi je to presne ako u vas. Z migrantov ide strach a hroza a ruky prec od nich, ale to ze problem je statna mafia a neparazituje na nas migrant ale nas vlastny "sukmenovec" to slovak neriesi. Zda sa, ze u vas to vyzera rovnako. Ako je mozne, ze su ludia tak slepi? alebo blbi?

A co jsi nevydr (Ne, 26. 8. 2018 - 15:08)

Je to otázka preference. Já...Tady je otázka, jestli jsi vůbec white ? Pamatuju se, co zdrhalo z ČR těch Cigošů. Nejsi taky Cigoš ? Mně v Čechách nic nechybí.

Přesně tak (Ne, 26. 8. 2018 - 15:08)

by se měl starat o...Pamatuji se, když byl Khan zvolen starostou, tak v G.B. se tomu nikdo nedivil. Ono se to dalo celkem podle průzkůmů očekávat. Ale téměř všechny úvodníky světových deníků působily zděšeně. V podstatě jen ať se to nechá v G.B. proběhnout. Důsledky budou zdrcující. Ostatní země se snad z toho poučí.

Ten muslimský s (Ne, 26. 8. 2018 - 15:08)

Nepovedal to khan nahodou...by se měl starat o normální lidi a ne podporovat nebo nahrávat idiotské zvrácené víře. Ale to jde těžko, když je víra na prvním místě. Je to celkem jedno. Británie má po Brexitu a bude jedna z prvních zemí, kde dojde k přečíslení prozatímní bílé většiny. Země jako Británie nebo Švédsko pocítí důsledky toho, co to je stát se cizincem ve vlastní zemi. Budou ztraceni, ale snad to pomůže jako odstrašující příklad pro ostatní země.

A nebylo by lep (Ne, 26. 8. 2018 - 14:08)

Nepovedal to khan nahodou...jim zabránit vstupu do Evropy tím, že je umístím na ostrovy a neumožním jim vstup na pevninu ? Tím jim umožním kdykoliv návrat do země původu. Nic jim nebude hrozit a rozhodnou se za 5-10-15 let. To je velmi praktický australský model.

D (Ne, 26. 8. 2018 - 14:08)

co jsou migranti v evropě,...Je to otázka preference. Já jsem třeba nevydržel mezi hnusnými českými lidmi, kterých je v Česku opravdu vysoké procento, a raději se vystěhoval do podstatně šťastnější a bohatší části Evropy, kam míří, a kde už i je - narozdíl od Česka - též mnoho migrantů z Afriky či Blízkého východu. A nelituji toho a vracet se v žádném případě nebudu.

nemel blbosti.. (Ne, 26. 8. 2018 - 13:08)

Díky za uvedení na pravou...co jsou migranti v evropě, kriminalita vzrostla brutálně, hlavně v některých oblastech.Bordel,řev a stojí to obrovské prachy.A ted je chtějí narvat k nám?ANI HOVNO.

D (Ne, 26. 8. 2018 - 13:08)

Nepovedal to khan nahodou...Díky za uvedení na pravou míru.

Buď jak buď, v Británii, nebo Západní Evropě či EU jako celku, umírají jako oběti teroristických útoků nebo hromadných vražd každoročně jen tisíciny promile obyvatel. Jedná se o jevy mimořádně řídké a o mimořádně neobvyklou příčinu smrti ze statistického hlediska.

Protože jsou však lidé hloupí, dávají na působivé obrazy, emotivní story a bulvární senzace, a věnují těmto věcem mnohonásobně více pozornosti, než by měli. V důsledku toho pak nevidí třeba čínsko-ruskou hrozbu Evropě, bezskrupulózní šíření lží, polopravd a hloupých poplašných zpráv na sociálních i jiných médiích, všudypřítomnou korupci a rozkrádání peněz daňových poplatníků ve státní a veřejné správě, nepříznivý demografický vývoj populace, nedostatek kvalifikovaných lidí ve zdravotnictví a mnoha jiných oborech, odliv talentovaných a vzdělaných lidí do ciziny, a jiné věci, na kterých opravdu záleží a které se dotýkají života každého občana a každé rodiny.

Pak dochází třeba i k tak do očí bijícím případům bezpráví, jako je třeba zcizení mnoha miliard z projektu H-Systém, u kterého zkorumpovaní úředníci z katastru nemovitostí nechali zašantročit dokonce i nemovitosti chráněné plombou, u kterého nebyl kromě hlavního antagonisty Smetky nikdy nikdo za nic potrestán, u kterého dochází i dnes k tajemným stamilionovým převodům aktiv z konta na konto, u kterého bylo řádově tisíc rodin a jednotlivců bezskrupulózně okradeno o často celoživotní úspory, a některým z nich hrozí i dnes ztráta střechy nad hlavou, byť za ni třebas už dvakrát zaplatili.

V takových a podobných hrůzách jedou vrcholní politici, lobbisté, podnikavci, smrdí to na sto honů korupcí, ale Češi to neřeší. Raději budou místo toho věřit, že jim hrozí šaría, a že je přicházejí sejmout nějací Syřané, Senegalci a Eritrejci. A na Hrad si pak zvolí vyložené proruské prase, premiérem si udělají bezohledného slovenského oligrachu, moře hlasů dají i japonsko-korejsko-moravskému fašistovi, zatímco relativně slušné a zodpovědné Kalousky či Sobotky naopak ze srdce nenávidí.

N (Ne, 26. 8. 2018 - 10:08)

Aby toho nebylo málo,...Nepovedal to khan nahodou takto? "It is a reality I'm afraid that London, New York, other major cities around the world have got to be prepared for these sorts of things,"
v preklade „Obávam sa, že je to realita nielen v Londýne a New Yorku, ale aj ľudia v ďalších veľkých mestách po celom svete sa musia na takéto veci pripraviť."
https://www.parlamentnelisty.sk/arena/monitor/Moslimsky-starosta-Londyna-Terorizmus-je-sucastou-zivota-Treba-si-zvyknut-277129

Zrazu to co povedal nabera celkom iny vyznam, ze?

Ked poviem, ze sa OBAVAM, ze mnozstvo teroristickych utokov stupa a ludia by sa mali na to pripravit, znamena to, ze terorizmus schvalujem?

A tady něco o D (Ne, 26. 8. 2018 - 10:08)

A Month of Multiculturalism...Aby toho nebylo málo, londýnský starosta před několika měsíci prohlásil, že lidé ve velkých evropských metropolích by si měli na teroristické útoky zvykat, přesněji jsou ,,nedílnou součástí života ve velkoměstě". Pro CCN pak ještě uvedl, že Londýn je nejbezpečnějším městem na světě, a to i po nedávném teroristickém útoku.

Tyto nestoudné, ale i jiné kontroverzní výroky jen dokazují, že Londýňané udělali při volbě starosty velkou chybu. Khan svým chováním dokázal, že jeho muslimský souvěrec vlastně až takové zlo nenapáchal, protože je to zkrátka ,,nedílná součást života ve velkoměstě", a vy, Britové, si prostě na tuto praxi zvykejte.

Khan tak po teroristickém útoku ukázal svou pravou tvář. Tvář, která je z určité části formována jeho náboženským přesvědčením. Nechci raději slyšet londýnského starostu po tom, co by se stal další teroristický útok. To už by Britové, kteří jsou na něho právem naštvaní, zřejmě asi neunesli.

Pro horlivého v (Ne, 26. 8. 2018 - 09:08)

A Month of Multiculturalism in Britain: July 2018
by Soeren Kern
August 23, 2018 at 5:00 am

https://www.gatestoneinstitute.org/12906/multiculturalism-britain-july

Not a single Christian was among the 1,112 Syrian refugees resettled in Britain in the first three months of 2018. The Home Office agreed to resettle only Muslims and rejected the four Christians recommended by the UN High Commissioner for Refugees (UNHCR).

"Why, when so many in authority knew the scale and severity of this crime, did it take until 2014, with the publication of the Jay report, for a large-scale investigation to occur? How many lives could have been protected if swift action had been taken a decade before?" — Sarah Champion, Labour MP for Rotherham.

"I've got no respect for any law other than Allah's, so I don't care about the law to be honest... I care for the law of Islam. I don't care for the law of any man." — Imran Waheed, a 41-year-old psychiatrist working for the National Health Service in Birmingham, and also working as an expert witness to British courts.

Reklama

Přidat komentář