Pečivo a chleba z mrazáku
Pečivo do mrazáku nedáváme. Kupujeme denně či obden čerstvé. To, co se nespotřebuje, použijeme na strouhanku, chlepa popřípadě potom opražím na pánvi a udělám v podstatě topinku. Nevyhazujeme ale nic, to mi nepřipadá správné.
My používáme tvrdej...Vy jste fakt prasata, nejdřív s tím šukáte a pak to žerete...fuj!!!
My používáme tvrdej...No vidíš a já myslel,že tohle dělá jenom Uršula Kluková.
My používáme tvrdej rohlík z mrazáku k sexu, když starej nemůže. Navlékneme na něj kondom, takže to pak příjemně chladí, ale nestudí. A pak ho starej sežere. To je trest za to, že nemůže.
Émilka by si mohla vytvořit jinou diskusi s dodatkem - piště je ti, co se mnou souhlasíte.
Tak co Emílie, už jsi...už asi jo, ted přemejšlí, jakou jedovatou slinu sem plivne.
Tak co Emílie, už jsi dožvejkala rozpečenej žvanec?
neruš, Emilka se ted cpe...Jé tak to teda sorry, už mlčim, mlčim.
Emilka má strach, aby jí...neruš, Emilka se ted cpe čerstvým pečivem, tak at jí nezaskočí.
Emilka má strach, aby jí rohlík neprovrtal ten její bachor.
Napadá mě...ta rýmovačka sedí hahahahaha!!!!!!!
Napadá mě rýmovačka.
Emilka, deb****
Tak Emilka je hustá. Emilko, co je ti do toho, že si někdo narve do mražáku pečivo? Je to jejich tzv. prasárna, když to tak nazýváš, tobě to nikdo nenutí a co jedí jinde, je jejich věc. např. lidé na vesnici, třeba babičky a dědečkové, kteří se nedostanou každý den do města, aby si nakoupili a kam jezdí pojízdná prodejna 2x týdně, to jinak dělat nemohou. teda tvoje starosti bych fakt chtěla mít :-)
ty jsi zkrátka Nána, Nána.
Já jsem založila diskuzi aby se o té prasárně začalo veřejně mluvit. Když mi tu pak nějaký hulvát napíše abych vypadla z diskuze, kterou jsem založila, tak se nedivte, že jsem mu napsala ať vypadne on.
tak proč jsi zakládala tuto diskuSi? Abys mohla plivat po lidech, kteří mají jiný názor? Trochu divný, nemyslíš.
běžně dávám zmrazit...dávám čerstvé pečivo do mražáku a souhlasím s tím, že je pak dobré. Nooo když tam dáš už gumový rohlík, tak nemůžeš čekat zázraky.
běžně dávám zmrazit čerstvé pečivo a po rozmrazení je úplně stejně čerstvé, takže nechápu, o co tu jde.
Kdyby mě stará krmila...Gumovými? Asi jsi to nikdy nezkusil nebo jsi to dělal blbě. Ihned a čerstvě zamražené pečivo (potřebné kvality) po rozmrazení nepoznáš.
Nikdo vás nenutí to dělat, nemusí vám to chutnat, ale nepište pičoviny.
Trdý nastrouhaný chléb dobře zahustí guláš. Tvrdý chléb taky rozmočím a dávám slepicím.
- Odpovědět
Pošli odkaz