Reklama

Dala jsem šéfovi

Vanda (Čt, 12. 9. 2013 - 19:09)

Díky, už jsem si na to...Chce to více optimismu Váš vztah prochází nelehkou etapou přítelkyně má pocit viny i když to navenek nepřizná.U ženské je dobrý sexuální prožitek podmíněn vyrovnanou psychikou a celkovým uvolněním. Pokud toho většina žen nedocílí ani orgasmu nedosáhnou.Nikdy nic nejde vrátit,co se stalo odestát se nemůže,jak praví klasik:dvakrát nevstoupíš do stejné řeky.Pokud si pořád jeden druhého nepřestanete vážit bude Váš vztah fungovat normálně.Je to o vzájemné úctě důvěře a toleranci.Vím,že většině mladých lidí radit je jako sviním perly házet,ale doufám že nepatříte k té většině.

Dejv (Čt, 12. 9. 2013 - 18:09)

Je to zvláštní vztah,ale...Díky, už jsem si na to docela zvyknul, akorát si myslím že to náš vztah trochu změnilo, ve vztahu měla ona hlavní slovo vždycky ale teď už v něm vůbec za chlapa moc nejsem a hlavně se změnil sex kdy si ho musím v podstatě vyptat a ona si to jen odleží. Ale celé mě to začalo vzrušovat. Podle mě až pomine finančí nutnost té ejí práce a budu sám vydělávat, tak asi už nepůjde vrátit všechno zpátky a fungovat normálně ale to ukáže čas.

Vanda (Čt, 12. 9. 2013 - 18:09)

Moje holka taky pravidelně...Je to zvláštní vztah,ale každá životní situace i etapa je jiná a ortodoxní šablona mnohdy nepasuje.Pokud zvláštní služby přítelkyně pro jejího šéfa dokážeš akceptovat,věřím,že se jedná o vynucený a časově omezený stav pak to Váš vztah upevní.

Dejv (Čt, 12. 9. 2013 - 18:09)

Moje holka taky pravidelně spí se šéfem.Dost se mi to nelíbilo ale nejsem zrovna dominantní a ona si nenechá moc do ničeho mluvit. Navíc já ještě studuju takže nás živí ona a jasně říkala že nebýt toho tak takové peníze nikdy mít nebude. Přišel jsem na to tak že jsem našel její antikoncepci i když se mnou trvá na kondomu. Její šéf je o dost starší a víceméně je všechno po jeho takže mu dovolí i věci o kterých si já můžu akorát nechat zdát. Navíc od té doby prostě náš sex je jiný, nemám to tak často protože si od toho chce doma spíš odpočinout a taky se jí to časem začalo s ním i líbit protože to prý s ní víc umí než já takže vlastně sex se mnou je teď spíš tou povinností. Navíc mi přijde že už si to doma jen odleží. Zase nechce abych si to dělal sám takže když mi dovolí jen jednou týdně třeba s ní spát tak jsem většinou brzo hotový ale přijde mi že jí to vyhovuje. Časem mě teda začalo vzrušovat i to co dělá a nechávám si to od ní vyprávět. Často je místo sexu teda jen to že mi to dělá rukou a povídá mi u toho o sexu s ním.

Re (Čt, 12. 9. 2013 - 16:09)

Podle reakcí na dané téma...Ale ne,jen má každý jinak nastavenou laťku sebeúcty.A kdo si neváží sebe,nedokáže si vážit ani jiných...

Nina (Čt, 12. 9. 2013 - 16:09)

tak u tebe je láska něco... Podle reakcí na dané téma je vidět že si většina lidí plete lásku se sexem,není to totéž.

aha (Čt, 12. 9. 2013 - 14:09)

Ano svět se boří a majetky...tak u tebe je láska něco jako že si můžeš fyzicky odskočit a druhej by se měl přes to klidně přenést ? asi neumíš milovat nebo jsi krásnou lásku ani neprožila. Ješitnost je že někomu vadí že že si užíváš s jiným ?jsi nějaká mimo a nemáš kousek hrdosti.fuj

? (Čt, 12. 9. 2013 - 14:09)

Máš naprosto správný...o nic nejde ?je mi na blití z ženskejch který pokud to umí milujou svého muže,ale klidně podrží šéfovi a pak mají žaludek nic netušícímu muži doma nabídnout "šéfem použitý" klín.

Nina (Čt, 12. 9. 2013 - 08:09)

zvláštní,že když chlap...Ano svět se boří a majetky dělí,když partneři přikládají pouhé fyzické potřebě větší význam než má a jejich uražená ješitnost jim brání se přes to přenést.

Zajímavý názor (Čt, 12. 9. 2013 - 07:09)

zvláštní,že když chlap píchá v práci svoji asistentku nebo kolegini a dozví se to doma ta jeho,tak většinou se svět boří a dělí majetky. Tak že ten přístup toho druhého nebývá takový jak si myslíš.. Oba jste zvláštní vyjímkou ,možná jednou z tisíce.

Nina (St, 11. 9. 2013 - 13:09)

Manželka dělá asistentku...Máš naprosto správný přístup.Jak chlap začne přemýšlet o tom jestli manželka podrží šéfovi nebo ne,tak si zadělává na problém.A i kdyby podržela,tak se proto svět nezboří jen by rozšířila armádu těch které to dělají.Pokud nechce bourat rodinný krb a je pohoda,tak o nic nejde.

. (St, 11. 9. 2013 - 12:09)

Manželka dělá asistentku...kdykoliv k dispozici snad znamená pracovně,no ale jestli se ti líbí že tě má ráda a jemu dle tebe asi skáče do postele na zavolanou,tak to tě teda v určitym smyslu obdivuju,hlavně "tvůj žalůdek"

Jéňa (St, 11. 9. 2013 - 11:09)

Alespoň mu to řekla...Manželka dělá asistentku podnikatele a v její smlouvě je:kdykoliv k dispozici.Neptám se na nic, kdo se ptá ten se dozví a ona o dispozici nemluví,ale je mi jasné že když s ním tráví víc času než se mnou tak asi k sexu dojde.Manželství v pohodě má ráda mně i děti,tak se v ničem neňoumám.

Jan (Út, 10. 9. 2013 - 16:09)

To by fyzicky nezvládl ....7x za den byl nejlepší? Kdyby byl šéf, tak by musel dát větší výkon :D

Leoš (Út, 10. 9. 2013 - 16:09)

ja občas rád podržím...To se jměnuje rovnoprávnost.:D

tom (Út, 10. 9. 2013 - 16:09)

ja občas rád podržím šéfovi, je to skvelé..

to franta (Út, 10. 9. 2013 - 14:09)

pro tebe byl ten druhý odstavec, ten první byl pro někoho jiného

Nina (Út, 10. 9. 2013 - 13:09)

no tak to bych se takový...Alespoň mu to řekla otevřeně a hoch se může zařídit podle svého uvážení je to fér.Je dost sekretářek a asistentek které souloží se šéfy a jejich paroháči jsou spokojení.Někteří zavřou oči protože z toho mají prospěch jiní o tom vůbec neví a někteří jsou rádi že jim šéf pomáhá s náročnou manželkou.

. (Út, 10. 9. 2013 - 13:09)

V práci to dělá za peníze...hm a to má mít ten chudák jako radost že s ním to dělá pro radost a čekat až si v práci tímhle "přivydělá"???

franta (Út, 10. 9. 2013 - 12:09)

musíš začít nejdřív ty,...promin tomu nejak jsem nerozumel vsemu co si napsal

Reklama

Přidat komentář