Reklama

PANICKÁ PORUCHA 13 díl

Drevokocúr (Po, 26. 3. 2012 - 21:03)

Melo, já poslední noci špatně spím a v práci tlak neustává. Ktomu nachlazenina, takže to moc nepřidá. Ráno, než jsem šel do práce, mě chytla panika, byl jsem zase celej dejchavičnej.. no pak už to bylo lepší. Je to hnus, jak to chytne v noci.. zimnice, přitulil se víc k ženě, ta místo aby hřála, tak byla teplotně na tom podobně jak já.. tak jsem pochodoval a přemejšlel co dál. Tak jsem šel zas brzy do práce. Myslím, že šéf si je vědom toho, že sice je na mě dělanej tlak, ale dělám maximum, co ze sebe dostanu, tak mě snad nevyhodí. Jsem jinak moc rád, že to tu aspoň někdo sleduje. Já tu koukám aj několikrát denně :) Tak to tu aspoň my dva udžujeme při životě...jo a Lazar, který je někde ještě u pece a sčítá a počítá co nakoupil v Lídlu :) Manželka od tama zas dovezla dobré pečivo, tak se pomějeem :) Jak se dívám na hodiny, už je zase devět hodin, to abych šel zase do pelechuu... Snad dnešní spánek bude lepší, než ten včerejší... :-)

Mela (Po, 26. 3. 2012 - 01:03)

ahoj Dřevošku. Neboj, já to tady čtu. Jsem tu denně. Dnes je mi od večera blbě. A malá se pořád budí, tak jsem vzhůru a je mi čímdál hůř. A tak je to vždycky. Čím víc musím být kvůli ní vzhůru, tím víc mi je zle. Nejraději bych se na tuhle nemoc zvysoka vys***a. Já uvidím ráno, jak nás změna poznamenala. Tak na sebe dávejte pozor a pište ať je co číst. Pa pa

Drevokocúr (Ne, 25. 3. 2012 - 22:03)

Ahojte, sic tu nikdo to nečte, všichni už spí a já jdu taky spát. Je to těžké se přeorganizovat na letní čas... taky to máte tak? Týden jsem chodil o hodinu do práce dřív.. no snad si na to zvyknu teĎ chodit "normálně"...

Drevokocúr (So, 24. 3. 2012 - 16:03)

Krásně je venku, krásně. Avšak já ležím teď v posteli u otevřeného okna a poslouchám bečení ovcí, zpívání ptáků, štěkání čoklů a jak debilové na motorkách tu furt prdí na svých plečkách. Nenadarmo se jim kdysi říkalo pekelné stroje. Chudák synovec, ten je motorkama téměř posedlý. Dneska jsem vyrobil jednu skříň na potraviny do kuchyně, donesl ledničku, zabudoval myčku, pouklízel, vypral nádobí a užívám si pohody sobotního odpoledne s rýmou a bolavou hlavou. Snad ta rýmička brzy přejde a zas budu moct dělat něco pořádného... Mějte se moc hezky a pamatujte, že je potřeba taky odpočívat, ne jen makat. Odpočívat se učím... ale někdy mi to prostě nedá a musím makat... teda asi musím jet někam na dovolenou, abych fakt nemakal :-))

Laro, to znamená, že pracuješ asi v Tescu, nebo v Kauflandě :) Ti makají do noci :-D A hmotná zodpovědnost za manko je snad pokud vím v Tesku :) Nu, ať se Ti daří dobře.. Já sic vedoucí nejsem, ale jsem kancelářská programátorská myš, co sedí tiše a nechá žel po sobě niemandama šlapat... ale všeho dočasu. Snad se dám dohromady natolik, že se příště nenechám rozbrečet.

Lara (Čt, 22. 3. 2012 - 09:03)

Ahoj všem už na jaře :-)
Kocoure, díky za povzbudivá slova, jsi dobrý bojovník a beru si z Tebe příklad, jak se snažíš pořád něco dělat, ikdyž mně se to tak nedaří ani ze třetiny jako Tobě.
Mám za sebou náročný den. Jsem vedoucí prodejny a včera jsem měla inventuru a předávala jednu prodejnu a dnes mám druhou inventuru a přebírám jinou prodejnu( nesmyslný kolotoč v podniku). Dopadlo to včera dobře, ale zvládla jsem to jen s pomocí lexoše, protože se krade jako blázen a nervy z manka byly šílené. Zlatý Lídl, tam nemají hmotnou zodpovědnost za manko :-)
Dnes to nebudou takové nervy, ale počítat budeme až se zavře zase dlouho do večera, blééé, únava je hrozná a na sluníčko se nedostanu.
Mějte se krásně, skládejte básně a hlavně se držte!

Drevokocúr (St, 21. 3. 2012 - 21:03)

Jo, akorát ta interference psího štěkání a ptačího zpěvu mi nepřišla harmonická, ale spíš kakofonická :D

Drevokocúr (St, 21. 3. 2012 - 20:03)

Lazare, Ty jsi samé překvapení! Velmi mě to potěšilo, že jsi odhalil, co je QRM :-) Jak se Ti daří? Co v Lídlu? Prej je to zase obchod roku 2012 :-) Mají tam dobré paštiky a hermelín z Francie :)

LAZAR (St, 21. 3. 2012 - 19:03)

Ahoj Laro, to přebíjení...Zdarec............Kočičáku,tak to odfiltruj....máš tam menší dílnu jak renovuješ PC .. to zmákneš a budeš poslouchat jen ptáky ........ :D

ptáci, to je nádherný
koncert. Akorát sousedův čokl
to nějak kazí.. ale to je takové
provozní QRM....

QRM (rušení ), TVI, RFI |
GES-ELECTRONICS
QRM (rušení ), TVI, RFI …
Harmonické produkty mohou
být u Vašich sousedů
zdrojem rušení a interferencí
u televizorů, …

Drevokocúr (St, 21. 3. 2012 - 17:03)

Ahoj Melo, sluníčko je jedna z mála povzbuzujících věcí na tomto období. Teď po těžkém a náročném dni jsem konečně doma, lehl jsem do postele, otevřel okna do kořán, sic sem jde zima, ale čerstvej vzduch a ti ptáci tak krásně zpívají, že mi to dodává energii a můžu načerpávat to, co jsem v práci za den vypustil. Poslední týdny jsem pod velkým pracovním tlakem a stresem, dneska jsem byl u psychologa, tomu jsem vysvětlil, že mě tak nemůže přetěžovat, jak minule, tak jsme to dnes pojali zlehka a jsem moc rád. Zatím se snažím úzkosti zahánět vším možným, teď jsem se nechal mámou vytáhnout na procházku, a jsem aj rád, že to po mě chtěla, nedokopal bych se k tomu dneska, no a teď jak píšu na diskuzi, tak mě ty moje stavy taky trošku přešly. Dal jsem si dobré pití, ti zpívající ptáci, to je nádherný koncert. Akorát sousedův čokl to nějak kazí.. ale to je takové provozní QRM.... je to krásné ticho, a do toho ti ptáci... nejméně 6 druhů ptáků tu teď zpívá... a dva čokli.. :D dvě motorky, tři autaa, traktor, bzučící ventilátor z ntb, autobus,... a pomalu abych šel zavřít okno, ať tu nevymrazím celou cimru :-) No, je na čase, soused začal řezat cosi rozbrušovačkou :-D

Mela (St, 21. 3. 2012 - 02:03)

ahoj milí přátelé. Tak snad tu máme už jaro a je to trochu pozitivnější. Nicméně panika se nezalekne sluníčka a hezkého počasí a přišla mě navštívit. Jen nevím, proč o půl 3 ráno. Když zavřu oči, mám pocit že je všude v mé hlavě obrovský prázdný prostor a uprostřed stojím já s blbou myšlenkou. A to doslova. Jen nevím co ta blbá myšlenka je. Fakt by tuhle nemoc měl už někdo zlikvidovat. Vždyť přece nemůžeme mít všechno, tak proč zrovna tohle. Vždycky sem píšu když se mi přitíži a občas mi to i pomůže. Milí panikaři přeji vám hodně sluníčka a málo trápení. A pište ať je co číst :-). Pa pa

Mela (St, 21. 3. 2012 - 02:03)

ahoj milí přátelé. Tak snad tu máme už jaro a je to trochu pozitivnější. Nicméně panika se nezalekne sluníčka a hezkého počasí a přišla mě navštívit. Jen nevím, proč o půl 3 ráno. Když zavřu oči, mám pocit že je všude v mé hlavě obrovský prázdný prostor a uprostřed stojím já s blbou myšlenkou. A to doslova. Jen nevím co ta blba myšlenka je. Fakt by tuhle nemoc měl už někdo zlikvidovat. Vždyť přece nemůžeme mít všechno, tak proč zrovna tohle. Vždycky sem píšu když se mi přitíži a občas mi to i pomůže. Milí panikaři přeji vám hodně sluníčka a málo trápení. A pište ať je co číst :-). Pa pa

Drevokocúr (Ne, 18. 3. 2012 - 09:03)

Ahoj Laro, to přebíjení stresu fyz.prací funguje žel jen někdy. Někdy je ten stres a to jak mi je blbě tak silné, že se zmůžu sedět v koutě a ani uvařit nebo něco dělat je pro mě těžké. Nehorší jsou na tom ty výčitky, když sedím, nic nedělám, rozdýchávám jak mi je blbě, že "nic užitečného nedělám"... Těm všem činnostem se musím nutit. Potřebuji svou tělesnou schránku udržovat v používatelném stavu a jen takhle jde přežít. Neb, když ještě mám problém s fyzickou stránkou svého bytí, tak to na psychické kondici nepřidá. Včera jsem taky makal v kuchyni, snažil se poskládat linku mámě, ale odpoledne už mi to prostě nešlo. Něco se ve mě šprajclo a já si řekl, že to lámat přes koleno nebudu a půjdu ven. Rozžhavili jsme uďák a vyudili si na tom párky a měli se dobře. Příjemná změna. Do večera jsem už nedělal vůbec nic. A takhle to mám furt. Jsem vděčný za to, že aspoň půl hodiny se denně můžu fyzicky hýbat. Během té doby toho zvládnu myslím dost a jsem na to hrdej, že nežiju zahálkou.
Přeju Ti, Laro, aby ses z toho nejhoršího vyhrabala a bylo Ti líp a netrápilo Tě to tak. Dneska je hezky, zkus vylézt na chvíli ven, se třeba projít. Endorfiny dělaj své..

Lara (So, 17. 3. 2012 - 22:03)

Ahoj Panikáři!
Zdravím po delší době. Poslední dobou je mi zase blbě, že nemám ani tužku.
Kocoure, docela Ti závidím, že přebíjíš stres fyzickou prcí. Člověče, kolik Ty toho zvládneš, to je neuvěřitelné. To já jsem jako mátoha, únava šílená a běžné domací práce pro mě představují někdy nadlidský úkol.

Drevokocúr (Čt, 15. 3. 2012 - 19:03)

Housle jsem naladil, ale je mi zas šoufl. Dneska jsem vyspároval dlažbu a osadil jsem dvě dvojzásuvky ve stěně a mám fakt dost. Třepink jak by to na mě lezlo.. Už jsem si zalezl do pelechu a čekám až to přejde..

Lukáš (Čt, 15. 3. 2012 - 14:03)

znalec to vůbec nepochopil.

LAZAR (Čt, 15. 3. 2012 - 12:03)

???........ :-) pak nakoupit,
naladit housle a odpočívat.
Docela dost, že?

V čem je problém ? Kočičák ladí housle /daliborky/ jako DALIBOR..... pro krizový ....no? :)

? (Čt, 15. 3. 2012 - 09:03)

???léčí všude

? (Čt, 15. 3. 2012 - 07:03)

též nechápu že je tu...???

znalec (St, 14. 3. 2012 - 17:03)

Kočičáku.....jseš...též nechápu že je tu tolik daliborek máš na mysli knih od léčitele mnoha knih

pavla (St, 14. 3. 2012 - 16:03)

Děkuju

Reklama

Přidat komentář