Reklama

PANICKÁ PORUCHA 13 díl

betty (Po, 19. 9. 2011 - 08:09)

Ahoj Silvus:-)

Jo,jo jeste beru AD, ale porad stejnou davku 1 Citalopram rano.
Zub je implantat,takze zitra jdu na vytazeni stehu a mam provizorni mustek-za 3mesice a pak staly zub.Dnes koncim antibiotika.

Jinak na vas taky porad myslim, ac jsem tu dlouho nebyla(jsem porad v poklusu)a taky mam trochu stresy jineho razu, ktere sem nepatri(jako rubrika-to spis soukrome).
Urcite zas brzy nakouknu.

Silva (Ne, 18. 9. 2011 - 19:09)

Ahojte lidičky,nevím jestli...Hanulindo, vůbec to nezní blbě! Zkoušela jsi tělísko?Antikoncepce může někomu způsobovat depky atd.

Silva (Ne, 18. 9. 2011 - 19:09)

Jé Betty, moc zdravím:-))Onehdá jsem na tebe vzpomínala a ty se objevíš:-))Zdá se, že se máš dobře. Ještě bereš AD?
Na ten zub ti ani nebudu odpovídat, máš ho už určitě o.k.??Dali ti novou korunku nebo implantát?
Zatím všechny jen zdravím, zítra mrknu a přečtu!
Mějte se!

Davydoso (Ne, 18. 9. 2011 - 09:09)

ahoj, chtěla jsem se zeptat...Ahoj no,dalo by se to popsat jako panika,jak s tím včas něco uděláš tak to bude ok,zkus nějaké Ad,nebo chvíli benzodiazepiny,jinak víš vůbec co je Schizofrenie a jak se projevuje?

betty (So, 17. 9. 2011 - 11:09)

Ja vim zamestnat mozek v nasi situaci neni snadne, ale jde to. I ja mela obdobi, kdy jsem byla doslova na dne a dnes, kdyz nejsem pod tlakem, vicemene se to da.Pokud mas partnera, zkusto o tom hodne mluvit, vysvetli mu co citis, jak ti je....i to je dulezite-byt chapan.

betty (So, 17. 9. 2011 - 11:09)

Ahoj Kocure, neboj prace ti zamestna mozek a budes min myslet na sebe, samozrejme pokud nebudes pod pracovnim stresem..rychle rychle atd...drzim ti pesti!
Uz bydlite sami s manzelkou?

NINO, veskere strachy a obavy,ze vseho,nemoci atd patri k panickym stavum a socialni uzkosti, i pocit ze se muzeme zblaznit..neboj to vse je v normalu.
Dulezite je se lecit a trenovat situace, ve kterych nam bylo uzko.

Nina (So, 17. 9. 2011 - 09:09)

ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli různé strachy obavy patří k PP? Mám nyní obavy, že budu mít schizofrenii nebo jinou psychickou nemoc, nebo že se zblázním. Doktorka mě uklidňuje , že se nezblázním, ale jak to dostat z hlavy ach jo.

tardbas (Pá, 16. 9. 2011 - 12:09)

Ahojte přátelé... po 1,5.....kocúre-s tou prací se neboj..dobře to dopadne-většinou se člověk stresuje zbytečně..mi taky není do smíchu - ale práce zaměstná hlavu-a bude dobře..

Drevokocúr (Čt, 15. 9. 2011 - 23:09)

Ahojte přátelé... po 1,5 měsíční prac.neschopnosti se chystám, že v pondělí půjdu do rachoty. Místo, aby mi bylo čím dál tím líp, tak mě to poslední dny docela zase zlobí... hen mě někde něco píchne , je mi z toho od nervů špatně a pak naskočí blbé scénáře... ach jo... sem furt pod sedativy, teďka beru xanax sr 0,5 a snažím se s tím fungovat. aspoň mě to hodí do normálu. musím jít vydělávat, pač o žebrácké holi bychom barák neudrželi... dobrou noc všem... ja zatím bloumám...a čtu

betty (Čt, 15. 9. 2011 - 19:09)

Ahoj Alco:-)

Tak to docela zvladam, led na tvari od rana, a jen ve chvilich, kdy zehlim atd. tak ho odkladam. Nejsem ani opuchla, jen zevnitr dasen.Zitra odpo me ceka nasazeni zubu-brr. Polykam antibiotika,ale musim je pulit a stejne mi pripada,ze se dusim, kdyz je splachuju:))oproti AD to jsou kameny.Jinak islamskou rousku,bych ted bez toho zubu brala:))
Ja si myslim,ze vnoucata te utahaji, ale jak uz jsem psala i hrozne nabiji energii, ty jsi takovy zivy typ, ktery ji potrebuje;-)

Jdu varit, rodina dorazi z prace.

HANULINDO, neboj je to stale jen psychika, AK ber normalne(pokud ti vyhovuje) anebo jednoduse pouzivejte kondom.Ja taky nerada mixuju prasky, ale treba zrovna v techto dnech beru AD,zelezo, ATB a rozpustny prasek na tlumeni bolesti. A jsem v poho, tak neboj a uzivej:-))

Hanulinda (Čt, 15. 9. 2011 - 17:09)

Ahojte lidičky,nevím jestli se můj dotaz hodí přímo tady a jestli se Vám můj dotaz nebude zdát přihlouplý.Po více jak 7 letech užívání AD (citalec)a v posledních měsících jsem dostala neurol na záchvaty. Roky předtím jsem neměla nic a vše si musela protrpět sama bez pomoci a s pláčem. Začla jsem tedy logicky mít strach o zdraví a každé vychýlení z normálu jsem brala jako katastrofu. Jelikož jsem konečně našla přítele,kterému jsem byla schopná vše říct a chci s ním mít i sexuální vztah (zní to blbě :-D) začala jsem s antikoncepcí. Jelikož jsem já ani on ještě pohlavní styk neměli,přišlo mi to jako asi nejvhodnější řešení. Jenže vzhledem k tomu jak si hlídám zdraví a nechci si moc ubližovat a vím co všechno AK dovede jsem s prvním pokusem skončila po týdnu. Bylo mi strašně,ale vím,že mi to všechno dělala psychika...Teď jsem začala s druhým pokusem a už se o mě zase pokoušejí zlé myšlenky,záchvat jsem neměla víc jak 2 měsíce za co jsem na sebe patřičně hrdá o to víc se teď bojím,jak bude tělo reagovat na AK. Nemáte někdo nějaké jiné řešení jak si užít bez výrazného poškození zdraví a nechtěného těhotenství?? Děkuju moc za moje blblé kecy,jen jsem to potřebovala dostat z hlavy :)

Alča (Čt, 15. 9. 2011 - 13:09)

..já už za svoji...No to už jsi odborník,já být tebou,tak otvírám lékárnu.Můžeš i poradit.Nééé neber to jako výsměch,ale chlapče pamatuj taky na svůj organismus co ta výmněna dělá třeba na játýrka,slinivečku a ostatní.
No není to legrace.

BETTY moc tě zdravím,myslela jsem na tebe o prázdninách co asi děláš.Moc tě se zubama nepotěším,už mám zakázáno jezdit do Lednice k minaretu,protože kdxž se usměju jsem jako bobr se dvěma zuby v předu a peronál si myslí,že jdu kousat stromy u vody.Ale jinak já neměla vůbec čas a tak teď když už bude klid/zítra se vrací ml.syn z dovolené/,tak ještě budu mít našeho KAŚPárka,MICINA už chodí do školy a jak začne chodit mladej do školky,tak bude na chvilku klid.Snad se mně "podaří" k tomu zubaři zajít,ale asi si budu muset vzít k AD ještě Lexoš,protože nevím jak to budu zvládat.
Člověče,když já mám takovou hrůzu z toho zubáka.Manžel mně už nadává,že je to hrozný,že se mám alespoň dát na islám a nosit roušku přes hubu.
Jinak nového nic.stále kvokám,stále kvokám a asi už nikdy nepřestanu.Jsi hodná,že nahlížíš a tobě držím palečky ať je dobře.Tak se všichni opatrujte.
LAZARE zítra mám večer opravený počítač i skypa.Tak čus bus.Zdraví "stará větev".

tardbas (Čt, 15. 9. 2011 - 12:09)

No to jo jsme dost zkušení.....já už za svoji ,,kariéru,, vystřídal tak 8 antidepresiv, 1antipsychotikum, 3 benzodiazepiny..:-(

betty (St, 14. 9. 2011 - 20:09)

Silvus, jakou stravu-tekutou bys mi doporucila? Vydrzela bych jen s pitim neceho ledoveho,ale ze musim brat antibiotika, tak musim dat neco do zaludku.(
Jinak hezky vecer vsem.

betty (St, 14. 9. 2011 - 20:09)

Pozdrav vsem z tropickych veder;-)

Tak jsem prolitla par poslednich stranek a nasla Alcu, Silvus, Lazara, Kocura..tak jsem si rekla,ze je cas se opet ukazat:))

Krome toho,ze dnes jsem byla u zubare a udelal mi implantat,takze antibiotika, ted piju ledove kakao a mam hlad:))mohu rici,ze v poslednich mesicich co jsem se neozvala, cestuju autem sem a tam, relativne v klidu. Jen na zubarskem kresle jsem dnes mela busink i pres 10kapek Lexotinu. No ale prezila jsem to;-)..vzpominala jsem na Alcu, zda uz taky byla u zubare?

Davydoso (St, 14. 9. 2011 - 18:09)

...No to jo jsme dost zkušení alchymisté,máš se od nás co učit:-D

Davydoso (St, 14. 9. 2011 - 18:09)

...No to jo jsme dost zkušení alchymisté,máš se od nás co učit:-D

LAZAR (St, 14. 9. 2011 - 16:09)

Ty Ad mi nezabíraly ani...Zdarec,,,,,,,všem...SILVUŠE,neblbni mi hlavu že chytím bolerku na pryčně,kdybych měl brát v úvahu všechny varianty tak bych musel žít ve skafandru? :)) Hele to je jako když dáváš pozor na přechodu a pak tě nějakej feťouš přejede na chodníku,,,,,navíc jsem vypráškovanej jak Jožin-z bažin a to si nějakej komár hodně rozmyslí,to by spáchal sebevraždu.... :((Jinak čumím,že jsem nějak mimo dění...myslel jsem že Tardbas a Davy..jsou začínající ochutnávači----degustéři broků a jak vidno,jsou už zkušení "alchymisté".... :)))))) No tak masáže může kliďo podstoupil úplně fitovej,obzvláště pokud je v balíku/nejsou hrazeny pojišť./,,,mně stačilo si jen přečíst ceník na rehab.a tak mi to namasírovalo mozek,že takové mravenčení v "budce" už jsem dlouho nezažil.....a domácí masérku nemám...... :(((((((((((((((((((( ALČO,kdy ti pojede skype.....nech to přebušit....:))))))) čus

tardbas (St, 14. 9. 2011 - 15:09)

Ty Ad mi nezabíraly ani.....asi to bylo od Silvy na Tebe:-)..

Davydoso (St, 14. 9. 2011 - 15:09)

Je potřeba zkoušet všechno...Ty Ad mi nezabíraly ani když mi to zvýšil na 2 po půl roce,tak co bych u toho zůstával,ani při vysazení žádný náznak z vysazení.Můj psychiatr(mimochodem velmi dobře hodnocený lidma)mi řekl,že když to po 2 měsících nezabralo tak to změníme a pořád mi taky radí více se věnovat Joze,dýchání a masážím,vůbec těm AD nevěřím,hned jako druhý lék mi dal Anxyolitykum a nejsou to moje druhé AD,už jsem kdysi asi před 5 lety bral další 3 druhy a taky ani náznak,neznamená,to že většině lidem to pomáhá,že to musí pomoct uplně všem.Snad to od Silvy bylo na mně:-D :-D

Reklama

Přidat komentář