Reklama

PANICKÁ PORUCHA 13 díl

tardbas (St, 14. 9. 2011 - 13:09)

Je potřeba zkoušet všechno...Silvi - mladý ?..už mi šednou vousy:-))..žeby Gandalf stříbrný?:-)

tardbas (St, 14. 9. 2011 - 12:09)

Proč by se to nedalo dát...Davydoso - to není tak jednoduché -jsou různé problémy o různé síle..někdo je na špitál, jiný jen tak okrajově něco zaznamená-nějaké zhoršení..a dostane se z toho sám..psychoterapií se vždy začíná..dnes již se nasazují výhradně antidepresiva-jen u nezvládnutelných úzkostí (i somatických projevů) anxiolytika - benzodiaezepiny..bohužel já a spousta jiných již má ,,historii,, své nemoci tak bohatou a i nevhodně medikamentálně léčenou, že není jednoduché alespoň deprese a úzkosti krotit do uspokojivého stavu léky..:-(

Silva (St, 14. 9. 2011 - 12:09)

Proč by se to nedalo dát...Podívej se na diskusi Cipralex a tam ti vysvětlí, že zaměstnání myšlenek"nebrat":-)))))

Silva (St, 14. 9. 2011 - 12:09)

Evo,já mám )plně stejný...Evo, souhlasím s Ivou.
Navíc-hypnóza prý někomu pomůže ale já osobně bych se do toho nepouštěla. Je to také dost velké riziko. Musí být zkušený terapeut a i tak to někdy může způsobit velké problémy.

Silva (St, 14. 9. 2011 - 12:09)

..no to teda ani...Je potřeba zkoušet všechno a mám pocit, že ty jsi nevyčerpal skoro nic,krom asi dvou AD a Rivotrilu? Být mladý a pořád se v tom potácet,není život o ničem.Měl by jsi se do toho víc obut.Najít si jednoho psychiatra a vydržet u jednoho AD. Ono to lítání od jednoho prášku k druhému,jak to provádí Kocourek,je stejně na prd. Chce to vydržať!!:-)))))

Silva (St, 14. 9. 2011 - 12:09)

12.9.2011 06:44 - lucka2

I.,ještě,že ti slepí...

a o co jde tady s váma,to teda neuhodnu-slepice jedny....čeho si vážíte???

reagovat 12.9.2011 06:46 - karel

něco zajímavého na...

To si bude asi L.psát sama se sebou a mimo mísu...cha cha...

Tak koukám, že je to tu pořád stejné(((
Lidi nebojte se a podepisujte se svým nickem.Je stejně průhledné, že je to někdo z diskuse((

Silva (St, 14. 9. 2011 - 12:09)

I.,ještě,že ti slepí...Lucko zdar:-)))))))))))))))))

Silva (St, 14. 9. 2011 - 11:09)

Jo to má každý,kdo si...Co to je??:-))))))))))))))))))))))
Jako, že máme být rádi, že ještě nejsme ,k té panice,slepí??:-))
No řeknu vám, nechci se rouhat ale měla jsem i takové hrůzné období, že bych váhala, co raději volit((

Silva (St, 14. 9. 2011 - 11:09)

Čau všichni:-))
lazare,borelku můžeš lapnout i na pryčně, od nějakého zbloudilého komára a to nemluvím o cestě do Lídla:-))

Davydoso (St, 14. 9. 2011 - 10:09)

EVO jak radí IVA urychleně...Proč by se to nedalo dát dohromady?Takže rovnou si mám říct,že to budu mít celý život?Znám plno lidí co se toho částečně,někteří i uplně zbavili a to i když ten problém měli mnoho let.Zjistil jsem,že ty Ad fakt nejsou nic pro mně a víc mi pomáhá masáž,joga a dýchání do břicha,přítelkyně je masérka a po důkladné masáži v oblasti bederní páteře jsem jako by znovu ožil,najednou bych letěl snad i letadlem do Australie,pak se to sice vrátí,ale člověk musí prostě hledat cestu,já pořád věřím,že se toho snad někdy zbavím,mám knížku agorafobie a panická porucha a je to fakt dost zajímavé.Jinak v poslední době jsem byl snad 20x v Hypermarketech,párkrát mi bylo zle,ale jinak to bylo ok,no někdy pomáhá i myšlenka,že je tam se mnou přítelkyně,ale i sám jsem to zvládl a žádná AD na to neměla vliv,jak někteří píší,že po AD už se nebojí v obchodě,já tam najednou chodil 2 měsíce po tom co už jsem je nebral,je to fakt jen o zaměstnání myšlenek.

tardbas (St, 14. 9. 2011 - 08:09)

EVO jak radí IVA urychleně.....někdy to stejně neuhlídáš..je to silně individuální..někomu se to zpraví vcelku ,,samo,,..

tardbas (Út, 13. 9. 2011 - 21:09)

Všechny zdravím.Tak jsem si.....no díl Alčo za krásný příspěvek - fakt kulturní zážitek:-)))..já vím - s tím měněním doktorů je to u mne nějaká mánie..loni napodzim jsem to spustil a nemůžu s tím nějak přestat :-(

Alča (Út, 13. 9. 2011 - 19:09)

EVO jak radí IVA urychleně řešit,nenech to rozvinout,potomse to nedá dát dohromady a člověk jen živoří.

Alča (Út, 13. 9. 2011 - 19:09)

)))) -------.pravidelnej...Všechny zdravím.Tak jsem si to dneska přečetla a LAZARE ty klacku jeden,my děvčata jsme "starý větve?"Kdybys viděl jak ty starý větve lítaj u Lídla a jiných supermarketů to by jsi koukal.
Jinak mladí chlapci je mně to líto,že takhle "živoříte",ale musíte zkoušet sami co vyhovuje.Já jsem kdysi nešla ani z domu,to jsem vylezlaa hned jsem se vrátila,srdce bušilo jako šílený,motala se hlava a co víc měla jsem strach,že se někde svalím a lidi řeknou,že jsem opilá.Ale začala jsem brát Citalo lOmg a po třech měsících se to upravilo a já si dovolím říct,že už dneska slušně vegetuju.I v obchodě vydržím a už nevracím vozík s nákupem mezi regály.Takženestřídejte jednoho přes druhého,protože se akorát rozhasíte ještě víc.To je pouze prosím můj názor,myslím si,že jak je moc doktorů,tak je moc problémů .Tak se opatrujte.
Jo a to jsem byla ješrě tak vypanikařená,že jsem si neustále měřila tlak,jestli náhodou nebudu mít infarkt,dneska ani nevím kde ten tlakoměr mám.
Zdar,zdar,zdar.Vaše stará větev.

Iva (Út, 13. 9. 2011 - 19:09)

Evo,já mám )plně stejný problém jako ty. Vlastně měla jsem. Navštívila jsem psyciatra a on mi nasadil cipralex. Ten jsem brala asi rok a mám pokoj. Teda když mám před menzes,mívám tyto pocity ještě někdy,ale už ne tak moc. Já nemohla ani nastoupit do autobusu a to jsem ještě do toho dělala školu. Když blbnou hormony,tak se to občas vrátí. Najdi si zde diskuzi cipralex a tam se všechno potřebné dovíš. Něco ti ale řeknu. Tohle nikdy sama nezvládneš,jen se to bude horšit,tak neváhej a řeš to..pa

tardbas (Út, 13. 9. 2011 - 19:09)

)))) -------.pravidelnej...:-)))..hmmm...njn..takovou šťávu tedy jaksi nemusím..jinak to kombinuji s felčary nějak moc divoce...zítra jdu k jednomu a za týden k jinýmu..:-)..jsem pěknej magor že?

LAZAR (Út, 13. 9. 2011 - 16:09)

..pravidelnej přísun... )))) -------.pravidelnej přísun šťavnatých děvčat tam není?:-))) jo dříve tam byly veké "mejdla" taky tam bylo narváno,ale došly finance na velké mecheche a "jůlinkovné" na nějaké rozšupy nestačí.....tak tam nasadili "staré větve" ale kdo chce tak do něj šťávu pustějí při elektrošoku....... :)))))))))))))

eva (Út, 13. 9. 2011 - 16:09)

ahoj, jsem tady nová a chtěla bych asi slyšet nějakou radu od zkušenějších. často jsem prolítavala internet a hledala nějaké info spíše o alternativních léčbách teto panické poruchy. Pomohla někomu hypnoza ?? Já mám asi neco ve smyslu PP začínající 4. měsíc. přišlo to ze dne na den...ikdyz to pravědpodobně prichazelo postupně, jenom jsem si to neuvedomovala. Muj problem je v tom, ze jsem si hodne z tohoto vsugerovala, zjistila sem, ze existuje PP a cetla jeji priznaky a ztotožnovala jsem se ní, ikdyz jsem měla třeba jen 1 příznak...jenže diky teto sugesci sem si privolala nekdy docela slušnou Panickou Poruchu. Mám dny..nebo spíše den,dva se cítim dobře, sednu bezproblému do šaliny, dojdu do školy, ve škole pohoda a druhý den se třepu když mam vubec do te šaliny nastoupit,nebo vejit do většího obchodu, to mam skoro závratě. Další den zas je to docela vpoho..sou to spise takove narazovky, ktere mi pak znici naladu jako prase.brala sem chvili antidepresiva, ted uz ne, prislo mi ze nezabiraji a nici to tělo.snazim se s tim bojovat sama,ale nekdy uz mam takovy stav se vsim praštit.navic nemam nikoho ve svem okoli s timto problemem.nikdy se mi nestalo, ze bych mela nejaky extra zachvat typu nemuzu se nadechnout,potřebuju doktora.spíše studeny pot, špatné polykaní,podlamování kolen,ale vzdy to zvládnu.Sama do velkýho obchodu si netroufnu...jen s doprovodem.ja stim nechci zit roky...staci mi tech par mesicu,neuveritelne me to omezuje...poradíte mi co pomáhá kromě prášků?? máte zkušenost s alternativní medicinou..př. akupunktura, hypnoza a pod??dekuji

Věra (Út, 13. 9. 2011 - 09:09)

..Lázo, kocúre,Věri - do...Aha hmmm,tak se tedy drž.

tardbas (Út, 13. 9. 2011 - 08:09)

..Lázo, kocúre,Věri - do léčebny půjdu opravdu až po strátě zaměstnání..mám závazky a dluhy..chci žít ,,normální život mezi lidmi a ne ,,utíkat,, do léčebny - jinak v 16 jsem tam už byl (na pozorování-dobrovolně-k ničemu)

Reklama

Přidat komentář