Reklama

PANICKÁ PORUCHA 13 díl

zdena (Ne, 6. 2. 2011 - 16:02)

Nelinko to máš pravdu,kdyby byly kytičky,tak je aspon pěstuju na farmě.
Řekly mě obě že to je jen pro mé dobro,já taky vím že jsou ty pilele potvory,ale nikdy jsem nevzala víc jak jednu ráno a jednu večer,to jen ve špitále mě dávali i v poledne.
Hlavně se nám ty opatruj ahojky.

Nela (Ne, 6. 2. 2011 - 15:02)

Zdni ta tvá doktorka by potřebovala si prožít to co ty a mluvila by jinak !! To není pomoc co ti nabízí to je trápení.Vem si kousek Neurolu nebo Lexu třeba jenom 1/2 slabého a netrap se :-(( Kdyby jsi aspon mohla jít na zahradu pokochat se kytičkama co ??

zdena (Ne, 6. 2. 2011 - 14:02)

Mirko taky jse byla z čubinou venku a jak si doma usednu už je to tady klep,klep myšlenky ty už AD se mnou srovnaly,musíme být trpělivé a to je to nejhoršíVYDRŽAT.

zdena (Ne, 6. 2. 2011 - 14:02)

Věrunko ahojky,já mám tet zas nová AD Venlafaxin150 101 TIPRIDAL1-1-1 mám doma jen neurol 0,5 jinak nic.
CHce to vydržet,někdy ale fakt už myslím že se to nedá vydržet,pak to nějak překlepu.Máš fakt pravdu že se ráno těším až bude večer a noc a další den za mnou,je to na palici

Mirka (Ne, 6. 2. 2011 - 14:02)

doufám že bude líp,chci žít a ne přežívat,chci fungovat pro svoje holky a svého přítele,kterého mám moc ráda,ale teď prožíváme blbý období,pořád jen na něco čekám a to mě taky užírá.byla sem na chvilku venku se psem,tak sem se nadejchala čerstvýho vzduchu,jak zalezu do baráku tak to na mě padne jak deka (to mi řekl i pan psycholog)

zdena (Ne, 6. 2. 2011 - 13:02)

Ahoj Silvi je to fakt na palici,vůbec se tchýni ,chvílema máš pocit že se zblázníš já zž od začátku procince to mám po třetí ,tet to není sice tak hrozný jak minule.
Mirko znám je to někdy k nevydržení,ale bude líp uvidíš.

Věrunka (Ne, 6. 2. 2011 - 13:02)

Čauky lidičky,ne nejsem ve...Ahojky lidičkové.ZDENIČKO kašli na to jestli ti zakázala,ber si klidně asponˇkousíček,než budeš zvládat ty pitomý ataky.Taky mi dělala tytyty a já jsem tajně uždibovala a pak když jsem se cítila líp tak jsem brala sem tam pak zkusila bez.A nic jsem jí neřekla.Je to berle abys žila a ne přežívala.Dnes beru jen AD i když při sobě čtvrtinku pořád mám.PRO PŘÍPAD NOUZE.Držím palečky a neboj je to tvé zdraví.Já jsem sice na 40mg SEROPRAMU ale bez BZP.

Mirka (Ne, 6. 2. 2011 - 13:02)

Čauky lidičky,ne nejsem ve...Ahojky Zdeni,taky se cítím tak nějak podobně jako ty,potřebovala bych nakopnout,Ted sem sama doma a šílím z toho,takový blbý myšlenky,co když se mi něco stane tak kdo mi pomůže,navíc se mi nic nechce,sem bez energie,cítím se slabá a bolí mě celé tělo,hrůza.Teď studuju na internetu jaká je správná poloha při spánku,protože když se ráno vzbudím tak se necítím odpočatá.

Silva (Ne, 6. 2. 2011 - 12:02)

No Zdeni,zdravím a řeknu ti, ta tvoje psychouška je tedy dílo((((Já bych jim to jednou přála. To stejný udělali s tchýní v nemocnici. Sebrali ji ze dne na den jednu tabletu Zoloftu,0,5 Neurolu a opiátový prášek, který brala na bolesti při své silné osteoporóze.Říkala, že se mohla zbláznit. Že ležela na vozíku a jak měla infuze,tak se prý kolem ní ty hadičky vinuly jak liány((Tak se drž!

zdena (Ne, 6. 2. 2011 - 12:02)

Čauky lidičky,ne nejsem ve špitálu jen bych potřebovala asi nakopnout,k ničemu se nemůžu dokodrcat,chodím na farmu ale tento týden nějak bojuju se vším ,klepačka třepačka ataky ty moje blbý uši/Mirko jeden z mích nejvytrvalejších problémů/,myslím na vás jsem ale fakt na ránu abych se probrala a začla něco dělat,připadám si slabá jako moucha,bez chuti a zápachu ,od středy mě psychouška dala komplet nové pilule a zakázala veškerý berle/benzodiazepani nebo jak se to jmenuje/ tak mě nejde se nastartovat.

ZDRAVÍM VŠECHNY,VŠECHNY

Nela (Pá, 4. 2. 2011 - 22:02)

Zdenička je v pořádku není ve špitále !!

Betty panikaříme při každé maličkosti viď?? Hlavně se uvolnit a přeprogramovat mozek.Časem se to naučíme a jde to :-))Pozdravuj moře !!

Mirko je to tak pochlálit se za každý krůček vpřed,za každou maličkost bude ti líp !!Držím palce !

betty (Pá, 4. 2. 2011 - 21:02)

Ahoj Silvi, jo v podstate dobry.Ale jak jsem tu sedela u pocitace a cpala do sebe toast(asi moc rychle), me zaclo silene bolet bricho(jako tenkrat kdyz jsem omdlela),pak hned na to hlava, jak strep.Takze jsem dala prasek na hlavu okamzite se dala do pohybu. Vyrazila jsem na rychlou pochuzku se psiky a vse preslo(teda ta hlava pomaleji)

Vecer jsem jeste skocila k doktorovi-zkontroloval me a krome tlaku(asi jsem byla vice nervozni),byl vyssi, vse ok.

Takze jsem klidnejsi.

Preju vsem panikarkam hezky vecer:)

Mirka (Pá, 4. 2. 2011 - 16:02)

Zdravím všechny...ahojky holky
tak sem absolvovala další týden psychoterapie,dneska mi říkali že se mám umět pochválit atd.mám pořád takový blbý pocity že nic nezvládnu a nic se mi nechce,všechno mě bolí a navíc mi hučí v uších,no hrůza,zas si namlouvám že mám něco s hlavou.chodím ted i na rehabilitaci

Věrunka (Pá, 4. 2. 2011 - 14:02)

Zdravím všechny panikářky.Koukám - pomalu se zase rozepisujeme a to je moooc dobře už to chybělo s někým si popovídat.No tak co jak se vede?Počasí stojí za starou bačkoru- jaro je v nedohlednu.Tady chumelí -je to jak na počátku zimy.Fuj už mi to leze krkem.

Silva (Pá, 4. 2. 2011 - 13:02)

Betty ahoj, tak se zdá, že jsi v pohodě:-))Užívej si toho toskánského"jara" a někdy se zase ozvi,jak jde život!

betty (Pá, 4. 2. 2011 - 12:02)

Holciny zdravim vas vsechny Silvi,Neli,Evi,Alco,Alco,Zuzi,Reni,Pajko,Lazare,Oli,Verus,Svetlus,Hani,Beo,.....:)
Dnes u nas konecne krasne.Manzel vypadl na hory lyzovat-me se nechtelo,tak mam konecne klid:-)

Mala je ve skole do 16hod a kluk taky tento tyden dele.

Takze dnes nevarim obed-udelam si jen toast a pujdu na prochajdu s 2.pejsanem. Sheggy byl rano:)

Je fakt krasne, obloha bez mracku a rekla bych jak na jare...otazka,ale zni jak dlouho to bude trvat.

Mejte se vsechny krasne.

Vubec jsem jeste nevidela mailiky,tak se nezlobte-jsem dost v pohybu-tom pozitivnim:)

Silva (Pá, 4. 2. 2011 - 11:02)

Neliku čau!!Dnes jsem doma jupííííííííííí!Je to tak fajn, už jsem to fakt potřebovala. Ač stejně dělám ale je to přeci jen jiné.
O Zdeni nic nevím, poslala jsem ji svoji novou adresu ale neozvala se. Asi je fakt ve špitálu, protože jinak by stoprocentně napsala, když mě napsala na tu starou adresu.No snad to nebude vážné, jen je ji blbě z toho vysazování.Nechápu ty doktory, proč snižují benz. a podobné lidem, kteří to berou dlouhé roky(((((((((Akorát je vrátí tym kde byli(
Tak čau!

Nela (Pá, 4. 2. 2011 - 10:02)

Ahoj poupata.
Jak je Zdeni??????
Kurnik at už vyleze sluníčko a bude o trošku líp ,tohle počasí je na depky jako dělané!!!!

Pěkný a klidný den všem !

Silva (St, 2. 2. 2011 - 17:02)

Mirko, mě taky dr. odblokovávala žebra, bylo to fajn a velká úleva. Až na to, že jsem vzápětí zjistila, že mi tím "odblokováváním" vyhodila bederní páteř:-))A to pak byla slast:-))A to ,prosím, byla primářka.
Ber ta AD, určitě ti to pomůže. Trittico jsem brávala kdysi taky a moc mě to upravilo spaní, že jsem pak mohla po dvou měsících vysadit a byla jsem v pohodě.

Mirka (St, 2. 2. 2011 - 17:02)

Beatko ahoj, jsem ráda, že...ahoj holky,
dnes sem byla na rehabilitačním oddělení,mám zablokovaná žebra na levé straně,pan primář mi asi třikrát prokřupnul záda a obstříkl to,prý aby se to nevracelo a napsal mi elektroléčbu a cvičení na míči,zítra jdu poprvé,tak sem zvědavá,jinak chodím i na psychoterapie.byla sem i usvé psychiatričky,říkala at zkusím tří týdny vydržet brát léky (Citalon,questax a Tritico)a pak že uvidíme

Reklama

Přidat komentář