Reklama

Zlomenina kotniku-operace, s kovy

katka (Pá, 8. 1. 2010 - 20:01)

Ahoj všichni,tak už to mám zdárně za sebou. Berle jsem si do nemocnice vzala,budu je muset chvíli používat. Kov mi vyndávali při epidurálce,tak jsem necítila hned po probuzení bolest,protože učínkovala ta epidurálka. Nebudu lhát,že to nebolí,mě museli rozříznout i koleno,protože tam tudy dávali hřeb,takže to koleno docela bolí,ale zase ve srovnání s tím,když jsem to měla zlomené a ty šrouby mi tam dávali,tak je teď ta bolest menší. Ve středu jsem nastoupila,ve čtvrtek ráno mi to udělali a dnes,v pátek,mě pustili domů. Za jedenáct dní si mám přijít vyndat stehy. A doufám,že to byla moje poslední návštěva nemocnice. Tak Vám všem,co to máte před sebou držím všechny palečky,ať Vám to dobře dopadne. Už jdu do hajan,přece jen jsem unavená a vzala jsem si tabletku proti bolesti. Katka

Eva Jitce (Pá, 8. 1. 2010 - 09:01)

Já mám taky dráty, šrouby , dlahu a jdu až po roce.Dříve ne.Mě bylo řečeno

Jitka (Čt, 7. 1. 2010 - 17:01)

Všem držím palce, kdo je už...Já jdu taky tahat kovy po půl roce, a je to proto, že kromě šroubů tam mám i dráty, a ty prý dýl v noze nemůžou zůstat.

Dasa (Čt, 7. 1. 2010 - 10:01)

Všem držím palce, kdo je už v nemocnici a kdo se tam chystá. EVINO- berle sebou na vyndání si vzít musíš. Zase budeš pár dní bez došpapu o berlích. DANI-asi jsi to měla lehčí, když ti to tahali už po pul roce. Klasika je ten rok a více.

dana (Čt, 7. 1. 2010 - 09:01)

Vyhoň si pindu a budeš chodit!jsi debil co sem lezeš

dana (Čt, 7. 1. 2010 - 09:01)

Ahojky všichni,dnes jsem byla...ahoj 4.1,2010jsembyla vyndat kovy z kotníku.Dali mi slabou narkozu přes masku,dnes jdu na kontrolu-zatím vše OK.Operace byla rychlá a po operaci slabá bolest-kovy mám doma na památku.Měla jsm je v kotníku půl roku a využila situace je v nejbližším termínu vyndat-tak se nebojte lidičky

EVA KATCE (Čt, 7. 1. 2010 - 08:01)

AHOJ, DRŽÍM PĚSTI,U MĚ BY TO MĚLO VYPUKNOUT V UNORU, ALE TERMÍN JEŠTĚ NEMÁM.MĚ ŘEKLI TÝDEN V NEMOCNICI.

Evina (St, 6. 1. 2010 - 23:01)

Katka bereš si aj barle do nemocnice?Lebo,že to treba tak neviem,ako to funguje.

katka (Út, 5. 1. 2010 - 20:01)

Ahojky všichni,dnes jsem byla na předoperačním vyšetření,s anesteziologem jsme se domluvili,že tu operaci udělají při epidurální anestezii,je to prý pro mě lepší,a nakonec už jsem ji zažila,když mi ty různé kovy do té zlámané nohy dávali,tak to snad zvládnu. Ale,těší mě,že budu brzy doma,jen se mi nějak ty berle na zítra nechce vytahovat,mám je někde ve sklepě,budou pěkně zaprášené,ale hned,jak to půjde je odevzdám na ortopedii,ať si je užije někdo jiný. Holka,co ležela se mnou před rokem na pokoji,také ji vyndávali kov z nohy a druhý den po operaci ji pouštěli domů,tak to je moje naděje,že bude líp. Tak držte mi palečky a Mirku,já si vzpomenu na Tebe,jsme na tom podobně. Tak ahoj,pak se ozvu. Katka

Dasa-Evině (Út, 5. 1. 2010 - 17:01)

Teda Evi, to je smula. Člověk se už psychicky připraví a ono NIC. noha zlenivý hned. Já se bojím chodit v zimě ven a tak si myslím, že to taky bude znát.Záda bolej. Já teda měla ty záda špatné už před tím, ale vysvětlili mi, že se záda zhoršily, protože se jinak chodí. jiné postavení nohy a navíc bych ji měla mít po operaci kratší. tím se páteř sesunula už od kyčlí. Ale, já ji mám opravdu vyjímečně špatnou. Já si třeba koupila mechanickej běhací pás, kde jsem si myslela, že budu alespon přes tu zimu chodut, právě, aby noha nezlenivěla. Ale, po pár dnech a chuzi, několika minutách jsem si tu páteř tak rozhodila a bylo mi tak zle, že jsem raději sem nic nepsala. Já, opravdu, čím víc chodí, tím to mám horší. Je to stejné-víc, jak 300 m neujdu. Jsem zvědavá, jestli pomužou trochu ty lázně. měla bych jet na jaře. HOLKY a KLUCI- i když se do lázní nechce, jako mě, kdo máte možnost, udělějte to.já chci stále udělat maximum, i když se mi to moc nedaří.Držím palce, at ta extrakce kovu už je za tebou a je jen lip.

Mirek (Út, 5. 1. 2010 - 11:01)

Ahojky lidičky,hlavně přeji... Tak to jsme na tom Katko stejně,jdu také 6.1 do špitálu na extrakci kovu z kotníku.Postupně mi budou tahat šrouby a dráty,pauza mezi zakrokama budou asi 3 týdny.Kov mam v noze rok,ale po půl roce jsem začal s obtížema chodit s holema.pokud nebudou potíže tak bych se měl po 6 týdnech po poslední operaci vrátit bez obtíží do práce,uvidíme Mirek

Evina Dase (Út, 5. 1. 2010 - 11:01)

Ako sa maš?Ja som ležala so zápalom priedušiek a tá noha tak zlenivela teraz musím všetko na novo rozhýbat.Strašne ma bolievajú kríže ,boleli aj vás niekoho?Neviete čím to je?A čo vám pomohlo dík.

Evina (Út, 5. 1. 2010 - 11:01)

Zabývám se homeopatií a mohu...Napíš nám niečo bližšie o tých homeopatikách.

Evina (Út, 5. 1. 2010 - 11:01)

Zabývám se homeopatií a mohu...Napíš nám niečo bližšie o tých homeopaikách.

Evina (Út, 5. 1. 2010 - 11:01)

Katka držím palce,aj mna to čaká.Potom daj vediet,ako si dopadla a neboj,bude len lepšie.

katka (Po, 4. 1. 2010 - 22:01)

Ahojky lidičky,hlavně přeji Všem v Novém roce hodně zdravíčka. To je to nejdůležitější. Vím o čem mluvím,protože v listopadu 2008 mě na přechodu srazilo osobní auto a odnesla to má noha,otevřená,tříštivá zlomenina bérce. Operovali mě,mám v noze šroby,dráty. Ten pobyt v nemocnici jsem nesla dost špatně,protože doma byly dvě děti,z nemocnice mě pustili až za 12 dnů,ty začátky s berlemi byly hrozné,člověk se cítí takový nesamostatný a nic pořádně nejde udělat a k tomu ještě Vánoce. Ale mám šikovné babičky,postaraly se o jídlo a dárky jsem objednávala přes internet. Chodila jsem na rhb,hlavně bazén mi pomohl. Asi v únoru mi vyndali jeden šroub,aby se mohla noha lépe hýbat,bylo to v celkové narkoze,ale odpoledne už jsem šla domů. V červnu jsme byli na dovolené v Krkonoších a já jsem zvládla prochodit Adršpachy a každý den jsme podnikali nějaké výlety a bylo to v pohodě. Ve středu 6.1. nastupuji do nemocnice a 7.1. mi budou vyndávat zbytek toho kovu. Mám strach,asi jako každý člověk před operací,ale mám slíbeno,že mě druhý nebo třetí den pustí domů. Tak mi držte palce.

Jarosova (Ne, 3. 1. 2010 - 20:01)

Zlomenina kotniku-operace s...Zabývám se homeopatií a mohu říct, že z vyzkoušené praxe jsou homeopatické léky, které Vám zlomeninu zahojí za týden, v případě, kdyvám lékař určí minimálně šest týdnů na srůst!! Ručím za to!!!

Evina (Ne, 3. 1. 2010 - 10:01)

Aj,ja sa pripájam k vinšom,prajem hlavne vééééla zdravíííčka,aby nás v tomto roku nebolela,ani jedna nožička.Ja tie droty éšte nemám vonku 19.11 mi ich mali vyberat,no a do rána som v nemocnici dostala horúčku tak ma poslaly domov.Mala som silný zápal priedušiek,tak ešte teraz 12.1 idem na kontrolu,no a potom sa uvidí,tak ahojte!

Dana (Ne, 21. 4. 2013 - 07:04)

Ahoj Michaeli,od příštího pátku začínám s RHB, tak uvidím co mi to dá. Jinak díky za informaci. Dle ošetřující lékařky mohu našlapovat na polovinu váhy a do tří týdnů mám zkusit došlápnout celou vahou.Hezkou neděliD.

Haness (So, 20. 4. 2013 - 20:04)

Ivě Ahoj Ivo, Také jsem se ptal, Operatér mi sdělil, že Titan použitý při operaci Kotníku lze vidět na RTG snímcích, Ale detektory na letištích a některých Úřadech ne ně nereagují, tak se ničeho nemusíš bát. S pozdravem Honza

Reklama

Přidat komentář