Reklama

LEXAURIN a jiná psychofarmaka

Kamil (Po, 12. 7. 2004 - 09:07)

Jeste nez zacnete cokoliv delat precte si toto:http://www.drogovaporadna.cz/rubrika.php?rubrika=55Snad to k necemu pomuze!Mejte se...

Karolína (Ne, 11. 7. 2004 - 17:07)

Ahoj,já brala jednu dobu Lexaurin a měla jsem po něm hodně krvavé sny. Po 2 týdnech jsem ho vysadila. Souhlasím s názorem,že může být návykový. Já byla nedávno u psychiatra a ten mi řekl,že Lexaurin a jemu podobné léky jsou jedy. Prostě zajdi k tomu doktorovi a řekni mu,že na něm získáváš závislost. Musí tě pochopit a dát ti něco jiného. Přece tě nenechá si na to zvykat ještě víc a dělat z tebe magora.

Ivan Ast (Čt, 8. 7. 2004 - 17:07)

Bodejť že sis vypěstovala závislost a řekl bych, že docela slušnou. Ono totiž u psychofarmak je nesmírně důležité naprosto přesně dodržovat předepsané dávkování i způsob užívání - když večer před jídlem, tak večer před jídlem l tabletku a né jíst to jako bombóny, když se Ti zamane nebo když Ti je mizerně. Cti informace v příbalových letácích.Máš teď dvě možnosti. Buď to vysadíš najednou a prožiješ si pěkný absťák. Tahej se z něj bylinkovými čaji, klidně i 3 - 4 litry denně. Prostě hodně pít. Budeš se cítit pár týdnů mizerně jako pes a pak se z toho oklepeš.Anebo se budeš naprosto přesně řídit medikací Tvého doktora. Absťák přijde taky, bude mít ale mírnější průběh a bude rozložený do delšího časového období. Antidepresíva jej zmírní a ty pro změnu nejsou návykové. Pak prášky vysadíš - tedy, budeš-li na to mít psychicky. Řiď se instrukcemi svého doktora až po poslední tečku nad i.Nedělej si iluze, ani v jednom případě to nebude žádný med. Holt za všechno se musí platit.Řekl bych, že máš slušnou šanci se z toho dostat. Tak neváhej.

daphneee (Čt, 8. 7. 2004 - 15:07)

ja brala Lexaurin a Neurol 4 roky. Byla jsem zavisla jako krava a jednoho dne jsem se nastvala, vysypala to do zachoda, deset dni jsem zazivala abstaky jako blazen a ted jsem v pohode. Je to o vuli - kdyz te to sere, tak to sundej. Uzijes si abstak, ale jestli mas vuli zvladnes to.

leo (Po, 5. 7. 2004 - 00:07)

ahoj zlato skus prejst s chemickeho svinstva na prirodu skus travu a ostan na trave papa

Z. (Čt, 1. 7. 2004 - 13:07)

změň lékaře já měla neurozu a myslím že ještě mám ted sem plně bez léků, ale psycholožka mě dávala jakési jemné rozpustné tablety ve vodě,šumivé a byly skvělé,přešlo to ale ne úplně,ale ted sem bez prášků,neřeš to Lexaurinem,nebo zblbneš, změn doktora.

jj (Út, 29. 6. 2004 - 21:06)

Holky díky za to,že jste mi napsaly,myslela jsem si,že tenhle problém s lexem moc lidí nemá. Háček je v tom,že ve městě je to asi nejlepší psychiatr a těžko za něj najdu náhradu a někam chodit musím,bez prášků bych nepřežila a bojím se,že mě z toho novej doktor nedostane,akorát mi ho nebude předepisovat a to by byl konec.Mám stihy z lidí,kolikrát ani nemůžu vyjít ven,tímpádem nezvládám školu,prostě děs.Zkoušela jsem přestat,ale měla jsem strašný stavy,deprese,třes,zimnici,nemohla jsem spát,no prostě asi absťák.Šla bych se léčit,ale nevím kam,nevím co to obnáší a nechci skončit přivázaná k posteli v Bohnicích... Psychologa jsem zkoušela,ale bylo to k ničemu

Irena (Po, 28. 6. 2004 - 23:06)

Brat Lexaurin delsi domu jak mesic uz muze vyvolat zavislost. Jdi k psychiatrovi, mel by ti postupne lexaurin nahradit jinym pripravkem a tak se z toho snad vyhrabes. Ale jestli trpis jen neurozou a poruchou osobnosti, taky vyhledej nejakou formu terapie. Za par let jsi z toho venku i bez prasku.

Olga (So, 26. 6. 2004 - 16:06)

Zkus změnit doktora. Někdy je to to jediné, co pomůže. Ze mě udělali závisláka na Lexaurinu v nemocnici, kde mi ho dávali, protože jsem ten pobyt strašně špatně snášela. Doma jsem se z toho dostávala pomocí čajů z oblbovacích bylinek, hlavně majoránky (normální koření). A stejně si ho někdy musím dát aspoň na noc, abych dokázala usnout.

Default User Image
maria7815 (Čt, 21. 9. 2023 - 19:09)

Přírodní antidepresiva - https://hespac.com/deprcz.htm roky používaný přírodní prostředek, funguje.

jj (So, 26. 6. 2004 - 16:06)

Ahojky,máte někdo zkušenosti s LEXAURINEM? Jsem na něm zaseklá a chci se z toho vyléčit,ale nevím jak.Už mi nestačí normální dávky,co mi píše doktor(3mg denně).Abych mohla ráno vyjít mezi lidi,musím do sebe nasypat 6-9mg,za den to pak dělá celkem 12-15mg.Můj doktor s tím nic nedělá a dál mi ho píše, už 4 roky,i když jsem mu řekla,že mi předepsaná dávka nestačí.K tomu mi teď ještě píše SERLIFT-antidepresivum.Jako diagnózu mi řekl,že mám neurózu-poruchu osobnosti.Chci se toho všeho zbavit, bojím se,nechci být do smrti feťák,co horkotěžko shání léky,protože předepsané dávky mi samozřejmě nestačí.Jestli o něčem víte,poraďte mi please.díky

Reklama

Přidat komentář