Reklama

jak se odmilovat ?

Pati W (Čt, 2. 5. 2013 - 12:05)

Ty kecy čtu, jelikož jsem...Davide, kvůli jednomu úletu se rozcházet? To se mi nezdá. Nepátrej, kde se stala chyba. Nikdo není dokonalý ani ty ani tvá žena. Spíš si zamysli, jestli s ní chceš dál být. Ona chce a ty zřejmě taky.

Čtenářka (Čt, 2. 5. 2013 - 12:05)

Ty kecy čtu, jelikož jsem...Davide, je mi jasné, že momentálně vše vidíte černě. Moc pozorně ovšem nečtete. Prázdnými nádobami zde byly nazvány přispěvatelky, které se snažily citovou angažovanost mimo domov rozmlouvat. K Vašemu případu, varianty jsou asi jenom dvě. Buď Vaše žena od Vás dostávala vše jak po fyzické, tak po psychické stránce a přesto nebyla spokojená, nebo jí právě něco chybělo, co si kompenzovala milencem. Pokud se do něj nezamilovala a Vy stále toužíte po společném životě, šance je, ovšem vztah už zůstane touto událostí poznamenán. Má rada, zkuste se zamyslet nad tím, proč si milence našla a pak jednejte dál. Na každém vztahu se musí pracovat, i když překonávat stereotyp je s přibývajícími léty složitější.Slova o konečné stanici jsou více než výstižná a tipovala bych, že autorem je sama Valerka?

Dan (Čt, 2. 5. 2013 - 01:05)

Davide, s tvými názory celkově souhlasím, ale některé ze stálých pisatelek se údajně opravdu snažily o pochopení a ptaly se svých manželů/partnerů, co jim v citovém životě a ve vztahu vůbec vadí, schází a podobně, ale narazily na nekomunikaci a odpovědi byly nijaké. - Jinak případ nevěry tvé manželky si z diskuze nepamatuju; její jednání (zvlášť to současné) by asi taky stálo za vysvětlení.Celou dlouhou dobu jsem se nedostal k počítači, ale příspěvky jsem stačil poctivě přečíst. Nevšední je věta Valerky o té konečné stanici, kdy se nám nechce vystupovat - to by se fakt mohlo sochat (autor = ?).P. mi volala, když jsem to vůbec nečekal; hovor to byl velmi krásný a rovněž velmi dlouhý. Takže moje štěstí ji přišlo jistě pěkně draho, ale jako srab jsem nedokázal skončit.

Pavel 35 (St, 1. 5. 2013 - 20:05)

Davide, život je někdy pořádná k...a. Nebudu Ti nijak radit, protože na to prostě nemám. Za sebe můžu říct, že ženám VŮBEC nerozumím, i když jsem se o to snažil...přikládám odkazy na zajímavé články a dokument:http://stridavka.cz/co-zeny-umeji-a-muzi-nevedi.htmlhttp://energieupramene.blogspot.cz/2013/04/laska-je-zazrak.htmlhttp://www.youtube.com/watch?v=tF_QqSHFw8Y

Pavel 35 (St, 1. 5. 2013 - 18:05)

Je 1. máj Lásky čas...užijte si to kdo může!A kdo nemůže, ať si užije aspoň tu přírodu je dnes venku hezky :)

David (St, 1. 5. 2013 - 01:05)

proč ty kecy teda čteš,...Ty kecy čtu, jelikož jsem se z této dizkuze, když jsem zde hledal nějaký rozumný názor, shodou náhod dozvěděl o nevěře své manželky.Jistě si pisatelé vzpomenou. Docela blahodárný pocit, velmi rád bych Vám jej přál zažít. Život se mi obrátil naruby. Źádné scény se nekonaly, snažil jsem se o tom nemluvit a na manželku být milý. A když s tím skončila, našla si za něj náhradu. Takže, ta velká opojná láska před tím znamenala co? Zahřívací kolo? Manželku stále miluji, máme děti, tak co mi poradíte? Jak se mám odmilovat abych byl schopen se s ní rozvést. No? Nebo podpoříte jí, že to co dělá je úžasné?

Davide, (Út, 30. 4. 2013 - 23:04)

Omlouvám se Vám všem,...proč ty kecy teda čteš, když máš takovej přehled o tom, co tu zaznělo?

David (Út, 30. 4. 2013 - 23:04)

Bla bla bla - to jsou teda...O to právě jde, jsou to tady všechno, jenom kecy a kecy nemaj žádnou cenu. Milý Bla bla bla. To myslím i ve vztahu na svůj příspěvek. Jsem rád, žes to poznal.

Bla bla bla (Út, 30. 4. 2013 - 23:04)

Omlouvám se Vám všem,...Bla bla bla - to jsou teda kecy

David (Út, 30. 4. 2013 - 23:04)

Omlouvám se Vám všem, především dámám, ale jsou to kecy, kecy, kecy a zase kecy. Přemýšlejte trochu sami o sobě jak Vy sami jste investovali do Vašeho vztahu. Nechcete náhodou pouze brát a dávat se Vám ani moc nechce? Chápu, že ve většině případů máte spoustu starostí o domácnost, děti atd., za to Vám samozřejmě patří obdiv. To Vám neupírám. Jenže nenechte se mýlit. Lásku k druhému tak nějak člověk musí pěstovat sám v sobě ne čekat od druhého, že ten druhý neustále bude dělat možné i nemožné, aby si tu Vaší "vyjjímečnou" lásku udržel a pěstoval ji za Vás. To mu zachvíli dojdou síly a jak říkáte "ochladne".Co Vám například říká reciprocita ve vztahu? Měli byste hledat na druhém jeho kvality, ne se zaobírat pouze sami sebou, svým pocitem citového strádání a litováni se.Kolikrát jste se zeptali svých původních partnerů zdali jim, něco nechybí, zda oni citově nestrádají? Dost se zde probíral Evženův dopis Táně. Uvědomil jste si někdo, že to psal Puškin? Puškin, který byl podváděn svou milovanou manželkou? Ne, nějaký Oněgin! Hledáte skutečnou lásku a zatím, co čtu, pouze strádáte. Vždyť pokud se nebudete snažit, každý vztah po čase zevšední a pokud si tu lásku k druhému neumíte pěstovat sami v sobě jste, jak již zde někdo psal opravdu jen prázdné nádoby, které vždy zůstanou nenaplněny. To platí jak pro ženy, tak pro chlapy. Nyní recept jak se odmilovat: Dokáže to však jen ten, kdo má silné morální cítění. Prostě si tu bokovku zakažte a svou energii vydávanou ve vedlejším vztahu přesměruje do vztahu původního, pokud však původní partner není sociopat. Neříkám, že je to snadné, ale funguje to. Mnoho zdaru. A přestaňte se pořád litovat.

fialka (Po, 3. 3. 2014 - 14:03)

Valerko,kdyby to bylo tak...mně vstoupil ON do cesty v období, kdy jsem se cítila ze strany manžela zrazená, nehezká, ...v tu chvíli bylo velmi příjemné vědět, že je někdo, kdo chce se mnou trávit čas, i když třeba kvůli sexu. Nikdy nejde jen o sex! Jsem mu vděčná za to, že jsem našla ztracené sebevědomí. I když v průběhu té doby co se známe (už víc jak 2 roky) jsem zažívala chvíle, kdy jsem možná chtěla od našeho přátelství(vztahu) trošičku více a tím jsem se trápila. To se časem obrousilo, ..doma se vztahy zklidnily, ale můj "kamarád" mi zůstal a setkáváme se stále. A pořád je to mooc fajn.

první partnerka (Út, 30. 4. 2013 - 07:04)

Pati, ono to tak totiž je....na jednu stranu je to pěkné, když si vezmeš prvního partnera, ale fakt je, že každého po delším soužití začne "zajímat" o co přišel.stalo se to i mně. Partner se nechal , párkrát okouzlit jinou ženou, možná to nenechal dojít do hlubších dimenzí, ale přesto jsem se to dozvěděla.Poté co potomci dospěli, tak jsem i já měla ten pocit "ujíždějícího vlaku".Lidské vztahy jsou složité.

Valerka (Ne, 2. 3. 2014 - 21:03)

Valerko,kdyby to bylo tak...Jenny, jak moc se znáte? Myslela jsem, že spíše povrchně. Každopádně žádný chlap za to nestojí a je úplně zbytečné trápit se něčím, co zřejmě nevyjde, nemá smysl. Někdy vidíme, co bychom vidět chtěli. Možná bys zjistila, že ve skutečnosti není takový, jaký myslíš, že je. Víš, co se říká, že toužíme po tom, co mít nemůžeme a když to máme, za čas nám to zevšední. U tebe to bude asi podobně jako u mě - vše je umocněno tím, že nám doma něco chybí. Nevím, v jakém stavu máš manželství, když bys byla kvůli někomu, s kým je to jenom platonické, opustit manžela a jít za hlasem srdce. Já třeba vím, že chci s mužem zestárnout.

jenny (Ne, 2. 3. 2014 - 18:03)

Jenny, co od toho vlastně...Valerko,kdyby to bylo tak jednoduché,ach joale máš pravdu,přesvědčit sama sebe ,co vlastně chci,bude ono,klín klínem vytloukat nechci,v celibátu dlouhodobě taky není zrovna radost žít,i když vyloženě o sex mi nešlo s tím z busu,ale o to,že máme společné zájmy,stejný humor.atd..asi si umím představit rozvod kdyby to bývalo vyšlo.

Valerka (Ne, 2. 3. 2014 - 14:03)

díky moc za podporu,ale já...Jenny, co od toho vlastně čekáš? Chceš se odmilovat, nebo zažít milostný románek? V prvním případě - musíš přesvědčit sama sebe. S tím stěhováním bych to až tak nehrotila, ale klidně bych se mu nějaký čas vyhýbala. Určitě do doby, než bych to dokázala pro sebe uzavřít. Uvidíš, že to jde. Já se v tom sice neplácala roky, ale tato taktika zabrala a dnes ho můžu kdykoliv potkat a nic to se mnou nedělá. V tom druhém případě tě asi nepotěším. Jak za ty roky nevyvinul žádnou aktivitu, která by flirtování v buse posunula dál, asi to nevyjde, zvlášť když odmítl vhozenou rukavici, když jsi ho někam pozvala. Možná můžeš zkusit vytlouct klín klínem a nebránit se připustit si někoho dalšího k tělu. Vím, o čem mluvím. Možná mě tu moralisti ukamenují, ale taky žiju v celibátu, jsem relativně mladá, sex mi chybí a nad milencem čas od času uvažuji.

magda.kartarka@ (Po, 29. 4. 2013 - 15:04)

Kartářka vám pomuže ,odmilovat a lásku navrátit,jsou na to rituáli,amulety,různí předměty na odpoutání a přivolání.Nebojte se mě ozvat - první řadě pište na obědnání já se svámi s kontaktuji brzký době.Najdete mě Praze na Václavském naměstí.

těžko radit (Po, 29. 4. 2013 - 15:04)

Podle mě pokud toto už nastalo, nedá se to přerušit. Musí se počkat až to přejde. Nejideálnější je někoho pořádně oťukat a zjistit zda si rozumíte. Protože člověk se zřejmě může zamilovat i do člověka, který "není na stejné vlně"...

Valerka (Po, 29. 4. 2013 - 14:04)

Přesně tak mi to u tebe...Pati, ono to tak totiž je. Tím sklepem zřejmě na chvilku zboural jakési mantinely (i když věřím, že by se to opravdu stalo, kdyby nebylo toho vyrušení) a pak si všechno rozmyslel, nechal rozležet v hlavě, trápilo ho svědomí - možností je spousta. Teď jsem se dozvěděla, že s manželkou jsou spolu přes patnáct let a byli si navzájem prvními partnery, takže se snaží zkušenosti s ženami nevinně dohánět.

Probuď se holka (So, 1. 3. 2014 - 17:03)

Jenny, proboha co na tom nechápeš? Přeci nejsi tupka. Je vidět, že on není žádný blb a narozdíl od tebe přemýšlí mozkem. On dobře ví, že máš doma chlapa, manžela, tak proč by jsi měl s tebou něco začínat?! Každý chlap není jen na sex, on pravděpodobně chce od vztahu víc, než jen nějaký tajný románek.

Jenny (So, 1. 3. 2014 - 08:03)

Ono je dost možný, že i...díky moc za podporu,ale já tohle zkoušela,vydržela jsem se mu vyhýbat skoro rok,jenže pak jsem ho znovu potkala a byl opět okouzlující,zakže jsem do toho znovu spadla.Bydlí kousek ode mne,takže vím ,že je sám,ani k němu žádné slečny nechodí,gay taky není.Sebevědomí má na rozdávání,takže o strachu ze selhíní to asi taky není. Nevím jestli bych se neměla odstěhovat,to je asi jediné řešení.S manželem žijeme v klidu,takže se rozvádět nechci,nikdy by mě nenapadlo,že jako babička dvou vnuků budu řešit takové problémy.

Reklama

Přidat komentář