Reklama

PROČ NEVADÍ TLUSTÝM HOLKÁM UKAZOVAT ŠPEKY

Martina (Ne, 20. 1. 2013 - 11:01)

Také jsem moc nepochopila,...oprava: Martina pro Já

Marina pro Já (Ne, 20. 1. 2013 - 11:01)

o čem se tady píše,pak...Také jsem moc nepochopila, proč mi píšete o svých ňadrech. Původně jsem ani nechtěla reagovat, že Vám to dojde.
Vnadami myslím to samé co Jejda. Ňadra, zadek, nohy.

Přečti si důkla (Ne, 20. 1. 2013 - 11:01)

Anonymko, vnady nejsou jen...o čem se tady píše,pak pochopíš.

Jejda (Ne, 20. 1. 2013 - 11:01)

Anonymko, vnady nejsou jen...Mezi vnady patří i zadeček, odhalené nohy a samozřejmě prsa. Vše, co muže navnadí na erotično.

Jejda (Ne, 20. 1. 2013 - 11:01)

Anonymko, vnady nejsou jen prsa. To jen abys pochopila.

Ano (Ne, 20. 1. 2013 - 11:01)

Ale diskuse je spíš o...to nejsou,to se mi také nelíbí.I já jsem nosila krátké trička a ted nosím pouze to,co si můžu dovolit.

(Ne, 20. 1. 2013 - 11:01)

určitě je to i o...jsem ale vůbec nemyslela poprsí,to jsem byla kozatá,i když jsem byla hubená,jasně že ted mám prsa ještě větší,když už tak hubená nejsem,ale to jsem neměla na mysli.Jinak velká prsa to mi nevadilo nikdy,ba naopak,s těmi jsem byla vždycky spokojená,i ted bych neměnila,to beru za přednost.Jen abyste pochopila,psala jsem tu celkově o postavě.

Martina (Ne, 20. 1. 2013 - 11:01)

Ale diskuse je spíš o mladých děvčatech, co svoji oplácanou postavu nacpou do bokových úzkých džínů a krátkého, těsného trika.
Přetékající faldy, odhalené strie, stehna drhnoucí se o sebe a obtáhnuté pneumatiky asi estetické moc nejsou.

Martina (Ne, 20. 1. 2013 - 11:01)

že je to i v...určitě je to i o oblékání.
Také mám zkušenost, že se víc líbím oplácaná, než když sem byla štíhlá. Ale určitě je to i věkem, pomalu pomaličku se blížím ke čtyřicítce. Ale i mladí kluci projevují o mé vnady zájem:)).
PS: nejsem Markéta S.

pro Kačenu (Ne, 20. 1. 2013 - 11:01)

Přesně tak. Bejt ŠTÍHLÁ...Nemyslím, že my jsme hloupí. To takhle píšeš normálně?

Co (Ne, 20. 1. 2013 - 10:01)

třeba taková Leona Šenková,ta je přímo otylá a ona se za to nestydí,ba naopak se jí to líbí,nosí mini,i když na to postavu nemá.Ale jak jsem napsala,to už se mi nelíbí,je silná moc a podle toho by se měla i oblékat.Ale každá jsme jiná,jako zpěvačce jí fandím a mám jí ráda,má krásný hlas.

Já si myslím, (Ne, 20. 1. 2013 - 10:01)

Přesně tak. Bejt ŠTÍHLÁ...že je to i v oblékání,víte,když už mám nějaké kilečko navíc,tak jasně,nemůžu si už dovolit nosit mini,ale když si dám legíny,kozačky skoro po kolena,delší triko,tak je člověk víc sexi,než ty holky,které jsou hubené a mají mini.Chce se to umět i vkusně oblékat.Momentálně sama chci ještě zhubnout,ale pro svůj dobrý pocit a můžu vám upřímně říct,že se mi stalo,že mi někdo řekl,že mi to sluší,zatímco,když jsem byla hubená,tak se mi to nestalo,ale je pravda,to už jsem byla hubená až moc.Takže,kdybych si měla vybrat,být tak moc hubená,jako dřív,nebo být plnoštíhlá jako jsem dnes? Tak si jednoznačně vyberu,raději být jako dnes.

Kačena (Ne, 20. 1. 2013 - 09:01)

Přesně tak. Bejt ŠTÍHLÁ nikoliv HUBENÁ pokud vite jakej mezi tema dvouma vyrazama rozdil. Tady se totiž každej ohání jenom hubeností...že by nechteli holku kost a kuži, ale nevim takových divek je málo. těch štíhlejch je dost. Což znamená že to sou kočky akorát.. Žádný kostry a žádný machny. Jako nevim kde žijete ale ty divky co tu píšou že je nikdo nechce že stim maj problemy kluku a vy jim tu nadavate a hádáte se že to neni pravda tak jste pěkne hloupí protože ty holky pravdu maji. Já sem byla dost při tele a obdiv kluku sem moc nemela... ted sem shubla 20 kilo a zájem kluku je hodne vysokej takže čim to asi bude že????

Každý (Ne, 20. 1. 2013 - 09:01)

je nějaký,myslím si,že lepší je být štíhlá,než mít nějaké kilečko navíc.Ale je to na vkusu každého z nás.

hm.. (Ne, 20. 1. 2013 - 02:01)

Ne, ona má pravdu... hodne...to bude spíš sprostým chováním a tvým IQ. Nedivím se. Mně by stačil psaný projev, ani bych tě vidět nemusel a poslal bych tě do háje.

Katrina (Ne, 20. 1. 2013 - 01:01)

Ne, ona má pravdu... hodne kluku me poslalo už do prdele a to me videli jen jednou a ikdyž sem podle nich faj řekli mi sorry sice si skvelá ale me to s baculkama neklape...

Pro Linu (Ne, 20. 1. 2013 - 00:01)

Co to kecáš za nesmysly? Že je štíhlost zdravá! Kolik holek už si zničilo zdraví a dokonce umřelo na anorexijí! Vzali jste si do palice, že musíte každá vypadat jak ty anorektický modelky, ale ve zkutečnosti se nikomu ty strašidla nelíbějí.To je jenom nesmyslné počínání těch které si vzaly do palice a sní o tom, že jsou taky modelky a obětují při tom své zdraví. Jsou z vás jen zakomplexované trosky zmítající se ode zdi ke zdi a od bulímie k anorexii.Jste už z toho tak zblblý, že tomu bezmezně věříte a když vám někdo něco řekne, tak jste jak vosy a apsolutně u toho nepřemýšlíte.Ztratily jste už jakoukoliv soudnost a co není podle vás tak je pro vás nepřijatelné! Nejhorší je ale, že tu vaší teorii vnucujete všem okolo sebe a kdo se nepodřídí tak je pro vás nepřijatelný.Zkrátka jste zlázni, jen ještě o tom nevíte,ale postupně stejně v tom blázinci zkončíte!

Mirek (So, 19. 1. 2013 - 22:01)

zdá se mi, že tu píše...prosímtě nemáš nějakou hodně oplácanou kámošku tak kolem sto kilo? mám takovvý moc rád, jsou růžolící krásný kočky, nemáš takovou kámošku ? chtěl bych se seznámit....

Lina (So, 19. 1. 2013 - 22:01)

zdá se mi, že tu píše pár opravdu zakomplexovaných jedinců, zřejmě právě těch obézních. Kdyby byla otylost tak krásná a in, proč by se tolik ženských trápilo dietami? Najděte si témata o Adipexu a jiných sračkách, témata o hubnutí a dietách.... je jich tu snad padesát. Kromě toho, že tloušťka přináší i závažné zdravotní problémy, trvám na tom, že většině mužů se líbí NORMÁLNÍ, zdravě štíhlé ženy, s ženskými křivkami a sportem zpevněnou postavou - a ne stokilová hrouda třesoucího se sulcu.

Nikola (So, 19. 1. 2013 - 17:01)

Víte co me tady jenom zaraži??? Jak jste všichni tak nehorazne zlý a zakeřný!!! Jak mile nekdo řekne jinej nazor než ten že se mu libi tlustý holky a ikdyž nikoho neuraží vy mu hned nadavate. Nebo naopak... Takže omyl... neni to jen o tlouštce nebo hubenosti. tady vidite že i silný lidi sou zlý a zakeřný.. Vy jste teda narod... Všichni jste zakomplexovaný a zavistivý... Už se probudte a nebudte typickym čechem z dob kdy u vlady byly komunisti. Budte už lepší at se za sebe konečne nemusime stydet! Velký zlo sou jen ty blbci co s náma jednaj jak se zvířatama tak proč my obyčejný lidi musime bejt takový?? bože muj stydim se za vás za všechny. A pro ty z vás určite me tady nekdo z potrefených huspošle nekam.. Stim počítam protože takový liid nejsou schopný se nad sebou zamyslet a zlepšit se a tudiš nemaj moc rozumu a charakter. Tot vše...

Reklama

Přidat komentář