Reklama

Těhotenství po čtyřicítce

Janina (Út, 8. 6. 2010 - 07:06)

Ahoj děvčata,
kuny tady...Ahoj děvčata,
Ivi, po jednom takovém "peckovém" jsem se v sobotu ráno sklouzla :-)) Nám se na půdu dostali v době, kdy jsem předělávali a přistavovali barák. Já tam rámus slyšela, ale vůbec mě to nenapadlo. Až po nějaké době tam exmanžel našel hovínkovou cestičku.
Držím pěstičky, aby Ti hormonální profil dopadl na výbornou....Já si zase stáhla cviky Mojžíšové. Když už neotěhotním, aspoň něco udělám pro svá záda. Jdu z jednoho bloku do druhýho a někdy je to bolest, že skoro brečím. Léky žádný brát nechci pro případ CO KDYBY.....Tak trpím a čekám až bolest přejde. Co se týče městské policie - netřeba se ani vyjadřovat. Popsala jsi to dokonale. A to jsou to mojí skorokolegové (jejich nadřízený je starosta, můj tajemník) - hajzlíci hajzlíci hajzlíci.

Iva (Po, 7. 6. 2010 - 21:06)

Zuzi, nejhorší je, že můj...Ahoj děvčata,
kuny tady máme taky.Nacházíme tady ty jejich peckový hovínka.Doufám,že se nám nemají možnost dostat na půdu?!Manželovi jednou rozkousaly kabely v motoru.Jsou to hajzlíci...Dnes jsem byla v Brně na odběru krve na ten hormonální profil,výsledky budou možná ve čtvrtek a obávám se konce nadějí...Městská policie mě odtáhla auto,Brno je celé rozkopané,parkuje se kde se dá a ti darebáci,co"pomáhají a chrání" téhle situace zneužívají.Stálo mě to 2400,-!!!a pěknej celodenní vztek,když jsem zjistila,že tohle je jejich každodenní náplň práce za peníze daňových poplatníků!!!Moje výrazy se nedají publikovat,ani jsem netušila,že je umím!!!Vážně jsem po odstěhování z města úplně zapomněla,že ti debilové existují a chtějí pomáhat-asi od peněz.Vážně mě vytáčí,když vidí,jaká je situace a otravujou lidem život,to je vážně pomoc!!!Blbečci,měli by je nahnat uklízet do záplavových oblastí,aspoň by jednou byli k něčemu.Vztekám se celej den,protože těch aut nás tam bylo aspoň 30.Takhle se vydělává v ČR!!!Manželovi jsem to radši ani neřekla,stačí,že vytočili mě...
Jani,ty bylinky začnu shánět,až jak mi dopadne ta krev,jestli to vůbec má cenu.
Zuzi a máte ten beton natřenej aspoň nazeleno???:)))))))))))

Janina (Po, 7. 6. 2010 - 11:06)

Jani tak to znám,sice...Zuzi, nejhorší je, že můj synek tu potvoru kunu v noci viděl z balkónu, když si to na slepice vykračovala. A dcerunka slyšela rámus ze dvorka. Ale ona je celá po mě. Když tam nemusí, tak tam nejde:-) Natož v noci. A když ji moje máme řekla, proč ji teda nešla vzbudit, odpověděla jí: "Babi, vždyť byla noc, přece bych tě nebudila" :-)). Jednou se nám kuna nastěhovala na půdu, ale u nás nic neprovedla, to byl masakr zase u sousedů.

Zuzka (Po, 7. 6. 2010 - 07:06)

Přeji všem krásné...Jani tak to znám,sice nemáme slepice a ani jinou havěť ,protože máme jen velmi malou zahrádku.Ale co ty potvory dokáží bohužel víme.A psi se s nich mohou zbláznit.Štěkají a blbnou a to se pak nikdo nevyspí.Jedni sousedé vedle nás mají slepice,kachny,perličky,héjno holubů a ještě nějaké cizokrajné ptáky.Když je klid ,tak to ještě jde,ale jak tam vlítnou ty bestie,tak to je řev na všechny strany.Teda né ,že by mi těch uvřískaných perliček bylo nějak líto.Jak začnou ,tak musím pozavírat okna,protože mi Delfínek nemůže spinkat.U nás na zahrádce se nedá ani nic moc chovat a pěstovat,je to spíš dvorek a sám beton.Náš dům byl kdysi obrovská hospoda ,která z poloviny vyhořela,takže na zahradě zbyly základy původního domu.Do toho co nešlo zbourat jsme zavezli suť a hlínu a udělali skalku.Co se dalo jsme zrušili a navezli hlínu,ale moc možností tu není.Ale jsme rádi ,že už nemusíme bydlet v panelácích.Kvůli manželovu zaměstnání jsme se dříve sedum krát stěhovali a tak už máme paneláků plné zuby.Konečně bydlíme čtvrtý rok ve svém.Hodně mě ale mrzí,že nemámé na zahradě stromy a keře ,prostě by se tam nic nevešlo.

Janina (Po, 7. 6. 2010 - 07:06)

Jani,ten recept jsem...Přeji všem krásné pondělní ráno.

Ivi, bylinky se dají koupit i v lékárně. U nás ve městě je teda i obchod s bylinkami. Kocoura Maxe nemám, jak jsem už psala, "pořádně jsem se rozjely" - jedna napsala a ostatní se chytaly. Kočku ale máme a od ní dvě koťata. Jsem odjakživa taková "kočičí máma". Jednou jsem měla kocoura, kterého jsem učila mňoukat. Nikoho neposlouchal, na ničí hlas nereagoval, ale jakmile jsem u baráku promluvila já, měla jsem ho hned u sebe. Jednou šel dokonce za mnou na hřbitov, jindy mě zase doprovodil do volební místnosti :-) Jakmile jsem nechtěla mít milého kocoura v patách, musela jsem být zticha :-) Minulý týden nás taky navštívila kuna a mámě vybílila dvorek se slepicemi - masakr.

Zuzka (So, 5. 6. 2010 - 07:06)

U nás nemáme na zahradě kočky ,ale bohužel kuny.Kolem nás jsou statky kde mají slepice a dobytek a tak se tu často vyskytují kuny.Když se ty potvory dostanou na půdu to by jste vraždili.Já se jednou tak vyděsila,že máme doma zloděje,chlapi prolezli v noci barák a na půdě jsmenašli tři kuny.Ten binec co tam ty bestie dokáží udělat nikomu nepřeji.
Ivi,našemu Kubovi včera taky rande nevyšlo. Ale proto,že jeho přítelkyni omarodilo dítě.Jestli jim to výjde tak možná budu mít další dvě vnoučata už trochu větší než Terezka.Přátelí se s paní kterou manžel mlátil.Chudera taky si užila svoje.Ještě nám ji nepředstavil,ale to co vím už ted jí mám ráda .Mám Terku na klíně a mlátí mi do klávesnice,tak toho ted nechám a mrknu později.

Iva (Pá, 4. 6. 2010 - 21:06)

Ahoj děvčata,
u nás je...Jani,ten recept jsem našla,je tam tolik bylinek,že vůbec netuším,kde je splaším.Existuje nějaké bylinářství nebo jak se prosím tě ty obchody jmenují?Ty máš kocoura Maxe?Já mám tři:Čertíka,Garfielda a Barnabáška(má 7kg a říkáme mu miminko:))))
Zuzi,mám radost,že Ty máš radost.Víc neřeš a klidně se rozuzluj,vždyť taky pomáháš druhým a sama máš starostí nad jeden lidský život.Jsem ráda,že Vás nesmetla další vlna a Míšovi přeju,aby všechno zvládl!!!Dnes konečně svítilo sluníčko,posekala jsem konečně zahradu a zítra možná začnem dělat plot.Před chvílí přijel Jakub,ohňostrojové rande se nekoná,neví proč,je smutný a zmatený a říká,že fakt neví,co si má o jednání dnešních děvčat myslet.Včera vše platilo a dnes mu napsala,že jde se sestrou a kamoškama a že si napíšou příští týden.Taky tomu nerozumím.Za mého mládí mobily nebyly a komunikace neprobíhala přes sms a asi to bylo lepší...

Zuzka (Pá, 4. 6. 2010 - 16:06)

Ahoj děvčata,
u nás je dnes klid.KONEČNĚ.Treka spinká a venku je nádherně .CHodila jsem s ní tři hodiny venku na tom sluníčku se jí dobře spinkalo.Našlapala jsem asi 12 kiláků,nohy mám až v krku.Ale pohoda.Voda sice trichu po deštích stoupla,ale už né tplik jako prve .Míša už je z nemocnice doma,ve středu dělá přezkoušení poslední,ale operaci plic se bohužel nevyhne.Nejspíše na začátku prázdnin a pak do lázní.než nastoupí v září na další školu tak chce být fit.Tak rychle to asi nepůjde.No já se k počítači dostanu když není nikdo doma a to musí Delfínek spinkat,teď už pláče ,tak já zatím končím a doufám ,že se sem ještě dnes podívám .Ivulko,přišlo to moooooc dík jsi hodná .Jsem ti zauzlována.Ještě jsem se nesetkala s nikým kdo by mi nabidl nezjištně pomoc.Mít klobouk na hlavě tak před tebou smeknu.Tvé pomoci si moc vážím.Zuzka

Janina (Pá, 4. 6. 2010 - 11:06)

Ahojky...Ivi, co jsem se dočetla na jiných diskuzích, tak ženský taky pijí jeden hrníček denně. Kontryhel jsem měla už porcovaný. Já to střídala - ráno drmek, večer kontryhel. Jestli to tak bylo správně nevím, asi ne. Vydržela jsem pít jen měsíc. Jak jsem psala, ovu mám a MS taky pravidelnou. Ty si ale vedeš kalendář na WZ, že? Jednou jsme se tam v diskuzi s holkama tak rozjely, že já tam hodila i z netu napsaný poměr bylinek na podporu těhoteství. Zkus tam mrknout. Je to diskuze na téma Čajovna u Janiny :-))
Taky si myslím, že Travoltovic žena byla na umělým. Jedná se o celebrity, tak to nikdo nikde nebude pouštět do éteru.

Iva (Pá, 4. 6. 2010 - 10:06)

Ahojte děvčata,
hlásím...Ahojky děvčata,
Koukám,že všechny se perete s dětma o PC:)))Kdybych neměla svůj noťas,tak se vůbec nechytám.
Jani,čaj z kontyhele piju asi třetí týden,jeden hrníček denně,koupila jsem si ho vážený a žádné dávkování tam nebylo,tak nevím,jestli je to dostačující množství.Zase si říkám,aby to nebylo moc,tak pro jistotu jeden.Myslíš,že mám přidat?...Včera jsem si vyjímečně koupila Květy a je tam zpráva,že 47-letá manželka Johna Travolty je těhotná.Loni jim zemřel syn.To mě sice povzbudilo,na druhou stranu nechápu,že jim to šlo tak rychle,protože mě deprese všechno blokují už 2,5 roku.Asi byli na umělém.Moc jim držím pěsti...

Janina (Pá, 4. 6. 2010 - 10:06)

Ahojte děvčata,
hlásím se , hlásím :-)
Omlouvám se, že jsem se neukázala, v práci mám teď trošičku fofříky a doma nemám šanci se k PC přes dítka dostat. Dcera má zkouškový a synek, vyčerpán celodenní prací, klesne doma na zadek a má moc důležitý povídání na Face booku a Icq:-) Je teda pravda, že 2 dny mám v práci taky spadnul server.
Tento měsíc na Vás ještě bacilky plivat nebudu, začínám mít krásný PMS :-( Já navíc měřím BT, takže už i poznám, že můj milý bude muset "ty trapné pohyby" opakovat i příští měsíc :-)) Ještě, že je to tak příjemný :-))
Ivi, když nemůžeš hormony, zkoušela jsi zelenou lékárnu? Hodně se píše, a já i vyzkoušela, čaj z kontryhele, drmku... Třeba i ten námi už diskutovaný Femigard nebo Gynex by měl pomoci k rovnováze. Kontryhel navíc srovnává cyklus a podporuje ovulaci (dle BT vím, že ovu u mě je a MS chodí jako hodinky). Rozhodně ještě flintu do žita nehaž, zajdi k Dr., pak budeš moudřejší.

Víkend bude krásný, slunečný. Děvčata, hlavinky vzhůru, nahodit úsměv na tvář a užívat si co to jen půjde. Přeji Vám všem, ať si ho užijete co nejlépe.

Iva (Čt, 3. 6. 2010 - 18:06)

Ahoj děvčata,
Marci,myslím,že jim blbne server,protože dnes mám stránky zase původní a přehledné.To počasí mě úplně drtí,už se fakt držím silou vůle.Koupila jsem si flašku a namažu se do milosrdného spánku...Chodím sledovat diskuzi na emimino,těhotenství po 40 a přijde mi fakt náročné,co tam holky popisují a kolik to stojí.Navíc,když si člověk přečte,jaký z toho někteří doktoři dělají byznys.To nemá nic společného s posláním pomáhat.Mám na mysli některé případy.Já sama jsem tento pocit z primáře hradeckého Sanusu rozhodně neměla.Je ale fakt,že hormony mě mohly stát život a už žádné doživotně nemůžu,tedy ani jako pomoc při potížích v menopauze.Chjo,mrcha pořád nikde.Vypadá to na konec nadějí...No,máš Marci pravdu,ani Janina ani Ivanka tady dlouho nebyly.Třeba jim ty stránky taky blbnou,nebo už si chystají těhu testy a budou na nás plivat bacilky!!!

Marcka (Čt, 3. 6. 2010 - 14:06)

Zuzi a co ty,jste v pořádku,nezasáhla vás zase ta voda?A co syn,už je z nemocnice doma?Už se dlouho neozvala i Janina.

Marcka (Čt, 3. 6. 2010 - 14:06)

Ahojky děvčata.
Ivi,včera jsem psala,ale vůbec se to neodeslalo,tak nevím proč.Stránky mám pořád stejné.U toho doktora jsem ještě nebyla,do teď jsem měla mrchu,tak dlouho jsem to měla snad naposled v mládí.Ten starý doktor mi říkal,že mě to omladilo,tak nevím.Pročítala jsem si o té IVF,tak mě to nějak úplně odradilo,jak jsem četla ty zkušenosti a rizika,hlavně ty šílené dávky hormonů a celkem malá úspěšnost na donošení,tak to asi ne,riskovat zdraví už asi nebudu,uvidíme,jestli se zadaří,budu doufat.Taky jsem od té doby pořád v pytli,nic mě nebaví,na nic jiného nemyslím,do toho to počasí!Na víkend hlásí pěkně,tak snad jim to vyjde,kéž by.

Iva (St, 2. 6. 2010 - 15:06)

Marci už jsme doma,ale...Ještě Vám děvčata děkuji za podporu,úplně jsem přehlédla Zuzku,ty stránky mám jiné a mám v tom chaos.Jsou černobílé a jakési roztahané.Také se Vám změnily?

Iva (St, 2. 6. 2010 - 15:06)

Ivi,chodila jsem k paní do...Ahoj děvčata,
Marci,hledala jsem ty masáže na internetu,kde jsou v Brně.Mají v nabídce i jakési bandáže na lymfu,to se mi moc nelíbí.Vyvolává to ve mně pocit stísněnosti.Pak jsem našla nějaké celkové a ty dělá mužskej a to není nic pro mě!:)))Ještě to prohledám,byli jsme doteď bez proudu,takovou dobu noťas nezvládal...Marci byla jsi u toho nového doktora?Co ses dozvěděla?U mne nic nového,mrcha nikde.Dnes mi volala moje psycholožka,u které jsem tento týden nebyla,protože je manža doma,ptala se mě,jak mi je,jestli to zvládám v tomhle počasí.Jak kdyby tušila,že se plácám v depresi.Tak mě to hodně potěšilo a povzbudilo.Za chvíli přijede mamka,tak to jdu pohonit,nemohla jsem ani vysávat.

Marcka (Út, 1. 6. 2010 - 21:06)

Ivi,chodila jsem k paní do Valašského Meziříčí,byla jsem tam asi dvě a púl hodiny a platila jsem 800Kč,paní se tím zabývá mnoho let,pozná i jaký máš problém,je to masáž těch lymfatických drah,takové příjemné hlazení,aby se odváděly toxiny z těla.Dávala mi v prúběhu pít i nějaký čajík,ať to jde líp ven.Říkala,že nejlepší je absolvovat 3 za sebou v prúběhu několika týdnú.Zkus se zeptat Ivi,možná tam poblíž bude taky něco podobného.Teď se tam chystám zas.Omlouvám se,máme jiný noťas a nevím,jak se tady najde u s kroužkem,musím to nejprv zjistit.

Zuzka (Út, 1. 6. 2010 - 21:06)

Marci,děkuji za...Marci už jsme doma,ale bojuji se strachem ,protože pořád prší.Chodíme kontrolovat sklep a doufáme ,že nebudem utíkat před vodou.
Ivulko,žádnou depku.Kluci ani Tvůj manžel by si tím neměli znovu projít.Nezapomen bylo první rande ,za nějakou dobu bude i první vnouče.Je to krásný pocit vnouče mít v náručí a to by jsi si přece nenechala ujít.No tak holka,pomáháš druhým a sama budeš blbnout? To přeci néééé.Komu bych pak psala s Delfínkem jak se umí posrajdit.Co by Ti na to řekla Ivuška asi by tě nepochválila,její milovaná maminka to musí zvládnout.Už nikdy by jste se nesetkali a to přeci nechceš.

Iva (Út, 1. 6. 2010 - 20:06)

Ivi,prosím tě,drž...Marci,děkuji za povzbuzující slova.Je pravda,že když jsem na dně,tak je těžké myslet na ostatní.Je to tak,jak píšu.Bojuju a pomáhám si vědomím,že bych se nesešla s Ivuškou,nepotkám ji v suterénu sebevrahů.Je mnohem výš,mezi Anděly.Je těžké ustát tyhle stavy,nejvíc se bojím zkratu...Marci,teď jsi mě trochu navnadila.Jak probíhají ty lymfomasáže,jak dlouho to trvá a kde to dělají a kolik to stojí?

Marcka (Út, 1. 6. 2010 - 19:06)

Ivi,prosím tě,drž se,víš,jak si mi psala,že je duležite pozitivní myšlení,snažím se toho držet,musíš taky,máš dva kluky,kteří tě potřebují a takový další životní šok bys jim připravit nemohla,raději si přechodně zvyš ty antidepresiva,jak vykoukne sluníčko,snad bude líp.Škoda,že jste museli vzdát tu IVF,možná by se to podařilo nebo s těmi darovanými vajíčky.Ale zkus ještě prosím věřit,že to vyjde,myslím na tebe a doufám,že se nám to podaří.Ivi ještě jsem slyšela,že jsou dobré lymfomasáže na pročištění těla a pomáhají k otěhotnění,ale musí se to umět.Já jsem chodila na ně na podzim a vlastně v lednu jsem otěhotněla,tak se chystám zas.Opatruj se,drž se a mysli na svou rodinku,která tě ve všem podporuje a to je duležite.

Reklama

Přidat komentář