Reklama

Začněme hubnout dneska 2. 5. 2005!!!!!!

Jana (Po, 16. 5. 2005 - 11:05)

Ahoj Martino, vítej zpátky :o)

Jana (Po, 16. 5. 2005 - 11:05)

Ale největší problém u mě je sladké, když už si ho dávám, tak ráno, ale ne vždy se to "povede" :o(

Martina (Po, 16. 5. 2005 - 11:05)

Ahoj holky, tak ja mam za sebou prisernou anginu...nikomu bych to neprala, nemam doma internet a tak jsem se sem nedostala, ale nastvalo me o natoli, ze jsem dneska zavolala na UPC ze chci pripojit na internet, takze jsem zacala jednat :o)).Jinak prvni 3 dny moji naginy byli takove ze jsem nemohla spolknout ani slinu, natoz nejake jidlo, ale po tech 3 dnechm na me prisli desne chute, hlad a touha porad jist. nejak jsem to zvladla, sice jsem za tu dobu zhubla jen 0,5 kg, ale porad lepsi neco nez nic. Kdyz dneska najdu chvilku proctu si vas spatky o ten tyden, ale mam tady desne moc prace, asi to znate kdyz prijdete po nemoci. jeste se musim dolecit, ale je to uz temer dobry,.Ale k dietce :o)) Jana pise dobre ze vecer zadne sacharidy, ale take me to casto laka, kdyz si dam treba masicko, dal abych si potom k caji susenku...znate to :o((( .....to clovek proste musi nejak prekonat, :O((Ja dneska:snidane: jablko, müsli, kávasvačina: 2x mandarinkaobed:krabi salat v jogurtu+1 tmavý rohlíkvecere:to jeste netusim

Jana (Po, 16. 5. 2005 - 11:05)

Já si buď dám to samé co přítel, akorát znatelně míň, a nebo si prostě dává do nosu on a já mám úplně něco jiného :o) Ale je fakt, že se někdy nechám zlákat, kdyby ne, tak nemám problémy s váhou :o))

Kačka (Po, 16. 5. 2005 - 10:05)

Já jsem posnídala domácí perník, jsem závislá na sladkém a tak alespoň ráno musím mít něco sladkého, naštěstí také můžu musli nebo si dávám Bebe dobré ráno. Ráno se docela nalítám, takže to v pohodě spálím. Oběd je u mě taky trošku kámen úrazu. Chodím do jídelny a na to abych si tam dala jeden kopeček rýže nemám nervy a tak sním i tři, zkusím to omezit na dva, ale pro me představa, že je to jediné pořádné jídlo, no proste to nevydrzím. A večer je dalším pokušením přítelova večeře, něco mu připravit musím a nedat si je pocit, který nedokážu překousnout. Někdy to řeším tak, že si ji prostě připraví sám - umíchá si vajíčka, ohřeje nějakou uzeninu, ale to přeci nemůže jíst denně. Jak to řešíte vy?

Jana (Po, 16. 5. 2005 - 09:05)

Zítra ráno napíšu přesně, co jsem dneska snědla :o)

Jana (Po, 16. 5. 2005 - 09:05)

Taky mám jedny kalhoty, do kterých musím tak tři čtyři kila zhubnout.. No, uvidíme..Já jím ke snídani vždycky nějaké musli nebo lupínky s mlékem, vyhovuje mi to, ke svačině obvykle nějaký jogurt nebo ovoce, k obědu si docela dávám do nosu, jím např. pizzu (ale jen dva tři kousíčky), těstoviny s nějakou omáčkou, čínu, možná v těch mých obědech bude zakopaný pes, dávám si někdy i nudle s mákem (trochu oslazené ovocným cukrem), brambory atp., ke svačině ovoce nebo kus sýra, zeleninu, k večeři zeleninu, maso, sýr, občas ujedu a vezmu si sacharidy a to je špatně :o( Ode dneška zkusím po příchodu domů nešmejdit v ledničce, hned se hodně napiju a budu jíst zeleninu, sýr, jogurt a opravdu žádné sacharidy. Musím to vydržet, jinak nezhubnu..

Kačka (Po, 16. 5. 2005 - 09:05)

Vůbec jsem nebyla úspěšnější, ale zase jsem to nijak striktně nedodržovala. Ale dneska začínám natvrdo, je to už poslední příležitost. V sobotu jsem si koupila letní kalhoty a chce to do nich tak tři kilča dolů, jinak je nosit nemůžu, a to je pro mě motivace.Taky jsem navštívila sestru, která hubne od ledna se STOB (chodí na kurzy) a nejen že hubne úspěšně, ale když vidím jídelníček, jí skoro pořád. Pravda malé porce a žádné sladké, ale zvykla si na to a tak to musím vydržet i já. Jani a Magdo, pište co jíte, ať mám inspiraci a vím, že v tom nejsem sama.Díky.

Jana (Po, 16. 5. 2005 - 08:05)

Ahoj všem,po super hokejovém víkedníku hlásím váhu pořád stejnou, tj. 54 kg, za tento týden se, mrcha, nehla :o(Doufám, že jste byly úspěšnější.

Zuza (Pá, 13. 5. 2005 - 11:05)

Ja myslim, ze by se melo dat zhubnout i na brichu, ale to jedine tak, ze se bude cvicit jenom na konkretni partie a pripadne pouzivat nejake kremy. Co vy na to? Protoze kdyz clovek hubne na vahu, tak mu zhubnou nejvic ty uz hubene partie.

Jana (Pá, 13. 5. 2005 - 07:05)

Ahojky,takže včera jsem jedla umírněně a hodinu jela na rotopedu a půl hodiny posilovala. Kdyby mi to jen vydrželo :-)) Kačko, s musli to taky občas přeženu, dost mi chutná, ale snažím se ho jíst jen k snídani, a to nanejvýš 40 g.. No, ale někdy si zobnu odpoledne, a to už u tak malého množství nezůstane.. Teď mě ale nakopává to, že už bude brzy hezky a já už nechci přemýšlet, co si vzít, aby mi to přikrylo zadek :-(Tak přeji úspěšný pátek 13. :-)

Kačka (Čt, 12. 5. 2005 - 20:05)

Ahoj holky, tak dnes jsem to celý den vydržela (tedy jedla jsem rozumně), no a teď jsem do sebe naloutala asi 200g zapékaného musli (to je hrozivý množství kalorií a tuku). Chtěla jsem si dát jen bílý jogurt a říkala jsem si, že mi lžíce musli neuškodí, no a už to jelo. Jinak v pase mám taky 76 a přetékají mi boky z kalhot, jinak by to taky docela slo. Myslím si, že pokud je jinak postava Ok, těžko pas zmenšíme.Jani, obdivuju Tě a i když jsi se pře..., myslím že občas to neuškodí, hlavně se pak vrátit zase k diete (to u mě jedním přejedením dieta končí).Tak hubnutí zdar a pište! Kampak zmizla Martina?

Jana (Čt, 12. 5. 2005 - 07:05)

Ahoj,tak za včerejšek jídlo docela v pohodě.Dneska se chystám na rotoped a na posilování.Magdo, GRATULUJU! To je super, 3 kila dole! Ty se máš, já musím omezit hlavně stravu, jinak ať cvičím jako blázen, tak moc rychle nehubnu :-(Andreo, tak Ti nevím.. Asi nezbývá nic jiného, než vytrvat ve cvičení. Taky je možné, že je to prostě tvůj tvar postavy a s tím se zázraky dělat nedají. Ale váhu máš k výšce dobrou..

Magda (St, 11. 5. 2005 - 20:05)

Ahoj holky,tak jsem tu pár dní nebyla, protože jsem měla notebook v servisu. Kupodivu se mi pořád relativně daří málo jíst. Zhubla jsem 3 kila, tedy na 67, ale hlavně díky tomu, že pořád cvičím a cvičím...Dokonce to na mě začíná být vidět, což je příjemně motivující. Takže ještě 7, cha cha!Dnešní míry: 93, 67, 96

Andrea (St, 11. 5. 2005 - 15:05)

Ahoj!Chtela bych vam vsem poprat hodne stesti a vytrvalosti! A chtela bych vas poprosit o radu: nechci zhubnout na kila, ale zlepsit postavu. Mam 165 cm, 55 kg-no ale neni to tak dobre, jak to zni. Mam hrozne hubene ruce, az se mi to nelibi, a nemuzu se zbavit bricha! Kolem pasu mam 75, coz vypada vzhledem k mym ostatnim proporcim uplne priserne. Nevite, cim to muze byt, jak zrusit tu nerovnovahu? Bricho se pritom snazim posilovat, cvicim, ale nehne se to ani o kousek....moc diky, tesim se, pokud pro mne mate nejakou radu...

Jana (St, 11. 5. 2005 - 14:05)

Kdepak všechny jste? :o)

Jana (St, 11. 5. 2005 - 10:05)

Ahojky,tak včera jsem se odpoledne pěkně přež.... :-( Po příchodu domů z práce si nejdřív musím udělat čaj, pořádně se něčeho napít, jinak to dopadne asi takhle: jogurt, dvě větší misky lupínků s mlékem (na odpoledne je to pěkná kalorická bomba), jenže to mi ještě nestačilo, tak jsem snědla velký krajíc chleba se sýrem. No co vám budu povídat, hnusila jsem se sama sobě, tak jsem aspoň hodinu jela na rotopedu a potom asi dvacet minut posilovala. Dneska jsem stoupla na váhu a měla jsem 54,5, takže půl kila navrh, ale to shodím.. musííím :-) V sobotu musím mít tak 53,5 - 53 kilo..Dneska zatím:snídaně: 30 g lupínků, 130 ml mlékasvačina: jogurt Activia švestkovýoběd: 150 g makaronů se zeleninousvačina: zeleninový salát, bílý jogurtvečeře: kousek sýra nebo tvarohu, zeleninaCvičení: dnešní den pauzaZítra dám vědět, jak jsem dopadla :-)

Kláruš (Út, 10. 5. 2005 - 18:05)

Čau holky,je mi 22let,měřím 175 cm,míry 105,75,105 :-(((Doufám,že s tím do prázdnin hnu :-))Mimochodem,mám prsa pětky:-))Takže mám dvě možnosti-buď zhubnu 8kg a budu mít z prsou věšáky nebo se budu užírat tím,že na sebe nic pořádnýho neseženu (včetně podprsenky:-))Tak mě napadá,není náhodou některá z vás z Ostravy??Studuju tady.Mohly bysme dát spicha!!!Snídaně:1ks perníku s citrónovou polevouSvačina:se nekonalaOběd: (v menze)Hnědá polívka:-),maso,rejže,čaj(bléé):-)Svačina:se nekonalaVečeře:teprve bude,ale vypadá to,že budu muset zbouchnout tu svíčkovou se čtyřma knedlíkama co mám na kolejích v ledničce.Nejprve budu muset sníst v rozumejch intervalech zásoby a pak přejdu na zdravější stravu,hlavně žádnej extrém.Ke svíčkový si zakousnu zeleninku,pak si udělám čerstvej džusím z mrkvičky.Zejtra si dám do obyčejnejch bílejch rohlíků hlávkovej salát a ředkvičky atd. atd. Už jsem tolikrát držela dietu,že vím,že se to nevyplatí.Nic nejde naráz A hlavně pryč s jednostrannou stravou.lepší je zmenšovat dávky postupně.A to symý platí o struktuře jídelníčku :-)))Všem moc fandím!!!!Ahojky

Kačka (Út, 10. 5. 2005 - 15:05)

Ahoj holky. Je mi nanic, zase jsem spořádala, co jsem mohla. Já snad nikdy nezhubnu. Moc mi pomáhá, když tu píšete, co jíte a výsledky tohoto jídelničku. Tento týden to tu ale docela pokulhává. Holky pište. Dík.

Jana (Út, 10. 5. 2005 - 10:05)

Atkinsonovu metodu nedoporučuju. Všechny jednostranné diety jsou hloupost. Zhubneš (na čas), ale huntuješ si zdraví. Ale jak chceš :o)

Reklama

Přidat komentář