Reklama

Začněme hubnout dneska 2. 5. 2005!!!!!!

Martina (Čt, 1. 9. 2005 - 11:09)

Lucko promin za to jmeno :o))

Martina (Čt, 1. 9. 2005 - 11:09)

Lcuko ahoj rada te vidim, tak jak ten nas problem ze nebuhneme budeme resit? Asi malicko pridame a uvidime :o))Holky jsem uplne hotova a nestastna, vim ze to sem nepatri, ale je to tady v praci desny!!!Romy, Blue- taky vas tady postrádám!!!!Holky hezky den ja se jdu najist, jeste jsem dneska nic nestihla!!!PAPA

Martina (Čt, 1. 9. 2005 - 08:09)

Ahoj holky,vsechny vas zdravim,dneska nestiham, tak se omlouvam, ozvu se pozdeji :o))krasny den

Stelejšn (Čt, 1. 9. 2005 - 08:09)

Kačko, nechci to tu moc rozepisovat, ale mně ten nadhled trval taky dost dlouho. Nejhorší je, že moje rodina mi neustále říkala, že musím být nad věcí, ale já to nechtěla slyšet. Až po několika letech bojů s tchyňou jsem prostě zjistila, že mi to nedělá dobře, řešit takové prkotiny jako to dělá jejich rodina a moc mi to pomohlo. Ale probrala jsem se pořádně až tehdy, když jsem potkala sousedku mé tchyně a slyšela jsem to, co mi říkali naši od ní. Jenže zkušenost je nesdělitelná. Jinak jsem chtěla říct, že stačí, když si uvědomíš některé věci - do osmadvaceti čekat nemusíš:-)Je pravda, že Countrylife má prodejnu ve Vodičkově ulici a kousek od Staromáku, ale některé produkty můžeš koupit i v Globu a Tesku. Myslím, že konkrétně ty karbanátky v Globu na Zličíně mají (ale sortiment by měl být stejný i na ČM a v Letňanech). Jinak asi jen v prodejnách zdravé výživy, ale tu u Vás taky určitě nějakou máte.

Stelejšn (Čt, 1. 9. 2005 - 08:09)

Ahojky,tak já dnes ráno běh, čtvrt hoďky zpevňovacích cviků a půl hoďky cvičení na míči.Jídelníček:sn.: tři omeletky ze včera s džemem a polovinou banánusv.: kozí jogurt /ochucený/, 2/2 banánuob.: šmakoun s pikantní zeleninou a rýžísv.: špaldový knackebrot, 2/2 Gervais ze včera, paprikavec.: asi něco z dýně, musím se jí zbavit a nevypadá to, že by ji u nás jedl někdo jiný než já a papoušek /ale ten chce vždycky všechno, co mně vidí jíst, i když mu to nechutná/.Včera jsem se prošla hodinu na banku a zpátky v rámci pracovní doby, protože jsem byla rozhozená z toho veletrhu, který nám šéf oznámil. Jinak ty omelety, co jsem včera plánovala na večer se zeleninou byly nasladko, tak jsem je natřela marmeládou. Dělám je z takové kupované směsi, no už jsem je dlouho neměla, a ráno váha hlásila o půl kila míň, tak se to na mně nijak nepodepsalo:-) No a večer jsem si vzala ještě čtyři kousky sezamové pochoutky, jestli to znáte, takové ty pidisušenky ze sezamu, ale slepené medem a cukrem.

Jana (Čt, 1. 9. 2005 - 07:09)

Hezký den,zase jen v rychlosti jídelníček:snídaně: musli s mlékemsvačina: okurka, sýroběd: rizotosvačina: zel. salátvečeře: kuř. maso se zeleninouKačko, jablíčkový den se konal, jak už jsem psala, v úterý :o)Držte se, pa pa

Kačka (St, 31. 8. 2005 - 22:08)

Ahoj holky,doufám, že problémy se vyřešily a jsi zase v pohodě Baculko, já budu asi podobný nervák jako Ty. Ale u nás vždy jdu s omluvou já, ať udělá chybu kdokoliv. Já nesnesu, když se mnou někdo nemluví a je naštvaný. Není to dobrý, je to takový úprk. Mimo jiné bych chtěla žít na Slovensku, ty svátky tam jsou nějak častěji :-)Stelejšn, tak si asi počkám až mi bude jako Tobě a budu doufat, že získám Tvůj nadhled. Je tolik potřeba, ale nikdy ho do té hlavy nezatluču :-)Ty karbanátky vypadají dobře, ale kde mají prodejny? Vím, že někde u Staromáku, což je hodně z ruky. Jezdíme tak možná na Černý Most, Letnany...Marti, to se vyvrbí, uvidíš. Ale možná budem hledat spolu. Máme přejít od nového roku na Sap a už teď se mi chce z toho zvracet. A to je jen třešinka na dortu, kterou nás potěšili. Asi to prostě nemůže být jednoduchý a my si musíme zvyknout :-(Jani, psala jsi něco o jablíčkovém dni.Nakonec se nekonal?A kde máme Blue a Romy??? Já dnes hřešila, bolela mě hlava a celý den jsem umývala okna a tak jsem v osm hodin zbaštila kafe s mlékem a asi 10 esíček. Počítám, že se to vstřebá :-)Jinak:SN. ovesné vločky s medem a kakaem 50gSV. čerstvý ananas 150g, kysaný nápoj 190gOB. hrachová kaše bez jíšky 200g, omeleta z dvou bílkůSV. tak tu jsem nějak prošvihlaVE. šopský salát (300g zeleniny, 50g balkánu), 2ks knackebrotII. VE inst. káva s mlékem, 10ks esíčekTak se držte

Baculka (St, 31. 8. 2005 - 15:08)

Ja sa pre dnes lucim. Kedze zajtra mame statny sviatok a v piatok mam dovolenku, navstivim vas az v pondelok.Drzte sa.Marti, diky za fotky, ako som pisala, si velmi zlata a krasna holka.Idem sa domov udobrovat.Ahojte!

Lucka (St, 31. 8. 2005 - 15:08)

Ahoj holky,omlouvam se, ze jsem tady par dni nebyla, ale mela jsem dovolenou.Jsem rada, ze pokracujete a nevzdali jste to jako treba Libka, protoze si myslim, ze tak hrozne to nebylo, proste se tady nekdo prijel hadat a akorat videl, kdo se hned urazi a odejde. To nemam rada, proste ne kazdy bude sdilet stejny nazor a ne kazdy ten jiny nazor vyjadri diplomaticky. Ale o tom je taky zivot, zvladnout i to zle a nevzdat se. A vidim, ze nektere to zvladate hezky. :-)Marti, to tvoje hubnuti mi hodne pripomina mne, ja taky nejim hodne, nekdy i pod 4000 KJ, ale nehubnu. Pak, kdyz to vidim, ze ani deko dolu, tak se na to vykaslu a jim normalne (i kdyz nikdy nejim velke porce). A vyjde to nastejno. Ja jim jinak docela zdrave, v podstate to, co vy, jen mam obcas takovy chute, ze musim i cokoladu. To je asi z te HA, nevim.Taky jsem ted brala 3 plata v kuse a jak jsem dostala menstruaci, tak mam kilo navic. (a to jsem myslela, ze v pauze budu mit min...)Proto me to tak demotivuje, abych se snazila, kdyz to na mne nefunguje. Kdysi jsem vubec nepremyslela co snim, proste jsem si dala co jsem chtela, klidne i MC Donald, ale ja nevim od kdy, asi jak beru tu antikoncepci, tak to nefunguje nejak tak, jak ma. Mozna, ze to bude i u tebe Martinko, nevim, ale hormony dokazou udelat hodne, ja bych rada vedela, jestli nemam rozhazenou uz i stitnou zlazu... :-)Takze to bude hodne narocne, protoze ja radeji budu behat 3 hodiny denne, nez si odepirat to, co mam rada, ale ted nejak moc nemuzu sportovat, mam problemy s imunitou, takze mam vetsi zatez zakazanou. :-(Alespon me tady motivujete, kdyz vidim jak vam to jde, tak si rikam, ze bych mela taky. :-))

Stelejšn (St, 31. 8. 2005 - 15:08)

Baculko, já si myslím, že spousta hádek vzniká jen z neporozumění tomu druhému. U nás já něco řeknu, chlap si to přebere úplně jinak, mně to dojde, když přestane reagovat. Tak se mu to snažím vysvětlit tak, aby to jako chlap pochopil, tím on je ještě víc zmatený, ale jediný, kdo má snahu mu to tedy vysvětlit tak, aby to pochopil, a kdo si uvědomuje, proč to celé vzniklo jsem vždycky já. Ale čím víc se snažím, tím víc on nechápe. Někdy mám pocit, že mluvíme každý jiným jazykem:-)

Baculka (St, 31. 8. 2005 - 12:08)

Stelejšn,nie je vobec pravda, ze nie si "tak daleko" ako ja. Lebo ziadny extrem nie je zdravy a pokial je niekto taky submisivny a sebakriticky ako ja, tak si len skodi.Pomohlo by vediet si obhajit "svoju pravdu" tak, aby ma partner pochopil. Ibaze ja si uvedomim, ze to, co som povedala, urobila, vobec nebolo pekne a ublizilo a to predsa nechcem.Podla mna, tak "daleko" by som bola, keby som vedela zabranit neprijemnym hadkam, keby sa viem viac ovladat.

Stelejšn (St, 31. 8. 2005 - 11:08)

Martino, díky za fotky. Musím se přiznat, že v první chvíli jsem myslela, že mi někdo poslal fotky té herečky Gwyneth Paltrow (doufám, že jsem tě tím neurazila, neměla jsem to v úmyslu). Snad Vám všem taky později něco rozešlu z naší červnové dovolené, ale až se to tu trochu uklidní. Dneska mi šéf navalil tolik úkolů, že se mně trochu zmocňuje panika, hlavně mi oznámil, že s ním a ještě jednou kolegyní budu pět dní (úterý až sobota!) na veletrhu koncem září. No to mně opravdu potěšil:-( No kdybych aspoň o tom, co prodáváme věděla něco v tom rozsahu, ve kterém mně tam zase budou šťourající zákazníci dusit... Se mi poslední dobou zdá, že jejich agresivita vzrůstá.

Baculka (St, 31. 8. 2005 - 11:08)

Jeee, Marti, aj ja chcem fotky.Moja mail adresa je impexsk"nextra.sk.Je mi stale mizerne, ale aspom mi nechuti jest.

Stelejšn (St, 31. 8. 2005 - 11:08)

Baculko, tak to jsi lepší než já. Já většinou, pokud se chytneme, tak mně to sice mrzí, ale nejsem schopná jít a omluvit se, i v případě, pokud ta chyba byla na mojí straně. Nebo spíš dřív jsem to tak měla. Teď už se lepším, ale u nás v rodině jsme s tím měli odjakživa problémy, musíme se to naučit:-) Nikdo nám nebyl vzorem. Nejdůležitější ale je si to uvědomit, pokud ta chyba je z mojí strany. Naopak pokud je chyba z jeho strany, tak se mi stávalo, že jsem se uzavřela do sebe a užírala se tím a čekala, jestli dojde on. Jenže když došel, tak jsem ho stejně dusila, i když se omluvil. No ale už jsem na sobě zapracovala, ačkoli tak daleko jako ty asi ještě nebudu:-)My máme ten problém, že manžel si myslí, že jsem sobecká a starám se jen o sebe, protože se hned nenervuju kvůli každý věci, která se netýká přímo mé osoby. Jenže já si myslím, že ty roky, kdy jsem se hroutila kvůli všem okolo a neměla čas řešit vlastní problémy, už mám za sebou. Vidím to teď na mé sestře, ta je pořád v depresi, své problémy nevidí a váží 42 kg. Tak skončit nechci:-)

Jana (St, 31. 8. 2005 - 10:08)

Hezký den,opět nestíhám, tak aspoň v krátkosti:jídelníček:snídaně: musli s mlékemsvačina: rajče, sýroběd: těstoviny, hovězí, houbysvačina: žitný chleba, lučina, paprikavečeře: zelenina se sýremMarti, prosím taky o fotky :o) janafru"centrum.czBaculko, ať je doma brzy všechno v pořádku!!Tak já zase letím :-O

Martina (St, 31. 8. 2005 - 10:08)

Holky poslala jsem vám fotky, ale nemam e-mail na Romy a Baculku, a kdo jeste chce fotky? Nejsou nic moc, nebylo horko takze zadne v plavkach, ale jen tak jsem vám je chtela poslat :o)).

Martina (St, 31. 8. 2005 - 08:08)

Baculko jsme tady kamaradky a to znamena ze i kdyz mas nejaky problem klidne ho sem muzes napsat, aspon se ti uleví, nebo ti treba pomuze nas nazor. Ja jsem taky takovy pesimista taky vzdy myslim na nejhorsi, ale nic se neji tak horke jako se to uvari :o)) a pokud to neni kvuli vazne veci, ale kvuli blbosti o to spíš uvidíš, ze to bude dobre. Jinak Baculko gratuluji k vaze, ja se zvazim asi az v pondeli. :o))Holky mejte krasny den.Me dneska ceka losovani posadek na uzasnej firemni vikend, ktery bude plny her a sportu, tesila bych se nebyt te situace tady!!!!

Martina (St, 31. 8. 2005 - 08:08)

Krasne rano,tak jsem se holiky rozhodla ze asi zacnu hledat novou praci, nejak se to tady zamotava, navic mi sef rekl, ze moji situaci bude resit az v ríjnu...tak to se snad zbláznil!!!!Kačko, Stelejšn: jsem moc ráda za vase názory, rady, a za zájem vůbec, vim ze to nemyslite spatne, pokud to vypadalo jako ze jsem to neprijala, neni to vubec pravda. Kacko ja mam silnou potavu a porad si myslim, ze cim min tim lip, hlad opravdu nemam. Krome chleba maji hodne sacharidu i ovoce a zelenina a tech jim hodne. Takove rajce (vcera jsem mela 4) ma docela dost sacharidu. Je se porad snazim a zadny výsledek, tak nevim zda mam ridat, bojim se abych nezacala tloustnout.Dnesni jidelnicek:sn: cereální tycinka s kokosem, cajsv: nektarinka, kousek zitneho chleba s hermelinemob: nemam cas nekam jit, dam si platek zitneho chleba, hermelin a 2x rajcesv: activia bilave: zeleninový salat s tunakem a jogurtovo sýrovou zálivkou

Baculka (St, 31. 8. 2005 - 08:08)

Stelejšn, jasne, že my tiež kvôli blbosti. Bola to moja chyba, co som si aj priznala a sla za nim, nech mi prepaci. Napriek tomu sa so mnou od vcera nerozprava. Neznasam spory. Som za udobrovanie, ale niekedy si hovorim, ze asi mu to vyhovuje-tvarit sa,ze je nastvany. A ja som taky pesimista, pri konfliktoch myslim na to najhorsie, na rozvod...Holky, prepacte mi, do tejto diskusie toto nepatri!

Stelejšn (St, 31. 8. 2005 - 08:08)

Ahoj holky, já dnes ráno běh, čtvrt hodinka zpevňovacích cviků a asi dvacet minut posilování.Jídelníček:sn.: instantní kaše Nomina /rýžová/, 100 g jogurtusv.: špaldový knackebrot, 3/3 pomazánky tataráček, okurkaob.: kuskus se zeleninou včera od obědasv.: špaldový knackebrot, 1/2 Gervais, rajčevec.: asi omeleta se zeleninou2. vec.: kefír, melounBaculko, přeji ti, ať si to mezi sebou brzy vyřešíte, je to vždycky nepříjemné. My jsme se dnes ráno taky chytli a nejhorši je, že kvůli úplné blbosti:-( Ale toho mého to většinou do odpoledne přejde, pokud to tedy není nic zásadního:-)

Reklama

Přidat komentář