Reklama

Začněme hubnout dneska 2. 5. 2005!!!!!!

Jana (Čt, 19. 5. 2005 - 12:05)

Místo dopoledního jablka jsem si vzala kousík sýra.

Jana (Čt, 19. 5. 2005 - 11:05)

Já mám dneska ty špagety. Tak si kup třeba nějaký tmavý rohlík něčím + ovoce, nebo nějaký salátek. Záleží taky na tom, jestli si máš kde jídlo připravit, nebo jestli si musíš koupit nějakou hotovku :o)

Martina (Čt, 19. 5. 2005 - 11:05)

Holky co budete obedvat? Porad nevima nevim co si mam koupit :o(((

Martina (Čt, 19. 5. 2005 - 09:05)

Reo uplne naprosto chapu tvoje chute, taky jsem na tyhle veci co ty, nemusim cokoladu, koblihy, buchty, dorty, ale to co pises to je presne moje.V mem stylu diety bych si ty hranolky a treba i s tatarkou mohla dat, ale jen na malej talirek a malo, ale za 2 hodiny kdyz budu chtit tak si je dam znovu.2000 Kj mi pripada take malo, bala bych se ze jakmile zacnu vic jist hned si to to telo bude zadrzovat, ale zase se budu opakovat....na kazdeho funguje neco jineho.Vloni jsem zhubla 10 kg, a jak jsem je zase pomalu nabirala zpet, pripada jsem si furt stejne, vejdu se do stejneho obleceni atd....ale ono to zas az takove neni, na kazdem kousku tela najdu mistecko kde je toho tuku vice ale clovek se porad vejde do toho co driv, ale at si to treba neuvedomuji vypada to jinak!!!!To jsem se nejak rozpovidala, chtela jsem tim jen rict, kdyz clovek tloustne pomalu, ani to skoro nikde nepociti!!! Az jednou.....a to uz nechci, chci zhubnout a udrzet si vahu, mam dole 1,5 kg a to je zacatek :o).Za 45 minut si zase neco dam, holky ja furt jenom jim a pritom hubnu :o))))

Rea (Čt, 19. 5. 2005 - 08:05)

Já nikdy dietu nedržela,vždy jsem byla štíhlá a po dětech jsem měla 62kg což bylo akorát.Když jsem zjistila že mám 78 kg tak jsem už musela.Chodím k moc hodnému chlápkovi,chodím k němu na tai-či a moje děti na kung-fu.Má celé centrum.Snídaně je:752 kjOběd je:845 kjVečeře je:340kjA cítím se výborně.Jdu něco dělat,zase se ozvu.Přeji všem krásný sluníčkový den.

Jana (Čt, 19. 5. 2005 - 08:05)

2000 kJ?? To je nějak málo, ne? Nemá to být spíš 2000 calorií?

Martina (Čt, 19. 5. 2005 - 08:05)

Reo, ja temto pripravkum a obcas i temto "pomocnikum" neverim, asi protoze jsem toho vyzkousela uz hrozne moc, ale zase chapu, ze to nekomu pomaha, a hlavne ta discilina, ze si musis pred nekoho stoupnout na vahu a musi tam byt min :o))....me takto kontroluje pritel, on je hodne hubenej a muze snist vsechno, nechci vedle nej vypadat jako ze mu vsechno snim :o)).Ale kdyz ti to Reo vyhovuje a takto ti to jde, tak to je super a drzim ti moc palecky, tady clovek vidi jak je kazdy jiny, na kadeho neco jineho pusobi a pomaha!!Holky držte se ja jdu makat nevim kam driv skocit :o))

Rea (Čt, 19. 5. 2005 - 08:05)

Miluju KFC,hranolky,čínu,bramboráčky,rohlíčky,masíčko......hmmmmmmmm.Ale bylo toho nějak moc.Četly jste vysokou školu hubnutí od Edity Sypeky?Já se nasmála,knížka se mi moc líbila a myslím,že měla pravdu."Je to v hlavě"

Rea (Čt, 19. 5. 2005 - 08:05)

Holky jdu.Je mi 33 let mám dva krásný kluky(13,7)a nechci vypadat jako macna.Obrátila jsem se na odborníka,protože vím,že to sama nezvládnu.V pátek jsem dostala stravu na 10 dní a dnes to jim 7 den a super.Ráno tyčinku,k obědu polevku večer placku.Mám 2000kj na den a fakt nemám hlad.V pondělí jdu na kontrolu a zvážím se.Bude mi pomalu zařazovat 1 jídlo za den.Když si najedete na stránky www.drstanek.cz tak jsou ty jejich výrobky,které se dají koupit v každé lékárně.Před každým jídlem 2 lžičky vlákniny(prášek)a zapít hodně vodou a až za půl hodinky můžu jíst.Prostě mě to vychovává.Moje chutě se začínají klidnit.

Jana (Čt, 19. 5. 2005 - 08:05)

Tak koukám, že mi někam zmizel začátek příspěvku :o)) Vždycky si to píšu mimo a potom to do diskuze zkopíruju, takže ještě jednou :o)) Za včerejšek jsem jídlo zvládla, ale zase jsem necvičila, tento týden jsem nějaká hrozně unavená. Dneska musím nakoupit, uklidit, ale snad nějaký čas bude:o)Ahoj Reo :o)Actvii švestku mám taky moooc ráda.

Martina (Čt, 19. 5. 2005 - 08:05)

Ahoj Reo, vitam te, ja mam uplne stejnou vysku a vahu jako ty. Tak pojd do toho s nami :o))

Martina (Čt, 19. 5. 2005 - 07:05)

AHOJ HOLKY ja jsem na dnesek toho moc nenaspala, vcera jsem si po 4 letech co jsem se rozhadana s jednou moji hodne blizkou byvalou kamaradkou, ze se sejdeme, celou noc jsem z toho nemohla spat :o)...ale je to krok kupredu stracenym 4 letem, coz se vubec nemuselo stat, mela jsem v noci chute dat si neco dobreho, ale vydrzela jsem.Kacko ja mam hroznou budouci tchyni, to je zase naopak, ona totiz nemuze prenest pres srdce, ze ji vezmu jejiho jedineho synacka a hodne se tomu brani, kdyz tam nejsem pomlouva me a rika mu veci jako, ze se urcite nejde lepsi atd....ale ona ani netusi jak je nase pouto silné. Ale uz jsem se naucila tomu branit a nic si z toho nedelat!!!!!Ja jsem si dneska dala k snidani Activia svestka...je to mooccc dobre, mela jsem ji poprve vzdy mam jenom bílou.já dneska:snidane: activia svestkasvacina: jablkoobed: koupím si neco v Tescu, ale jeste netusim co, bud zeleninovy salat nebo testovinovy salat.vecere: jdu ke zname na navstevu, tak neco jako syr, sunka, zelenina.....

Rea (Čt, 19. 5. 2005 - 07:05)

Ahoj všechny vás zdravím a jsem ráda že jste.....jdu do toho taky!Já začala hubnout v pátek a mám tři kila dole.Mám 171cm a 75kg.Měla jsem 78kg a už jsem zase říkala to je dobrý,ještě se najím a od zítra začnu.No a najedla jsem se k prasknutí.Začala jsem chodit do fitka a vždy se těšim na cvičení.Už začínám mít fyzičku.Těšim se na další kila, které půjdou....

Jana (Čt, 19. 5. 2005 - 07:05)

Plánovaný jídelníček na dnešek:snídaně: lupínky Fitness s mlékem (cca 850 kJ)svačina: jablko (cca 450 kJ)oběd: špagety s italskou omáčkou a sýrem (do 1800 kJ)svačina: zeleninový salát s tuňákem (cca 800 kJ), večeře: kousek sýra, zelenina (cca 500 kJ)

Kačka (St, 18. 5. 2005 - 23:05)

Ahoj holky. Tak jsem se dneska fakt drzela, jen jsem si místo té musli tyčinky dala laskonku. Kolegyně něco slavila a já prostě neodolala. Ale jeste jsem na sebe pysná, protoze jsem dostala dva zákusky a chlebíček a donesla jsem to příteli domů (tedy ten zbytek).No zítra a pozítří se asi neozvu, mám dovču a budeme pracovat na domečku. Mám strach, že to bude konec diety. Nejen že mě drží naše psaní, ale i to že budu celý den doma, mi nesvedcí.Jo a jeste k té svatbe. Docela prudí i jeho rodice (rekonstrujeme můj dům a asi maji strach, aby o vsechno neprisel). Bylo by mi to fuk, at si rikaji, co chteji, ale co navsteva, to posloucham, ze ho musim donutit, ze se sam nerozhodne. Pro ne je synacek jako nekdo, kdo nema ruce, nohy ani mozek. Vsechno bych mela vyrizovat ja, a to me ubiji. Ale to jen tak naokraj.No nic, hubnutí zdar. Pa K.

Martina (St, 18. 5. 2005 - 16:05)

Tak ja holky za chvili bezim domu :o) nemuzu se dockat az si sednu a dam si cajik a budu odpocivat, tento tyden je nejaky narocny papa zitra :o))

Martina (St, 18. 5. 2005 - 14:05)

Jani ja mam taky Vodnare, ne neni to tak ze by nechteli oni mozna i chteji, ale hrozne miluji svoji volnost at uz to davaji nebo nedavaji najevo. Me je s nim moc fajn, a ja si taky myslim ze az to prijde tak to prijde, uvidim treba to bude pristi rok treba ne, ale jak pises hlaven ze je dvema dobre :o))Jani ja si ted dala kiwimjen aby ten zaludek neco dostal :o) po 2 hodinach a uz se nemuzudockat az pujdu domu.

Jana (St, 18. 5. 2005 - 13:05)

Ale ani já se svatbou nějak nepospíchám..:o) Času dost, hlavně, že je nám spolu fajn :o)

Jana (St, 18. 5. 2005 - 13:05)

My spolu chodíme už pět let, svatba asi přijde, ale do roka určitě ne.. A můj přítel je Vodnář :o)) Ty se nechtějí ženit??

Jana (St, 18. 5. 2005 - 13:05)

Tak jsem po obědě, dala jsem si ten šopák a ještě potom navíc jablko. Tak a začíná "horší" část dne v udržení se na uzdě :o))

Reklama

Přidat komentář