Reklama

Panická porucha 3

Dandy (St, 10. 8. 2005 - 12:08)

Anie, někde jsem četla, že na bolení hlavy pomáhá kafe s citronem (stačí trošku). Zní to hrozně, ale dá se. Nebo zapít celaskon kávou. Ono to prej spolu nějak pomáhá. Dělám to jako první pomoc, hodněkrát mi to pomohlo...ale pokud nastoupí ta nesnesitelná migrénová bolest, tak to už musím prášky. Ale zkusit to můžeš...

Karel (St, 10. 8. 2005 - 12:08)

Leni, gratuluju, ber to, kdyz jste tehdy tam spolu vychazeli dobre, tak budete zase.Ahoj Dandy, ja taky semtam potkam voly i mimo hory, ale tamten vul na horach byl lepsi. Lezel, nic nerikal, odpocival. No ale mozna to nebyl vul, ale byk. Tak podrobne jsem ho nevidel.Pajko, tak mozna je to kyjovska pisnicka, ktera se dostala az na Slovensko a do Polska. Ale ja jsem ji zase velmi casto na Slovensku slysel zpivat me spoluzaky vychodniary z Kosic i Presova po vychodniarsku, a znali ji i Stredoslovaci a Bratislavaci a vsichni ji zpivali vychodniarsky. Tak proto jsem ji umistil na vychod Slovenska.

Ogopogo (St, 10. 8. 2005 - 12:08)

Thank you, EviS and Dandy! Please visit me at Okanagan Lake in Canada. I can show you things! Kwa kwa kwah bwa bwa bwah.

Karel (St, 10. 8. 2005 - 12:08)

Ditunko, a rekli ti, proc ta teliska teda blbnou? Normalne by se nemoc mela lecit tak, ze se odstrani pricina, tj. je prece treba zjistit pricinu. Fakt nechapu, proc to tolik doktoru nechape a rikaji "leceni" terapiim, ktere se priciny nijak nedotykaji a casto ji ani nehledaji. Achjo.Co je to "zen", ktery byl v norme?

Dandy (St, 10. 8. 2005 - 12:08)

Misska, to spinkání Ti táááák závidím. Jak mě se ráno z té postele strašně nechce, to je pořád ještě minutku...a pak nestíhám:-)))Ditunko, naše ranní ptáče, co jsi nám koupila na trhu? Ájko, dej si vitamínový šok a nalož se do teplé vany...třeba to bude lepší.A s tím jak shání perspektivní a výkonné lidi....to už je jen taková šablona inzerátů, taky to tam míváme a pak , když člověk vidí, kdo přijde.... Ono to není tak horké jak to vypadá. Lidi jsou pořád všude stejní, jako to bylo dřív.

Anie (St, 10. 8. 2005 - 11:08)

Leníku, neboj, určitě to zkus, odejít můžeš kdykoliv. Já si taky všechno hrozně beru a děsně mě to se.., ale už nad tím začínám přemýšlet, chci s tím něco dělat. S tím cvičením sama ti rozumím, taky bych sama nechodila. Doufám, že se dokopu v září alespoň na tu jogu, taky se mi nechce sama, ale kvůli psychice to chci zkusit.Helíku, vítej mezi námi. Zkusila bych co ti radí holky, Editka může poradit psychiatričku, hlavně něco udělat, musí to nějak jít. Mě už třetí den bolí hlava, čekám kdy to přejde, prášek moc nezabírá, protože je to ta"bolest od psychiky" i když nevím proč. Ale u mě je to běžný, že mě něco přepadá, když se cítím fajn:-)

Miss (St, 10. 8. 2005 - 11:08)

Bre ránko;))teda, Dituš já se hluboce klaním pre tebou, ty si dokazala tak skoro rano vstat? prispevok o 7.30 to mna by zabilo, zruinovalo, zničilo:))Ked som nevyspata mam pocit, že to so mnou každu chvilu sekne, ako to robis?Radka2, mne je ten mail známy neposielala som ti už nahodou raz fotky??ak nie tak ja ti ich poslem dneska zas:)Evi S. más pravdu PP je BI, ale z viac percent je na ženy, by som povedala, že z tých 70%, sak my tu máme skoro dámsky klub, mužov je tu tak máááálo:(to neberte akože sa stažujem, mne je tu dobre:))Fíha, Ogopogo hovorí po anglicky, to mi je teda vzdelane Ogopogo, Evka R. aj ja mam doma ogopogo, ale take košicke:)), ti zaslem na mail ak sa bude dat, PC stale nema dokumenty:(Dandy, kludne niekedy prid, toho capuccina mame dost, ja som vstala prvý krat o 8.45, ale si vravim že to je skoro este, tak som spala dalej do 10.45 som mala vypnutý mobil, ked som ho zapla, smska, zmeskaný hovor od milacika, že co je so mnou a ja že no co spim:))my nepracujuci to desne flákame:))Mi vravel, čo som ti vravel aby si neponocovala?zlatý odkedy mi to povedala psychiatricka že je to skodlive na pp, tak ma kontroluje:))ale vysvetlila som mu, že mi ten nocný ppčkarsky pokec bol na osoh, nie na škodu!:)Leník žiadne strachy, budu prachy;))To odkial mala že kukas po jej manželovi 50siatnikovi? dobra blbost:))to je akože taký sexi, alebo co tým chcela povedat:), skor kukal on po tebe nie?Pajka tedáááááááá Evi R. šup sem oscara, ta je teda znalá hanbííím, s tým znakom nemocnice to bolo dobre:))Ája, v lete viroza?:(aj kamosa daco take sklatilo, snad nic strasne to nebude, liec sa!

Ája (St, 10. 8. 2005 - 11:08)

Leníku gratuluju k rozhodnutí. A neboj se, už si tu práci dělala a znáš ty lidi a budeš tam mít i přítele. Co mám říkat já, když sem nikdy nepracovala a půjdu do úplně nové cizí práce.Akorát nevim, jak ji zvládnu, protože mám zase virozu či co. Asi sem se o víkendu prochladila a hned je z toho todleto. Holt včera ta únava nebyla psychická,jak sem to zkoušela Lexoušem zahnat. Bolelo mě v krku,že nemůžu polknout, dostala sem horečku a celou noc mě bolely všechny kosti, záda...no fuj. Nasadila sem všechny páky,tak to kleslo, ale su jak přejetá parním válcem a je mi blbě.Nevim co to je, ale mám tohle poslední rok a půl, tak 6x do roka.Toho se právě taky bojim,že tu práci nezvládnu nejen kvůli Pepce,ale i kvůli té své únavě a tak.Nikde nestojí o maroda, ve všech inzerátech píšou jak chtějí výkonné, samostatné lidi s vysokým pracovním nasazením, a když přijde řada na zdrav. stav člověk samozřejmě musí říct,že je dobrý.No na druhé straně asi chápu,že kdybych byla zaměstanavatel taky budu chtít zdravé,sebevědomé a aktivní lidi. ACH JO,já fakt nevim jak tohle zvládnu.Karle, s těma horama máš fakt pravdu,já byla týden v Jeseníkách a bylo to fakt skvělý a blahodárný.Tak se mějte,já jdu hajat.Já se na to vys...,místo toho abych jela zase na chaloupku a byla někde venku zase se budu ze všeho lízat,to je fakt na hovínko...

Pajka (St, 10. 8. 2005 - 11:08)

Martino, zdravím Tě, doufám, že jste celá rodinka v pohodičce! Děti jsou asi ještě u babičky na Moravě, že? Budu ráda, když mi taky pošleš fotky.Dito, i Ty bys mohla vyfocenou Julinku kudrnku poslat na mě, abych viděla, jak vypadá človíček o přesně x let mladší :-) A držím pěsti s vyšetřeními a především jejich výsedky! A to jméno jsi mi mohla vyšperkovat ještě o záměnu j za č a už by to fakt nemělo chybu!!! :-)Leniku, jsi ve výhodě, že Tě oslovila šéfová a ne naopak. Máš výhodu, že máš vedle sebe blízkou bytost, které důvěřuješ a která na Tebe má pozitivní vliv, což by Tě mělo zbavit úzkosti. A proti výbuchům šéfové se v rámci psychického otužování musíš naučit obrnit. V životě budeš opakovaně narážet na takové typy, je pozitivní, že vypění a za chvíli je to pryč! Víš kolik lidí negativno v sobě drží a mučí tak nekonečně dlouho své okolí? Ber to lehce, snaž se vydržet co nejdéle a hledej ve své práci potěšení a pozitiva. Odejít můžeš vždycky, ale neudělej to ukvapeně při prvním pocitu nepohody. Snaž se, jde o Tebe, ne o ni!!!Karle, ogopogo je fešák i s tím efektem amplitudy na páteři a dokoce jsem jeho angličtině rozuměla! :-)"Eště som sa neoženil..." myslím, že je slovácká z oblasti Kyjova. Nakonec se tam zpívá "s kyjačiskom" a Kyjov má ve znaku ruku s kyjem. Je to ruka toho borce, co ho bije jeho frajárka-budoucí žena, tak si nechá udělat ty dubové kyje (kousek od Kyjova jsou Dubňany aj dubů je tu dost...) a plánuje jak zmlátí ženu i děcka a s tým třetím kyjem pak plánuje zálety a hledá stejně agresivního parťáka. Jsem o tom skoro přesvědčená, protože tu písníčku slýchám od dětství a Miss, přestože není na folklór, by ju musela na východě aspoň zaslechnout a ona nič, nepočula... Pravda, nezpíváme budzem ani pujdzeš, ale budem a půjdeš a dzeti-děti :-)S tím znakem nelžu, jak patrno zde http://www.kyjov.cz/. Sice jeden malý kamarád tvrdí, že je to ruka v sádře, protože je v Kyjově Okresní nemocnice, ale ten znak měli už před špitálem :-)

Dandy (St, 10. 8. 2005 - 11:08)

Leníku, držím palce. To zvládneš!!!!!!PS:Ale nekoukej po něm jo?:-))))))))))

Eva S. (St, 10. 8. 2005 - 10:08)

Leníku, neboooooooj!!!!!! Jsi holka šikovná a zvládneš to!!!

Eva z Krkonoš (St, 10. 8. 2005 - 10:08)

Martino došly, dík.Leníku, neboj.Musíš ji hned zarazit v zárodku.Něco jako co bys koukala po starým dědkoj, když máš svýho mladýho.Slušně,ale rázně.

martina (St, 10. 8. 2005 - 10:08)

EviKrk - mas to ve schrance - ozvi se jestli ti ty fotky nedosly, jo?

Lenik (St, 10. 8. 2005 - 10:08)

Od pondělka mám smlouvu, ale začínám psát v úterý příštího týdne. Se bojim.

Eva S. (St, 10. 8. 2005 - 10:08)

Leníku, gratuluju!!!!! Bude to dobré,neboj,zkusíš to a uvidíš a v nejhorším odejdeš ve zkušební lhůtě. To já jsem se Tě ptala,jak ti to s přítelem klapalo,když jste spolu dělali. S šéfovou to asi nebudeš mít lehké,ale zbytečně se z ní nestresuj,máme toho už tak všeho dost. Kdy teda nastupuješ???Evi z Krkonoš - říkáš sněhové mraky?? To je teda počasí letos...

Lenik (St, 10. 8. 2005 - 10:08)

Jenže kdysi jsem odešla, protože mě nařkla z toho, že jí dělám do manžela (kterému je asi 50, mně 22), což nebyla vůbec pravda. A ona na mě byla hnusná. Dneska jsem jí řekla, že nastupuju, ona byla veselá a na závěr "TAk ahoj a ne že mi budeš koukat po manželovi". No tak to mě dostalo a je mi zas blbě.

Eva z Krkonoš (St, 10. 8. 2005 - 09:08)

Huráááááááá, Leník boduje.Krakonoš posílá 10 Oskarů.Jednoho si vystav a ostatní máš na tu škatuli šéfovou.Vždycky ji pěkně majzni po hlavě jak vystrčí růžky.A neboj, uvidíš, že až budeš v práci, budeš mít úplně jiný starosti.Jinak počasí tady nic moc, takový těžký sněhový mraky.Ale padat nebude, i když letos by mě nepřekvapilo vůbec nic.

Lenik (St, 10. 8. 2005 - 09:08)

Tak jsem před chvílí zavolala do těch novin, že nastupuju. Ježiš, mně je špatně, jsem nervózní. V pondělí si jedu vyřídit papíry a v úterý už makám.

Dandy (St, 10. 8. 2005 - 09:08)

Ahoj všichni, teda tady byl v noci takový mejdan? Kdy spíte? Já večer padám únavou a ráno nemůžu vylézt z postele:-(((Ale teď když vidím, jak to tužilo...asi nezbyla buchtička a capuccino:-) No nic, tak si dám turka a kousek čokoládky:-)))Miss, ta básnička je nádherná...Leníku, jak ses rozhodla? Jsme strašně zvědaví:-)))Karle,m my se ještě neznáme...já jsem se Vám sem vetřela teprve nedávno. Hory taky miluju, a do Tater jsme jezdili každé léto. Je tam náááádherně. A jak jsi psal, žes viděl kozy, voly atd....tak voly potkávám téměř denně, na to ani nemusím do hor. Ale možná je rozdíl, potkat vola v hezčím prostředí:-)))

Lenik (St, 10. 8. 2005 - 09:08)

Evi, když já mám teď strach z té šéfové. Když jsme spolupracovaly, vůbec jsme si nerozuměly. Ona je hysterka. Sice vím, že vynadá a za pět minut o tom neví nebo že si uvědomuje, že to přehnala, ale stejně...jsem hrozně citlivá, všechno si beru.Někdo se tu ptal, jak jsme spolu s přítelem vycházeli, když jsme spolu dělali v této práci předtím - skvěle. Právě tam jsme se asi čtyři měsíce okukovali a pak spolu začali chodit. Skončili jsme současně ve stejný den - on jel na Zéland, já šla do televize. Před 3/4 rokem se tam vrátil on na žádost šéfové. Teď šéfová žádá mě.

Reklama

Přidat komentář