Reklama

Panická porucha 3

Eva S. (Út, 9. 8. 2005 - 20:08)

Teda ta Plzeň se tady nějak rozmáhá :-))) Že by byla nějak víc náchylkná na PP????Edi,ať Ti to zítra pomůže,potom napiš,jaké to bylo.Niko,mrzí mě,že Ti to odvolání nevyšlo,nepomohlo ani,že jsme drželi palce tady na chatu. Snad nějakou dobrou školu přece jenom najdeš,jsi ještě mladá,vyjde to příště.

Edita (Út, 9. 8. 2005 - 20:08)

Jiřino, jo, to bysme teda mohly. Nejmenuje se tvůj manžel Mirek? Znala jsem jednoho, který taky jezdíl s partou do Tater.

Jiřina (Út, 9. 8. 2005 - 19:08)

Miláčkové moji musím si vylít srdíčko,můj manžel už po 3roky s partou kamarádů jezdí do Tater a letos mi sliboval,že už nepojede ,že už se mu ani nechce a zas ho ukecali,zvlášť jeden z nich pořád ho tahá do hospody a najiné akce i když dobře ví,žese mi to vůbec nelíbí.Moje drahá polovička si asi myslí,že je stále svobodný a může si dělat co chce.Já si ještě naivně myslela,že když je ošklivě,že nikam nepojede a dovolenou prožije s námi.Tak mám akorát vztek a všechno ve mě vře.Jinak jsem také z Plzně,tak plzeňačky panikářky můžeme se někdy sejít a popovídat.

Miss (Út, 9. 8. 2005 - 19:08)

bože zas sa mi sere pamät neviem kde co davam toto neznasam ked neviem kde som nieco do ri..založila

Edita (Út, 9. 8. 2005 - 19:08)

Helíku, jsem taky z Plzně, takže pokud bys chtěla, můžu ti napsat mailem jméno mojí psychiatryně. V Plzni je na výběr takže rozhodně neotálej a změň doktora, pokud tě ten stávající už nevyhovuje. Zítra jdu na kineziologii, takže vám večer sdělím, jak jsem dopadla, spojím to s masáží krční páteře.

Miss (Út, 9. 8. 2005 - 18:08)

a tolko preklepov fnuk

Miss (Út, 9. 8. 2005 - 18:08)

Dandy, no určite bez usmevu to znasa, mi len tolko povedal, že 2 mesiace nespal tak sa bal, zo začiatku ked som to takej nocnej šichte spala až sa zelenoalo som mala vypnutý mobil a on mi napisal plno sms co je s tebou srdiecko je vsetko ok? a ja že áno, len ked ides spat o 7dmej rano o 11 nastej hore nebudes:)obduvujem ho za to že to takto zvladol, ja by som sa tiež od žiarlivosti asi rozpadla, nedovolila by som mu to:)zo začiatku mi povedal co si normalna už prestan vymyslat a ked som mu s tým pílila uši rok nakoniec ma pustil, mame medzi sebou neprekonatelnu doveru vždy som len jeho ?ubila lubim a budem lubit, neexistovala žiadna ina iskra ktora by ma zapalila na Sardínii:)Ak je ten vztah kvalitný mal by vydržat, aj ked bala som sa..mavala som najma zo zaciatku strasne sny o nasom vztahu podvedomie pracovalo a bálo sa o lasku, v noci v praci pri sladakoch sa i tisli slzy do oci a jemu sa so mnou snivalo, ked som amal nejaký problem pretelefonovali ci presmskovali sme skoro celý den aj ked sme boli od sbea strasne daleko, boli sme tak blizko nasou laskou. Ked pocuje ako telefonujem ohladom odchodu na Sardíniu co sa chystam v septembri je nestastný a povie moja mi zase odchadza;( mi ide srdce puknut, ale nemam pracu, nemam peniaze..neda sa tak žit iba z lasky, laska je tu a ak je silna nic ju neohrozi, ved ja sa vratim a drahý vie, že on je jedine slničko ktore najsilnejsie sviet v mojom živote:)Jéminečku to bola romantika:)Pajka ano mas pravdu chudobna a s pp, to radsej bohata a s pp:))

Pajka (Út, 9. 8. 2005 - 18:08)

Romane, inu z místa činu, prchlo mi "č", ale odchytila jsem ho :-)Miss, díky za fotky ze Sardinie. Vyraz do světa nebo se v KE dočista zblázníš z nicnedělání!

Pajka (Út, 9. 8. 2005 - 18:08)

Nestíhám :(Tak jen ROMANE, krásný svátekKonečně jsem dnes přečetla pořádně a pozorně Tvoji první reportáž z místa inu. Nahlas, měla jsem publikum, které bylo v té době mimo civilizaci, mimo obraz. Takže ještě jednou díky za ni. Máš psací talent :-)Helíku, vítej! Jakou máš aprobaci? Když jsem prchala ze školství (nebylo to kvůli PP ani penězům), šla jsem taky do neznáma. Nutné je nebát se riskovat. Otevřít si třeba s něčím živnost, pracovat třeba doma, rekvalifikovat se i korespondečně to lze, nemusíš vyjít z domu, jenom nesedět a nepropadnout strachu, skepsi, pasivitě. Čím déle setrváš v nečinnosti, tím těžší je vyjít do ulic. Vím, o čem mluvím. Agorafobka je moje kámoška cca 40 let, to je pomalu zlatá svatba :-) ale tvrdohlavě a umíněně jí zahýbám a do těch ulic vyrážím, vyklepaná a posléze vítězná, prchám jí, ale držím se jak klíště, miluje mě forever. Zůstat doma by byl můj konec, protože je strašně majetnická a chtěla by mne jen a jen pro sebe a já se chci láskyplně dělit o své city a energii i se svými blízkými.Leniku, s přítelem taky už 15 let pracuju a náš vztah neupadá ani neuvadá, ale znám i páry, kterým se vztah rozpadl. Když se to povede, tak to ovšem stojí za to, je to souhra, harmonie, radost... Taky si myslím, že by vám s tou dovolenou dávali vyjímku, když byste si ji vhodně načasovali...

Nika (Út, 9. 8. 2005 - 18:08)

tak jsem si koupila obrovskou pizzu v pizerii a celou jsem jí snědla, zapila pěkně panákem Pražské vodky a teď se jdu naložit do vany. Dandy dík za podporu. Strašně mi pomoh přítel, byl tu sice jen na skok ale hrozně moc mě podržel, je to moje zlatíčko jsem mu hrozně vděčná. No jedno +to má, budu si dávat přihlášku na konzervatoř a budu na to mít víc času, ta skoukromá je pouze VOŠ a není tak náročná. za chvilku mám spicha na netu s kámoškou , určitě se tu objevim.zatím pa

Dandy (Út, 9. 8. 2005 - 17:08)

Miss, nežárlí Tvůj přítel na takovou práci? Já bych byla asi žárlivostí zelená:-)) kdyby měl můj muž dělat společnost nějakým ženám....mohl by mě jak chce přesvědčovat, že je to nevinné, myslela bych na to, že má tolik příležitostí a co když přeskočí jiskra, to je pak rozum v p.....:-))) A vím, že jemu by se to taky nelíbilo kdyby to bylo naopak.Jak to snáší?

Dandy (Út, 9. 8. 2005 - 17:08)

Niky, to mě fakt mrzí.Někdy je ten jejich postup při výběru opravdu dost podezřelý. Slyšela jsem o tom od známé, které dcera taky letos dělala přijímačky. Třeba to na té soukromé bude nakonec lepší.

Dandy (Út, 9. 8. 2005 - 17:08)

Helíku, určitě není pravda, že NIC neumíš. Jestli máš pedagogické vzdělání, tak můžeš dělat i s menšími (možná i ve školce), popř. v nějakých kroužcích...jestli umíš na něco hrát, nebo jazyk....A koneckonců, já když jsem nastupovala po těch 10-ti letech tak jsem taky nic neuměla.Počítač jsem do té doby viděla jen v obchodě. Ale když je člověk donucený, rychle se naučí a dovolím si teď být trošičku sebevědomá, ale myslím, že jsou rádi, že mě tam mají:-))) a když hledáme někoho nového, tak vždycky říkají, že by chtěli někoho jako jsem já:-))) A to jsem opravdu začínala dá se říct od nuly...pravda, měla jsem štěstí, že mě vůbec vzali,ale trošičku jsem zalhala, že to s počítačem trošku umím (koupila jsem si o tom knížku a studovala teorii:-)) a trochu anglicky a naštěstí to tehdy stačilo.Takže ty vlastně s počítačem umíš o moc líp, možná i nějaký ten jazyk a už to je investice. Věř si trochu víc, skoro všichni se poprvé klepeme strachy...ale v životě bude ještě spousta situací, které budeme muset překonat:-((( Jak říká miss, je to pud sebezáchovy...vím, že když ustoupím budu ustupovat dál a dál, kdežto když nad sebou jednou vyhraju, nakopne mě to pro příště.Aspoň to zkusit, když to nevyjde, nic se neděje...bude další šance.

Nika (Út, 9. 8. 2005 - 17:08)

děkuju za držení palečků, ale ani to nepomohlo. Prostě nic definitivně. Ať už jdou do.............jsem tak nasraná, že to není ani možný. nechápu, proč mě nevzali na pedák na odvolání, když jsem byla 2.pod čarou, jak to hodnotí, fakt n etušim. Připadam si teď ůúploně zbytečná, k niíčemu, mám depku jak blázen a akorát tu brečim a trhám to oznámení. DOufala jsem malinko ale přece. Jsem fakt v háji, copak zrovna mě musí všechno nevycházet?Všichni známí se na odvolání dostali a to byli třeba v polovině,a ale u mě si prostě Panbůh hraje na sviňu.A absolutně nemám chuť jezdit na přijímačky na VOŠ ke konci srpna, seru na to a jdu na soukromou, to mám jistý. A jestli mi v září přijde oznámení, že jim někdo nenastoupil, že mě berou tak je pošlo do patřičných mězí

Eva S. (Út, 9. 8. 2005 - 16:08)

Já jsem vám musela napsat,měla jsem teď hroznou krizovku na spaní. Jsem ještě v práci a nějak mě to chytlo,tak jsem se tím psaním trochu rozebrala :-)))

Eva S. (Út, 9. 8. 2005 - 16:08)

Ahoj Helíku,vítej mezi náma! Z Plzně je tady i naše Editka,to jste skoro-sousedky :-))) Doufám,že jsi na tu procházku do lesa šla a zvládla jsi to!! Vím ale,že když je člověku zle a má strach,tak je to problém někam vyjít.Leníku - už ses rozhodla s Tvou novou prací? Je to těžké, máš hodně pro i proti, ale chtěla jsem se zeptat,jak jste spolu s přítelem vycházeli,když jste spolu dělali na stejném místě? Bylo to lepší nebo horší než teď?? Přeju Ti,ať se rozhodneš co nejlíp. Pokud nastoupíš,vždycky můžeš v 3-měsíční lhůtě odejít, ne??Morava hlásí sluníčko,ale pořád se to počasí nějak střídá,už i pršelo. Zítra se má začít oteplovat,tak snad ještě bude hezky. Ale žádná velká vedra nechci!!!

Miss (Út, 9. 8. 2005 - 15:08)

Helík aj ja beriem Aurorix, tu som sa dozvedela, že je to vlastne Moclobemid, je to jedno z tých slabsich AD asi, taký paroxetin zabral hned, ale tie vedlajsie ucinky ach jo. To co pises, akože nopovaž sa z toho zamestnania vykrutit!My tu vsetci takto "blaznime", alepud sebazachovy musi byt prednejsi z niecoho žit treba a život nežijeme preto aby sme živorili, alae aby sme nieco dokazali a vo vela pripadoch prekonali samých seba, lebo tým že budeme od problemov len utekat nas dostane iba do vacsich depresii, takže bacha na to!Do zamestnania chodm ono sa to rozbehne tak ako tu pisu ostatní, sama na sebe viem že hoci aj v blbje praci ale vždy ma to trosku oživilo.Dandy, no ano Sardínia je zodpovednost, to aby si sa chlapom pacila, baby ktore chlapov zaujimali menej dostavali polovicku z platu co nie je bohvieco modlila som sa aby bolo dost klientov, aby som bola zaujimava:))nastastie ked prisli z agentury na nas pozriet ma šef vykreslil ako velmi dobru hostesku a daval ma za priklad iným babam, ale vies že mi to jedno vždy nebolo, niekolkokrat som dostala paniku, vydýchana miestnost natrieskana ludmi, mne zacalo bušit srdce, mdloby a v tej chvili si ta vyberie niekto a co teraz? utecies? tak som sa premohla nahodila usmev a modlila sa aby som ho neozvracala:), ale z niecoho žit musim a ked sa na SR slusne zarobit neda, som nutena prekonavat samu seba, ale posunulo ma to vpred, mala som tam tolko problemov, že mam ostrejsie lakte, co tiež nie je v dnesnom svete na skodu, si predstav že si v 15nastclennom ženskom kolektive a za každý uspech citis uprene nevražive pohlady a niekto ta psychicky depta, mala som spolubývajucu ktora ma strasne nenavidela,ale potom mi asi panbožko pomohol a ja som sa prestahovala na ine miesto a ona odisla robit inde, boli rána ked som sa vratila z prace a revala do vankuša, bola som sama v cudzom svete, sama za seba vecný boj, laska a rodina tisice kilometrov vzdialena, sama na ostrove..nastastie sa po mesiaci zacai menit veci k lepsiemu, nasla som si super kamarata Taliana ktorý mi strasne vela pomohol a ja som mu za vela veci vdacna, s jednou babou sme si nevraživost vydiskutovali, ona mi povedala že na mna žiarlila, že som jej pripadala namyslena, co ma pekne zaskocilo, lebo vraj som tak posobila, lebo som si vraj nevsimala ostatných..ona netusila že to je tým že zo zaciatku som velmi ludom neverila a bola trosku hanbliva, oni tie baby co to dhsie robili mali trosku ostrejsi jazyk, nakoniec sme sa stali super kamoskami:))v jeden vecer ked sa zrutila lebo bola zavisla na alkohole a kokaíne som ju objala a povedala jej prečo sa tak ničí..a ona mi vtedy vyliala srdce a prosila ma o odpustenie za to ako ma nenavidela, pekný koniec že?:)Ked som sa vratila zo Sardínie priatel mi povedal, že som strasne drza, taka odvažna,ale život ma naucil ako sa vravi..

Helík (Út, 9. 8. 2005 - 15:08)

Leníku, jsem z Plzně.Dandy, máš pravdu, že bych se měla překonat a už do té práce nastoupit. Možná bych se měla poohlédnout po jiné práci než učení. Mám pocit, že předstoupit před třídu plnou puberťáků bych dokázala jedině zfetovaná. Jenže já nic jiného neumím..:(Jdu zkusit vyjít z domu. Do lesa. To bych snad mohla zvládnout.Zatím zdravím.

Dandy (Út, 9. 8. 2005 - 15:08)

Niko, taky držím palečky. Dej vědět, jak to dopadlo.

Dandy (Út, 9. 8. 2005 - 15:08)

Helíku, když jsem psala odpověď nevěděla jsem, že učíš na SŠ. Tak to je určitě složitější s PP než být někde v kanclu.A není třeba šance na nějakou tu práci v kanclíku, nebo aspoň u mladších dětí? Myslím, že před puberťáky se třepou i otrlí.

Reklama

Přidat komentář