Reklama

Panická porucha 3

Lenik (Po, 8. 8. 2005 - 21:08)

Poslední dobou vůbec nemůžu spát. Máte nějaké ZARUČENÉ recepty, abych do sebe nemusela cpát prášky?

Edita (Po, 8. 8. 2005 - 21:08)

Dituš, aha, já myslela, že je to nějaká tvoje přezdívka :-))) to je fakt dobrý... Stejně je to někdy sranda s těma dětma. Jdu spát, dobrou, lidičkové moji zlatí :-)

DITA (Po, 8. 8. 2005 - 21:08)

Edi, tak začala říkat babička Julince, když ji přeskočí :-)a ujalo se to , malé se Tonka moc líbí, a tak to o sobě prohlašuje.

Anie (Po, 8. 8. 2005 - 21:08)

Ahojky, mě dnes bolí hlava už od rána je to vopruz.:-( Doufám, že se z toho vyspím. Juditko, ten film" Lepší pozdě nežli později", je špičkovej, moc jsme se u toho pobavili, ten můžeš vřele doporučovat:-)Niko, dnes říkali na Evropě 2, že má svátek Soběslav a že tam lidi dneska pařej:-))) A tebe bolí hlava, tak ať je ti líp.

Lenik (Po, 8. 8. 2005 - 21:08)

Editko - přeti si to, až budeš mít klid. Akorát se v tom nevysvětluje, jak kineziolog dokáže komunikovat přes jednu osobu s osobou druhou. To by mě hrozně zajímalo. Ale posledně to zafungovalo.Ájo - díky za podporu. Já teď spíš přemýšlím, jak tomu svýmu bláznovi pomoc před zhroucením. Ale všechna snaha marná, člověk si tíma si fakt musí projít, aby pochopil. Tak mu zítra koupím zmzlinu na nervy a to je asi maximum, co můžu udělat. Jsem ráda, že teď aspoň konečně relaxuje, před chvílí dokonce psal sms. Kinezioložka říkala, že si musí uspořádat všechno sám v sobě, naslouchat si, když má dost... nebo holt ty kapačky u psychiatra...

Ája (Po, 8. 8. 2005 - 20:08)

Leni, já vim co to pokazilo, a mám stejný názor jako ty. Je to z práce neboj, a to PC je opravdu jeho způsob relaxace z vyčerpání bez toho že by tě chtěl nějak zraňovat.Ta vana,kterou si ted dává vypadá jako nějaká forma relaxace,že by zapůsobila kineze?

Edita (Po, 8. 8. 2005 - 20:08)

Leníku, díky za článek, já si to přečtu zítra v práci.Dituš, kdo to je ta prdlá Tonka? :-)

Nika (Po, 8. 8. 2005 - 20:08)

Leníku to jsem ráda, taky jsem se lekla, když jsem to četla.

Lenik (Po, 8. 8. 2005 - 20:08)

Dandýsku, to neřeš. Neboj, přítel je naprosto v pohodě. Dneska skončil v práci asi v půl osmé, teď je u sebe doma a odpočívá ve vaně. Zítra prý přijede. Jen mi sem tam někdo ublíží pouhým slovem a ani to tak nemyslí. Beru si věci dost vážně.

Nika (Po, 8. 8. 2005 - 20:08)

tyjo Dandy, tu básničku pro Romana jsi mi právě skoro doslova sebrala. takže já se jen připojuji a posílám další štamprdlátko. Vše nej Romane.

Dandy (Po, 8. 8. 2005 - 20:08)

Dituš, mailika jsem dostala, odpověď hned poslala.Jak je Tonce? Už jste lepší?Leníku co znamená to "stačí dvě věty...", co se pokazilo?Románku,prejeme Ti na Tvůj svátek, stolek plný štamprlátek.Hodně zdraví, štěstí, lásek, hodně síly pro ocásek, aby každá Tvoje žena, byla s tebou spokojena:-)))

Nika (Po, 8. 8. 2005 - 20:08)

teda a já mám komplexy bože:-)))

Dandy (Po, 8. 8. 2005 - 20:08)

Ahoj, pro velký úspěch jsem Vám všem poslala dalšího chlapa:-))) Potěšte očka svá:-))))

Edita (Po, 8. 8. 2005 - 19:08)

Leníku, taky bych měla zájem o ten rozhovor s kinezioložkou. Jinak jsem se dneska objednala na středu k té, u které jsem byla už před rokem a ona dělá i masáže, takže jsem si u ní objednala rovnou i masáž krční páteře. Jinak chci ještě zkusit na záda Downovu metodu. Ájo, až budeš mít výsledky toho oka, tak mi napiš třeba na mail, moc mě to zajímá. Ty termíny jsem viděla na té stránce a možná bych se tam jela taky mrknout.Evo z Krkonoš, docela tě obdivuju, jak to bereš s humorem. Já se bojím narkózy hodně, tak chci zkusit, jestli by mě neodblokovala ta kineze. Jinak, pokud bys mi taky poslala fotku, budu ráda. Tvojí nemám.EviS., jak jsi přežila pondělí? Až budeš mít čas, písni mail, ve čtvrtek a v pátek ale nebudu, mám dovolenou a jedeme do lesa a pak na chalupu.Evi R., já vím, že na mě myslíte, díky, díky. Je to vzpruha, ale šetřete si to na září...Romane, všechno nejlepší k svátku!!! A pusu na čelo :-)

DITA (Po, 8. 8. 2005 - 19:08)

Díky Pajko, milé!!!Díky Juditko, za vzpomínku:-).Zdravím Tě...Dandy, došlo ti poštou ranní ode mne mailem psaní?Do Krakonošova posílám díky za foto, večer pošlu své, jsi moc sympatická paní!!!Miss, a pozerala si už niekedy trochnásobnú Mischelinku? Drahul, ty humoristko bezvadná, mail jsem ti už poslala a hlasuju za Dé-čka??! :-) :-) to mě teda pobavilo moooc, a-b-c ! Mně zas táhne většinou něco směrem vzad, to bude prdel! Takž e u mě za... d/ ...ek!Dnes mi nebylo nejlíp v restauraci na obědě, ruch, nervy se ozývaly, světlo mi vadí venkovní...počasí je EVIKU, fakt na šálu!!! POpovídala jsem prima s Andrejkou, kdysi sem chodila často, ted nakukuje, ale přidá se, ne, Andrásku?Romana mám bratránka, tak vím, že má jmeniny-vše nej Romane zdejší!Děcko mě žduchá od klavesniiiiiiicce, musím na 3kolku ven!

Draha (Po, 8. 8. 2005 - 18:08)

Juditko, tvůj čin bych v žádném případě nespojovala s nespolehlivostí. Spíš Tě obdivuju, protože já tam většinou naklušu taky. Ale teď jsem si vyžmuňkala od šéfa notebooka a mám možnost se napíchnout do práce přes internet, tak to bude lepší. Víš, jeden z problémů je třeba v tom, že ta paní je hrozná drbna, přitom má na starosti mzdy a personalistiku, pouští informace, jenom aby byla s každým zadobře a vzniká tak peklo.

Lenik (Po, 8. 8. 2005 - 18:08)

To tak bývá... člověku svitne nová naděje, vidí nové vyhlídky... a pak stačí dvě věty k tomu, aby se mu to zase zhroutilo :-(

Draha (Po, 8. 8. 2005 - 18:08)

Pajko, já to myslela v takovým nějakým všeobecným lidským smyslu. Já je neznala ani styl jejich podnikání. Jenom si prostě vždycky na to neštěstí vzpomenu. Tady z okolí znám taky několik "podnikatelů", u kterých bych to cítila nebo spíš necítila, jako Ty.Před chvílí jsem jela kolem stadionu Sigmy, hrají s Baníkem, je tam hrozných policajtů, snad se nic nesemele.

Lenik (Po, 8. 8. 2005 - 18:08)

Ahoj Juditko, troufnu si přidat názor k tomu, co píšeš Miss. Víš, ono to opravdu bude pracovní vytížeností. Chápu, že těžkou posoudíš, když ho neslyšíš a nevidíš. Včera jsem z něj byla v šoku. Vypadal jako před zhroucením, ale bohužel si to neuvědomuje. A proč do noci byl na počítači? Protože je to pro něj největší relaxace, kterou zná - zavřít se sám do místnosti, zapnout hru a být v jiném světě. Je to pro něj prý větší odpočinek než spánek. Že to nejsem zrovna já, holt asi je nás víc... takže ho kvůli tomu nevěším na hřebík.A s tátou koukal na DVD, protože je to prostě chlap. A nekoukal do noci, ale tak do osmi hodin do večera. Pak šel spát.

Judita (Po, 8. 8. 2005 - 18:08)

Ahojky,ahój, tak jsem si tu dovolenou přece jen vzala, pak se ukázalo, že něco potřebují. Normálně bych naklusala to udělat, ale teď jsem řekla, že mám dovolenou a že to udělám v úterý. Ani to "nebolelo", jen teď budu vypadat jako ta Drahušina nespolehlivá účetní. Ještě, že mě nemá kdo propíchnout vidličkou, když tam jsem sama, náhle je to výhodou:)))Tak jsem se pustila doma do úklidu a dělám věci na které jindy nemám síly, protože jsem běžně vyřízená z práce, jen to dopadá, že jsem zase vyřízená. :))) Né tak vážně, to je pokus o žert, faktem je, že jsem se hezky vyspinkala, šílené Es ustaly, mám uklízíno a lítám okolo domu, tu něco a támhle. Evo z Kr., taky při tom myslím často na tebe, jak to zvládáš, když už nemůžu, že ty bys to dodělala, tak jsem díky tomu těch 60m kostiček na ulici doplela. Ditunko na tebe jsem zase myslela, při úklidu (hlavně, že můžu být ráda, že mi pohovku nikdo nepozvracel - ješíš, ťuk,ťuk, snad se nestane) Když se to s..., tak se to s... Doufám, že se to u vás k lepšímu obrátí i manželovi se zadaří, korunky jsou taky dobrá AD.Leníku, než jsem zareagovala už to zvládáš, zkus být víc svá, resp. věnovat se sobě, svým zájmům, budovat nezávislost na příteli a pak snadněji budeš vidět, zda věci které ti na vztahu vadí jsou podstatné či ne. Určitě ti v tom pomůže pokud získáš tu práci, třeba se z toho napětí uvolníš. Chtěla bych věřit tomu, že kineziologie může pomoci řešit vztahy. Snad uvidím na vlastní zkušenost, jsem objednaná už dva měsíce, že mi zavolá a stále nic.Miss, co se týká Leníkova přítele, mě se nezdá, že by to bylo jeho pracovní vytížeností, když tuhle hrál dlouho nějakou hru a pak zas koukal na video a ne s ní. Jinak prosím, prosím o brázky ze Sardínie taky mě poslat.Když mluvíme o videu, tak o dovolené si vždy něco pustím, a to si troufnu vám doporučit: film "Lepší pozdě, nežli později" mě se moc líbil. Ostatním příště, zatím pozdravuji, nakazili jste mě tady tím žehlením a tak jdu zkoušet mou novou žehličku napařovací. (což jsem ještě neměla)Romane, vše nejlepší k tvému zítřejšímu SVÁTKU!

Reklama

Přidat komentář