Reklama

Panická porucha 3

Roman (Ne, 7. 8. 2005 - 21:08)

Lidi, to je zima... Já ještě nechci podzim, já chci ještě léto :-(Jdu se mrknout, jakpak jste prožili tu chladivou neděli. Krásný večer všem! :-)

Eva z Krk (Ne, 7. 8. 2005 - 21:08)

Rokytko, Evo S. a Leniku konecne jsem vam poslala fotku.Missko a ostatni od vas nemam, prosim poslete.Dik

Dandy (Ne, 7. 8. 2005 - 20:08)

Ahoj všichni, právě jsem dožehlila hromadu prádla...koukám, že jsme s některýma měly dnes společné zájmy s tím žehlením:-)))Misska, dík za fotečky. Jak už jsem Ti psala vypadáš tam skvěle. A taky obdivuju Tvou odvahu, že ses tam vypravila sama. Já se taky překonávám, bez toho by to nešlo. Do práce musím, do obchodu musím atd. Ale sama na Sardinii, to už bych teda nezvládla.

Eva S. (Ne, 7. 8. 2005 - 20:08)

Missko, četla jsem,že by ses chtěla zase vrátit na Sardínii, přála bych Ti,aby Ti to vyšlo, zasloužíš si to. A jak jsem viděla na Tvých fotkách, mooooc Ti to tam slušelo. A souhlasím s Tebou, boj s PP je občas jako boj s větrnými mlýny

Eva S. (Ne, 7. 8. 2005 - 20:08)

Ahojte všichni!Tak víkend byl celkem v pohodě,sobota byla pracovní,měla jsem úklid doma i společný velký kolem v baráku,navečer jsme zajeli do Olmika nakoupit. Neděle částečně pracovní a odpoledne relax. Počasí pošmourné až deštivé,povesila jsem prádlo a vzápětí zmoklo :-((((Celkem jsem se cítila dobře,tak ať to teď navečer nezakřiknu. Zítra zase do práce, ufffff to se mi nechce!!!

Pajka (Ne, 7. 8. 2005 - 20:08)

Evi R., k tomu oOscarovi přihazuju ještě jednoho, žes rozšířila počet demonstrantů o psa. Kdyby tam tak vyšli všichni Pražáci vyvenčit psy, byla by to slušná masa lidí :-) ovšem vyjma toho parouzpátečníkaRomane, za reportáž Ti ho nikdo nedal, že? Je výmluvná a díky za ni!!!

Edita (Ne, 7. 8. 2005 - 20:08)

miss, pošli mi, prosím, taky fotečky ze Sardinie... Niko, napsala jsi to hezky, souhlasím.

Nika (Ne, 7. 8. 2005 - 20:08)

Miss máš pravdu, že se ani Pp nemůzeme nechat omezovat. není to tak dávno, co jsem na tom byla opravdu mizerně futr jsem se bála nekajm jet, jít, přítel už ze mě byl na nervy a málem jsme se kvůli tomu rozešli. Teď jsem dostala AD a už si začínám užívat. je ale fakt, že naštěstí jsem si spoustu věci ujít nenechala ani kvůli PP,ale i takové období bylo. fuj doufám, že už to tak zlý nebude.........nebo aspo? ne často.

Miss (Ne, 7. 8. 2005 - 20:08)

Nika, bohužial pp neostala doma a otravovala ma aj na Sardínii a bola som vtedy este bez liekov, no ja som si povedala, že obmedzovat sa ničím a nikým nenecham a vyrazila som, tu išlo o prežitie potrebovala som peniaze a vidis nezomrela som:) týmto chcem vsetkým ppčkarom odkazat aby ich nikdy odvaha neopustala, lebo pre zabrany by mohli ste mohli prist o vela pekných veci. Samozrejme že boli dni, ked mi islo srdce vyskocit a sef ma 2 x musel vyvliect vonku na vzduch, kde som sedela na obrubníku a pila studenu vodu s cukrom, ale po tom to preslo a ja som fungovala dalej, len sa nevzdat, aj teraz ma trosku desí moj zdravtný stav lebo sa chcem vratit spät a tak sa snažim si vybavit vsetkých doktorov nech mam za sebou vysetrenia nech mam potvrdene že je vsetko ok, že neumieram:)Je to tažke, je to vecný boj, niekedy mam pocit že s veternými mlynmi..ale nejako sa to do prčic musi dat!!!

Nika (Ne, 7. 8. 2005 - 19:08)

Miss děkuju za ty fotečky, jsou krásně. Fakt tě obdivuju, že jsi dokázala sama odjet, já bych se s PP zbláznila.

Nika (Ne, 7. 8. 2005 - 19:08)

ahoj, teda tady je dneska hnusně, prsí, zataženo, zima. I přes to jsem se ale před chvíli vrátila z pouti a bylo to opravdu dokonalý, paráda, ale drahý:-)vyblbla jsem se s přítelem a kamarádkou na autodromu fakt výborně.Leníku tohle co píšeš s těmi dotyky mi hodně připomíná. My jsme spolu 5let a nějaké 3roky jsme s tímhle potíže neměli. Ale později jsem si začala všímat toho, že mi dá pusu jen při příchodu a odchodu, a když se chce milovat. jinak téměř nic. Vadilo mi to a řekla jsem mu to a on odpověděl totéž co ten tvůj, že na to tolik není. ještě mnohokrát jsme se kvůli tomu pohádali, brečela jsem, že o mě nestojí atd..pak jsem žačla přemýšlet a zjistila jsem že se vlastně strašně snaží udělat pro mě všechno, co bych si jen přála a žačla jsem si vážit toho, jaký jinak je a tohle vypustila. oba jsme si našli své zájmy a nevídali se tak často, dostali jsme se do pohody, nebyli tolik s toho vztahu ve stresu a najednou se mi začal zase více věnovat a trvá to doteď. Já tě naprosto chápu, že ti to chybí, ale jak píšeš, je vám spolu pěkně, tak si toho važ, zkus taky něco podnikat sama, bez něj, budete spolu mí? a třeba začne zase sám od sebe.Držím pěstičky

Romana (Ne, 7. 8. 2005 - 18:08)

Miss, když mi bylo tolik jako Leníkovi, taky jsem to nezvládala v klidu, ale děti mi nastavily úplně jiné hodnoty, to se s tím co cítím či necítím k manželovi nedá srovnat.Ale myslím si, ře Leník je na příteli hodně závislá, kdežto on to tak nebere, tohle by mohlo chlapa otrávit.Leníku, ale samozřejmě Ti neradím rezignovat, na to jsi moc mladá, ale asi by ses na něj neměla tolik upínat.Miss, Bára už nepíše tak často, ale občas se ozve.

Miss (Ne, 7. 8. 2005 - 18:08)

Co je s Bárou?? kedysi tu chodila pravidelne a zrazu jej niet, mala 2 synov?

Miss (Ne, 7. 8. 2005 - 18:08)

Ahojte!Ako dneska? psychicky, fyzicky?Ja sa mam celkom ok zááázrak:)Boli sme v prírode, v lese opekat s drahým romantika vo dvojke, potom sme si dali prechadzku a na zaver sme sa rozvalili na obrovskej luke a len tak ležali bolo prijemne ani teplo ani zima tak ma ta priroda trosku ukludnila, vsimla som si že pp velmi so mnou do prirody nechce:)vždy ostane nasrata doma:)takže prirodu odporucam!!:)Anie, Ditka, Nika fotky mate na maily, prihodila som aj Evke Rokytke.Romana- to že muža už zvladas v "klude" to chce obdiv, to co si radila Leníku, ja by som takto nemohla ja som hrozna hysterka ak sa ku mne ludia nechovaju tak ako treba:))ale asi clovek casom fakt rezignuje a co sa bude rozvadzat, po spolocných stravených rokoch, no Leník je mlada a obavam sa aby to casom nebolo horsie;( to su uplne samozrejme a zakladne veci, v ktorých by si mali 2ja ludia rozumiet, inak fakt neviem...Leni držím ti palce aby sa to vylepsilo, lebo je to dost na nervy:(Roman- ty žijes len tých Czech tekom co?:))aj u nas sa urobila teraz taka party, vsade vsak rozpravaju len o tom v cesku u nas sa to myslim zaobišlo bez vacsieho brutalizmu...Evi R. - ty nasa demonstarntka takže aj Renuška si prisla na svoje ked tam bolo vela psíkov?Tam aj prisiel niekto o život??snad nie, snad tie sviecky co si zapalila, boli len na obnovenie narusenej energie tými bitkami...leník este som chcela nezajedaj problemy:((praveže teraz mas to obdobie kedy musis zo seba vytažit co najvacsiu silu, aj ked je to velmi tažke a psychicky by z toho bo rozhodený asi každý, no ty sa nesmies zanedbat, na just by som tu dietu vydržala! lebo može sa stat že budes na tom psychicky este horsie, ja viem že ho milujes, ale Tomas nie je celý svet a najma preto lebo sa sprava ako sa sprava, mam obavy že iný by sa spraval lepsie a možno by si aj zabudla na lexaurin, drž sa a premýslaj co od života v buducnosti chces...

Dandy (Ne, 7. 8. 2005 - 18:08)

Leníku, vůbec nemáš v hlavě zmatek. Toužit po doteku je naprosto normální...a tvému příteli asi stačí to lechtání, štípání atd. (aspoň něco:-))) Dotek je důležitý, ale důležitější je, že si máte co říct a je vám spolu dobře.No a ještě jsem mluvila o tom miminku...nebude to jednodušší než ty slepice , kozy atd?:-))))

Draha (Ne, 7. 8. 2005 - 17:08)

Dituš, právě jsem čtvrt hodiny smolila mail pro Tebe, ale vrátilo se mi to, že adresa na seznam.cz není. Mám podezření, že se k Tobě nedostala ani moje páteční odpověď. Tak aby sis nemyslela, že jsem nevychovaná.Jinak všechny zdravím z Olomouce, teď zrovna slunečné.Taky jsem si ráno prohlédla a poslechla Romanovo techno. Já myslela, že je to pořád jen dus, dus a on tam Miro Žbiro. Dostali mě.

Edita (Ne, 7. 8. 2005 - 17:08)

Evo z Krkonoš, tak to si teda užíváš s krční páteří. Pokud mě tohle čeká, tak nevím, nevím. Jak to zvládáš všechno v souvilosti s PP? Já mám jít v půlce září na punkci a mám hrozný strach z narkózy. Rozhodla jsem se, že zajdu ještě na kineziologii, tam by mi ten strach mohli odblokovat, co myslíš, Leníku?O víkendu mi bylo dobře, úplnej obrat oproti pátku. Ta práce mě tak štve, že mi to ničí i psychicky, takže doma je mi fajn...

eva.rokytova (Ne, 7. 8. 2005 - 16:08)

Leníku: "... Musím se s tím asi smířit a hladit psa a kočky. Asi si k těm domácím zvířatům pořídím ještě slepice, kozy a prasata, když mi to pořád nestačí :-)))" - No, to je nápad na Oscara!!!! Než to všechno obhladíš, nezbude pak na něj! Až se navrátí Karel ze Zakopaného, určitě ti pro začátek některá zvířátka tady vytvoří :-)).

eva.rokytova (Ne, 7. 8. 2005 - 16:08)

Dandynko, díky, díky, díky :-)))))))!

Lenik (Ne, 7. 8. 2005 - 16:08)

Jsme spolu dva a čtvrt roku. Seznámili jsme se v práci, byli jsme kolegové. Byla to fakt krása, nádherný vztah, vlastně jsem šťastná, že jsem ho potkala. A když s ním teď mluvím o těch dotecích, pusách, objetí (nedělá fakt nic), tak mi řekne, že na to prostě není jako já. Musím se s tím asi smířit a hladit psa a kočky. Asi si k těm domácím zvířatům pořídím ještě slepice, kozy a prasata, když mi to pořád nestačí :-)))Ale na druhou stranu se mi s přítelem hezky povídá, rádi posedíme v restauraci u vínka nebo pivečka, lechtá mě, štípe, prostě blbneme... tak mě asi má rád... ale někdy mám v tý palici fakt zmatek, když toužím po doteku.K těm botám v Hrvatsku - no zapakatel není za pět korun. Tak na sto padesát asi vyjdou. Teda pokud se to od loňska moc nezměnilo.

Reklama

Přidat komentář