Reklama

Panická porucha 3

Lenik (Po, 8. 8. 2005 - 17:08)

Miss - Ale to já přece všechno vím, že by neměl dělat 7 dní v týdnu nebo se zničí a že by měl hledět taky na to, co je kolem něj a ne jen na práci. Jenže je jak zaslepený a navíc si nenechá radit. Jak dneska říkala ta kinezioložka - bude sem muset spálit, možná i složit, aby pochopil... kdybych mohla radit nebo jednat za něj, jsme z toho dávno venku :-)Draho - Jenže já jsem měla poslední práci v pojišťovně, kde jsem vydržela 3 měsíce a chtěla se vrátit do médií. Budou se mě ptát, proč jsem odešla z pojišťovny tak brzy. Když jim řeknu, že chci pracovat v oboru, řeknou mi, že to v oboru bylo, tak proč jsem odešla. Jinak na ten odkaz o sapu se před tím výběrovým řízením určitě podívám, děkuji ti.... teda jestli výběrové řízení bude. Nikdo se ještě neozval. Posílala jsem životopis v pátek. Zítra dopoledne tam brnknu a připomenu se.Miss - Jo ještě k té kinezi. Já chápu, když to dělá na mě, ale nechápu, jak pracuje s jiným člověkem přese mě. Nebyl tam se mnou. Ale je to asi jako v reiki posílání energie na dálku. Taky nepochopitelné, ale funguje to. Posledně kineziologie zabrala :-) Ale nestavím to na tom. Nejsem teď plna očekávání, co kineze přinesla a změnila během dneška. Nechám se překvapit a radši budu počítat s horší variantou.

Pajka (Po, 8. 8. 2005 - 16:08)

Taky chci fotky ze Sardinie a taky těch, co posílali a já je nemám, prosím... čestně vrátím :-)Draho, tipuju taky cééé :-) a s těmi tsunami si nemůžu pomoct, ale něco ve smyslu, že boží mlýny melou... takže se mi nedaří dojmout :(Evi R. par i s avionem dorazily :-) nepošlou parou zpět, díky! :-)Leniku, vztah není jen o sexu, ale je i o něm a měl by být harmonický ve všem podstatném. Na druhou stranu se mi líbí, že tušíš, že je to vyčerpáním a jdeš na to docela hezky konstruktivně a ne destruktivně konfliktně jako nějaká hysterická blondýna. Radko 2, pěkně sebekriticky ses rozebrala, tak ho ještě pohlaď a polituj, bude si tě považovat :-)Ditoje mi líto že bolí topálí žáha duše tělojak by mělozdráhá sebýt zdravá...

Nika (Po, 8. 8. 2005 - 16:08)

ahojkyteda mě je dneska opravdu děsně. od 1hodiny m boli švestka a ně a ně přestat. mám v sobě 2paraleny a nic. a protože když už mě jednou za čas boli, tak jsem taky tak správně podrážděná, stihla jsem seřvat bráchu, jakej je de..l, když nevyvenčí psa, přítele, protože mi nebral telefony a já ho potřebovala fakt nuitně sehnat, chudák nechápal co je, když pracuje a nemá jednou telefon u sebe(naštěstí přijede za chvíli, tak se mu omluvim, chudak), já se picnu. Jsem nastvana, rptože na vejšce měli rozhodovat o tom odvolání, udělali kulový a já furt nic nevim, tak mě to tak strasně sere(sorry), maj na všechno moc času.Sorry že sem to na vaá takhle vybalila, ale musela jsem. jdu si zazpívat a pořádně naplno, nikdo tu není, tak budou mít radost jen sousedi.Jo a Anie, na pouti jsem byla v Dírný, na hradeckou jsme nějak zapoměnli. Já byla jen na autodromu, ale zato několikrát a nemělo to chybu.tak zatím, večer se ještě objevím, pokud mi hlava nepraskne.

Miss (Po, 8. 8. 2005 - 16:08)

Lenik- to akože na tej kineziologii odblokuju cloveka aj na dialku ktoreho nepoznaju? to sa mi akosi nezda, alebo bol tam s tebou?V každom prípade, by nemal robit 7 dni v týždni, pokial nechce si zarobit na infarkt, ved to je nemyslitelne.Treba trsoku prestoru nechat aj pre partnerský život, ktorý nie je o nic menej doležity ako praca a samozrejme relaxu pre zdravie.

Lenik (Po, 8. 8. 2005 - 15:08)

Kineziologie v pohodě, přítel odblokován, výsledek by se měl dostavit co nejdřív. Dám vám vědět, jak to zafungovalo :-) Dostala jsem na jazyk i Bachovy esence :-) Tak uvidíme...Miss - Probůh, nemysli si, že ti něco vyčítám. Jen říkám, jak se věci mají a že on není jediný, kdo má něco měnit. Tím netvrdím, že je dokonalý. To nejsme nikdo. Zvolím trochu jiný přístup a uvidíme, jestli se situace vylepší nebo ne.

Lenik (Po, 8. 8. 2005 - 15:08)

Kineziologie v pohodě, přítel odblokován, výsledek by se měl dostavit co nejdřív. Dám vám vědět, jak to zafungovalo :-) Dostala jsem na jazyk i Bachovy esence :-) Tak uvidíme...Miss - Probůh, nemysli si, že ti něco vyčítám. Jen říkám, jak se věci mají a že on není jediný, kdo má něco měnit. Tím netvrdím, že je dokonalý. To nejsme nikdo. Zvolím trochu jiný přístup a uvidíme, jestli se situace vylepší nebo ne.

Miss (Po, 8. 8. 2005 - 15:08)

Ahoj te dievčata moje,som dneska pekne na nervy a asi mi dnes už nezlepsi naladu nic, bola som u lekara na tom celodennom glykemickom profile a sestricka po druhom odbere krvi na mna vyplaštila oči ci mi nie je zle, že mam strasne nizku hladinu cukru v krvi a či som vobec daco zjedla, kukam na nu ano zjedla jednu žemlu, trocha tresky a salam to by malo stacit ne??vysledok tretieho odberu neviem, že lekar zajtra zhodnotí cele toto vysetrenie, neviem co budem robit ak sa mi zistí cukrovka, ja mam život tak rada:(, chcem este vidiet svet, este ma caka Sardínia ja nechcem zostat na tomto nestastnom chudobnom slovensku, mam este toko planov..krucinál, no nesmiem byt pesimisticka, snad to nebude tak zle, uvidim zajtra co povie mudry Mudr:)Evi R. no ano svata pravda, tu riesime vsetky nase boliestky dna, su tu skvelí ludia, co viac dodat..Ditka- jest viac? neblazni:)ked si sadnem mam maleho mischelina-pneumatiku:) cvicit by som mala ale komu sa chce.Dandy na Sardínii mam pracu hostesky, usmievam sa na chlapov, pokecam s nimi, štrgnem si so sampanským, nic vycerpavajuce až na tu pracovnu dobu že je to v noci a posledne dni som chodila totalne strhana a vycerpana spanok chýba ak robis 6 dni v týždni cele noci, ale aspon bol plat dobrý. Dzfam že zdravie sa zlepsi a ja budem moct v septembri vycestovat zas, kedže dvojmesacna vyplata sa mi už minula:))Romanka, Romanko fotky poslem, ale Romanka mrkni na tvoj zverejený mail, nie je tam niekde chyba? takto mi to neodosle, tie cista 21 medzera 2005, neviem skusim este pohladat tvoj starý email co si mi kedysi posielala fotky a poslem tam.Lenik - ja som ti neradila sa s nim rozist, len som ti vravela že je trosku egoista, ked si radsej zahra hru do noci na PC akokeby mal relaxovat s tebou, držím palce aby ste tieto dni prekonali a on bol zas ako predtým, ak ho stale milujes nie je fakt co riesit, laska je laska, že jo. Ja netvrdím že mam dokonaleho chlapa, ved nikot nie je, ale mne ked s a nieco nepaci naucila som sa to rovno povedat do oci raz, dvakrat a na tretí krat by sa mal trochu prisposobit, treba brat trosku ohlad aj na potreby toho druheho, ty sa ides koli nemu rozkrajat a on?ved vztah je o kompromise, ty možes urobit jeden,a le on by mal urobit druhý, len tolko.Ja sa len nemožem pozerat na to ako trpis..štve ma to, neporadím si.

Draha (Po, 8. 8. 2005 - 14:08)

Ach jo, už druhý měsíc máme stavbu v Kroměříži a rukama mi zrovna zase jdou paragony firmy Manďák Kroměříž - rodina Manďákových, kteří zůstali o vánocích ve vlnách tsunami...

Eva z Krkonoš (Po, 8. 8. 2005 - 14:08)

Cože, vrásnění velehor? No to je dobrý.To jsem se dneska poprvé zasmála.Doufám, že mě ten smích vydrží cestou z práce a nezmrznu.Za chvíli končím a jdu si domu zatopit.Kdo bydlíte v paneláku, posílám trošku teplička.

Draha (Po, 8. 8. 2005 - 13:08)

Rokytěnko, díky za nabídku

Ája (Po, 8. 8. 2005 - 13:08)

Ahoj,tak mi to trvalo tři hodiny než sem vás přečetla. Situaci s Leníkem řeším po Msn. a závěr pro mě byl,že pokud nepřestane být workoholik(což by žádnej člověk 7dní v týdnu nevydržel a pak mít chuť na ostatní věci)Leník nic nevyřeší, i kdyby se postavila na hlavu.Editko to focení oka bude zase asi ža v září v Praze,ty termíny sou na té stránce. Ty výsledky mi teprve dojdou za týden poštou.zatím ahojec.

Dandy (Po, 8. 8. 2005 - 13:08)

Ahoj Leníku,myslím, že Tvůj přítel má v Tobě obrovskou oporu.Ne každá by měla tu trpělivost, a začala pracovat na sobě. Vyřiď mu ať je laskavě šťastný, že Tě má:-)))Romanko, fotečku pošlu, ale až z domu, teď jsem, bohužel, v práci. Můžeš mi, prosím poslat Tvoji?Leníku, ta kineziologie by mě fakt zajímala, vůbec nevím co to je. Hlásím se o příspěvek. Drahuš, tipuju taky c:-))

Anie (Po, 8. 8. 2005 - 13:08)

Leníku, já to chci, pošli mi to, please. Tvůj přítel je tedy dost pracovně vytíženej, to je pak pochopitelný, že na určitý věci nemá náladu, nedovedu si to představit takhle makat.

Lenik (Po, 8. 8. 2005 - 12:08)

Právě jsem si psala mailiky s Evinkou z Krkonoš a zajímá ji kineziologie. Několik z vás tady taky mělo pár dotazů, jak to probíhá a tak. Když jsem dělala v novinách, psala jsem s tou kinezioložkou rozhovor. Mohla bych to přepsat na počítači a pak vám to rozeslat. Budete mít zájem? Abych to nepsala zbytečně, je to docela dlouhé...

Lenik (Po, 8. 8. 2005 - 12:08)

Vracím se zpět k výběrovému řízení, které mě možná čeká. Nenapadá vás někoho, jaký důvod mého odchodu z pojišťovny mám uvést? Draho, minule jsi psala, že něco vymyslíme. Co tě napadá, aby mě odtamtud hned nevylili?

eva rokytova (Po, 8. 8. 2005 - 12:08)

Ahojky moji nejnejnejmilejší :-)))!Je tu zima jak v kriminále - jen 10, pro mne je to už na palčáky, snad se to nějak zmotoří...Radko 2 - tož, vítej z dofči!Draho, já se připojuju s Evince S. a hlasuju taky pro "c" :-)! Drahunečko, mohu ti udělat zrána radost??? Chceš tu Atlantidu? :-)))Evinko S.- já nikdy dopředu nic neplánuju, jednám živelně, takže ani nevím, jestli pocestuju s Renuškou - záleží taky na počasí... Haha - a taky na stopu JI nechtějí brát :-)). Vím jen jediný: určitě vyrazím! :-))Leníku - dobře jsi to analyzovala! Dej mu prostor, chlap chce dejchat ve svým rytmu :-))Dandynko, neboj, popravištní PPTek bude, těš se! Tass hlásí, že Karel se už donořil a přehoupává se na naši PP loď :-))))!!!!!

Eva z Krkonoš (Po, 8. 8. 2005 - 12:08)

Jestli jsem na někoho zapoměla s fotkou, tak pošlu večer z domu.

Eva z Krkonoš (Po, 8. 8. 2005 - 12:08)

Edito, ptala ses jak se snáší PP a krční páteř.Tak ty dve čubajzny spolu kamarádí.Když mě ze začátku navštěvovali, tak jsem ještě nevěděla, co je to za mrchy a nechala se odvážet na internu s infarktem.Dnes už jsem chytrá a když přijde nějaká křeč, nebo nemůžu dýchat, říkám si který z nich mě to navštívila.Dělám si tady z toho srandu, ale do smíchu mě není.Navíc trpím klaustrofobii a neumím si představit ty vyšetření.Ležet minimálně půl hodky v tunelu bez možnosti úniku, no brrrrr.Asi mě budou muset nějak oblbnout, abych nepanikařila.V takovejch situacich mě povolujou střeva a to by byl pěknej trapas.Vloni jsem byla na operaci s rukou a trvalo me dost dlouho,než jsem se z narkozy vzpamatovala.A to jsem ji měla chvíli.Teď by to asi bylo na hodiny.Ale jinak já se nedám.Já jsem s tou rukou v gypsu dokonce i ryla záhon na jahody.Protože beze mě to přece nejde a nikdo by to tak dobře neudělal.To jsem magorka.Zatím si z toho dělám srandu, ale až přijde pozvánka do nemocnice, bude po humoru.Ale teď nosím poctivě límec na krku, protože dneska na Sněžce padal sníh a od nás to je kousíček.Léto budiž pochváleno.Zima jak v prdeli ledního medvěda.Leníku, mám z tebe radost, rozhodla jsi se dobře.Jdu zase chvíli pracovat, tak caves.

Lenik (Po, 8. 8. 2005 - 11:08)

Ahoj zlatíčka, teda vy jste mě mile překvapili, že jste mi tolik psali, když jsem tady nebyla. Přečetla jsem si vás všechny a zahřálo to... mě, psa, kočku, kocoura, slepice, prasata, co jsou tu se mnou a drží mě nad vodou :-)))Dneska je mi o něco lépe. Sice pořád nic fyzického, ale dovolila jsem si přítele pochopit. Zamyslela jsem se přesně nad tím, co psala Nika a s čímž naprosto souhlasím: zažíváme spolu krásné chvíle i mimo sex, je to úžasný přítel, krásně se s ním o všem povídá, učí mě věci neřešit, zajde se mnou na vínko, polechtá mě, až skoro čůrám.... a tak jsem za ním včera zašla do práce, byl docela rád. Přinesla jsem mu totiž jídlo (celý den nejedl) a ruskou zmrzku. Pak jsme šli na pivánko, i když on musel pít nealko kvůli případným výjezdům v práci. Celou dobu v restauraci mluvil (a asi to ani sám nevnímal) o tom, jak je mu mizerně, je ve stresu, pořídí si asi nějaký mozkový nutrienty, jak je utahaný... navíc kolega na tři týdny na dovče a kolegyně se z práce už sesula a bude dlouho dlouho marodit. Tak jsem se lekla a řekla si, kdy dojde řada na mého broučka.... Chci, aby u mě hledal zázemí a ne podněty k hádce, tak jsem přestala řešit, o pusy si neřeknu, pohladím ho večer ve vlasech a nechám klidně usnout a všechno nechám teď na něm. Je v práci sedm dní v týdnu x hodin. Dneska jdu na kineziologii, ale jak jinak, než kvůli němu. Ne kvůli sobě. Asi mě za to ukamenujete, ale chci mu teď pomoci. A posledně, když jsem byla kvůli němu na kineziologii, pomohlo to, aspoň na čas.Editko - Jdi do toho. Kineziologii doporučuji. Navečer nebo zítra napíšu, jak jsem dneska dopadla já s broučkem.Rokytko - díky za oscara, dávám do přihrádky mezi ostatní. Ty jo, kam se hrabou američtí herci :-)Dandy - miminko nepřipadá v úvahu. Beru antikoncepci. Kdybych do toho spadla, nechám si to, to ano. Ale ještě není ten správný čas.Miss - vůbec teď neuvažuji o tom, že bych si hledala někoho jiného. Já vím, ty máš ideálního partnera, ale já to nezavrhnu jen kvůli sexu. Je to podstatná část vztahu, ale chci hledět i na to ostatní a bylo by škoda ho kvůli tomu odepsat. Mám ho vážně moc ráda, jen se teď budu učit být sama sebou a odpoutat se od něj. Začnu tím, že nebudu naléhat a debatovat... Jinak jsem ti poslala mail, z kterého to asi pochopíš.Romanko - Svatá pravda, neupínat se a neupínat se. Ale je to těžké, zvláště ty začátky... Kdyby byly penízky, chtěla bych si chodit do posilovny, kterou mám 10 minut od baráku, jenže money nejsou... ale budou ...Evi S. - Nevidíme se tak málo, asi obden.

Romana (Po, 8. 8. 2005 - 10:08)

Holky, od koho nemám fotky, pošlete mi taky, jestli chcete, oplatím.Miss, já bych taky prosila nějaké fotky ze Sardinie,prosím.Dala jsem do záhlaví maila.

Reklama

Přidat komentář