Reklama

PANICKÁ PORUCHA 6 DÍL

Martina - předc (So, 30. 12. 2006 - 09:12)

Johanz, ale i ostatní
začněte cvičit dechové cvičení a nebudete uvažovat o Neurolu, Xanaxu, Lexaurinu apod.

- v sedu či lehu je dobré si dát jednu ruku na břicho, druhou na hrudník a nádech vést do břicha /ruka se zvedá/, pak do hrudníku a výdech, vždy 1. břicho, 2. hrudník. K tomu si pustit relaxační či nějakou pomalou hudbu. Za léta tréningu jsem se záchvatů, snad už napořád, zbavila.

JOHANZ (So, 30. 12. 2006 - 08:12)

AHOJ
ZE STUDENÉ OSTRAVY V CENTRU ZIMA A JSEM HLADOVÝ ASI SE MI ROZTAHL ŽALUDEK TĚMI KULIČKAMI....
EVAKRK
TAKY JSEM SI LEHL ŽE BUDU SPÁT A POTVORA MALEM NA MNE SKOČILA TAK JSEM VSTAL A ZKUSIL TO JEŠTĚ JEDNOU ...

ZITRA BYCHOM SE MĚLI SEJIT NĚKDE NA CHATU AT SI PĚKNĚ POKECÁME PŘECE JENOM TA REAKCE TADY JE TROCHU OPOŽDĚNA A TAM SE TO PĚKNĚ ŘADÍ ZA SEBE A DÁ SE ŠEPTAT I KDYŽ CO SI ŠEPTAT KDYŽ SE TADY TAK ZNÁME ŽE NENÍ O ČEM.....ALE ZASE TADY TO ZŮS TANE NA VĚČNÉ ČASY A TAM TO ZMIZÍ.....TAK CO?
BABY RADTE DOKUD TO NĚKDO CHCE...
PAJKO JAK TI VYCHÁZEJÍ JATERNÍ TESTY PO TĚCH LETECH S NEUROLEM DĚLALA TI JE LÉKAŘKA?

VÁŽNĚ BY MĚ TO ZAJÍMALO...STRACH Z VEDLEJŠÍCH ŮČINKU JE JEDINÝ DŮVOD STRACHU Z NEUROLU KTERÝ JE OPODSTATNĚNÝ (MOŽNÁ)...

JINAK SOUHLASÍM ŽE DOSTAT SE DO ZAVISLOSTI S TÍM NAŠÍM STRACHEM NENÍ TAK JEDNODUCHÉ A CO VÍM TAK KAŽDÝ Z NÁS MÁ TENDENCI RADĚJÍ MÉNĚ LÉKŮ.....

Evs R. (So, 30. 12. 2006 - 01:12)

OFINO - AHOJKY!!!!!! Mam radost, ze na me nezapominas, to je mily, ja na tebe taky ne :-))))))))))))))
Zdravim, moji nejnejnejmilejsí!!!! Mam radost, kdyz se tu zase docitam, kdyz nekdo napise: JSEM RAD(A), ZE JSTE. Jo, je to super, ze je PP6 - vloni sme se tu shromazdili i na spolecnyho PP-Silvestra a vo pulnoci si imaginarne pritukli - haha, je to tu zas na spadnuti, tak ahojte, pridu :-)))))) Nocni mura vod Petrina :-))

Pajka (So, 30. 12. 2006 - 00:12)

Ahoj Dano, jsem moc ráda, že Ad tak dobře zabrala a žiješ zase naplno :-) Jenom to stou prací nepřeháněj - to Ti říká fakt ta pravá :-) Alkohol zasiluje nebo zeslabuje účinky léků U AD je to zesílení, proto ten útlum až do usnutí. Jestli alkohol nemusíš, tak nic nevysvětluj a nepij. Dnes alkohol nepije ve společnosti tolik lidí a nikdo se nad tím nepozastavuje. Můžeš se vymluvit na cokoliv, na aspirin, zdravý životní styl, nechuť, můžeš přijmout skleničku, kterou budeš "jako" usrkávat celý večer. Jsem si jistá, že už něco vymyslíš. :-) Měj se krásně.

Dana (Pá, 29. 12. 2006 - 23:12)

Dobrý večer všem, tak jsem vás tady našla, chodila jsem se koukat na fórum úzkost, ale už vás tam moc nechodí. JitkaB psala, že se zase scházíte všichni na doktorce, hledala jsem na PP 5, ale vidím, že jste založili 6.díl, tak jsem tady, jestli to nevadí. Sice teď nemám tolik času, už chodím do práce a domů chodím pozdě. Dnes a zítra jsem z domova 13 hodin denně, v neděli jdu taky pracovat, ale "jen" do 15 hod. Pak rychle něco přichystat na večer, máme jít na návštěvu. Jenom nevím, jak budu každému vysvětlovat, že nebudu alkohol. Měsíc a půl beru AD, ke kterým se alkohol nesmí. Psychiatrička mi při poslední návštěvě řekla, že si můžu skleničku dát, že prý mi to nic neudělá, maximálně, že usnu, tak nevím. Nikdy jsem alkohol nemusela, opravdu příležitostně skleničku vína. Jak to budete řešit vy?

Martina - PŘÍRO (Pá, 29. 12. 2006 - 22:12)

Při menstruaci,
na zmírnění všech problémů jako nervozita, bolesti apod., užívat přírodní /ne na recept, ale volně prodejné/ hormony např.

PMS, Sarapis, Menolistica atd.

v ceně od 160 do 250 Kč. Užívám je rok a půl a jsem jako vyměněná.

Pro muže
při nervozitě, bolesti svalů, únavě atd. existují přír. hormony pod názvem

Palmetto komplex pro muže, Androlistica atd.
.....
Dnes odjela naše hodná neteř už domů. Udělaly jsem spolu referát na téma ombudsman, něco mně pomohla v kuchyni, a tak jsme mohly ještě před obědem jít spolu na nádhernou slunečně zasněženou procházku spolu s našim polokníračem. Kousek jsme šly přes pole, parádááá! Jen manžela mrzelo, že nemohl s náma, protože ho bolela hlava ... bude se bohužel oteplovat, změna je tady určitě co by dup.

Pajka (Pá, 29. 12. 2006 - 22:12)

A mně dnes byla v práci taková zimena, že o návalu horka nemohla být řeč, ale ono to přijde... Snad to neodstůňu...

Pajka (Pá, 29. 12. 2006 - 22:12)

Evikrk, zkoušela sis nechat udělat na gynekologii rozbor hladiny hormonů? Ty dokáží hezky brnkat na psychiku a kromě toho, jsi ve fázi PMS pdle toho, cos dnes psala nebo ne? Dost důvodů, abys nebyla v pohodě.

Pajka (Pá, 29. 12. 2006 - 22:12)

Valentyno, nesnaž se za každou cenu snižovat. Závislá rozhodně nejsi, to by Ti nestačilo těch 0,25 mg Neurolu, je to nejnižší možná dávka. Pro Tvoji informaci: vyrábí a předepisuje se i ve 2 mg tabletách a povolená denní dávka je 8 mg. V akutní fáti PP se ordinuje i tak vysoká dávka na zklidnění trpících. Beru Neurol 12 let podle potřeby, takže kolísám mezi 1 až 0,25 za den, pořád mi pomáhá a nejsem závislá. V době akutních potíží jsem ho brala 5 mg za den po 0,5 mg kouscích. Zkus ho brát podle potřeby a jestli s ním lépe usínáš, uber na ranní dávce. Dost lidí dělá chybu, že s léky včetně AD přestane náhle a příliš brzy. Nepospíchej, klidem zesílíš a dokážeš to pak bez dramatického průběhu včetně nespavosti. Tím svému tělu ubližuješ víc, než tabletkou. Nebereš ho, abysis navodila příjemnou euforii, ale abys zmírnila úzkost a v tom je rozdíl.

Nika (Pá, 29. 12. 2006 - 22:12)

EviKrk, ja dneska večer sedela s kamarádkou v pizzerii, pak sem se zvedla, vylezla ven, a malem to se mnou šlehlo. Jak pises ty, navaly vedra, brnení nohou, pocit na omdlení, jen sem se dohrabala na tramvaj...a pak to zase zmizlo. Rekla bych ze pekne lítá tlak, včera nám dokonc e zkolaboval klient v práci, volali sme mu zachranku.
A je fakt, ze spousta lidi říka, jak je jim mizerne

Jana S. (Pá, 29. 12. 2006 - 22:12)

To jsem i ráda že nejsem sama komu není nejlíp.Celé ty vánoce jsou stresující(pro mě). A dnes při vztávání ráno se mi točila hlava,nevím proč snad od páteře,nemohla jsem se předklonit. Po defobinu to bylo mírnější.Taky to řeším jako Eva,prášek na spaní a vše škaredé zaspat. A ráno se uvidí.Mám dovču a jsem šíleně unavená,nepřinutím se ani jít do obchodu.Nejsem to já,jsem jako ve snu.Snad se probudím.Asi to je počasím nebo fakt nevím.Mám zase ten nepříjemný strach ze všeho.

Valentyna. (Pá, 29. 12. 2006 - 21:12)

Tak ja se budu snazit.Fakt se bojim,zkusim ubrat.Přijdu si jak závislák..Taky mi dnes není nejlépe.Třeba je to těmi výkyvy teplot..Mrzne..Silnice je jako zrcadlo

evakrk (Pá, 29. 12. 2006 - 21:12)

Tak nevím, jestli mám vůbec kazit náladu, ale dnes k večeru buď nějaký velký pokles tlaku, ne teda mého, nebo ataka, ale jestli dožiju rána, budu šťastná. Já ruce v těstě na vánočku a najednou jsem byla uplně mimo, návaly vedra, zimy, brnění od kolen dolů, pocit, že to se mnou každou chvíli sekne. Šoupla jsem neurol, je to lepší, ale žádná sláva. Jdu do postele čekat na ráno, vezmu ještě prášek na spaní a zkusím všechno zaspat. Ale přede mnou se udělalo zle i mnaželovi ai půl hodiny přede mnou, takže asi opravdu nějaké výkyvy počasí. Nebudu to řešit, zaspím to a uvidím zítra.
Ahoj. Jo a sníh napadl, ale asi nevydrží.

humbaba (Pá, 29. 12. 2006 - 21:12)

Toho máš fakt až moc...Snižuj,neštastnice.Snaž se více...

Valentyna. (Pá, 29. 12. 2006 - 21:12)

Prosím máte někdo zkušenosti s Prothiadenem?Beru ho už 2 měsíc,k němu 2x denne Neurol 0.25.Ten Neurol bych měla dle psychiatr.pomalu vysazovat,ale vubec mi to nejde.Zkusila jsem ubrat pulku vecer a 3dny jsem nespala.Poradte prosím..

Ofina (Pá, 29. 12. 2006 - 21:12)

Evi R., ahoj!!!

JOHANZ (Pá, 29. 12. 2006 - 19:12)

ZE ZASNĚŽENÉ OSTRAVY JOHANZ ZDRAVÍ VŠECHNY PP DOBROU NOC A KRÁSNÉ SNY VY PANICKÉ PRINCEZNY

ZÍTRA VŠECHNO ROZTAJE VŠAK POHLED KRÁSNÝ Z OKNA JE....ČUMÍM ,TLEMÍM,DÍVÁM SE, POTĚŠÍM TÍM JOHANZE.

JOHANZ (Pá, 29. 12. 2006 - 19:12)

ZUZKA
V TOM JESTLI TO VÍ PŘÍTEL ASI NEBUDE VYVOLÁVÁT PP ALE SOUHLASÍM S TÍM ŽE BY TO VĚDĚT MĚL....KDYŽ JE ROZJETA PP TAK MI VADI I VLASTNÍ PES A TO JE NAPROSTO NEŠKODNÝ TVOR A PŘITOM POMYŠLENÍ NA NĚJ VE MNE VYVOLAVALO NAPĚTÍ....

Pajka (Pá, 29. 12. 2006 - 13:12)

Už třetí den sedím v práci, kde se vůbec, ale vůbec netopí a po těch podzimně teplých dnech je jak naschvál pravá zima. Takže mám ztuhlé ruce, ale ani mozek mi nepálí... odskočila jsem si sem zahřát se... :-) tož jdu udělat to, co je třeba zaknihovat ještě letos, chjooo

Pajka (Pá, 29. 12. 2006 - 13:12)

Evi K, tleskám Ti :-) No a právě z těchto důvodů ke třeba nesedět za pecí a občas si vyrazit, aby člověk zjistil, že to zvládá a dokonce si tu i užít dokáže, to Ti píšu já, stará peciválka :-) Máš bezva manžela, když Tě nenechá zastrčenou doma a je občas akční a Ty s ním. Vím, že to víš :-)

Reklama

Přidat komentář