Reklama

Od nového roku hubnu!

Eva (Po, 17. 9. 2007 - 21:09)

Ahojte,tak mám pocit,že už nemáte sílu ani psát,celý víkend nikdo ani slovo,to tu ještě nebylo.

Vicky (Pá, 14. 9. 2007 - 21:09)

karolino, a kdyz pises ted ze civis jenom 3 hodiny...tak jak si cvicila pred tim? ja mam problem najit hodinu, nedovedu si predstavit cvicit treba 4-5 hodin denne.chodis do prace?

Romita (Pá, 14. 9. 2007 - 21:09)

Karolinko....klobouk dolu!!Teda to jsi fakt borec,ale cvicit 2-3 hodiny denne je opravdu dost.To by me asi znicilo!Kazdopadne mas muj obdiv!
Vidite holky a vy me tu obdivujete,ze kazdej den cvicim.To jsem uplny hovinko!
No hlavne Karolinko at se Ti to nevymkne z rukou a porad to zvladas.Ono pak chtit porad vic a vic,aby ty kila sla dolu nekdy taky neni dobry.

Rebeka (Pá, 14. 9. 2007 - 21:09)

Ahoj holky,jsem ráda,že se tu objevila pro mne neznámá jména,ráda čtu něco nového,hlavně když je v diskuzi nějaký pohyb.Tiše závidím Karolíně,držím jí palce, ať jí to vydrží.Je to fakt veliký úspěch,hlavně rychlý.Já když ubydu za měsíc 3 kg,tak si myslím,že jsem dobrá,mně to asi rychleji nepůjde.Nechci to zakřiknout a být neskromná,mohlo by být hůř.

Vicky (Pá, 14. 9. 2007 - 17:09)

ty brdo...taky koukam a gratuluji.ale ja bych proste nemohla cvicit 2-3 hodiny denne...a ty to mu rikas "jenom".:-).taky drzim palce aby to vydrzelo.

katka (Pá, 14. 9. 2007 - 13:09)

dobrá, tak ti držím palce a taky moc moc gratuluju. ale upřímně ti musím přiznat, že s velkýma obava a docela nepříjemným pocitem. je to obrovskej úbytek za neskutečně krátkou dobu + ten docela negativní postoj - no... hele nebudu sejčkovat, vůli máš každopádně pevnou, tak ti přeju, ať se tu sejdem za rok nebo za tři a ty se pochlubíš stále stejným tělem ale taky mnohem větší nadšeností!

Karolína (Pá, 14. 9. 2007 - 13:09)

Nekecám :-))) To je krásný výkřik! No, jo, dřela jsem na sobě hodně, hodně cvičila, vesla, rotoped, běh, stepper, míč, přísná dieta, carnitin, Hanasaki čaj, aerobic, běhání se psem atd.... Ano, zhubla jsem tolik, dokonce mi na jednání v pondělí někdo řekl, že vypadám jako modelka (to tak potěší), ačkoli tak nevypadám. :-). Proto se teď tak moc bojím nabrat byť jen dvě kila, vím, co dřiny to stálo a jak rychle by to mohlo být v čudu. Jdu si udělat mrkvový salát.

katka (Pá, 14. 9. 2007 - 13:09)

kecáš!!!!!!!!!! no to snad není možný?!?!??? ty jsi za půl(3/4) roku shodila 65 kg????? nepletu se že? týýýý vogo, dámy pardon za to vyjadřování, ale mě spadla čelist. nebo jsem zmatená a ta holčina, kterou myslím, je někdo jiný?

Karolína (Pá, 14. 9. 2007 - 13:09)

No, mám teď 67,5kg. A u PC skáču na míči. :-)

katka (Pá, 14. 9. 2007 - 13:09)

a kolik ted vážíš?
a dej si občas něco dobrýho, neboj!

Karolína (Pá, 14. 9. 2007 - 13:09)

... prostě tím chci říct, že je to klasický jojo efekt. Sním o mrkev víc a váha mi to druhý den pěkně naúčtuje. A když se vynechá den cvičení, je to totéž.

Karolína (Pá, 14. 9. 2007 - 12:09)

Jsem to já, co si tu na jaře s vámi psala. Teď už cvičím méně. Tak 2-3 hodiny denně. Mám ze sebe radost, to ano, najednou nosím úzké kalhoty a přepásaný kabát, neztratila jsem chuť do života, to ne, jen mě děsí jisté potravinové definitivy a pak fakt, že abych vypadala nadále, jak vypadám (a ještě bych tak 8kg klidně mohla dát dolů) vyžaduje to celoživotní hlídání a denně cvičit. A právě ten stereotyp mě nějak ničí.

Romita (Pá, 14. 9. 2007 - 07:09)

Karolina se presne vyjadruje, jako nejaka anorekticka.Nekolik hodin denne venovat cviceni?A kolik hodin denne to je?5...6 nebo jak?To je sila.
Jinak holky zdravim vas uplne vsechny i Hejtmyho.
Ja jsem se sebou maximalne spokojena,takze kdyz se to tu moc nehemzi prispevky,tak jen ctu a nepisu.Ale jsem tu kazdy den.

katka (Pá, 14. 9. 2007 - 07:09)

ale co to má za smysl, když člověk sice zhubne a vypadá líp, ale ztratí chuť do života? pardon, ale v tom případě nevidím v tom zhubnutí žádný velký pozitivum. snad to zdravotní, ale když je psychika špatná, je to špatný celý.
karolíno, jestli to jsi ty, která sis tu s námi jeden čas psala, tak mě zajímá, jak na tom jsi teď.
a trochu se seber, měj ze sebe radost a hlavně se raduj ze života, buď společenská! vždyt je na to ten nejlepší čas - když zhubneš, tak pookřát!!!

Vicky (Čt, 13. 9. 2007 - 18:09)

jasne ze vydrzet...holt kdyz se nekdo 10 let prejida a nepohybuje, tak pak se nesmi divit ze zbavit se toho da praci..ber to jako ze ted si musis odcvicit ty roky predtim.
zdravim vsechny hubnouci...tady i tam :-)...mam ted nejak moc prace, ale urcite se sem mrknu o vikendu.

Karolína (Čt, 13. 9. 2007 - 18:09)

Jo, jo, je to řehole a není to vůbec snadné. Snad ani tak zhubnout, jako to udržet. Dobroty? Bože, co to je? Už skoro osm měsíců nevím, co je dát do úst něco "dobrého". Ano, vlastně to není život, když si člověk nepochutná a na ty, co mohou se dívá, jak si pochutnávají. A pohyb? Jak ten já nesnáším! Ale několik hodin denně mu prostě věnovat musím, abych vypadala jako člověk a nikdy už ne jako dřív. Ale je to smutné. Vydržet! Podle okolí už se mnou není ani zábava. Asi není, nějak chuť bavit se nemám, i když vypadám podstatně lépe, než jsem vypadala.

Victoria (Čt, 13. 9. 2007 - 10:09)

Včera ráno jsem stoupla na váhu a hodnota 60,6 kg při mé výšce 153 cm mě dost vyděsila. Nikdy jsem nevážila víc, ani nechci. Rozhodla jsem se pro radikální řešení. Budu se snažit jíst pravidelně pětkrát až šestkrát denně, ale místo ranních buchtiček celozrnné pečivo, k svačinám žádná zmrzlina, jen ovoce, žádné večerní vyjídání ledničky a spíže a pravidelné cvičení. Zatím jsem to vydržela jen od včerejška, spoléhám na svou pevnou vůli, ta váha snad je dostatečnou motivací. Potíž je, že mě cvičení moc nebaví, musím se do něj nutit, a jím hrozně ráda, třeba včera měl šéf k obědu pizzu a já na ni okamžitě dostala chuť. Nebo v televizi jedli zákusky, to mi dělalo pěkné chutě.

Hejtmy (Čt, 13. 9. 2007 - 09:09)

Adriano... nic jiného než cílený pohyb není.. nic jinýho ti nepomůže...

Překlepy mám to je jasný kldyž píšu v kavárn+ kde je tma:-).. to ovšem kancelářský typy neznaj

Adriena (St, 12. 9. 2007 - 21:09)

Tak Hejtmy poraď co s tím. Nutit se do nějakého cvičení u ketrého zůstanu měsíc nemá cenu. Nechci dělat co mě nebaví. Chci 10 kg dolů, ale jak?

Návštěvník (St, 12. 9. 2007 - 20:09)

Má tam překlem a chybí mu tam čárky ve větách, takže to Hejtmy bude :))

Reklama

Přidat komentář