Reklama

Od nového roku hubnu!

Marca (St, 8. 8. 2007 - 12:08)

Tak jem napsala pěkně dlouhý příspěvek a je fuč.
Tak znovu a po částech.
Hubnu od ledna bez přípravků na hubnutí, kromě Carnitinu ale vždy v kombinaci se cvičením.
Původní hmotnost 67 kg a současná 60 kg při výšce 162 cm.
Chci reagovat na ten dotaz o pečivu. Já jsem ho hodně omezila a myslím, že hlavně to mi pomohlo. Jen ráno celozrnný (lépe řečeny tmavý) rohlík a pak už jen polystyren a toatové plátky.

Hejtmy (St, 8. 8. 2007 - 12:08)

Stručně protože spěchám.. nevynechácat to je blbost, strava musí být pestrá, takře ne se cpát jen tmavým pečivem ale třeba i těstoviny a natur rýže je taky gut(má lepší GI) jodurt dobrý ale musí bý ne smetanovej a s obsahem do 3g tuku nejlépe bílej. S těhlech mléčných výrobku je nejlepší podmáslí, to má nejvíc pro bio kultur.

třenažer ano, ale není samospasitelnej, důležitý je hýbat se a posilovat i jinak.. taky jen nejsem ve fitku, ale hodně chodím( nemám ani auto) hlavně do kopců prostě turistika moje hobby

Romita (St, 8. 8. 2007 - 09:08)

Teda to je zmatek,tak sorrac za preklepy!

Romita (St, 8. 8. 2007 - 09:08)

Cau lidi....jak je?No musim souhlasit s Hejtmym,ze kdyz se tak Lena nabizi,tak at nam napise vo co tady go!Porad jen pise,ze je to tak a tak,ale kdyz do finale napise mail.Dyt at to tady da hromadne!Me treba zajima,kolik by takova sranda stala?Ale to ja jen tak!Je mi to vlastne fukec,pac ja do zadnyho takovyho experimentovani nejdu.
Hejtmycku...potrbuju poradit,doslo uz i na me?Takze zajima me Tvuj nazor na to,teda slysela jsem a tak se ptam,ze je dobry uplne vynechat jakykoliv pecivo.Tim myslim i tmavy a misto toho se ladovat jogurtikama.
A taky se chci zeptat,jak jsem tu psala o tom,ze mam ten elipticky trenazer,tak jestli Ty jako odbornik si myslis,ze je to dobry k formovani postavy atd.?No doufam,ze je to dost srozumitelny a ze se v tom vyznas?
Holky a vy prdnete na nejaky prodavace ci co a je?Teda musim rict,ze mi vadi ,ze ta dotycna se fakt vnucuje v kazdy diskuzi.Ze by nemohla nic prodat?

Tak se usmejte....sviti to posrany slunicko,co ja tak nesnasim,ale zas bude lip!
Tak zatim zdarec...R

Hejtmy (St, 8. 8. 2007 - 06:08)

No já si myslím že je taky důležitý slyšet ty prodejce... jen ať víme co to prodávaj... příběhy jsou vždycky o jednom a rad už jsem tady rozdal hafo

Rebeka (Út, 7. 8. 2007 - 22:08)

Uz se tesim,az se nase debaty vrati do normalu.Tohle me moc nebavi a vytratila se i legrace a perfektni spickovani.Taky mi chybi sem tam nejaka ta rada a vase pribehy.Doufam,ze se to zlepsi.

Hejtmy (Út, 7. 8. 2007 - 16:08)

medulenko a co by jsi chtěla slyšet? chceš zhubnout a když hubneš tak máš deprese.... co teda vlastně chceš? Zázračný přípravek který za tebe všechno vyřeší? NIC TAKOVÉHO ALE NEEXISTUJE..

Hejtmy (Út, 7. 8. 2007 - 16:08)

Já nechci spojení já chci aby jsi uvedla konkrétní údaje te´d a tady... nebo třeba napiš jak by jsi medulence pomohla? Ostatní to určitě bude zajímat též.... nebo se bojíš to prezentovat veřejně o co jde?

katka (Út, 7. 8. 2007 - 16:08)

prosímvás už toho nechte! my se tu bavíme o hubnutí poctivým způsobem bez různých doplňků a preparátů, tak nás tím nerušte. a kdo naopak nechce hubnout zdravým způsobem, tak ten ať nás nečte a napíše si lence. nazdar.

Lenka (Út, 7. 8. 2007 - 13:08)

Medulenko,projdi si diskuzi, je tam na mě spojení. Myslím, že ti můžu pomoct.

Lenka (Út, 7. 8. 2007 - 13:08)

Hejtmy, pokud máš opravdový zájem se dovědět víc, spojení na mě máš. Ostatní tady to stejně nezajímá.

medulenka (Út, 7. 8. 2007 - 09:08)

Hejtmy tvůj smysl rohumor mi udělal radost,jen s tím krematoriem je to už ohrané.

Hejtmy (Út, 7. 8. 2007 - 09:08)

pepo a Lenko... čekám a vy nic? Tak co mi napíšete?
medulenko doporučoval bych si obstarat poslední věci, zajít včas do nejbližšího krematoria a doporučuju aby tě spálili protože tohle kdyby se dostalo do země byla by to ekologická katastrofa:-)))

Zuzka (Út, 7. 8. 2007 - 08:08)

hejbat se!

medulenka (Út, 7. 8. 2007 - 00:08)

Všem co hubnete zvednu náladu, mám 132kg při 176cm. Po každé dietě přiberu a když náhodou hubnu mám strašný deprese.Bandáž mít nemůžu a bypass žaludku taky ne. Tak co mám herdek dělat?

Rebeka (Po, 6. 8. 2007 - 21:08)

Ahoj lidi,dostala jsem se k pocitaci teprve ted,byl tu naval.Dnes celkem v pohode,rano jogurt Jogobela light,jeden tmavy rohlik, svacina 3 ks nektarinky,obed miska brambor s tvarohem,rajcata 2 ks.Odpol.svacina pul cottage,paprika,vecere olomoucke tycinky cely balicek,maly kousek tmaveho chleba.Minimalne 3 litry vody z kohoutku,vzdy s trochou 100% dzusu ananasoveho.Doufam,ze neotravuju,jeste parkrat a budu to opakovat,tak dam pokoj.

Vicky (Po, 6. 8. 2007 - 17:08)

zlatej Hejtmy...takhle nas Lenky krasne zbavil...ta ma jen to svoje naucene a to co chce Hejtmy vedet mu ona stejne nepovi. :-)))

katka (Po, 6. 8. 2007 - 14:08)

hejtmy ty máš svatou trpělivost :-)

Hejtmy (Po, 6. 8. 2007 - 13:08)

Lenko to je sice hezké že ty výrobky jsoiu certifikovaně ale to nezanmená že jejich účinnost je taková jak říkáš. Pokud totiž nejde o léky nýbrž o dpolňky jejich ověřitelnost je kolísavá.... druhá věc, kdyby jsi jedla skutečně pestrou stravu vůbec by jsi nějaké doplňky nemusela jíst ve stravě je obsaženo všechno, skutečnou pevnou stravu ničím nenahradíš. Doplňek je pouze doplňek čili doplňuje pevnou stravu od toho název doplněk. Taky nevím co jsi zhubla, ale pokud nemáš dostatečnou dávku pohybu a tvá aktivita je na nule můžeš jíst stokrát patentopvané doplňky a třeba i BIO, ale nic se nestane, takže to bych tě musel vidět a podívat se na tvé držení těla. To že ručička na váze ukazuje úbytek vůbec nic neznamená... ale přesto napiš mi složení oněch výrobků? Vyprdni se na unikátní patentované cosi a napiš konkrétně kolik to obsahuje proteinů, kolik sacharidů, kolik vitamínů, kolik minerálů atd a hlůavně nezapomeň napsat o jakou značku doplňků se jedná. Já to proberu s kolegou odborníkem z IKEMU a pak ti řeknu svůj názor ano?

M (Po, 6. 8. 2007 - 12:08)

Lenko,není ti trapně,když nikdo nejeví zájem,a přesto jak opice meleš a meleš svou.Přeci když chci poradit,tak poradím a nebudu se neustále vnucovat!Vnucují se jen a jen(prodavači)

Reklama

Přidat komentář