Reklama

Od nového roku hubnu!

katka (Po, 7. 5. 2007 - 07:05)

ahojda děvčata!
no teda co to tu čtu????????? holky holky, víte vy vůbec do jaký diskuze jste se zapojily??? téééda vy jste treperendy! HUBNOUT neznamená žrát hory sladkýho! to se fakt neslučuje! a věřte mi, že vím, o čem mluvím! přece když chci hubnout, tak se někde k něčemu donutit musím, někde ubrat prostě musíte a sladký je to první! tak holčiny, dopřejte si, ale prosím JEDEN kus!

ale... doufám a věřím, že i když už se to neslučuje s hubnutím, že vám je aspoň fajn a jste v pohodě tak nějak obecně! nemá cenu bejt hubená a protivná, to radši těch pár kil navíc a vyrovnaná. :-)

přeju vám to holky, předchozí řádky nejsou psaný ve zlým, jak by to mohlo vyznít, ale jako nakopnutí a pomoc znova nastartovat ;-) užívejte si a buďte happy :-))

Romita (Ne, 6. 5. 2007 - 20:05)

Jo jo jo,vis kolik by se chytlo bab?Milion!Pac jestli zere kazdej jako my,tak to to tema bude super!Ale kdyby to cetla Malika,tak nas zabije!Ja si slibila,ze budu hubnout jako ona!

Evík (Ne, 6. 5. 2007 - 20:05)

Já tě taky miluju.
Asi spolu vytvoříme nové téma. Od jara přibírám:-))

Romita (Ne, 6. 5. 2007 - 20:05)

Eviku....Te miluju,ze nejsem sama!!Miso....tise zavidim a blahopreju!

Evík (Ne, 6. 5. 2007 - 19:05)

Romito - já za víkend 2 bonboniéry, 4 nanuky a polárkový dort!

H (Ne, 6. 5. 2007 - 19:05)

Kilo dole, ale mám hroznou zácpu.

Romita (Ne, 6. 5. 2007 - 19:05)

Ahoj babuchy.....krize a velika!!Asi 7 cokolad a 2 lednacky!!

Evík (St, 2. 5. 2007 - 11:05)

Já jsem si dala 2 odlehčovací dny a zhubla jsem kilo. Takže dnešní váha je 58kg.
Míry jsou asi stejné.
Dneska se normálně najím a mám to kilo zpátky. Ach jo, proč mám pocit, že hubnu jenom, když nejím?

Romita (St, 2. 5. 2007 - 10:05)

Ahoj kocenky....tak predem Karolince gratulace k tak velkymu ubytku vahy!!To je mazec,fakt,ze jooo!!!
Jinak moje vaha.....porad stejna 77kg.A miry taktez stejne jako posledne!!No jsem na tom asi nejhur,ale coz....bude lip!!

katka (St, 2. 5. 2007 - 08:05)

hezký míšo, gratuluju! tiše i závidím :-))

katka (St, 2. 5. 2007 - 07:05)

ahojky!
karolínko - to je krásný, 28 kilo je strašně moc a myslím, že aspoň trochu to musí na tobě bejt vidět. ALE - je jasný, že rozdíl 130/100 kg je vidět míň, než rozdíl 80/50 kg! ale z toho si nic nedělej, jsi super, dokážeš i dál, neboj, ale jdi pomalu a nečekej zázraky, že hned budeš vypadat jak modelka, o to přeci ti taky nejde ne??? držím ti palce! jo a to co ti řekla mamka, tak to fakt trochu přehnala, to jako nechápu, jak někdo může vůbec takhle smýšlet, natož to vyslovit, natož to říct blízkýmu milovanýmu člověku!!!! a právě proti podobným věcem se musíš obrnět a jít si po svým a za svým. a nepřežeň to, dej tomu čas.

jinak moje dnešní hlášení (tedy 1.5.):
78,2 kg (wow wow wow jupííí!!!)
prsa 98
pas 88
boky 106
stehno 63

myslím, že tentokrát se moc lidí nepřipojí asi, inez v lázních, martina na dovče, myslím ještě někdo je pryč, pak míša už v cíli... ale to neva, to mi radost nebere!!!!

Karolína (Út, 1. 5. 2007 - 18:05)

Ahoj po čase. Stále se držím, cvičím i 4 hodiny denně, chodím se psem na dlouhé procházky, jsem na 104,2kg. Zhodila jsem za tři měsíce 28kg. Asi bych měla mít radost, ale nejde to! Dnes jsem se navíc stavila u rodičů a matka pravila: Jak někdo může shodit skoro třicet kilo a furt takhle vypadat.

Nebudu předstírat, že to nebolelo. O to víc, že budu muset dietu trošku přerušit, dát si pár týdnů oddech, nepřibrat, hodně cvičit, ale víc jíst a pak to zkusit znovu, půjde-li to. Ale je fakt, že když se vidím, ztrácím sílu pokračovat. :(

Evík (Ne, 29. 4. 2007 - 17:04)

Já ještě stále v cíli nejsem, ale teď mám 2 dny volna, tak se do toho zase pustím. Dám si očistné 2dny, abych se nastartovala.
Renčo - těch tvých 55kg ti závidím a dokážu to taky!
Doufám...

Renca (So, 28. 4. 2007 - 08:04)

Zdar zenske,
tak jak tak koukam, mate to tady rozjety o par lidech, tezko cist vsechno, nemam na nic cas, opet mi zacina hekticke obdobi, protoze jsem se konecne po zime probrala, a to je pak vsechno jeden fofr.
Hubnuti uz moc neresim, tak nejak to jde samo, jsem extremista, takze si pravidelne strihnu pust, neprejidam se, uz mi to ani nejde, vim, ze by me pak vzdy bylo akorat tak zle. Tak na to se...
Vaha ted drobet stoji na 55 kg, ale je to konecne znat na mejch nozickach, a hlavne aktivne makam na stepperu, a vysledek tu je.
Dostala jsem do sebe pocit mit spis pevne telo nez hubene, coz asi odbouralo muj hlavni blok, takze na sobe makam.
Nemuzu se vzdy vynadivat na zenske okolo 50 let, co cvicenim vypadaji neuveritelne mlade.
A to je nyni muj cil, ne vaha na rucicce.

Vsem preji jen same uspechy, kdyz se clovek dokope k spravne chuti opravdu se sebou neco udelat, jde to samo.
Tak hoden stesti...

Martina2 (Út, 24. 4. 2007 - 14:04)

jo holky nejhorší na tom je, že ty rodiče ani nevědí jak nezdravě žijou. Myslí si jak nepřipravili kdoví co a přitom to plave v oleji, samá mouka, smetana a nakonec dort. Mamka se divila, že jsem si nechtěla dát džus z černého rybízu (20%..:o))) a tak mi uvařila černej čaj....:o)) člověk někdy už nemá sílu to vysvětlovat. Otázka je jestli tak opravdu dřív lidi taky žili (oblíbený argument)

katka (Út, 24. 4. 2007 - 11:04)

ahojda holky... co mě v poslední době trápí - asi je to i tím, že já jsem najela na jiný stravování - je stravování mejch rodičů. né že bych ted každýmu nutila jíst zdravějc, ale řekněme, že se míň stydím o tom mluvit. no a naši, prostě klasika ty hutný těžký český jídla, samý omáčky, masa, sekaná, knedlíky atd. což o to, at si jedí co chtějí, jenže tatík je po infarktu, celý život hubenej jak z dachau a právě až po tom infarktu si ho mamča pořádně vykrmila a sebe taky. a před měsícem jí zjistili hodně cukru v krvi a nařídili jí dietu, jenže ona na to docela prdí. je mi to líto, že nemůžu nic dělat, mluvit jim do toho nemůžu, jednak by jim to asi nebylo příjemný a ještě bysme se u toho zhádali jak koně. a ani jim (mamče) není ani trochu motivací nebo aspoň natrknutím to moje hubnutí a ta změna... ach jo, já bych jim moc moc chtěla trošku pomoct, nemyslím že by museli chroupat salát jak králici, ale trochu by ty svoje jídla pozměnit měli. a to jako ještě mamča se dost přestává hejbat, po operaci 3/4 roku nechodila, svaly ochably a ted to svádí na NEMOC ubývání svalů (je mistr ve výmluvách) a poddává se tomu, velice ochotně. a já nemůžu nic, jen přihlížet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Martina2 (Po, 23. 4. 2007 - 14:04)

jo přesně na ovoce a zeleninu se těším, má úplně jinou chut než u nás. Největší problém vidím jak známý budou mít určitě zásoby sušenek a chipsu, ale musím se nějak ovládnout. Beru zásoby proteinových tyčinek a sušenek...:o)))

Martina2 (Po, 23. 4. 2007 - 14:04)

hotovky s sebou taky nějaké beru, abych se nemusela každý den otravovat s vařením. Super je ten guláš. Pak jsem taky koukala na fazole v rajské omáčce v konzervě, že to má přijatelné hodnoty.

Martina2 (Po, 23. 4. 2007 - 13:04)

hmm to by šlo, myslíš že těstoviny jsou lepší než pečivo? To je firemní auto, je to Mercedes Sprinter pro 9 lidí. Je tam lednička ale mikrovlnka ne...:o))) ale myslím, že za studena by to taky šlo. Smíchat třeba s jogurtem.

Martina2 (Po, 23. 4. 2007 - 13:04)

míšo myslíš kuře pečené? jako třeba stehna? zeleninku určitě nějakou vezmu, ale zase aby nebyl hlad. Jedeme až na Gibraltar, je to 3tis. km.

Reklama

Přidat komentář