Reklama

Od nového roku hubnu!

Karolína (Čt, 12. 4. 2007 - 19:04)

V KJ to neumím, počítám zhruba v Kcal, je to tak mezi 700 - 800 kcal denně. Ten rotoped mě taky zoufale nebaví. Ani minutu ne. Ale nesmím povolit, takže ke konci jsem unuděná, ale cvičím u televize, někdy si pustím hudbu, někdy si povídáme s manželem, no, jak kdy. Dokonce jsem se už naučila jezdit a nedržet se, a někdy u toho mohu i číst. :-)

Vicky (Čt, 12. 4. 2007 - 19:04)

rotoped cca 2 hodiny, to bych nedala, ja se na tom nudim uz po 20 minutach...jeste tak v posilovne, s vyhledem na squshove kurty - koukat se na nejake pekne chlapce jak se poti na kurtu...ale doma :-((.jinak se mi pokazila vaha, neukazuje desetinne cisla, jenom cela, budu muset zainvestovat do nejake nove, premyslim o nejake co meri i procento tuku v tele, asi si necham dat k narozeninam :-). a zatim si myslim ze ta desetina co tam neni videt je .0 :-)) pozitivni pristup. k te zmrzline,super je solero...je ovocne a ma malo Kj.

Karolína (Čt, 12. 4. 2007 - 18:04)

Ale tak jo, určitě trošku radost z takového úbytku člověk má, to jistě, a pochvala potěší vždycky. Strava je hlavně syrová zelenina, vařená v lehce slané vodě, ale jen málo soli, hodně vlákniny, sem tam nízkotučný jogurt, rajčata, papriky, chřest, okurky, čínské zelí, šmakoun, dietní polévky SLIM a Carnitin. Pokud jde o cvičení, hlavně takové posilovací na břišní svaly, boky a stehna (posilovací stroj) cca 45minut, a rotoped - cca 2 hodiny. Potom nějaká natahovací guma (určená pro aerobic). Ne, nedopadnu jako Lucka. Celkově bych se ráda dostala na 70kg, zatím, ale to je hudba budoucnosti, protože mezi tím bude muset být pauza - ono by to stejně nešlo.

lubica (Čt, 12. 4. 2007 - 16:04)

ahojte chcela by som zacat chudnut ale samej sa mi to akosi nedari,tak hladam niekoho s kym by som si mohla kazdy den pisat a vzajomne sa podporovat!!mam 17 rokov,163cm a 58kg,chcem schudnut na 50kg..tak prida sa niekto??:)

Martina2 (Čt, 12. 4. 2007 - 15:04)

jinak Karolíno hubnutí je právě o tom optimismu. Bez něho se asi nikdy na trvalo nezadaří. Jak včera v Jste to co jíte. Přece nebudeš do konce života takhle dřít, to hubnutí chce taky psychickou pohodu. S takovou se pak může stát, že budeš mít jak Lucka 48kg a budeš pořád nešťastná. Držím palce, přijd někdy popovídat a uvidíš jak se ti uleví. Mě to při krizi moc pomáhá že v tom nejsme sami.

Martina2 (Čt, 12. 4. 2007 - 14:04)

jéééé Míšo, na tu zmrzlinu od světozoru vzpomínám...:o))) ale myslím, že jí tam pořád točí ne? Teda aspon v létě. Jinak taky plánované hříchy neberu nijak tragicky, spíš mám radost, že je nějaká změna.

Romita (Čt, 12. 4. 2007 - 14:04)

Ahoj holky.....Karolinko....ksi blazen,cvicit denne 3 hodiny!!To je naprosto zbytecny!!A 20 kg za 2 mesice,je taky strasne moc!!Mozna jsi cekala nejakou chvalu a zatim do tebe sijem,ze je to spatne!Ja vim,ale pozor na to,at tim nejsi posedla!!Nerikej mi,ze nemas ani trosku radost,ze mas mensi obleceni?Vzdyt to na tobe lidi musi videt a urcite te nekdo pochvali?A to ti prece musi zvednout aspon trosku naladu!I kdyz rikam,at to tak nehrnes rychle,tak ti rozhodne gratuluju a obdivuji tvoji vuli a usili!!

katka (Čt, 12. 4. 2007 - 14:04)

tyjo karolíno to jsi na sebe drsoň teda a rovnou říkám, že takhle přísná (ve cvičení) bych na sebe nedokázala bejt. ale 20 kg je hodně, i když máš třeba ještě hodně před sebou! řekni si, že je lepší mít - momentík podívám se na tebe - 110 kg než mít 130 kg. a počkej až se ti to přehoupne a bude začínat na devítku, to pak ten tvůj pesimismus musí bejt zahnanej do koutku! uvidíš! těším se až se pochlubíš zase!

ale bud připravená na to, že to může jít pomalejc a pomalejc a nedělej z toho vědu. jen ti přeju, aby tě někdo cizí pochválil, u mě zatím nic, jen blízký okolí, který to ví. a to mám už 16 kg dole. taky jsem ráda ale taky ještě minimálně 10 chci! jsem pořád hroch, ale už prostě menší hroch, takovej hrošík a hrošíci jsou roztomilý. takhle na to jdi :-)

Karolína (Čt, 12. 4. 2007 - 14:04)

Ahoj, hlásím se zase po čase, ale míry zatím neuvádím :).

Tak mám dvacet kilo rovných dole! No, že bych se cítila nějak super, to se teda říct nedá. Zvýraznily se mi drobné vrásky pod očima a i když je to vidět na oblečení, které jsem si musela koupit nějaké nové, tak se v tom stejně cítím pořád jako hroch (což taky ještě jsem a dlouho budu). Hubnu od 7. února, nezhřešila jsem ani jednou a to si manžel prostě občas vaří skutečné ňamky. Ale zase, snaží se vařit, když nejsem doma. Pořád cvičím dvě až tři hoďky denně, ale někdy už večer bývám hrozně unavená, tak se do toho musím jo hodně nutit. Tak zase jdu a uvidím, jestli se mi ještě podaří něco dát dolu. Co uvidím, já MUSÍM. Akorát, že jsem na sebe den ode dne přísnější a okolí říká, že jsem děsně protivná. Ale to není kvůli tomu, že nemohu nic slupnout (já už ani vlastně na žádné jídlo chuť nemám, i když teď jsem si oblíbila chřest dělaný jen ve slabě solené vodě), ale spíše proto, že se docela mučím pohybem a jasně, váhový úbytek tu nějaký je, ale holt je moc z čeho hubnout, takže prostě pořád vypadám otřesně. A to je asi rozdíl mezi pesimistou a optimistou. Změňme aplikaci poloplné a poloprázdné sklenice na váhu a je to tak, že zatímco optimista by vesele skákal v novém oblečení a říkal si, že vypadá mnohem lépe, než vypadal, pesimista si sklesle naříká, že vypadá pořád příšerně. No, jo, ale s tím asi nic nenadělám. My, lehce cyničtí pesimisté, už jiní nebudeme. :)

katka (Čt, 12. 4. 2007 - 14:04)

martino těmhle miniaturám taky fandím! říkám si, že když už zhřešit, tak takhle nějak šikovně. ale jaký zhřešit, zhřešit bych spíš řekla spráskat celou čokošku a podobně, ne když si plánovaně a kontrolovaně dám kousek něčeho dobrýho :-)

Martina2 (Čt, 12. 4. 2007 - 13:04)

pro ty kdo už si nějaký ten hříšek taky mohou dovolit jsme objevili s manželem v pondělí dobrou věc. Nevím jak se to přesně jmenuje ale je to Magnum zmrzlina v krabičce je jich 10ks. Jsou to takové pidi kousky na dvě kousnutí, v hořké čokoládě (myslím) a má to 453KJ, což by se jako hřích dalo unést. Lepší než zpráskat celou zmrzlinu...:o)

Martina2 (Čt, 12. 4. 2007 - 13:04)

ahoj holčiny, tak jsem zjistila celkem dobrou věc, že na mě svatba nenechala žádné (snad) stopy. Váha zůstala. To se teda dost divím. Asi to znamená že to tělo už tu mojí váhu přijalo a není to klasický jo-jo. Chtěla bych zhubnout ještě 2kg ale už to nehrotím, postupně si občas přilepším a občas si dovolím hříšek, ale netrápí mě to....

katka (Čt, 12. 4. 2007 - 09:04)

ahojda kočiny!!!
hlásím se zpět, byteček hotovej a krásnej! paráda!

s jídlem jsem vyběhla ze svého nového režimu a jedla i docela nezdravě, i pečivo a takovýhle věci, ale hlídala jsem množství a teď už jsem zase zpátky ve svým a jsem spokojená.

lucko a evíku, ach jo jak mě to mrzí, že se v tom takhle nešťastně plácáte a hlavně že vás to tak psychicky ničí! škoda, že neznám recept, jak vám pomoct!!! ale naprosto chápu a rozumím...

kdypak se zas nahlásíme? navrhuju neděle/pondělí, to bude půlka měsíce, ju?
musím trochu zapátrat zpátky, prvního jsem zachytila jen prvních pár, tak kouknu až tady někdy budu sama :-)

Vicky (St, 11. 4. 2007 - 22:04)

Evik by mela slepicky a zajicky poslat Luccce a bylo by to vyreseno :-)). Lucko drz se, myslim ze to mas horsi nez my co mame par (desitek)kil navic. Je jaro a urcite bude veseleji :-).

Evík (St, 11. 4. 2007 - 17:04)

Lucko - já mám opačný problém. Chtěla bych hubnout, ale nedokážu ovládat chutě.
Stále jím čokoládové zajíčky, slepičky a vajíčka, beránka s čokoládovou polevou, polárkové dorty, nanuky,...
Včera jsem šla po pěti dnech do práce a nemohla jsem dopnout kalhoty. Jsem ze sebe nešťastná jako ty.

Lucka (St, 11. 4. 2007 - 17:04)

Zdravím vás:-)
Mně se moc nedaří, doufám, že se máte líp!
Poslední týden to byla úplná krize, jak psychicky, tak s jídlem, pořád jen brečím, asi budu fakt muset k psychiatričce, už se to nedá. Moje váha-kol.48, takže zase míň:-( Ale tu potvoru (anorexii) uvnitř to těší, vlezu se do oblečení, který jsem už neoblíkla, nechci přibrat, ale vím,že budu muset a čím dřív, tím líp, ale jak to zvldánout psychicky, to teda fakt nevím..
Tak jsem se z toho tady vypsala, omlouvám se!
Mějte se pěkně!

Inez (Út, 10. 4. 2007 - 14:04)

Ahoj kočinky, velikonoce celkem OK, s výjimkou neděle, kdy jsem se docela nacpávala, ale nebylo to nic proti tomu, jak jsem dokázala dřív :-). Navíc jsme každý den dali svižnou procházku, tak mám celkem slušně našlápnuto, pokud si to tento týden nepokazím, je šestka na dohled! Ovšem teď přijdou dva zatěžkávací víkendy s rodinnými oslavami. Kluk má po včerejšku skříňku ve špajzu napěchovanou čokoládovými zajíci, oplatky atd., ale zatím mě nechávají chladnou :-)))

Martina2 (Út, 10. 4. 2007 - 10:04)

včera jsme si říkali, že dáme nějaký pohyb, tak jsme jeli na kole na squash. Půl hodiny na kole, hodina squashe a zase půl hodiny zpátky. Tak to byl docela záhul, ale v pohodě. Večer jsme otevřeli grilovací sezonu a já si ugrilovala krůtí masíko. Dneska mám ještě k obědu.Manžel si pochutnal na vepřové kotletce s kostí, ale já vydržela a zůstala jen u krůtího....:o)

Martina2 (Út, 10. 4. 2007 - 09:04)

tož zdravím..:o))) já jsem se na svatbě moc nedržela, ale měla jsem to vlastně i v plánu. Snažila jsem se alespon jen tak zobat, ale s dietou to nemělo nic společného. Svatební koláče, cukroví, svatební dort. Od včerejška už se ale zase snažím, tak snad to nezanechá velké stopy. Zase jsem pořád někde lítala, a večer tancovala, tak nějaká ta kalorie taky padla.

Anna (Út, 10. 4. 2007 - 09:04)

Velikonoce- sobota, neděle o.k., pondělí - děs. Jsem ostuda. Byl dort, čokoládový vajíčka apod... Měla jse, z toho večer depku. Ale ode dneška jsem zpátky ve starém režimu. Na váhu raději nepolezu.

Reklama

Přidat komentář